Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 4:19 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

παραπεντε στο χαιδαρι?

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

παραπεντε στο χαιδαρι?

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Νοέμ 30, 2005 10:22 pm

σημερα το μεσημερι ειχα πεταχτει στο κεβοπ για αγωνα σκοποβολης.
μετα το τελος του αγωνα και ενω εφευγα κοιταζω προς το βουνο και τι να δω?

τι να δω λετε?

εναν παραπεντα να πεταει? ετριβα τα ματια μου.
ρωτησω εκει κατι φανταρους μπας και ηξεραν τιποτα αλλα πρωτη φορα το εβλεπαν.
που πετανε εκει βρε παιδια ξερετε να μου πειτε?
που ειναι η απογειωση σε εκεινο το σημειο και που προσγειωνωνται?

T@KIS
EN B

Δημοσ.: 122

Re: παραπεντε στο χαιδαρι?

Δημοσίευσηαπό orck » Πέμ Δεκ 01, 2005 9:28 am

ειχα δει και εγω αλεξιπτωτο πλαγιας στο Χαιδαρι το 1999 (οταν ειμουν στο 480 ΤΔΒΚ) δεν το εψαξα καθολου ομως, πιστυεω οτι δεν θα ειναι κατι πολυ καλο αλλιως θα πηγαιναμε πολυ συχνα εκει...

TAKI έγραψε:σημερα το μεσημερι ειχα πεταχτει στο κεβοπ για αγωνα σκοποβολης.
μετα το τελος του αγωνα και ενω εφευγα κοιταζω προς το βουνο και τι να δω?

τι να δω λετε?

εναν παραπεντα να πεταει? ετριβα τα ματια μου.
ρωτησω εκει κατι φανταρους μπας και ηξεραν τιποτα αλλα πρωτη φορα το εβλεπαν.
που πετανε εκει βρε παιδια ξερετε να μου πειτε?
που ειναι η απογειωση σε εκεινο το σημειο και που προσγειωνωνται?

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό coppertone » Πέμ Δεκ 01, 2005 1:53 pm

… το Χαϊδάρι έχει τρεις απογειώσεις : μια Ν-ΝΔ , μια Α και μια Β και (εκτός από top landing) τρεις προσγειώσεις : μια στο γήπεδο , μια στο πεδίο βολής και μια στα χωράφια προς Ασπρόπυργο (για τη Β πτήση) . Το βουνό το έχουν χιλιοπετάξει ο Χρήστος Blackhawk και ο Βασίλης Κ. Δυο-τρεις φορές το πέταξα κι εγώ (αν δεν είναι ανοιχτός ο δημοτικός δρόμος μέχρι τις κεραίες , θέλει άγριο περπάτημα) . Από όλες τις απογειώσεις πιο ενδιαφέρουσα είναι η Ν-ΝΔ γιατί μπαίνει «φάτσα» η αύρα του Σαρωνικού και κρατάει «ζωντανή» ως το σούρουπο , δίνοντας ένα εύκολο δυναμικό για όσο σου κάνει κέφι . Περισσότερα από τον Blackhawk … (ο οποίος έχει και τηλεσκόπιο για να βλέπει το κορδελάκι της απογείωσης και να «την κάνει» όταν το βλέπει «φάτσα») ....

coppertone
EN A

Δημοσ.: 25

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Πέμ Δεκ 01, 2005 8:05 pm

coppertone έγραψε:… το Χαϊδάρι έχει τρεις απογειώσεις : μια Ν-ΝΔ , μια Α και μια Β και (εκτός από top landing) τρεις προσγειώσεις : μια στο γήπεδο , μια στο πεδίο βολής και μια στα χωράφια προς Ασπρόπυργο (για τη Β πτήση) . Το βουνό το έχουν χιλιοπετάξει ο Χρήστος Blackhawk και ο Βασίλης Κ. Δυο-τρεις φορές το πέταξα κι εγώ (αν δεν είναι ανοιχτός ο δημοτικός δρόμος μέχρι τις κεραίες , θέλει άγριο περπάτημα) . Από όλες τις απογειώσεις πιο ενδιαφέρουσα είναι η Ν-ΝΔ γιατί μπαίνει «φάτσα» η αύρα του Σαρωνικού και κρατάει «ζωντανή» ως το σούρουπο , δίνοντας ένα εύκολο δυναμικό για όσο σου κάνει κέφι . Περισσότερα από τον Blackhawk … (ο οποίος έχει και τηλεσκόπιο για να βλέπει το κορδελάκι της απογείωσης και να «την κάνει» όταν το βλέπει «φάτσα») ....

Ν - ΝΔ ?? ΜΜΜ... ΜΑΡΕΣΕΙ.
πολυ καλη πλαγια εκει στο πεδιο βολης αλλα δεν ξερω εαν σε αφηνουν να πετας κοντα συο κεβοπ.
εαν παω με το παραμοτερ λετε να με δεσουνε? 8O
με βολευει γιατι ειναι κοντα και η απογειωση ειναι τελεια.

αχ γιατι να μην εχω μια απογειωση ακομα και στην ταρατσα μου??? χα χα

κατι ειπες για τηλεσκοπιο. ειναι και αστρονομος? μμμ φερτον απο δω...

T@KIS
EN B

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Παρ Δεκ 23, 2005 8:58 pm

coppertone έγραψε:… το Χαϊδάρι έχει τρεις απογειώσεις : μια Ν-ΝΔ , μια Α και μια Β και (εκτός από top landing) τρεις προσγειώσεις : μια στο γήπεδο , μια στο πεδίο βολής και μια στα χωράφια προς Ασπρόπυργο (για τη Β πτήση) . Το βουνό το έχουν χιλιοπετάξει ο Χρήστος Blackhawk και ο Βασίλης Κ. Δυο-τρεις φορές το πέταξα κι εγώ (αν δεν είναι ανοιχτός ο δημοτικός δρόμος μέχρι τις κεραίες , θέλει άγριο περπάτημα) . Από όλες τις απογειώσεις πιο ενδιαφέρουσα είναι η Ν-ΝΔ γιατί μπαίνει «φάτσα» η αύρα του Σαρωνικού και κρατάει «ζωντανή» ως το σούρουπο , δίνοντας ένα εύκολο δυναμικό για όσο σου κάνει κέφι . Περισσότερα από τον Blackhawk … (ο οποίος έχει και τηλεσκόπιο για να βλέπει το κορδελάκι της απογείωσης και να «την κάνει» όταν το βλέπει «φάτσα») ....

Προχτες παλι ημουνα εκει και παλι καποιος πεταγε. προσπαθησα να ψαξω μεσα στο σιτε να βρω αυτα τα δυο μελη που λες αλλα δεν τα καταφερα. ρωτησα εκει τους εκπαιδευτες σκοποβολης και μου λεγανε κατι για περιφερειακο αιγαλεω και κατι τετοια. αλλα μαλλον θα χαθω εαν παω μονος μου.

θα παει κανενας προς τα εκει αυτες τις ημερες να παμε παρεα? :D

T@KIS
EN B

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες