Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 4:32 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Κεφαλαρι Κορινθιας

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Κεφαλαρι Κορινθιας

Δημοσίευσηαπό orck » Τρί Σεπ 20, 2005 11:28 am

θα ηθελα να μου πει εαν γνωριζει κανεις που ειναι η απογειωση απο το Κεφαλαρι Κορινθιας
εχω δει σε (καπως παλια) φωτογραφια αλεξιπτωτο πλαγιας να πεταει στην περιοχη αλλα δεν μπορω να δω κατι που να μοιαζει με απογειωση (και δεν ειμαι σιγουρος οτι ειμαι στο επιπεδο να αυτοσχεδιαζω)

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό Άρης » Τετ Σεπ 21, 2005 12:47 am

ditika tou xoriou ekei poy einai o anametadotis

Άρης
EN B

Δημοσ.: 108

Δημοσίευσηαπό orck » Τετ Σεπ 21, 2005 8:09 am

Αρη σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου
εχεις πεταξει εκει; υπαρχει κατι που πρεπει να με ανησυχισει ιδιαιτερα; (για απογευματινη τσουληθρα μιλαω)
θα μου στειλεις κινητο τηλ;

Aris έγραψε:ditika tou xoriou ekei poy einai o anametadotis

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό coppertone » Τετ Σεπ 21, 2005 11:25 am

... πράγματι η απογείωση είναι κοντά στο χωριό ... αυτό το Σ/Κ έχει Πάτρα (λέμε τώρα ... γιατί τα πανιά μουσκεμένα δεν πετάνε) ... το άλλο Σ/Κ (1,2/10) έρχονται οι συνήθης Γάλλοι ύποπτοι και σχεδιάζουμε να πάμε Κεφαλάρι ... αν θες μπορούμε να το οργανώσουμε ...

coppertone
EN A

Δημοσ.: 25

Δημοσίευσηαπό orck » Τετ Σεπ 21, 2005 1:57 pm

ευχαριστω, εχεις pm

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Οκτ 06, 2005 8:18 am

πηγα το ΣΚ στο Κεφαλαρι, παρολο που ειχε γενικα βροχερο καιρο (δεν πειραζει, εβγαλα βολτα το παραπεντε μου να παρει λιγο αερα)

μετα απο συνομιλια με τον Αρη (τον οποιο ευχαριστω πολυ) βρηκα κατι που εχει πιθανοτητες να ειναι απογειωση (με αρκετο αερα και καλο κοντολ φευγεις ανετα, εγω μαλλον οχι)

ειναι δυτικα απο το χωριο σε ενα χωματοδρομο, σε ενα σημειο εχει μια κεραια που κοιταζει το χωριο και πρεπει να ειναι κινητης τηλεφωνιας
στην φωτογραφια το χωριο και η κεραια ειναι αριστερα, ενω φαινεται ο ασφαλτινος δρομος που οδηγει στο Κεφαλαρι και μερος απο τον μικρο καμπο (bonus για οποιον φτασει τα λοφακια ενας μεγαλυτερος καμπος :) )

[ img ]

orck
Competition

Δημοσίευσηαπό coppertone » Πέμ Οκτ 06, 2005 2:09 pm

... πέταξα Κεφαλάρι ... πάρε με στο 6936-500.368 ... Νεκτάριος

coppertone
EN A

Δημοσ.: 25

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης