Ετυχε να ειμαι εκει και το ειδα απο την ματια του θεατη και η εντυπωση που μου αφησε ειναι εντελως διαφορετικη απο αυτο που βλεπω στο βιντεο.
Χωρις να θελω να γινω κακοπροαιρετος και ελπιζω χωρις παρεξηγηση, η προσγειωση σου φανηκε να ειναι λιγο εξω απο τον ελεγχο σου, επιμενω, να εχεις τον ανεμο στα πλαγια σου, να εισαι λιγο ψηλος και να κανεις περισοτερο μια σπασμωδικη κινηση φρεναρωντας (σουζα), αφηνωντας τα φρενα (παρολιγο μπροστινο), για να μην φυγεις απο το χωραφι.
Εγω το πρωτο πραγμα που αναρωτηθηκα ηταν γιατι επελεξες να ερθεις απο νοτειοανατολικα και οχι απο νοτειοδυτικα κατα την τελικη σου προσεγγιση ωστε να σε φρεναρει η κοντρα του ανεμου και να μην ξεπερασεις το χωραφι, και την ωρα που γινοταν η φρεναρισια ειπα ωχ θα το αγορασει το οικοπεδο

αυτη βεβαια ειναι η ματια των 5 δευτερολεπτων απ εξω και μπορει να μην εχει καμια σχεση με αυτο που νιωθεις και κανεις εσυ που οδηγας το αλεξιπτωτο.
Επισης ησουν λιγο ατυχος γιατι εκεινη την ωρα ο ανεμος εκανε τα κουλα του
Τωρα οσο αφορα τον κριτη προσγειωσης προσπαθω να βρω πιο ειναι το κινητρο του για να σε κοψει διχως λογο και μου φενεται λιγο δυσκολο, αυτο που θα ειδε μαλλον δεν του αρεσε και δεν λεω μονο για την προσγειωση, μπορει να μην του αρεσε και κατι απο τα προηγουμενα που σου ζητησε να κανεις, δεν ξερω βεβαια γιατι τις μανουβρες σου δεν τις ειδα παρα μονο την προσγειωση σου.
Τελος να σου πω να μην τρελαινεσαι και να μην στεναχωριεσαι, το βουνο εκει ειναι, εμεις και εσυ εκει θα ειμαστε να πεταμε και να ευχαριστιομαστε και οταν θα ερθει η ωρα θα ξαναδωσεις και θα περασεις, ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος απλα ησουν λιγο ατυχος.