και όταν προσγειώθηκα, ο ναυαγοσώστης ευγενικότατα μου είπε ότι κατά τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο που έχει πολύ κόσμο, απαγορεύονται από το Δήμο οι πτήσεις στην παραλία.
Να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει γιατί 5 φορές που έχω πετάξει στον Μύρτο δεν έκανα παρά τσουλήθρα(με το δικό μου επίπεδο εμπειρίας βέβαια). Δεν είχα καν όρεξη να διαφωνήσω με τη λογική του : "εσύ μπορεί να ξέρεις, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να πέσει πάνω σε ομπρέλλα", αφού ο Μύρτος δεν έχει το μήκος του Καθίσματος ή του Αϊ Νικήτα Λευκάδας ( και ας μη θεωρηθεί αυτό προπαγάνδα

Σχόλιο : Ενώ είπα στον ναυαγοσώστη την ατάκα : " ο νόμος είναι πάνω από τις αποφάσεις των Δημάρχων" εννοώντας τον πρόσφατο νόμο που αναγνωρίζει το αλεξίπτωτο πλαγιάς, ξέρω μέσα μου ότι ο νόμος έχει το παραθυράκι : " εφόσον δεν προκύπτει κίνδυνος προς τρίτους ή τις περιουσίες τρίτων".
Καλές πτήσεις παραλίας σε όλους. Εγώ περιμένω να τελειώσω από Κεφαλλονιά, να πάω για καμμια πτήση τον Αύγουστο στον Αϊ Νικήτα να στανιάρω! Ευτυχώς ήταν και ο Σκιαδάς.