Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 4:16 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ?????????????

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Re: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ?????????????

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Απρ 22, 2010 9:02 am

δεν χρειαζετε να ημουν παρον για να ξερω

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό max » Πέμ Απρ 22, 2010 9:54 am

[quote="Triantafillos"] ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Δ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΤΗ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΠΕΝΤΙΣΤΕΣ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΩ Κ ΝΑ ΠΑΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ....

GIATI PISTEVIS POS EMIS AFTOKLITA AFTOPROTATHIKAME GIA EKSETASTES???....
KRITIKI LES DEN KANEIS ALA KRINEIS TOUS EKSETASTES ESI ISOUN OK ??? SE AFTA POU EKSETASTIKES???? SIGOURA OXI!!
EIXAME ANAGKI GIA 50.EURO KAI SIKOTHIKAME APO TIS 6 .I ORA TO PROI KAI TELIOSAME TIS 8 TO VRADI ..SIN TA 250 XILIOMETRA POU KANAME..THA MPOROUSAME NA VGALOUMAI POLI PERISOTERA AN DEN ASXOLOUMASTAN ME TIS EKSETASIS SOU,,,
PANTOS AN THES EGO THA SOU DOSO 100 EVRO GIA NA EXO TI XARA META NA SE KRINO OPOS ESI,,,,,,,,???,

Τελευταία επεξεργασία απο max την Πέμ Απρ 22, 2010 10:51 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
max
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό Triantafillos » Πέμ Απρ 22, 2010 10:48 am

ΚΟΥΒΑΡΝΤΑ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΑ ΠΑΛΙ...ΤΑ ΛΕΜΕ ΠΑΛΙ......

Triantafillos
EN A

Δημοσ.: 29

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Απρ 22, 2010 11:51 am

JollyRoger έγραψε:δε θυμάμαι να ήσουνα παρών στις προφορικές, αλλά για πες? :P δε θυμάμαι, δεν αποκλείεται :mrgreen:

Δεν είναι κανένας εξεταστής υποχρεωμένος να μπαίνει στα vimeo και youtoube για να δει πως πεταει ο κάθε πιλότος για να κρίνει αν ξέρει η όχι
Αν ήταν έτσι θα γινοντουσαν εξετάσεις από το internet :mrgreen: :mrgreen:

Άρα μάλλον η απάντηση σε προφορική εξέταση (έχω video στο ιντερνέτ να δείτε πως πεταω ) ήταν ατυχής :roll: :roll:

Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Απρ 22, 2010 2:19 pm

tsouloufis έγραψε:Άρα μάλλον η απάντηση σε προφορική εξέταση (έχω video στο ιντερνέτ να δείτε πως πεταω ) ήταν ατυχής :roll: :roll:

:lol: :lol: η απάντηση ήταν: "διαβάζετε το sky.gr? επειδή έχω ανεβάσει κάτι videάκια" ...

για θύμισε και την ερώτηση όμως, επειδή δεν τη θυμάμαι ούτε κι αυτή, αλλά πάω οτι στοίχημα θες, οτι ταίριαζε...

by the way, καλύτερη άποψη θα είχαν απο videάκια (στην οποιαδήποτε ερώτηση που δεν θυμάμαι, αλλά προφανώς θα είχε σχέση), παρά μέσω φιλολογικής συζήτησης, αμφιβάλεις; :mrgreen:

αλλά πράγματι, νόμιζα οτι μιλάω σε συναδέλφους, όχι 'κριτές' :lol: ... οπότε νόμισα διάφορα άκυρα... έπρεπε να μιλάω όπως όταν με σταματάει μπάτσος στο δρόμο... σορρυ έχεις δίκιο :lol:

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Απρ 22, 2010 3:10 pm

επιμενης !!!!!!!!!!
ωραια στις επομενες εξετασεις κανε τις πτησεις τραβατες με video και στειλτους το σε cd και μην πας καθολου :o :o

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Competition

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Απρ 22, 2010 3:24 pm

ναι επιμένω οτι την είδα χαλαρά...

μπηκα σε ένα γραφείο με 3 άτομα, που δεν μου έδωσαν καμια σημασία, και συνέχισαν να μιλάνε κλπ...

θεώρησα λοιπον, τι ωραία, είμαστε χαλαρα, να πουμε καμια μλκια κλπ.... πήγα έκατσα στην 4η καρέκλα που υπήρχε εκεί, και περίμενα να τα πούμε :) ...

ΠΡΟΦΑΝΩΣ (αφου έφτασε η συζήτηση σε σένα με κουτσομπολιό) εκανα λάθος, αλλα ΝΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ οτι έτσι το πήρα εκείνη την ώρα, και μου άρεσε κιολας...

την είχα δει καλή φάση, γαμώ τα παιδιά που δεν σκαλώνουνε σε μλκιες κλπ... οπότε πάρα πολυ φυσιολογικά, όπως θα έλεγα και σε σένα "διαβάζεις sky? είδες το τάδε βιντεάκι?" ... το είπα κι εκεί...

ξέχασα να φορέσω την 'μάσκα του εξεταζόμενου απο ειδικούς κριτές'... θα φέρω μια την επόμενη φορά αν είναι... :mrgreen:

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Απρ 22, 2010 3:42 pm

Επρεπε να σε εξετάσει ο Καρύδης (καλή σου ωρα Νίκο :) )που απο χαλαρό χαβαλέ σε ψάρωνε με τρείς απανωτές και συνδυαζόμενες ερωτήσεις,κολλάγαν και οι αλλοι δυο εξεταστές αλλες δυο ερωτήσεις,και αφου απαντούσες για κανα 20αλεπτο,σε κοιτάγαν και οι τρείς ανέκφραστοι,χωρις σχόλιο,λες και μίλαγες για .....ψάρεμα.
Μετά απο δέκα χρόνια στο βουνό,εξακολουθώ να σέβομαι τον θεσμό του εξεταστή (οχι πάντα τον εξεταστή,τον θεσμό ομως σίγουρα)

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό ian » Πέμ Απρ 22, 2010 4:23 pm

Μετα το 4:30 κατι μου θυμιζει :twisted: :twisted:

Sorry αλλα δεν αντεξα :mrgreen:

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Πέμ Απρ 22, 2010 4:28 pm

ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ…………..........

Πατε και κατεβάζετε το παντελόνι σας στο « κολομπαρα » σύστημα και μετά διαμαρτύρεστε γιατί σας γα!@#$. Αφού θέλετε να μπείτε στον προταθλητησμο ( αλοστε αυτος είναι ο λογος των εξετασεων ) φορεστε τις παροπιδες σας και ακολουθιστε πιστα τις οδηγίες και τις αποφάσεις του συστήματος που εσείς στηρίζετε , και δεν αναφέρομε μονό στο χόμπι μας αλλά γενικά . Γι’αυτό σταματήστε την διαμαρτυρία , δεν σας υποχρέωσε κανείς να πάτε……..
Πρόβατα ξυπνάτε πιάστε τα υψώματα …………
Υ.Γ Φιλικά και χωρίς τίποτα προσωπικό με κανέναν .

Ανένταχτος αναρχικός .-

Εκεί ψηλά στην μοναξιά κι τρέλα πήγε στα βουνά.DHV 2-3 και 4 αμ'πως 8)
gianisAPCO
EN B

Δημοσ.: 107

Δημοσίευσηαπό cloud_constructor » Πέμ Απρ 22, 2010 5:02 pm

Σιγα το πρωταθλητισμο μωρε κ εσυ! Απλα αμα θες να πεταξεις εξω δε μπορεις ετσι σκετος να πας οχι γιατι θα σου απαγορευσουν να πεταξεις η θα σου ζητήσουν το χαρτι στην απογειωση , απλα αμα γινει στραβη κ δεν εχεις ασφαλεια και ενα χαρτι κατι ωστε να την βγαλεις την πατησες.

Νταξει και οι αγωνες λενε γιατι μαθαινεις κτλ , αν κ προσωπικα εμενα μου φαινονται λιγο .. ανχωτικοι (οποτε αστο δε ψηνομαι)

cloud_constructor
Competition

Δημοσ.: 274

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Απρ 22, 2010 5:51 pm

gianisAPCO έγραψε: Αφού θέλετε να μπείτε στον προταθλητησμο ( αλοστε αυτος είναι ο λογος των εξετασεων )-

Εδω θα διαφωνισω φιλε Γιαννη δεν ειναι απαραιτητο να θελεις να πας στους αγωνες οταν βγαζεις αδεια χειριστου.
Αν θελει καποιος να ειναι συνομος η αδεια χρειαζετε , εγω εβγαλα Π και δεν πεταω αγωνιστικα επειδη δεν γουσταρω ,πηγαινω στους αγωνες αν μπορω και πεταω εκτος συμετοχης για την παρτη μου.
Οι εξετασεις χρειαζονται,ισως να θελει βελτιωση το συστημα γενικοτερα αλλα ο θεσμος ειναι σωστος.

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό dimitree » Πέμ Απρ 22, 2010 7:13 pm

Στο χορο μας ειμαστε (καλως η κακως) λιγα ατομα με αποτελεσμα τα ιδια ατομα που κανουμε παρεα, πεταμε, κανουμε χαβαλε και πινουμε μπυρες μετα από μια καλη πτηση είναι τα ιδια ατομα που θα κληθουμε να παρουσιαστουμε ενοποιον τους σαν εξεταζωμενοι/εξεταστες. Εκει πρεπει να δειξουμε ολοι κατανωηση και να αντηληφθουμε ότι είναι κατι διαφορετικο από μια απλη βολτα στο βουνο.

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Απρ 22, 2010 8:22 pm

gianisAPCO έγραψε:Ανένταχτος αναρχικός .-
έχεις άποψη!!

@ian, ενδιαφέροντα τα θέματα που σου αρέσει να παρακολουθείς :lol: και σ'ανώτερα :D

jollyroger
Competition

Δημοσίευσηαπό chaniotis » Πέμ Απρ 22, 2010 10:37 pm

Σεβαστή κάθε άποψη ( μαζί σου gianisAPCO )

το θέμα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ απο 21/04 views 940 posts 39
το θέμα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ 2010 απο 12/04 views 664 posts 19

( μέχρι 22/04 22:30 )

μήπως σημαίνει κάτι ?????????????

chaniotis
EN B

Δημοσ.: 116

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Πέμ Απρ 22, 2010 10:40 pm

Φίλε Γιώργο …( επί της ευκαιρίας χρονιά πολλά για αύριο ) το ίδιο κάνω και εγώ χρονιά τώρα .Στους αγώνες πάω με την παρέα για διασκέδαση και χαβαλέ , και περνάμε πολλή ωραία , μπορώ να πω καλύτερα και από τους διαγωνιζομένους !!!
Αυτό που με στενάχωρη με το θέμα των αδειών και των πτυχίων είναι το έξεις :
Το χομπι αυτό που κάνουμε φημίζετε για την αίσθηση ελευθερίας που μας προσφέρει , τουλάχιστον εγώ γι’ αυτό ξεκίνησα . Κάποια στιγμή μπήκα στο τριπάκι των σεμιναρίων και των εξετάσεων και απέκτησα ένα πτυχίο εκπαιδευτή και εξεταστή στο παραμοτερ το οποίο προς το παρών δεν μου έχει χρησημευση πουθενά … τέλος πάντων … Νοιώθω εγκλωβισμένος με το όλο θέμα των αδειών και των πτυχίων , κάτι αντίθετο με αυτό που εγώ ψάχνω να βρω στον αέρα ……. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και ας μείνω ο μόνος που δεν θα μπορεί να μετέχει σε αγώνες.Ελπιζω μόνο να μην μου απαγορεύσει κάποιος , με οποιονδήποτε τρόπο , να πετάω …Ρε jolly φάε λίγο ρε παιδί μου σκελετός έχεις καταντήσει

gianisAPCO
EN B

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Απρ 22, 2010 11:12 pm

gianisAPCO έγραψε: Αφού θέλετε να μπείτε στον προταθλητησμο ( αλοστε αυτος είναι ο λογος των εξετασεων )

Ελα παραδέξου το....................δεν το εννοεις..............πλάκα με κάνεις...... :!:

paramick
Competition

Δημοσίευσηαπό aigeas » Πέμ Απρ 22, 2010 11:19 pm

Πετάτε γιατί χανόμαστε...

Η ζωή δεν είναι για θεατές...
aigeas
EN B

Δημοσ.: 93

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Απρ 22, 2010 11:24 pm

τωωωωωωωωωωωωρα ειμαστε χαμενοι εδω και πολυ καιρο :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Competition

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Πέμ Απρ 22, 2010 11:37 pm

Γεια σου ρε φίλε Μιχάλη φωστήρα και ειρωνα….«άσφαλτε»…. :wink: κάτι παίχτηκε με το word… :wink: να΄σαι καλά ….και δεν χρειάζεται να δικαιολογούμε για τίποτα και σε κανέναν.......
Το χεσαμε το topic.......sory απ'ολους.

gianisAPCO
EN B

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Απρ 23, 2010 9:11 am

Γεια σου και σενα φιλε μου.

paramick
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Παρ Απρ 23, 2010 1:14 pm

γεια σου Μιχαλη :)

Competition

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Απρ 23, 2010 2:45 pm

:shock:

paramick
Competition

Δημοσίευσηαπό paramick » Παρ Απρ 23, 2010 9:30 pm

paramick
Competition

Δημοσίευσηαπό fantastic » Παρ Απρ 23, 2010 9:48 pm

Για να πέσουν λίγο οι τόνοι και η κρίση του καθενός να γίνεται με ήρεμο μυαλό, δείτε το παρακάτω βιντεάκι με την "Barbie" συνεπιβάτη :D :)

http://www.youtube.com/watch?v=WXDzPQviEu0

fantastic
EN A

Δημοσ.: 4

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες