Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 12:41 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Παραλία Μύρτου : no flight zone!

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Παραλία Μύρτου : no flight zone!

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τετ Ιούλ 12, 2006 2:45 pm

Πέταξα χθές στην παραλία του Μύρτου ( και 2 Γερμανοί μετά από εμένα)
και όταν προσγειώθηκα, ο ναυαγοσώστης ευγενικότατα μου είπε ότι κατά τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο που έχει πολύ κόσμο, απαγορεύονται από το Δήμο οι πτήσεις στην παραλία.
Να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει γιατί 5 φορές που έχω πετάξει στον Μύρτο δεν έκανα παρά τσουλήθρα(με το δικό μου επίπεδο εμπειρίας βέβαια). Δεν είχα καν όρεξη να διαφωνήσω με τη λογική του : "εσύ μπορεί να ξέρεις, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να πέσει πάνω σε ομπρέλλα", αφού ο Μύρτος δεν έχει το μήκος του Καθίσματος ή του Αϊ Νικήτα Λευκάδας ( και ας μη θεωρηθεί αυτό προπαγάνδα :lol: )
Σχόλιο : Ενώ είπα στον ναυαγοσώστη την ατάκα : " ο νόμος είναι πάνω από τις αποφάσεις των Δημάρχων" εννοώντας τον πρόσφατο νόμο που αναγνωρίζει το αλεξίπτωτο πλαγιάς, ξέρω μέσα μου ότι ο νόμος έχει το παραθυράκι : " εφόσον δεν προκύπτει κίνδυνος προς τρίτους ή τις περιουσίες τρίτων".
Καλές πτήσεις παραλίας σε όλους. Εγώ περιμένω να τελειώσω από Κεφαλλονιά, να πάω για καμμια πτήση τον Αύγουστο στον Αϊ Νικήτα να στανιάρω! Ευτυχώς ήταν και ο Σκιαδάς.

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τετ Ιούλ 12, 2006 3:06 pm

agrodoc\";p=\"7313 έγραψε:Πέταξα χθές στην παραλία του Μύρτου ( και 2 Γερμανοί μετά από εμένα)
και όταν προσγειώθηκα, ο ναυαγοσώστης ευγενικότατα μου είπε ότι κατά τον μήνα Ιούλιο και Αύγουστο που έχει πολύ κόσμο, απαγορεύονται από το Δήμο οι πτήσεις στην παραλία.
Να πω την αλήθεια δεν με πολυενδιαφέρει γιατί 5 φορές που έχω πετάξει στον Μύρτο δεν έκανα παρά τσουλήθρα(με το δικό μου επίπεδο εμπειρίας βέβαια). Δεν είχα καν όρεξη να διαφωνήσω με τη λογική του : "εσύ μπορεί να ξέρεις, αλλά κάποιος άλλος μπορεί να πέσει πάνω σε ομπρέλλα", αφού ο Μύρτος δεν έχει το μήκος του Καθίσματος ή του Αϊ Νικήτα Λευκάδας ( και ας μη θεωρηθεί αυτό προπαγάνδα :lol: )
Σχόλιο : Ενώ είπα στον ναυαγοσώστη την ατάκα : " ο νόμος είναι πάνω από τις αποφάσεις των Δημάρχων" εννοώντας τον πρόσφατο νόμο που αναγνωρίζει το αλεξίπτωτο πλαγιάς, ξέρω μέσα μου ότι ο νόμος έχει το παραθυράκι : " εφόσον δεν προκύπτει κίνδυνος προς τρίτους ή τις περιουσίες τρίτων".
Καλές πτήσεις παραλίας σε όλους. Εγώ περιμένω να τελειώσω από Κεφαλλονιά, να πάω για καμμια πτήση τον Αύγουστο στον Αϊ Νικήτα να στανιάρω! Ευτυχώς ήταν και ο Σκιαδάς.

Κάτι έκανα και εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα του sky και δεν μπορώ να το βγάλω από εκεί!

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιούλ 12, 2006 3:18 pm

ΟΚ τώρα... προσοχή στους ναυαγοσώστες ...:)

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Re: Παραλία Μύρτου : no flight zone!

Δημοσίευσηαπό ian » Πέμ Ιούλ 13, 2006 7:30 am

Σου λεει.. εδω δεν με πληρωνουν καλα καλα για να προσεχω τους λουομενους οταν κανουν το μπανακι τους, θα πρεπει τωρα να τους προσεχω και οταν κανουν ηλιοθεραπεια για να μην πεσει κανενας στην ομπρελα τους απ' τον ουρανο;Τσ..τσ.. διπλη δουλεια!! :evil:

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό georgex » Παρ Ιούλ 14, 2006 12:02 pm

Λέτε να μας κόψει πρόστιμο ο δήμος? Ποιός θα κρίνει οτι υπάρχει κίνδυνος για τους λουόμενους? Το δίπλωμα είναι "απόδειξη" οτι ξέρεις, και δεν είσαι άσχετος.

Με τον κατάλληλο αέρα πετάς 2-3 ώρες. Στη προσγείωση ας έρθει ο ναυαγοσώστης να σου πεί οτι απαγορεύεται, δε βαριέσαι...

Το αεροδρόμιο είναι πάνω από 10 μίλια απόσταση... (στα 10 δεν είμαστε?)

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Ιούλ 14, 2006 2:15 pm

Προτείνω όποιος πετάει στο Μύρτο να είναι εφοδιασμένος με αντίγραφο του σχετικού ΦΕΚ από το site της ΕΑΠ www.e-a-p.gr και σε όποιον έχει πρόβλημα να το δείχνει. Δεν νομίζω ότι θα διαρκέσει πολύ η συζήτηση.

badder

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Ιούλ 14, 2006 3:04 pm

Εκτός αν διαβάσουν την παρακάτω παράγραφο, οπότε θα αρχίσουν οι συζητήσεις.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό orck » Παρ Ιούλ 14, 2006 5:49 pm

δηλαδη δεν μπορουμε σε μια παραλια οπως τον μυρτο να κανουμε μια αναγκαστηκη προσγειωση και να αποφυγουμε τον κοσμο;

γενικα οι νομοι γραφονται με τετοιο τροπο ωστε εαν φτασει μια υποθεση στο δικαστηριο να υπαρχει η δυνατοτητα να πεσει η ευθυνη οπου θελει ο δικαστης

orck
Competition

Δημοσ.: 447

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιούλ 24, 2006 1:48 pm

Μπορούμε να λέμε ότι απογειωθήκαμε από Κάθισμα και καθώς πηγαίναμε για Ζάκυνθο αναγκαστήκαμε να προσγειωθούμε στο Μύρτο για λόγους ασφαλείας... Ευτυχώς επιζήσαμε... :P

badder

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες