Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 5:23 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Re: ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Αύγ 18, 2009 2:25 pm

Να μην οργιάζει η φαντασία σου και καλό είναι να έχουμε λίγο θετική σκέψη.

Τα χρήματα επεστράφησαν όπως μας είχε πει ο Δημήτρης και είναι πλέον διαθέσιμα.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τετ Αύγ 19, 2009 11:44 am

Παιδιά θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους σας για την μεγάλη καθυστέρηση που έγινε
Αλλά έμπλεξα πολύ άσχημα με την δουλεία και δεν προλάβαινα όχι θα ασχοληθώ με την κατασκευή αλλά να πάω και στην τράπεζα να βγάλω τα λεφτά. :( :(
Και για να τα βγάλω έκλεισα το μαγαζί 2 ώρες νωρίτερα για να πάω να τα βγάλω ο Γιάννης είναι ενημερωμένος.
Όπως και να χει τώρα τα λεφτά τα έχει ο Γιάννης .
Όσο για την κατασκευή μπορούμε ανά πάσα στιγμή να κάνουμε οτιδήποτε από την στιγμή ποτ έχουμε τα λεφτά.
Τώρα όσοι σκεφτήκατε οτιδήποτε δεν σας παρεξηγώ είχατε απολυτό δίκιο .
Συγγνώμη και πάλι για την μεγάλη καθυστέρηση.

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Αύγ 19, 2009 1:39 pm

Τουλάχιστον πάει καλά το μαγαζί;; :wink:

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τετ Αύγ 19, 2009 1:42 pm

το προσπαθω !!!!!!!!!!!!

Competition

Δημοσίευσηαπό antonik » Τετ Αύγ 19, 2009 3:32 pm

Γειά σας φίλοι,
για το θέμα της απογείωσης που συζητείται θέλω να πω κι εγώ την άποψή μου: εφόσον το ποσό παραδόθηκε απο τον tsouloufis τα παιδιά που το παρέλαβαν θα πρέπει άμεσα να ενημερώσουν το παλιό exell για να είναι ξεκάθαρο ποιό είναι το ακριβές ποσό και απο ποιούς έχει συγκεντρωθεί. Να σας επισημάνω οτι εγώ προσωπικά έχω καταθέσει απο τον χειμώνα 50ευρώ αλλά το όνομά μου δεν υπάρχει στην λίστα. Μόλις γυρίσω απο τις διακοπές θα σκανάρω και την απόδειξη.
Φιλικά,
Νίκος Αντωνόπουλος

antonik
EN A

Δημοσ.: 17

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Τετ Αύγ 19, 2009 7:09 pm

badder έγραψε:Να μην οργιάζει η φαντασία σου και καλό είναι να έχουμε λίγο θετική σκέψη.

Τα χρήματα επεστράφησαν όπως μας είχε πει ο Δημήτρης και είναι πλέον διαθέσιμα.

Δυστυχως θα σε στεναχωρησω η θετικη μου σκεψη επαψε να υπαρχει εδω και μηνες και εξαλλου ολοι οσοι εδωσαν λεφτα με θετικη σκεψη τα εδωσαν εεεεε?? κοιτα και λιγο παραπανω στις δημοσιευσεις και θα καταλαβεις απο αρνητικη σκεψη (δικαιολογημενα) Και στο κατω κατω μπορω να φανταζομαι οτι θελω 8)

Στο διαταυτα λοιπον τα χρηματα επεστραφησαν οπως ειχε πει ο δημητρης (τωρα σε ποιους το ειπε και γιατι δεν το δημοσιευσε ο ιδιος οτι θα τα επιστρεψει δεν το καταλαβαινω) ωραια λοιπον ποιος τα εχει και τι θα κανουμε με την απογειωση?(το οτι τα εχει ο Γιαννης οπως μας λεει ετσι ξερα ο Δημητρης δεν μου λεει κατι ξερω πολλους Γιαννηδες :lol:

GPapapetrou
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τετ Αύγ 19, 2009 10:12 pm

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΡΙΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

σε καλυψα ?

Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Αύγ 20, 2009 10:21 am

Μην λυπάσαι... δεν με στεναχωρείς επειδή δεν έχεις θετική σκέψη... Το να έχεις θετική σκέψη είναι κάτι υποκειμενικό, κάποιοι μπορούν ακόμα και στα δύσκολα, και κάποιοι άλλοι όχι. Θα μπορούσες ας πούμε να πεις "Ωραία, τέλος καλό, όλα καλά ας κοιτάξουμε τώρα πως θα φτιάξουμε την απογείωση". Και φυσικά μπορείς να φαντάζεσαι ότι θέλεις, η φαντασία ειδικά σε κάποιους ανθρώπους είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένη.

Ούτε και εμένα μου άρεσε η καθυστέρηση και έγιναν οι σχετικές αναφορές, αλλά αφού το θέμα έληξε και ο Δημήτρης εξηγήθηκε δημόσια νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο πλέον να συζητάμε.

Τα χρήματα (5000) τα έχω πάρει και θα τα καταθέσω στο λογαριασμό που θα δημιουργηθεί για την απογείωση μετά από συννενόηση με τον ΑΟΚ και τον ΑΕΦΙΠ. Ακόμα δεν έχω πάρει κατάσταση με τις καταθέσεις αλλα μου είπε ο Δημήτρης ότι θα μου τη δώσει.

badder

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Πέμ Αύγ 20, 2009 6:03 pm

ΣΩΣΤΑ δεν λυπαμαι :) Ας δουμε λοιπον πως θα την φτιαξουμε τωρα.Εγω παντως ειμαι διαθεσιμος απο οποιον μου ζητησει βοηθεια :)

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο GPapapetrou την Πέμ Αύγ 20, 2009 10:06 pm, επεξεργάστηκε 10 φορές συνολικά.
GPapapetrou
EN D

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Αύγ 20, 2009 6:36 pm

οι φωτο που κολανε ???
απο περιεργια ρωταω .........

Competition

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Πέμ Αύγ 20, 2009 9:20 pm

Ετσι φανταζομαι την απογειωση και εκει θελω να ειμαι αυριο (ασχετο).

GPapapetrou
EN D

Δημοσίευσηαπό antonik » Τρί Σεπ 08, 2009 12:06 am

Γειά σας φίλοι,
για το θέμα της απογείωσης που συζητείται θέλω να πω κι εγώ την άποψή μου: εφόσον το ποσό παραδόθηκε απο τον tsouloufis τα παιδιά που το παρέλαβαν θα πρέπει άμεσα να ενημερώσουν το παλιό exell για να είναι ξεκάθαρο ποιό είναι το ακριβές ποσό και απο ποιούς έχει συγκεντρωθεί. Να σας επισημάνω οτι εγώ προσωπικά έχω καταθέσει απο τον χειμώνα 50ευρώ αλλά το όνομά μου δεν υπάρχει στην λίστα. Μόλις γυρίσω απο τις διακοπές θα σκανάρω και την απόδειξη.
Φιλικά,
Νίκος Αντωνόπουλος

Να και η απόδειξη που χρωστούσα... 8)
Νίκος Αντωνόπουλος

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
antonik
EN A

Δημοσ.: 17

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Σεπ 08, 2009 11:18 am

Νίκο οκ, ελήφθη.

Το ποσό του παρέδωσε ο Δημήτρης αλλά οχι και την ενημερωμένη λίστα ακόμα.

badder

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Φεβ 08, 2010 11:13 am

Πρόσφατα σε συνάντηση του Α.Ο.Κιθαιρώνα και του ΑΕΦΙΠ συζητήθηκε το πρόγραμμα των εργασιών για την βελτίωση της απογείωσης. Μόλις ο καιρός σταθεροποιηθεί θα ξεκινήσουν και τα έργα.

badder

Δημοσίευσηαπό zeposkasiotis » Δευτ Μαρ 22, 2010 2:10 pm

Agelos έγραψε:Δημήτρη θα πρέπει να σκεφτούμε επίσης και την φύλαξη της απογείωσης μετά τα έργα - μην γίνει σαν το κιόσκι απο τους ντόπιους. Πάντως κι'εγώ μέσα

παιδια εγω ειμαι νησιωτης και πραγματικα θαυμαζω αυτο που θελετε να κανετε και εχω μια προταση οσον αφορα την φυλαξη της απογειωσης....δειτε αυτο το λινκ http://www.aiolosdrama.org/index.php?op ... cle&id=106 ειναι μια web cam on line και ετσι παρακολουθητε 24 ωρες το 24 ωρο μια γνωμη ειναι μονο δειτε το παντος

zeposkasiotis
EN A

Δημοσ.: 1

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Μαρ 22, 2010 2:40 pm

Το πρόβλημα στο Κιθαιρώνα είναι ότι αν μπει τέτοια κάμερα υπάρχει κίνδυνος να δούμε live τους βανδάλους που θα την καταστρέφουν ή θα την κλέβουν. Δυστυχώς το μέρος είναι αφύλακτο και έρμαιο σε μερικούς ανεγκέφαλους.

Εδώ θα έχουμε 2 ανεμούρια καινούρια και φρέσκα στην απογείωση και φοβόμαστε ότι θα τα χάσουμε ή ακόμα χειρότερα ότι θα χαλάσουν και τις βάσεις. Το ίδιο ισχύει και για τις 2 βάσεις της προσγείωσης αλλά εκεί επειδή υπάρχει ο δρόμος δίπλα και περνάει κόσμος είναι λιγότερος ο κίνδυνος.

Στην απογείωση έχουμε συμφωνήσει ότι στις 10 και 11 Απριλίου θα γίνουν εργασίες για να στρωθούν τα καινούρια κομμάτια τάπητα που έχουν έρθει (κάποια μικρά ίσως μπούνε στην προσγείωση για το πακετάρισμα) και για να επανατοποθετηθεί το κομμάτι που έχει ρολάρει στο τέλος της απογείωσης. Ταυτόχρονα θα καθαρίσουμε τον χώρο από σκουπίδια και πέτρες και αγκάθια, και με την παρουσία των 2 καινούριων ανεμουρίων θα έχουμε σημαντική αναβάθμιση. Αν πετάξουμε κιόλας θα είναι τέεελεια.

Οπότε καλό είναι όσοι μπορούν να έρθουν και τις 2 ημέρες γιατί θα χρειαστεί η βοήθεια όλων.

badder

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Δευτ Μαρ 22, 2010 3:26 pm

Πω ρε φιλε αυτο με την webcam τι το εδωσες? Εχω κολισει εδω κ ποση ωρα κ χαζευω 3 ατομα που απογειωνονται!!!!!

Οχι μη βαλετε τετοιο στον κιθαιρωνα!

cloud_constructor
Competition

Δημοσ.: 274

Re:

Δημοσίευσηαπό bunny523 » Δευτ Μαρ 22, 2010 8:45 pm

tsouloufis έγραψε:Και ο Λουκάς Αμφίκλεια μέσα

και εγω μεσα.πρεπει κ οι νεοι να βοηθησουμε ρε παλαιουρες....εεεεε???μαζι σου τσουλουφη!

sakis
bunny523
EN A

Δημοσ.: 15

Δημοσίευσηαπό redbaron » Δευτ Ιούλ 26, 2010 11:57 am

Μήπως πρέπει να θυμηθούμε το θέμα που έχει παγώσει?
Πολλοί από εμάς, αλλά και φίλοι που ίσως δεν έρθουν ποτέ στην απογείωση Πλαταιών, δώσαμε χρήματα από αυτά που ίσως δεν μας περισσεύουν για μια ωραία ιδέα που έχει και συμβολικό χαρακτήρα για τα ελληνικά δεδομένα στον χώρο μας.
Για άλλη μια φορά υπερίσχυσε το Ελληνικό πνεύμα και αφού καλύφθηκε το ποσό, μένει ανενεργό σε κάποιο λογαριασμό τράπεζας.
Κάποιος πρέπει να πάρει την πρωτοβουλία για την ολοκλήρωση του έργου τουλάχιστον ως ένδειξη σεβασμού σε όλους αυτούς που δώσανε χρήματα για μια ωραία ιδέα. Αυτός ο κάποιος μήπως πρέπει να είναι τα σωματεία που δραστηριοποιούνται στον χώρο των Πλαταιών ή να κάνουν ενέργειες για να αναλάβει κάποιος την ευθύνη των εργασιών?
Οι πρωτεργάτες της ιδέας δεν έχουν καμιά ευθύνη να βρουν μια λύση?

redbaron
EN D

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιούλ 26, 2010 12:28 pm

Νίκο όπως έχω ξαναπεί και είναι η προσωπική μου θέση.... πρίν βγει κάποιος να αφήνει αιχμές ή / και υπονούμενα δημοσίως, καλό είναι να προσπαθήσει τουλάχιστον να ενημερωθεί για το θέμα.

Εσύ δεν νομίζω να ρώτησες το σωματείο σου ή κάποιον άλλο που να γνωρίζει τις ενέργειες που έχουν γίνει, προκειμένου να πληροφορηθείς και απλά κάνεις υποθέσεις. Τόσα πράγματα συζητάμε περιμένοντας στην απογείωση...

Όποτε θές ενημέρωση στη διάθεση σου, και οποιουδήποτε άλλου, και τα 2 σωματεία που έχουν αναλάβει το θέμα. Αν και δεν το έχω αναλάβει εγώ το ζήτημα αυτό, (έχω πληροφόρηση όμως) μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι δεν υπήρξε στασιμότητα στην προσπάθεια να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

badder

Δημοσίευσηαπό redbaron » Δευτ Ιούλ 26, 2010 1:05 pm

όταν είμαι στην απογείωση συνήθως δεν θέλω να θυμάμαι προβλήματα, έτσι προτιμώ τις συζητήσεις καθημερινές, αν και εχω ρωτήσει κάποια στιγμή και πήρα αόριστες απαντήσεις. Αλλά γιατί η ενημέρωση δεν γίνεται μέσα από το forum και πρέπει να έχουμε κατ ιδίαν διευκρινήσεις. Είναι ένα θέμα που αφορά πολύ κόσμο και εκτός Αθήνας. Τώρα το ότι γίνονται ενέργειες με χαροποιεί ιδιαίτερα αλλά ας ενημερωθούμε το συντομότερο υπεύθυνα σε ποιό στάδιο βρίσκετε.

redbaron
EN D

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Δευτ Ιούλ 26, 2010 5:32 pm

αν και δεν έχω πετάξει ακόμη, πιλοταράς είμαι γεννημένος....χα
συμφωνώ και οποτε είναι....σφύρα

καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...
KITSMAN
Competition

Δημοσ.: 1202

Δημοσίευσηαπό vagos » Τετ Οκτ 13, 2010 4:40 pm

,,, μιας και εχει ορεξη για πολλα posts ο κοσμος ,,,,,,,,,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, παμε μια αναδυση ???

το σεντουκι καλα ειναι ???? :mrgreen:
---------------------------------------------------------------------------------------
για να μην παρεξηγειθω δεν εχω καμια αμφιβολια για την ακεραιοτητα αυτου ,,αλλα μηπως να το κανανε κατι (,,,δεν ξερω τι !) οι αρμοδιοι καποια στιγμη ??

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό vagos » Παρ Οκτ 15, 2010 7:57 am

ok, εγω μπορει να ειμαι μεγας μ@λ%κας ,και πολλες φορες αδικως η οχι ,παρεξηγησημος απο ατομα που εκτιμω αρκετα
,,, αλλα καλυτερα απο σενα,,,, και σενα,,,, και σενα που κανεις μονο υπουλο και ανωνυμο κουτσομπολιο στην απογειωση !

το παρακατω χαρουμενακι τραγουδακι, αφιερωμενο σε σενα και σενα και σενα ,,,που μετα το ψου ψου ψου εισαι μονο
...........γλου γλου γλου :mrgreen:

http://www.youtube.com/watch?v=xi20Si3jRIo

,,καλως η κακως το forum παιζει και ετσι ! γιατι δλδ ειναι τοσο κακο το να συζητηθει εδω με τους συμμετασχοντες το τι θελει ο κοσμος να γινει με το θεμα αυτο ?

ΥΓ: αν προσωπικα.... δεν μου λειπει καθολου ενα κατοστρικο δυο χρονια πριν .

Τελευταία επεξεργασία απο vagos την Παρ Οκτ 15, 2010 9:33 am, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό extreme29 » Παρ Οκτ 15, 2010 9:18 am

vagos έγραψε:,,καλως η κακως το forum παιζει και ετσι ! γιατι δλδ ειναι τοσο κακο το να συζητηθει εδω με τους συμμετασχοντες το τι θελει ο κοσμος να γινει με το θεμα αυτο ?

Το θεμα ειναι Αν θα γινει κατι γιατι ολο απογειωση ακουω και απογειωση δεν βλεπω

extreme29
EN A

Δημοσ.: 26

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης