Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 3:49 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Το μαύρο ιπτάμενο πρόβατο.

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Σάβ Ιουν 18, 2005 2:12 am

orck έγραψε:ειμαι ο μονος που δεν εχει προβλημα;
οκ ακουω μερικες φορες "τι το θες αυτο το πραγμα" αλλα μεχρι εκει
οταν γυρναω σπιτι το απλωνω στο σαλονι (και δεν λεει κανεις τιποτα) μετα το διπλωνω με τον πατερα μου, αλλα δεν θελει να ερθει καθολου να δει πως ειναι στην πραξη

Εεεε μια χαρά είσαι Παναγιώτη! Αφού σε βοηθάει στο δίπλωμα! Ποιός στη χάρη σου!!! Εδώ ο MIX το έχει στο αμάξι να ψήνεται ή στο γκαράζ να το τρώει η υγρασία το χειμώνα...

ex_hustler
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Σάβ Ιουν 18, 2005 2:17 am

MIK έγραψε:[
Μια ιδέα είναι η καταρχάς επίσκεψη και διπλής πτήσης της πιο funky θείας μου που γουστάρει την ιδέα αλλά ξέρει ότι έχω πετάξει μια φορά. Ομως η ιδέα του καθημερινού live διαγωνισμού wingover που κερδίζει όποιος κινδυνέψει πιο πολύ για Κιθαιρώνα με αποθαρύνει.

Μήπως να τους πάω στο Μουρίκι [50-55m ύψος λόφου] άνοιξη που έχει παντού γρασίδια και είναι όνειρο η περιοχή και είναι σύντομη και η πτήση???? :twisted:

ex_hustler
EN B

Δημοσίευσηαπό ex_hustler » Σάβ Ιουν 18, 2005 2:40 am

MIK έγραψε:
Οι εντύπωση που έχουν όλοι είναι ότι είμαστε τρελοί. Το ξέρετε από τους φίλους σας. Από ότι διάβαζα στο big-air τα ΜΜΕ και τον καναπε-δουλειά-κρεβάτι homo sapiens τον ενοχλεί να δει στον καναπέ του στις ειδήσεις ότι κάνεις κάτι πάρα πολύ όμορφο και ξεχωριστό εάν αυτό είναι ασφαλές και μπορεί να το κάνει και αυτός αλλά δεν τολμάει.
Αντίθετα είναι στο πακέτο της TV που βλέπει μέσα στους τόσους θανάτους και μιζέρια να προβάλλετε και ένας ακόμα από παραπέντε-ελεύθερη πτώση κλπ κλπ. Χαρά και ασφάλεια δεν παίζουν στην TV
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα πάντως κάποιος που ξέρει από mass media μπορεί να πει ότι ποτέ ή τέλως πάντων δύσκολα σε prime time zone μεγάλου καναλιού δεν θα δεις μια άψογη ενημέρωση για το παραπέντε.

Άραγε οι γονείς μου θα είχαν την ίδια γνώμη εάν έβλεπαν ένα μισάωρο στο MEGA να δείχνει όπως χτες στον Κιθαιρώνα ανθρώπους από 68 έως 20 χρονών με απόλυτη ασφάλεια να πετάνε :?: Απλά να πετάνε

Στην Αμφίκλεια φέτος είχε κανονιστεί να έρθει η Φωτεινή Πιπιλή αλλά....και πάλι νομίζω Σάββατο 4 το μεσημέρι στη ΝΕΤ θα παιζόταν το ρεπορτάζ (2% θεαματικότητα). Από την άλλη μπορεί ο Άλκης να γινόταν διάσημος γιατί έχει κάνει κάτι που αξίζει παραπάνω από όποιαδήποτε διακοσάρα και πιστεύω μόνο αυτό το τόσο ξεχωριστό και τόσο ασφαλές σπορ μπορεί να προσφέρει.

Διονύση καμιά ιδέα :?:

Με τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης δε βγάζεις άκρη. Είναι άκρως ελεγχόμενα από τα μεγαλοκεφάλαια και δείχνουν ότι πουλάει και ανεβάζει ακροαματικότητες και άρα πιο ακριβές διαφημήσεις και άρα μεγαλύτερα κέρδη. Αυτά που πουλάνε είναι κατά το πλήστον αρνητικές δραστηριότητες...

-Reality Shows που βλέπεις τον κάθε κακομοίρογλου τι κάνει στην ιδιωτική του ζωη.
-Reality Shows που βλέπεις τον κάθε νεοανερχόμενο αρχιδοΝΙΝΟ (με συγχωρείτε αλλά θα έσκαγα αν δε το έλεγα) να τραγουδάει και να προσπαθεί να γίνει κι αυτός κάποιος.
-Ατέλειωτα μεσημεριανά δημοσια κουτσομπολιά από το τι βρακί φοράει η Παπαρίζου μέχρι το ποιός μάλωσε με ποιόν και για ποιό λόγο...
-Προβολή άπειρης δυστηχίας, μιζέριας και πόνου σε κάθε δελτίο ειδήσεων.
-Προβολή μόδας. Γιατί έχουμε λύσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα και μας ενδιαφέρει και το "σικ" ντυσιματάκι.
-Προβολή κέντρων αδυνατίσματος ειδικά Άνοιξη με Σεπτέμβρη. Γιατί μπορεί να είδες όλα τα καλά της μόδας αλλά πρέπει να έχεις και τον "κώλο" να τα βάλεις να δείξουν πάνω σου.
-Συνεντεύξεις νεοδιασήμων. Γιατί δεν έχουμε προσωπική ζωή και μας ενδιαφέρει να μάθουμε όλα σχετικά με τα "αστέρια" του τόπου μας.
-Talk Show. Γιατί και οι δυστηχισμένοι έχουν ψυχή και θέλουν κι αυτοί να βριστούν δημοσίως και να τα βγάλουν όλα στη φόρα.
-Βραδινά θεάματα αλα "Ανίτα Πάνια". Γιατί υπάρχει χώρος στο γυαλί για ΟΛΑ τα δυστηχή σούργελα και πάντα θα υπάρχουν πρόθυμοι τηλεθεατές να τα βλέπουν ώστε να εξυψώσουν τη πεσμένη τους υπερηφάνια μιας και υπάρχουν και χειρότερα στον κόσμο.

....
Δε συνεχίζω γιατί πάει μακριά η βαλίτσα αλλά γενικά αυτό που αποσκοπεί η tv και όσοι την ελέγχουν είναι :
1. Μαζική πλύση εγκεφάλου για προώθηση βλακωδών προιόντων που ειδάλως δε θα είχαν καμία τύχη στην αγορά χρησιμοποιώντας όμορφα μοντέλα.
2. Προβολή άπλετου σεξουαλικού θεάματος (call me μόδα-με μαγιώ στρίγκ μεσημεριάτικά....) με τη κάθε ευκαιρία για τη δημιουργία ευερέθιστου σεξουαλικά τηλεοπτικού (αγοραστικού) κοινού.
3. Μαζική αποβλάκωση των θεατών με σκοπό την απομάκρυνσή τους από κάθε μορφή δημιουργικής σκέψης και πράξης...

MIK ευχαριστώ για το θέμα που άνοιξες. Πετυχημένο. Νομίζω πρέπει όντως να το ξαναβάλεις προς συζήτηση σε νέο topic!

ex_hustler
EN B

Δημοσίευσηαπό MIK » Σάβ Ιουν 18, 2005 12:44 pm

ex_hustler έγραψε: Εεεε μια χαρά είσαι Παναγιώτη! Αφού σε βοηθάει στο δίπλωμα! Ποιός στη χάρη σου!!! Εδώ ο MIX το έχει στο αμάξι να ψήνεται ή στο γκαράζ να το τρώει η υγρασία το χειμώνα...

Tι λες βρε ψεύτη που έχουν υγρασία τα γκαράζ. Και στο αμάξι κάνω υπερπροσπάθειες να είναι σκιασμένο

Καλά το έθεσες το υπόλοιπο.

Ρε λες αύριο αντί για στρινγκ και ρεπορτάζ από παραλίες να δούμε Κιθαιρώνα στις ειδήσεις του STAR :?:

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό koitao_psila » Πέμ Αύγ 11, 2005 2:16 am

--------------------------------------------------------------------------------

geia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eimai eimai neo melos stin parea tou sky.gr kai tha me sinantate me to nickname 'koitao_psila......eimai 18 xronon apo patra kai thelo na matho na petaoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!etsi oste na min 'koitao_psila" alla na koitao apo psila...as me boithisi kapoios kai as mou pei pos,pou kai pote mporo na ertho se epafi me kapoion ekpedeuti...tha ektimousa poli an mou legate kapoia pragmata gia ton exoplismo,to kostos tou,kothos kai to kostos tis ekpedeusis...

koitao_psila
EN A

Δημοσ.: 6

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες