Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 8:03 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Παράνομη Επιλογή Εθνικής Ομάδας

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Re: Παράνομη Επιλογή Εθνικής Ομάδας

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 07, 2008 2:05 am

Mην απελπιζεσαι,οι αλλοι που τα διαβαζουν ειναι πιο εξυπνοι απο μενα και καταλαβαινουν αλλα... :!:

Και μονο που εγραψες το επιθετο μου περνεις θερμικο....:)Στο σχολειο οποτε με ρωτουσαν και τους το ελεγα....μου ελεγαν,καλα,καλα,το μικρο σου πιο ειναι?:)

yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Φεβ 07, 2008 11:09 am

Δεν είναι θέμα εξυπνάδας... μην παρεξηγήσε ... είναι θέμα προδιάθεσης. Δυστυχώς αυτά που γράφω εδω μέσα δεν τα γράφω για να καταλάβουν όσοι δεν ξέρουν, δεν είναι πασαρελα, ούτε διεκδικώ την υποστήριξη σας. Τα γράφω ακριβώς για αυτούς που ξέρουν, άρα εσένα και τους συναδέλφους εκ των πραγματων δεν μπορώ να σας καλύψω. Αν θες με μια μπύρα κάποια άλλη φορά.

Και επειδή τελικά το μόνο που μένει είναι η ουσία ας δούμε τα πραγματικά στοιχεία. Για αποδείξεις που έλεγες.

Όποιος θέλει μπορεί να κάνει μια απλή άσκηση... να δει τα αποτελέσματα των διεθνών και ελληνικών αγώνων που συμμετείχαν οι υποψήφιοι για την Εθνική ομάδα τους τελευταίους 20 μήνες. Και ας υπολογίσει μια φορά με βάση τους 18 και μια φορά με βάση τους 20. Η σειρά παραμένει ίδια.

Βέβαια εγώ είχα το πλεονέκτημα να ξέρω ποιοι θέλουν να πάρουν μέρος. Άλλά αυτό μπορούσε να το μάθει και όποιος άλλος ενδιαφερόταν πριν γίνει αυτό που έγινε. Για αυτό και μίλαγα για απλό θέμα και ότι δεν υπάρχει λόγος για όλα αυτά (και ότι όλα είναι όμορφα και ωραία ενώ η κοινωνία είναι άδικη). Αδικία εκ του αποτελέσματος δεν υπάρχει. Βασικός μου στόχος ήταν να αποδείξω ότι δεν υπήρχε δόλος και ότι το θέμα δεν εμφανίστηκε από το πουθενά. Το γνώριζαν τα σωματεία και είχαν συμφωνήσει.

Είμαι σίγουρος ότι και πάλι κάποιος μπορεί να βρει κατι να πει. Ελπίζω όμως τώρα Γιάννη να έδωσα μια απάντηση για τον πολύ κόσμο και τους συναδέλφους και να μου δώσεις κανα θερμικό ακόμη :)

Τελευταία επεξεργασία απο badder την Πέμ Φεβ 07, 2008 11:33 am, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό achim » Πέμ Φεβ 07, 2008 11:19 am

Κώστα, φυσικά και κατάλαβα ότι αλλού ήθελες να στοχεύσεις.

Δηλαδή στο νόμιμο ή στο παράνομο των αλλαγών και πως αυτές πρέπει να γίνονται.

Όπως κατάλαβες εγώ δεν έθιξα καθόλου το θέμα αυτό γιατί απλά δεν είμαι ο αρμόδιος για αυτό.

Κατέθεσα μόνο τα γεγονότα για να γνωρίζουν όλοι τι ακριβώς ειπώθηκε και τίποτε άλλο.

Πιστεύω δε, ότι όταν κάτι είναι ομοφώνως καλό για το χώρο, πρέπει να προσπαθούμε να το κάνουμε γρήγορα πράξη χωρίς να κωλυσιεργούμε.

Όσο για την πρόταση μου για αντικατάσταση σου ζητώ συγνώμη αν σε έθιξα. Έχεις δίκιο. Απλά το έγραψα για να απαλύνω λίγο το βαρύ κλίμα.

Φιλικά
Ιωακείμ

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Φεβ 07, 2008 1:37 pm

Και ίσως το πιο σημαντικό... Ακόμα και αν ο Παναγιώτης ήθελε να πάει στην Εθνική, είτε με τον ένα τρόπο (18 μήνες), έιτε με τον άλλο (20 μήνες) δεν επηρέαζε την κατάταξη του Κώστα. Ούτε επηρέαζε την τελική σύνθεση των 3 που δικαιούνται να πάνε στο πανευρωπαϊκό, ούτε οτιδήποτε άλλο, η σειρά μένει ολόιδια. Και ούτε άλλαζει η κατάξη όσων θελουν να πάνε στην Εθνική έιτε με 20 είτε με 18 μήνες.

Αυτά για την ουσία, τα πραγματικά στοιχεία και τα περι αδικίας, δόλου κτλ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ιωακειμ πολύ σωστά λες ότι το θέμα του αν μπορεί να ισχύσει ο κανονισμός άμεσα ή όχι είναι θέμα για τους αρμοδίους. Δηλαδή τα σωματεία και τους υπεύθυνους. Δεν ειναι θέμα συζήτησης σε φόρουμ και πολύ περισσότερο λόγος προσωπικών επιθέσεων και γενικών κατηγοριών. Αλλά όπως και εσύ είπες ήταν ενήμεροι και σύμφωνοι. Για τον αν το χρονικό σημείο της αλλαγής οφέλεισε κάποιον νομίζω ότι αδιασειστα αποδεικνύεται ότι όχι.

Ειδικά όταν εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι δεν θα άλλαζε απολύτως τίποτα είτε ίσχυε το 20μηνο είτε όχι. Και όποιος θέλει να το αμφισβητήσει έχω όλα τα νούμερα και είμαι στη διάθεση του.

Αν δεν υπάρχει καμμία αμφισβήτηση, αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας και ότι θεσμικά προβλήματα έχετε να τα προωθείτε μέσω των σωματείων σας πολιτισμένα και σωστά. Το να λέμε ότι θέλουμε δημόσια και να αφήνουμε λάθος εντυπώσεις για ανθρώπους είναι άπλά λάθος. Δεν είναι λαϊκό δικαστήριο εδώ.

Αυτά γιατί... μιλώντας γενικά περι δίκαιων και αδίκων και κρατώντας μετριοπαθή στάση οι συνάδελφοι καταλαβαίνουν άλλα από αυτά που θέλω να πω και πραγματικά συμβαίνουν. Ορίστε λοιπόν.. ιδού οι αριθμοί... ιδού και το ποιος οφελείτε ή ΟΧΙ. Εγώ όταν έκανα λάθος το παραδέχθηκα...

Ουφ... ευχαριστώ Γιάννη που με τσίγκλισες... :)

badder

Δημοσίευσηαπό yannis » Πέμ Φεβ 07, 2008 4:47 pm

ε παρε ενα θερμικο να χεις.....:)
Επρεπε να γραψεις 1000 λεξεις που δεν ελεγαν τιποτα,για να πεταξεις στο τελος 10 που εξηγουσαν και ξεκαθαριζαν τα παντα.

Τις μπυρες θα τις κερασεις εσυ για την ταλαιπωρια που δημιουργησες:)

Και αν και το ξερουν ολοι,εγω θα το πω αλλη μια φορα.Η ΕΑΠ ειναι η μαμα,και ολες η λεσχες τα παιδια της.Και μαμα ειναι εκει για ολα τα παιδια της,κανει οτι ειναι δυνατον για να τα μεγαλωσει και να παρουν το σωστο δρομο.Και ειναι παντα εκει,στα καλα και στα κακα.
Πολλοι λενε για κριση του αθληματος,εγω παλι βλεπω μια αλλη,καινουρια δυναμικη του αθληματος.Αντε,αφηστε την γκρινια,σπρωξτε να παμε ολοι μπροστα.....

yannis
Competition

Δημοσ.: 233

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Φεβ 07, 2008 4:53 pm

norad πριν 50 posts έγραψε:Τι αλλάζει στην σύνθεση της Εθνικής αν δεν ισχύσει από φέτος; Μήπως δεν άλλαζει τίποτα και τσάμπα τρωγόμαστε;

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Φεβ 08, 2008 5:21 pm

Μετά από όλα αυτά θέλω να πιστεύω ότι όσοι έκαναν λάθος το κατάλαβαν και πραγματικά θα χαιρόμουν να δώ την αποκατάσταση όσων λανθασμένα κατηγορήθήκαν. Μερικές φορές δεν πίστευα αυτά που διάβαζα και σωστό είναι να μπούν τα πράγματα στη θέση τους.

Εν αναμονή...

badder

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Παρ Φεβ 08, 2008 9:52 pm

Στο πνεύμα αποκατάστασης που εισάγει ο Γιάννης...

Στην υπόθεση υπήρχαν δύο διαστάσεις (τουλάχιστον):
η μια αφορούσε συγκεκριμένα πρόσωπα, η άλλη αφορούσε διαδικασίες

Όσοι είδαν μόνο πρόσωπα στο θέμα ή προσωπικές κόντρες...ας κάνουν ότι θεωρούν σωστό.

Επειδή αποδείχτηκε ότι έγινε «πατάτα» που ξεκίνησε όλη η γκρίνια χωρίς λόγο προτείνω:

1. να αναγνωριστεί ως λάθος, η απάντηση που δόθηκε στο σωματείο, εκείνη που.... ξεσήκωσε την θύελλα. Κανένας γνώστης των γεγονότων δεν θα έμενε αμέτοχος αν διάβαζε την απάντηση...Και το ένα φέρνει το άλλο και πες.. πες... πες... :shock:
2. μια επίσημη ανακοίνωση ότι ο κανονισμός θα ψηφιστεί και θα ισχύσει κανονικά όπως πρέπει, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι :)

3. για να μην ξανά χουμε τα ίδια: προσοχή στο τι απαντάμε, όσο πιο πολλοί γνωρίζουν το θέμα τόσο πιο λίγοι σκέφτονται πονηρά γι αυτό .Μια ανακοίνωση ( ή υπενθήμηση αφού το θέμα είχε σηζητηθεί και εθεωρείτο γνωστό) για την επερχόμενη αλλαγή θα έσωζε την κατάσταση πριν ξεσπάσει το θέμα και δεν θα δημιουργούσε παρεξηγήσεις. Δεν νομίζω να διαφωνούσε κανείς να επισπεύσουμε την διαδικασία ούτε «κοβόμαστε» να είμαστε νομότυποι, αλλά λίγη τυπικότητα επί της διαδικασίας δεν βλάπτει, αντιθέτως εξασφαλίζει την υγιή και διμερή συνεργασία επιτροπής και σωματείων. Αυτός δεν είναι και ο στόχος;:P

GiotaR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό badder » Σάβ Φεβ 09, 2008 12:19 am

Σε καλό πνεύμα γράφεις Γιώτα... αλλά γράφτηκαν πολλά και διάφορα που νομίζω ότι χρειάζονται ξεκαθάρισμα και λίγο θάρρος. Όλοι κάνουμε λάθη αλλά λίγοι τα αντιμετωπίζουν.

Και σχετικά με τη απάντηση που αναφέρεις, θα σου πω εν΄ταχει, μιας και εγώ την έγραψα, ότι δεν απευθυνόταν σε σωματείο αλλά προσωπικά μιας και προσωπικά έγινε η ερώτηση. Και αυτά που απάντησα δεν είναι λάθος. Αν υπήρχε αντίρρηση όπως είπα υπάρχει λογικός και σωστός τρόπος να εκφραστεί. Και φυσικά αν υπήρχε επίσημη ερώτηση από σωματείο θα ελάμβανε ανάλογη επίσημη απάντηση.

Για τα υπόλοιπα εν αναμονή...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσίευσηαπό adreas » Σάβ Φεβ 09, 2008 1:25 pm

Τι να πω ρε παδιά, έχω απογοητευτεί, από αυτή την ιστορία. Δυστυχώς ο χώρος του ελληνικού παρα5 στερείται φαντασίας. Άντε πάλι εγώ θα πρέπει να κάνω τον ντετέκτιβ και να βρω την κρυφή αλήθεια πίσω απο το φαινομενικά αθωό αυτό επεισόδιο. Λοιπόν, έχουμε και λέω τα εξής στοιχεία για την υπόθεση:

- Έχουμε δύο πελότους γενικά δημοφιλείς και μεγάλους παράγοντες του χώρου, να σφαλιαρίζονται δημόσια.
- Σε πολύ λίγο χρόνο ο καυγάς ψοφάει.
- Αγώνες Δράμας, ο badder απουσιάζει.
- Αγώνες Εμπεσού, ο GUS απουσιάζει.
- Ο καυγάς αρχίζει 6 μέρες μετά το θάνατο του Χριστόδουλου.
- 5 μέρες μετά ο Τσούκας (ξαν)ανεβάζει site (με μια φρικτή φωτογραφία του).

Και αρχίζω, γιατί να χάσει ο GUS τους αγώνες του Εμπεσού (και τη σχετική ενημέρωση που ήταν και ο λόγος που άρχισε αυτός ο καυγάς) και ο badder τους αγώνες της Δράμας? Η απάντηση πιστεύω είναι προφανής: είναι και οι δυο τους το ίδιο πρόσωπο. Μα θα μου πείτε, τους έχουμε δει που και που μαζί. Μα φυσικά, είναι ολογραμματικές προβολές που τις προβάλει ένα πολύ προηγμένο ματζαφλάρι (πιθανόν εξωγήινης προέλευσης). Οι χαρακτήρες τους "τρέχουν" σε μια τεχνητή νοημοσύνη σε ένα κομπιούτερ αντίστοιχης υψηλής τεχνολογίας. Επειδή το κομπιούτερ δεν τα πάει πολύ καλά με τους πολύπλοκους χαρακτήρες των κανονικών ανθρώπων, φτιάχνει ακραίους χαρακτήρες, ευγενικούς, έξυπνους κλπ, η πουστιά προγραμματίζεται δύσκολα, γι αυτό και οι GUS και badder δείχνουνε στον έξω κόσμο περίεργα σωστοί. Τώρα, μέσα στις ζέστες του καλοκαιριού, το κομπιούτερ πιθανώς υπερθερμάνθηκε και δε μπορούσε να "τρέξει" και τους δυο τους οπότε τους έστειλε στους αγώνες εναλλάξ. Φυσικά, τα προγράμματα GUS και badder δεν έχουν γνώση της φύσης τους, ούτε καταλαβαίνουν το χρόνο όταν είναι σε αναμονή καθώς το κομπιούτερ απλά τους προμηθεύει φτιαχτές αναμνήσεις όταν ενεργοποιούνται.

Παμ' παρακάτ. Όπως φάνηκε ο καυγάς ήτανε σαπουνόφουσκα, γιατί ένας τόσο σοβαρός πελότος όπως ο GUS να τον αρχίσει και ο badder να τσιμπήσει και μετά να τον παρατήσουν? Η προφανής απάντηση είνα ότι δεν τους ενδιέφερε αλλά τον έστησαν για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Γιατί όμως τώρα? Η απάντηση μου δόθηκε πριν 2-3 βράδυα που έκανα ζάπινγκ στο ραδιόφωνο καθώς οδηγούσα και πέτυχα μια εκπομπή για το Χριστόδουλο όπου ειπώθηκε ότι ο τέως ήταν ο καλύτερος χάκερ της Ελλάδας. Χμμμμ, εκτός λοιπόν από προστάτης της ορθοδοξίας, πεθαίνει και ένας σούπερ χάκερ και ο καυγάς στήνεται μέσα στο λίγο χρόνο πριν την εκλογή του επόμενου, δηλαδή μέσα στο μικρό διάστημα που το ελληνορθόδοξο firewall βρίσκεται σε αναμομονή. Και μέσα σε αυτή την περίοδο, δυο πράκτορες τεχνητής νοημοσήνης στήνουν ηλεκτρονικό καυγά. Χμμμμ, πολύ ενδιαφέρον!

Γιατί λοιπόν όλα αυτά? Για να δούμε. Χτες ο Τσούκας σουλουπώνει το site του. Μήπως όλος αυτός ο τζερτζελές έγινε για να περάσει στο ντούκου αυτό το σουλούπωμα? Και πώς, ένας άριστος μετεωρολόγος όπως ο Τσούκας δεν προέβλεψε ότι αυτό το ΣΚ θα έχει κωλόκαιρο και άφησε τον ΑΟΚ να κόψει πίτα και να κάνει εξετάσεις? Και επίσης, πώς ένας στυλάτος πελότος όπως ο Τσούκας έβαλε μια τόσο φρικτή φωτό στο site του?

Την απάντηση δεν την έχω βρει ακόμα αλλά ίσως να λεχει με το γεγονός ότι η "Κατσαρόλα" είχε προσφερθεί να προμηθεύσει τσίπουρο και γευστικές παρμεβάσεις στο event. Μπλέκουν τα πράγματα. Ελπίζω μετά από το ΣΚ να έχουμε καινούρια στοιχεία για την υπόθεση. Πάντως όπως δείχνουν τα πράγματα προς το παρόν (και όπως έχει συμβεί και πρόσφατα) για άλλη μια φορά:

Φταίει ο Τσούκας.

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό norad » Σάβ Φεβ 09, 2008 3:17 pm

Ανδρέα θα δεχθείς μια επίσκεψη από 2 ευγενικούς κυριους με μαύρα κουστούμια και μαύρα γυαλιά ηλίου εντος των ημερών. Μην ανυσηχήσεις, είναι φίλοι σου. Κάνε ότι σου πουν και όλα θα πάνε καλά.

norad

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Φεβ 11, 2008 4:34 pm

Eγώ διαφωνώ ριζικά με τον Αντρέα και πιστεύω ότι όλα έγιναν για να ασχοληθεί επιτέλους η ομοσπονδία με την θεσμοθέτηση κανονισμών για το speedflying(1) στην Ελλάδα, τα προβλήματα των Ελλήνων speedflyers , την απαράδεκτη άρνηση των χιονοδρομικών να πετάμε πάνω από τα κεφάλια των πελατών τους προσπαθώντας να τα πετύχουμε, την διοργάνωση του πανελληνίου πρωταθλήματος, το πως θα αγωνιστούν 2 αθλητές με το ίδιο αλεξίπτωτο στην παράληλη ταυτόχρονη κατάβαση, το ότι άργησε να ρίξει χιόνι και πάνω από όλα την μαζική ζήτηση των(του) αλεξιπτωτων(του) που υπάρχουν(ει) για δοκιμαστικές πτήσεις.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ :(

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό frog » Δευτ Φεβ 11, 2008 5:19 pm

Φίλε ΜΙΚ το πρόβλημα της παράλληλης κατάβασης μποόύμε να το λύσουμε αφού υπάρχει απο πέρυσι ανάλογο αλεξίπτωτο εδώ στην Δράμα βέβαια λόγω της περσινής έλλειψης χιονιου δεν έγιναν πολλές δοκιμές και φέτος υπάρχει απαγόρευση για χρήση του στις πίστες.

Χαιρετίσματα

Μην πετάς πιό γρήγορα από τον φύλακα άγγελο σου
frog
Competition

Δημοσ.: 349

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Φεβ 12, 2008 11:57 am

by tsouloufis :roll:

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
tsouloufis
Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Φεβ 12, 2008 2:23 pm

frog\";p=\"10490 έγραψε:Φίλε ΜΙΚ το πρόβλημα της παράλληλης κατάβασης μποόύμε να το λύσουμε αφού υπάρχει απο πέρυσι ανάλογο αλεξίπτωτο εδώ στην Δράμα βέβαια λόγω της περσινής έλλειψης χιονιου δεν έγιναν πολλές δοκιμές και φέτος υπάρχει απαγόρευση για χρήση του στις πίστες.

Χαιρετίσματα

:P :P :P :P

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Φεβ 12, 2008 6:39 pm

Περίμενα λοιπόν να δω εάν θα υπάρξει κάποια αποκατάσταση στα όσα παράλογα ακούστηκαν. Ας κάνουμε μια ανακεφαλαίωση για να δούμε τι έγινε σε αυτό το σήριαλ γιατί ακούστηκαν πολλά και υπάρχουν συμπεράσματα. Όσοι έχετε όρεξη να διαβάσετε θα το βρείτε άκρως διαφωτιστικό και ενδιαφέρον.

1. Κατηγορίες κατά του Παναγιώτη για προώθηση κανονισμού την τελευταία στιγμή από τον οποίο ωφελείται εις βάρος συναθλητή του για την Εθνική Ομάδα
Αποδείχθηκε ότι ούτε ο Παναγιώτης μπορούσε να πάει στην Εθνική λόγω σοβαρών προβλημάτων, αλλά και αν πήγαινε δεν θα άλλαζε κάτι είτε εφαρμοζόταν ο παλιός είτε ο νέος κανονισμός.
2. Κατηγορίες κατά της ΕΑΠ για αλλαγή κανονισμού εν αγνοία των σωματείων, μελών της ΕΑΠ και γενικώς των αθλητών
Τα σωματεία είχαν συζητήσει το θέμα αυτό σε 2 συνελεύσεις και είχαν συμφωνήσει. Με τη σειρά τους έπρεπε να ενημερώσουν τους αθλητές τους. ΟΛΗ Η ΕΑΠ ΓΝΩΡΙΖΕ. Το ότι προχώρησε η εφαρμογή τώρα οφείλετε σε διάφορους λόγους σοβαρούς και μη, αλλά σε κάθε περίπτωση χωρίς ίχνος συμφερόντων, αδικιών και υστεροβουλίας όπως εκ των πραγμάτων αποδεικνύετε.

3. Κατηγορίες κατά της ΕΑΠ για πλημμελή εκτέλεση καθηκόντων αλληλογραφίας
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, το αντίθετο μάλιστα. Στη διάθεση των ενδιαφερομένων τα logs.

4. Κατηγορίες κατά της ΕΑΠ για αλλαγή της ανακοίνωσης περί ημερομηνιών σε μια μέρα για να προωθηθεί ο "πονηρός" κανονισμός
Ήταν ένα απλό λάθος από κεκτημένη ταχύτητα, λόγω αλλαγής υπευθύνου αλληλογραφίας που διορθώθηκε όμως αμέσως.

5. Κατηγορίες για αδικία και κουκούλωμα της υπόθεσης
Δεν υπάρχει αδικία γιατί δεν ωφελείται κανείς εις βάρος κάποιου άλλου. Αφού δεν υπάρχει αδικία, δεν υπάρχει κουκούλωμα.

Οι απαντήσεις του Κώστα σε όσα αρχικά έγραψα (εκτός του λάθους που έκανα), δόθηκαν πάνω σε θυμό προφανώς αλλά δεν έχουν βάση και κάποιες είναι εντελώς λάθος.

Παραθέτω κάποια χαρακτηριστικά κομμάτια που ακούστηκαν πολύ σκληρά αλλά όπως αποδεικνύετε καμία σχέση με τη πραγματικότητα δεν έχουν, και αν κάποιος συνεχίζει να τα πιστεύει, να παρουσιάσει τα στοιχεία του συγκεκριμένα. Το να φωνάζει "βοήθεια κλέφτες και ψεύτες" δεν αποδεικνύει τίποτα. Ο λόγος που απαντάω σε αυτά δεν είναι γιατί έχω πρόβλημα με το Κώστα ή κάποιον άλλο (το αντίθετο), αλλά για να αποκαταστήσω τη πραγματικότητα.

"Αν κάποιος εξετάσει τις βαθμολογίες του Πρωταθλήματος 2006 και αν τις συγκρίνει με αυτές του Πρωταθλήματος 2007 βλέπει ποιοι ευνοούνται από την παράνομη και εκ του πονηρού μεθοδευμένης αλλαγή ημερομηνίας, δηλαδή αυτοί που έχουν υψηλές βαθμολογίες στο διάστημα 1/5/2006 - 30/6/2006 που δεν ισχύει πλέον βάση του ισχύοντα κανονισμού και όχι αρκετά υψηλές στο διάστημα που ακολουθεί και ισχύει"

Εγώ λοιπόν εξέτασα και βρήκα ότι δεν αλλάζει τίποτα όπως και αν το υπολογίσει κανείς. Τα περί πονηρής και μεθοδευμένης αλλαγής δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γράφτηκαν... "ψέματα???"

"Η αποθέωση του «μαγειρέματος» και της γελοιότητας. Αυτό από μόνο του αρκεί για να αναιρέσει την εφαρμογή των «νέων κριτηρίων επιλογής για το 2008»"

Από την άλλη εγώ βλέπω (και καταθέτω) την αποθέωση της παραπληροφόρησης και της προκατάληψης. Το μαγείρεμα δεν υπήρξε όπως φάνηκε και για τα περί γελοιότητας θα τα δούμε παρακάτω.

"Κατά συρροή λανθασμένοι χειρισμοί και πρόχειρες λύσεις. Η απάντηση "Στην πρόσφατη συνάντηση σωματείων που έγινε στον Εμπεσσό πάρθηκε η απόφαση να αλλάξει η αρχική ημερομηνία σε 1/5 του προηγούμενου έτους". που δόθηκε στο σωματείο που ζήτησε διευκρινήσεις, ήταν ψέμα, και δεν δόθηκε τυχαία. Κάποιος την έγραψε, και υποτίθεται ότι είναι η επίσημη άποψη της επιτροπής."

Επειδή την απάντηση την έστειλα εγώ και ξέρω πολύ καλά τι μου γίνεται και τι ακούω στις συνελεύσεις. Ψέμα δεν υπάρχει βάση μαρτυριών και άλλων παρισταμένων, και πιθανόν η γράφουσα παρά το ότι ήταν εκεί δεν θυμάται λεπτομέρειες. Οι "λανθασμένοι χειρισμοί και πρόχειρες λύσεις" είναι γενικολογίες, προσωπική άποψη και όχι στοιχεία.

"Ούτε η επιτροπή δεν ήταν ενημερωμένη, ο Τάσος Πριβαρτιτσάνης, μέλος της Ε.Α.Π. και πρόεδρος του Αεραθλητικού Συλλόγου Πέλλα, το έμαθε την Τετάρτη τηλεφωνικά από εμένα. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, πρόεδρος της Αερολέσχης Αιόλου Δράμας, το έμαθε χθες από το sky.gr, κατά λάθος, το ίδιο το Ήπειρος και τα Γιάννενα. Παρόντες βεβαιώνουν ότι στη συνέλευση του Εμπεσού ότι δε συζητήθηκε το θέμα, πώς γίνεται να συμφώνησε κανείς από τους παρόντες; Είναι τελικά πρακτική ορισμένων να καταφεύγουν στο ψέμα για να καλύψουν αυθαιρεσίες και παρανομίες."

Ένα, ένα τα όσα αναφέρονται εδώ αποδείχτηκαν λάθος. Τα σωματεία που αναφέρονται (και άλλα) όπως και ο Τάσος, το γνώριζαν από το 2006. Τελικά η πρακτική της παραπληροφόρησης (να μην πω ψέμα), αφορά άλλους για άγνωστους λόγους. Η μόνη απόδειξη που κατατέθηκε μέχρι τώρα είναι ότι δεν υπήρχε πουθενά ψέμα, δόλος, αδικία και συνεπώς παρανομία. Τα υπόλοιπα είναι ... πως να το πω... συκοφαντική δυσφήμιση (με τη καλή έννοια βεβαίως)

"Τα σωματεία δεν είχαν ιδέα για τις προθέσεις σας. Τα σωματεία σας απαξιώνουν κάθε μέρα και σας απορρίπτουν γιατί έχουν από καιρό συνειδητοποιήσει ότι βρεθήκατε στην θέση που βρίσκεστε για να εξυπηρετείτε προσωπικά και ιδιοτελή συμφέροντα δικά σας και των φίλων σας. Το αντιλαμβάνεστε αυτό για αυτό και προσπαθείτε να τα διαλύσετε."

Αν δεν ήξερα πρόσωπα και πράγματα θα έλεγα ότι εδώ έχουμε παραλήρημα... το θέατρο του παραλόγου, χαλάρωσε πάρε μια ανάσα. Στη θέση που βρεθήκαμε είμαστε γιατί μας επέλεξαν δημοκρατικά τα σωματεία. Αν δεν το σέβεσαι λυπάμαι. Και θα με ενδιέφερε να ακούσω πως ακριβώς εξυπηρετούμε ιδιοτελή συμφέροντα (το "δικά μας" είναι πλεονασμός") και τι ακριβώς κάνουμε για να διαλύσουμε τα σωματεία (δεν ήξερα ότι έχουμε τέτοια δυνατότητα). Αν δεν υπάρχουν απαντήσεις είναι όπως είπα παραπάνω, παραλογισμοί.

Και τα σωματεία ήξεραν, και είχαν συμφωνήσει. Τώρα για την απαξίωση και τη απόρριψη έψαξα αλλά δεν βρήκα σχετικό μήνυμα παραπόνων / απόρριψης. Μιλάς γνωρίζοντας την επίσημη θέση των περισσότερων σωματείων ή απλά κάνεις προσωπικές υποθέσεις για να δημιουργούνται εντυπώσεις? Κάποια ζητήματα που είχαν τεθεί από την Πάτρα επιλύθηκαν. Προσωπικά με όσα σωματεία έρχομαι σε επαφή είτε σαν ΕΑΠ είτε σαν Γιάννης υπάρχει η καλύτερη διάθεση και συναίνεση. Αν έχεις τέτοια άποψη, γιατί ζητάς να συμμετέχεις και να αναγνωρίζεσαι σε ένα πλαίσιο που ο ίδιος απορρίπτεις και απαξιώνεις. Εκτός και αν τώρα την απέκτησες

Καλά αυτό περί εξυπηρέτησης συμφερόντων είναι πολύ ενδιαφέρον. Μια πιθανή περίπτωση θυμάμαι μόνο πριν 3 χρόνια που στη προσπάθεια μου να κρατήσω ισορροπίες και να μην αδικήσω κάποιον φίλο πριν αποδειχθεί ότι έσφαλε όπως όλοι φώναζαν, τσακώθηκα με άλλους φίλους. Και τότε είχα ακούσει ότι εξυπηρετούσα το συμφέρον του φίλου μου, μαζί με άλλα μέλη της ΕΑΠ. Πέραν όμως αυτού θα χαρώ πολύ να δω στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι έχω εξυπηρετήσει συμφέροντα (απορώ ποια είναι αυτά) δικά μου ή άλλων. Αν δεν υπάρχουν μην μας τυραννάτε και κυρίως μη διασύρετε το όνομα μας επειδή δεν έχετε συγκεκριμένα επιχειρήματα και στοιχεία.

"Από το 2006 υπήρχε μία άτυπη πρόταση, άτυπη, ένα τίποτα δηλαδή. Τώρα που βολεύει κάποιους η εφαρμογή της αλλαγής, τη θυμηθήκαν, προσπαθούν να την περάσουν με κάθε τρόπο, καταλήγοντας στην παρανομία και υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας. Αίσχος!"

Συμφωνώ ΑΙΣΧΟΣ!. Από το 2006 υπήρχε επίσημη συμφωνία σωματείων για το θέμα που επαναλήφθηκε το 2007. Σε άλλο σημείο αυτών που γράφονται βέβαια γίνεται αναφορά σε συμφωνία κανονικής συνέλευσης σωματείων βάση κανονισμών ΕΛΑΟ και τυπικοτήτων. Αυτοαναίρεση?. Αποδείχθηκε λοιπόν ότι δεν βολεύεται κανείς σε βάρος άλλου και η μόνη νοημοσύνη που υποτιμάται είναι όσων διαβάζουν την παραπληροφόρηση.

"Δυστυχώς έχω πλήρη εικόνα του τί ισχύει και γνωρίζω λεπτομέρειες που με κάνουν να ντρέπομαι ακόμα και για φίλους μου."

Δεν πειράζει εγώ δεν ντρέπομαι ούτε για μένα ούτε και για σένα. Θεωρώ ότι όλα αυτά ήταν μια κακιά στιγμή και με το που τελειώσει η ιστορία την βάζω στο αρχείο. Αλλά δεν μπορώ να δεχθώ τα όσα άκουσα για αυτό θα μου επιτρέψεις το δικαίωμα να υπεραμυνθώ των όσων μπορώ. Αν τώρα θες να συνεχίσεις τα περί ντροπής αφού αποδείχθηκε ότι δεν υπήρχε δόλος, αδικία και κουκούλωμα, δικαίωμα σου. Αν όχι θα χαρώ πολύ.

"Μέλος της Ε.Α.Π. και έχεις άγνοια των κανονισμών, απαράδεκτο και κρίμα, για αυτό σου φαίνονται τα παράνομα ως νόμιμα."

Ναι είχα άγνοια του συγκεκριμένου κανονισμού μόνο (μην γενικεύεις για εντυπώσεις) και αυτό γιατί ποτέ δεν οργάνωσα εγώ τις συνελεύσεις. Εγώ ασχολούμαι με άλλους κανονισμούς, όπως ΙΑΣ, εξετάσεων και αγώνων π.χ. τους οποίους ξέρω απέξω και εφαρμόζω κατά γράμμα για να βγαίνουν πρωταθλητές βάση αποτελεσμάτων και όχι παραπόνων στο παρασκήνιο. Αν δεν ήξερα καλά τους κανονισμούς Κώστα ο πρώτος που θα το μετάνιωνε θα ήσουν εσύ. Αλλά η μνήμη όπως είπα ασθενής. Εσύ όταν ξεκίνησες την ιστορία αυτή μήπως είχες άγνοια του αν αδικείτε κάποιος ή όχι?

"Χρησιμοποιείς τακτική αποπροσανατολισμού ή είσαι άσχετος από κανονισμούς που σύμφωνα με αυτούς κανονικά θα έπρεπε να λειτουργείς."

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πλέον το περί αποπροσανατολισμού. Για τους κανονισμούς τα είπα παραπάνω, το ότι τους ξέρω καλά είσαι ο πρώτος που θα έπρεπε να το λέει. Το αν λειτουργώ βάση αυτών ίσως πρέπει να στο θυμίσει το τρόπαιο του 2005. Ακολουθώ τους κανονισμούς και ειδικά στις εξετάσεις, όπου προσωπικά δεν κάνω ποτέ εξαιρέσεις για αναβάθμιση διπλωμάτων. Τόσα χρόνια οι κανονισμοί που ακολουθούσαμε διοργάνωναν αγώνες, εξετάσεις, σεμινάριο εκπαιδευτών, αποστολές εθνικής ομάδας, κανονισμό την εφημερίδα της κυβέρνησης, από τα οποία πήρες και εσύ (δικαίως) το μερτικό σου. Ίσως όμως πρέπει να μου δείξει και εμένα κάποια πράγματα γιατί δεν πίστευα αυτά που διάβαζα.

"Προφανώς δεν αντιληφθήκατε τίποτε από αυτά που συμβαίνουν και δεν βλέπετε πουθενά το ψέμα, την απάτη, την παρανομία και την απαξίωση των σωματείων και των αθλητών."

Εμείς δεν βλέπουμε ψέματα απάτες και παρανομίες. Όποιος βλέπει να φέρει τα στοιχεία του να τα καταθέσει. Αλλιώς τα λόγια τα μεγάλα... Αυτό που βλέπω εγώ είναι ανυπόστατες κατηγορίες και καμία επαφή με τη πραγματικότητα. Τα κίνητρα άγνωστα. Αν τώρα υπάρχουν αθλητές και σωματεία που απαξιώνονται από μόνοι τους όπως τώρα καλή ώρα πραγματικά με στεναχωρεί και θέλω να μπει ένα τέλος.

"Το ξέρω αλλά το κάνεις και γίνεσαι συνένοχος, κρίμα."

Το κρίμα Κώστα μου, το λέω εγώ για όλη αυτή την ιστορία που δεν έπρεπε να ξεκινήσεις καν. Υπήρχε πουθενά αδικία για να υπάρχει ένοχος και εγώ συνένοχος? ΟΧΙ. Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να μάθεις λεπτομέρειες? Για ποιο λόγο επιτίθεσαι με τέτοιο τρόπο γενικά και ειδικά σε εμένα? Πριν ξεκινήσεις φρόντισες να δεις ότι τα πράγματα είναι έτσι όπως νομίζεις? Βιάστηκες, ας περίμενες να δεις τι θα γίνει ή ας ρώταγες (πάρε ένα τηλέφωνο πρώτα, με ντρέπεσαι?) τι γίνεται, τι ισχύει, γιατί αλλάζει ο κανονισμός. Είμαι στη διάθεση σου για οποιαδήποτε διευκρίνιση και ειλικρινά λυπάμαι για όλο αυτό το μπάχαλο.

Το μόνο θέμα που θα μπορούσε να συζητηθεί αλλά μόνο σε επίπεδο σωματείων είναι η ημερομηνία εφαρμογής του κανονισμού. Και στις 2 συνελεύσεις δεν ακούστηκε από κανέναν ότι αυτός ο κανονισμός πρέπει να εφαρμοσθεί ετεροχρονισμένα. Δεν λέω ότι είναι λάθος αυτό, έχει λογική, απλά δεν ακούστηκε. Δεν είναι παράλογο να πει κάποιο σωματείο όπως πρότεινε ο Σταύρος να ισχύσει από του χρόνου π.χ. Αλλά για αυτό υπάρχει επίσημη αλληλογραφία, υπάρχουν τηλέφωνα, υπάρχει πολιτισμένο περιβάλλον και όμορφος τρόπος. Όχι αυτό το τσίρκο χωρίς κανέναν σεβασμό για κανέναν και τίποτα, Η δική μας θέση ήταν να ξεκινήσει άμεσα, αν κάποιος πίστευε ότι δεν είναι σωστό ας το συζήταγε μαζί μας πρώτα. Κανείς δεν το έκανε.

Τα λαϊκά δικαστήρια, τα δημόσια κατηγορώ, οι ανυπόστατες κατηγορίες για να γίνει φασαρία, δεν αντιπροσωπεύουν πολιτισμένους ανθρώπους και είμαι σίγουρος ότι όλοι τα έχετε κοροϊδέψει αυτά κάποια στιγμή. Κυρίως όμως δείχνουν κακοπιστία, και κακή διάθεση. Και είναι στο χέρι μας να το διορθώσουμε αυτό.

Ξέρω πολύ καλά ότι όλες αυτές οι ιστορίες γίνονται γιατί υπάρχουν προσωπικά ζητήματα κάποιων και διαφορές με συγκεκριμένα μέλη της ΕΑΠ. Τα προσωπικά ζητήματα λοιπόν μπορείτε να τα λύσετε σε προσωπικό επίπεδο και όχι να προσπαθείτε να διασύρετε όποιον βρείτε μπροστά σας για να προβάλετε τη κόντρα σας. Την ΕΑΠ αυτή εσείς την ψηφίσατε, δική σας επιλογή είναι και μπορείτε να τη σεβαστείτε μέχρι το τέλος της θητείας της (κοντά είναι να ησυχάσουμε) όπως σέβεστε και τις υπόλοιπες επιλογές σας, αλλιώς πως θα βελτιωθούν τα πράγματα? Όταν με το παραμικρό γίνετε τέτοιο μπάχαλο χωρίς λόγο και χωρίς να υπάρχει καλή διάθεση να βρεθούν απαντήσεις και λύσεις σε θεσμικό και πολιτισμένο πλαίσιο. Γιατί αυτό που έγινε εδώ μόνο με σεβασμό δεν έχει σχέση.

Δεν έχω καμία όρεξη να χαλάω τη καρδιά μου με το Κώστα, τη Γιώτα και με όποιον άλλο και ελπίζω να είναι αμοιβαίο αυτό. Όταν ακούω τόσα και ειδικά με τέτοιο τρόπο, λυπάμαι αλλά δεν γίνεται να μην απαντήσω.

Τώρα όπως είπα τα βάζω όλα στο αρχείο...

Πόσες μπύρες Αντρέα?

Τελευταία επεξεργασία απο badder την Τετ Φεβ 13, 2008 12:34 pm, επεξεργάστηκε 2 φορές συνολικά.
badder

Δημοσίευσηαπό adreas » Τετ Φεβ 13, 2008 12:01 pm

badder\";p=\"10533 έγραψε:Πόσες μπύρες Αντρέα?

Ώπα πολύ φόρα πήρες. Προσπαθώντας να αποκαταστήσεις το απλό θεματάκι της εθνικής πας να κουκουλώσεις το πιο σοβαρό θέμα της μεγαλύτερης συνωμοσίας την οποία έχω μόνο επιφανειακά ακουμπήσει. Τώρα, πες μου το εξής, δεδομένου ότι "τρέχεις" σε τεχνητή νοημοσύνη όπως απέδειξα, πώς μπορείς να κάνεις κατά συρροήν ορθογραφικά λάθη σε ρήματα μέσης φωνής που θα έπρεπε να τελειώνουν σε "αι", όπως το "αποδεικνύετε";

Δε θα μου έκανε εντύπωση εάν το έκανε κάποιος άλλος, όταν διαβάζω παλιά posts μου, μου σηκώνετε η τρίχα από τα ορθογραφικά μου. Αλλά εσύ και ο Πρωιτσάκης έχετε built-in κανόνες γραμματικής, ορθρογραφίας και συντακτικού και δε μπορείτε να κάνετε λάθος εκτός και εάν το κάνετε εσκεμμένα. Γιατί; Μήπως αυτό το thread είναι κώδικας για να στέλνετε μηνύματα σε τρίτους; Με ένα γρήγορο μέτρημα βρήκα 4 ορθογραφικά του τύπου που ανέφερα (πιθανόν να υπάρχουν κι άλλα). Ένας απλός κώδικας μπορεί να τσιμπήσει τον τύπο και τη θέση ενός ορθογραφικού και να αναπαράγει ένα μήνυμα (κάτι αντίστοιχο ίσως παίζεται στο photoshopιασμένο poster του Pirates of the Carribean). Σατανικά έξυπνο, μπράβο σας!

adreas
Competition

Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Φεβ 13, 2008 12:40 pm

Καλά ντε, κάναμε και 5-6 ορθρογραφικά λάθη στις 2000 λέξεις (τόσες είναι) ... τα διόρθωσα... μαζί με κάτι άλλα.

Αλλα επειδή είσαι ο μόνος που τελικά έχει μπει στο πραγματικό νόημα του θέματος (όλοι οι άλλοι νομίζουν ότι όλο αυτό ξεκίνησε για την Εθνική) θα σου βάλω ένα τασκ...

Βρες την σχέση που έχει η τεχνητή δημιουργία μπάχαλού με το ταξίδι στον Αγιο Δομήνικο και την σχετική αφίσα.

Έχεις 24 ώρες... (ούτε ο Jack Bauer).

badder

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τετ Φεβ 13, 2008 2:30 pm

Εννοείται ότι οι συζητήσεις σε διοικητικό επίπεδο δεν έχουν να κάνουν με τις προσωπικές μας σχέσεις, άλλο το ένα κι άλλο το άλλο. Βέβαια χρειάζεται πολύ μεγάλη ωριμότητα και αυτογνωσία για να το καταφέρει κάποιος αυτό και να το κάνει και πράξη, όχι μόνο λόγια.

Ο καθένας καταθέτει την οπτική του στην υπόθεση και μόνο έτσι ίσως μια εικόνα να συμπληρωθεί.

Σε όλα αυτά που μας έγραψες εγώ βλέπω ότι:

1. Είσαι μεγάλη καρδιά, αφού δίνεις άφεση σε όλους όσους τόλμησαν να πουν μια γνώμη που δεν σου αρέσει.

2. Έχεις περρίσεια δημοκρατίας αφού εξέδωσες τα δικά σου συμπεράσματα και δεν αφήνεις τον καθένα να σχηματίσει την γνώμη του -ή μήπως φοβάσαι τις ελεύθερα σχηματισμένες απόψεις; Για την ιστορία αναφέρω ότι η σύγχρονη αντίληψη τίθεται κατά της μίας και αντικειμενικής αλήθειας και συνυπολογίζει πολλαπλές οπτικές για να περιγράψει μια κατάσταση. Οπότε το να ζητάς μια δημόσια δικαίωση είναι εξ αρχής λάθος.

3. Με αρκετή αυθαιρεσία και επειδή βολεύει στην ετυμηγορία, τις επισημάνσεις μας, τις μετέφρασες σε κατηγορίες. Δεν είδα πουθενά να αναφέρεται το ρήμα «κατηγορώ», από εμένα τουλάχιστον. Εσύ όμως μιλάς για κατηγορίες...μήπως η σωστή λέξη είναι ενοχές; Οι ενοχές σας;

4.Φαίνεται αδύνατο να παραδεχτείς/ εί /είτε ότι έγιναν κάποιοι λάθος χειρισμοί ή τέλος πάντων να λήξετε το θέμα στέλνοντας την σωστή ενημέρωση – δεν βλέπω να γίνεται γιατί είναι και θέμα εγωισμού και εξουσίας...Το θέμα του δόλου αναιρέθηκε από τα συμφραζόμενα, δεν χρειάζεται άλλη υπεράσπιση...Μην το χρησιμοποιείτε άλλο για τις εντυπώσεις και όσοι πληγώθηκαν επί του προσωπικού, μεγάλα παιδιά είναι ...

5 Έχεις βαλθεί να μας τρελαίνεις. Εδώ.. http://www.patras-paragliding.gr/news/n ... on-06.html ...είναι όλες οι επίσημες προτάσεις που κατάθεσε ένα σωματείο σε ΕΑΠ /κοινοποίηση ΕΛΑΟ στην ΓΣ το 2006 στις Πλαταιές και συζητήθηκαν από τα παρόντα σωματεία. Και εδώ... http://www.patras-paragliding.gr/news/n ... After.html ..και άλλες θέσεις που προτάθηκαν από διάφορους και τις είχαμε καταγράψει μετά την ΓΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ, ΑΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ ;

Ακόμα θυμάμαι ότι κάποιος πρότεινε να φτιάξουμε και δική μας ομοσπονδία. Μήπως έγινε κι αυτό και δεν το μάθαμε;

Πόσες από αυτές και άλλες προτάσεις ενσωματώθηκαν σε επίσημους κανονισμούς και αν κάποιες ενσωματώθηκαν, ποιος το ξέρει εκτός από εσάς και ίσως και 2-3εις ακόμα; Το σωματείο που δεν ήρθε στην ΓΣ θα τιμωρηθεί δια της αμάθειας; Δεν θα ξέρει τι έγινε; Δεν χρειάζεται να μας δείξεις τα logς για να μας πείσεις, βλέπουμε και τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας σας, αυτές είναι και οι ενημερώσεις προς τα σωματεία.

Πότε μαζέψατε τα σωματεία να ψηφίσουν για κάτι, 4 χρόνια τώρα. ... Δεν σας ψηφίσαμε , όπως σωστά είπες, για να μας συμπαθείτε ή να μην μας συμπαθείτε, για να σας συμπαθούμε ή να μην σας συμπαθούμε, αλλά για να συνεργαστούμε προς ένα κοινό σκοπό. Και όταν υπάρχει πρόβλημα, να μην φοβόμαστε να ακούμε κριτική και να το συζητάμε. Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα αν μαζί με την αλλαγή ημερομηνίας είχε σταλεί και μια υποτυπώδης ενημέρωση για τη αλλαγή. Η απάντησή έδωσε αφορμή. Και η δημοσιότητα, που την απεχθάνεστε και την κατατάσσετε στους μη πολιτισμένους τρόπους επίλυσης θεμάτων. Κάποτε όμως, την εγκρίνατε και την χρησιμοποιούσατε, και μέσω αυτής της ίδιας δημόσιας συζήτησης, φέρατε στην επιφάνεια κακώς κείμενα της προηγούμενης επιτροπής και έγινε ότι έγινε. Τώρα που είστε πρωταγωνιστές της συζήτησης, σας δυσαρεστεί;

Αν κάποια σωματεία είναι απολύτως εντάξει στις υποχρεώσεις τους και στον ρόλο τους, ανταποκρίνονται σε ότι ζητάτε κτλ, δεν το αντέχετε. Ή αν κάποια σωματεία είναι ενεργά και δείχνουν να μην σας έχουν ανάγκη...δεν το αντέχετε επίσης...και βγάζετε σπυράκια, πχ...αν ο διευθυντής στον αγώνα τους δεν εγκρίνεται από εσάς, γιατί είναι από την «παλιά φρουρά», αν κάποιος που τους βοηθάει είναι...όχι και τόσο φίλος (δηλ εχθρός) του προέδρου...αν κάποτε στα διοικητικά κάποιος σας είπε μια βαριά κουβέντα και προσβληθήκατε...αν κάποτε η Γιώτα σας επεσήμανε το ένα ή το άλλο και ο πρόεδρος δεν γουστάρει την Γιώτα...κοκ και διάφορες χαζές μικροπολιτικές που χαλάνε το κλίμα και ώπ! Για να δούμε τώρα ποιος δημιουργεί τα προσωπικά....Εγώ φταίω μάλλον και ο Τσούκας όπως λέει και ο Αντρέας. Τελικά, δεν καταφέρατε να αλλάξετε το μικροπολιτικό σκηνικό, έχει στοιχειώσει από την προηγούμενη επιτροπή....Βλέπετε παντού φαντάσματα εχθρών και κατηγόρων.

Νομίζω ότι τα καλύτερα σωματεία, είναι αυτά που δεν ασχολούνται και πολύ. Αυτό φαίνεται από τα γεγονότα. Τα σωματεία που έχουν γνώμη και λόγο είναι αυτά που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Με την πολυφωνία υπάρχει πρόβλημα. Και αντί να το εξετάσετε σε αυτή την βάση, μας φορτώνετε προσωπικές εμπάθειες και ρίχνετε το επίπεδο.

Μην τα βάλεις όλα στο αρχείο, κράτα λίγα επί της ουσίας ανοιχτά, για να πάμε παρακάτω. Η μαγκιά είναι να βγαίνει κάτι καλό από όλα αυτά όχι να γκρεμίζουμε για να γκρεμίζουμε. Το έργο σας δεν μπορούμε να το ακυρώσουμε εμείς, ότι κι αν πούμε, παρά μόνο εσείς οι ίδιοι, με την στάση σας. Στο χέρι σας είναι.

Αυτές είναι οι δικές μου σκέψεις :roll:

Giota R.

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Φεβ 13, 2008 5:13 pm

Χεχεχε … περίμενα πιο γρήγορη απάντηση. Τελικά μερικά πράγματα με εκπλήσσουν ακόμα ευχάριστα.

Λοιπόν σειρά μου τώρα. Γενικά νομίζω ότι ή παρεξήγησες ή δεν διάβασες προσεκτικά τα όσα λέω (ήταν πολλά το ξέρω). Επίσης νομίζω ότι υπάρχει σύγχυση σχετικά με το ποιανού απόψεις εκφράζω όταν γράφω. Είναι λοιπόν εντελώς προσωπικές και μην τα μπερδεύουμε. Αλλά δεν πειράζει. Εδώ είμαστε για να τα δούμε.

1. Αν από όλα όσα ανέφερα με πράσινο χρώμα εσύ είδες απλά μια γνώμη που δεν μου άρεσε δικαίωμα σου. Εγώ είδα πράγματα που δεν ισχύουν και από τη στιγμή που υπήρχε και προσωπική αναφορά ή εμπλοκή έχω κάθε δικαίωμα να ζητήσω κάποια εξήγηση. Πολύ αστείο μου φαίνεται το περι άφεσης. Απλά θα προτιμούσα να είχαν αναγνωριστεί όσα λανθασμένα ειπώθηκαν. Ελπίζω να συμφωνείς ότι έχω το δικαίωμα να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου σε τέτοιες περιπτώσεις.

2. Εγώ νόμιζα ότι το δικαίωμα να βγάζει ο καθένας τα συμπεράσματα του (και εγώ δηλαδή) είναι άκρως δημοκρατικό. Δεν ήξερα ότι έχω τη δύναμη να εμποδίσω κάποιον να έχει γνώμη. Πως τα κατάφερα να αποτρέψω το σχηματισμό απόψεων σε ένα δημόσιο φόρουμ με νοήμονες αναγνώστες? Πολύ θα ήθελα να ξέρω. Ο καθένας που διαβάζει έχει και την άποψη του και καλά κάνει. Εκ των πραγμάτων κανείς δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Δεν ζήτησα δημόσια δικαίωση. Αποκατάσταση της πραγματικότητας ζήτησα.

3. Όταν οι επισημάνσεις εκφράζουν ότι κάτι έγινε λάθος (άσχετα αν στέκουν) λέγονται κατηγορίες. Δεν το μετέφρασα εγώ, έτσι είναι. Πολύ λογοτεχνικό αυτό με τις ενοχές… αλλά δεν έχω καμία και απορώ γιατί μιλάς στο πληθυντικό. Υποθέτω ότι εμένα μου μιλάς ακόμα στον ενικό. Υποθέτω επίσης ότι συμφωνείς ότι αυθαιρεσία είναι και να καταλογίζεις δημόσια πράγματα που ποτέ δεν έγιναν.

4. Μάλλον δεν διάβασες καλά αυτό που αναφέρω ότι υπήρχαν και διαφορετικοί χειρισμοί του θέματος που θα μπορούσαν να εξεταστούν με σωστό και όμορφο τρόπο, ιδίως όταν δεν επηρεαζόταν κάποιος.

5. Εδώ ή εγώ δεν καταλαβαίνω καλά τι λες ή εσύ με παρεξήγησες. Προσωπικά δεν διαφωνώ με σένα όσον αφορά το θέμα της ενημέρωσης.

Κάποια άλλα πραγματάκια μάλλον δεν τα διάβασες καλά και πρέπει να διευκρινιστούν:

«Δεν χρειάζεται να μας δείξεις τα logς για να μας πείσεις, βλέπουμε και τις ανακοινώσεις της ιστοσελίδας»
Εδώ μπλέκεις 2 διαφορετικά θέματα. Για άλλο πράγμα ανέφερα τα logs και αφορούσε συγκεκριμένη αλληλογραφία, και για άλλο μιλάς εσύ.

«Και όταν υπάρχει πρόβλημα, να μην φοβόμαστε να ακούμε κριτική και να το συζητάμε.»Συμφωνώ. Αλλά υπάρχει σωστή κριτική και κακόπιστη κριτική. Και πριν τη κριτική υπάρχει και προσπάθεια επίλυσης των ζητημάτων σε θεσμικά πλαίσια.

«Κανείς δεν θα έλεγε τίποτα αν μαζί με την αλλαγή ημερομηνίας είχε σταλεί και μια υποτυπώδης ενημέρωση για τη αλλαγή»
Και πάλι συμφωνώ. Αλλά επειδή έπεσε πάνω στη αλλαγή αρμοδιοτήτων λόγω άλλων προβλημάτων δεν έγινε έτσι. Τι ήταν σωστό λοιπόν? Αυτό που έγινε ή να ζητηθεί από κάποιο σωματείο/α να το εξετάσουμε και να δούμε τι είναι πιο σωστό να ισχύσει?

«Και η δημοσιότητα, που την απεχθάνεστε και την κατατάσσετε στους μη πολιτισμένους τρόπους επίλυσης θεμάτων»Μην κάνεις σαν το Ευαγγελάτο τώρα που θεωρεί τη δημοσιότητα πανάκεια για όλα τα προβλήματα. Και μην λες πράγματα που δεν ειπώθηκαν. Μη πολιτισμένο είναι αυτό που έγινε εδώ, αλλά αυτό δεν είναι απλώς δημοσιότητα. Πριν τη δημοσιότητα υπάρχουν και άλλοι τρόποι επίλυσης ζητημάτων. Μετά υπάρχει η πολιτισμένη δημοσιότητα (σαν θεωρία βέβαια γιατί στην πράξη…), και μετά αυτό το τσίρκο.

«Τώρα που είστε πρωταγωνιστές της συζήτησης, σας δυσαρεστεί;»Προσωπικά το μόνο που με δυσαρεστεί είναι να μου καταλογίζουν πράγματα που δεν έγιναν ποτέ, να υπάρχει κακοπιστία και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Κατά τα άλλα χαίρομαι πάντα να συζητάω.

«Βλέπετε παντού φαντάσματα εχθρών και κατηγόρων»Καλό και αυτό… Τι λες? Θες να μου πεις ότι όσα έγραψα με πράσινο χρώμα είναι φανταστικά? Ή ότι συμφωνείς με όσα άκουσα?. Δεν αναφέρθηκα ποτέ σε εχθρούς. Το να αντιπαρατάσσω την άποψη μου σε εσένα ή σε άλλους δεν το θεωρώ εχθρικό. Αλλά είναι κατηγορίες τα όσα προσάπτονται σε έμενα και σε άλλους εδώ μέσα και ελπίζω να έχω το δικαίωμα να τις αντιμετωπίσω για τα θέματα που με αφορούν.

«μας φορτώνετε προσωπικές εμπάθειες και ρίχνετε το επίπεδο»Θα είμαι ο πρώτος που θα χαρεί αν με βγάλεις λάθος, ειλικρινά γιατί με έχει κουράσει αυτό. Αλλά νομίζω ότι επιτρέπεται να έχω την άποψη μου και να την εκφράζω. Σωστά? όσο για το επίπεδο προσπαθώ, τηρουμένων των αναλογιών να το κρατάω σε καλό σημείο.

Καλές και άγιες λοιπόν οι προσωπικές σου σκέψεις και δικαίωμα σου τις απόψεις σου να τις έχεις και να τις εκφράζεις. Αν και έμαθα πιο πάνω ότι μπορούσα να επέμβω και να σε εμποδίσω αλλά δεν το έκανα… έτσι για αλλαγή :) . Αλλά δεν έχουν άμεση σχέση με το θέμα του thread αυτού. Τα έχουμε πει και ξαναπεί αυτά και θα τα ξαναδούμε. Εσύ λοιπόν λες αυτά, και πολλές φορές δεν είναι λάθος, μόνο που είναι μισά γιατί υπάρχει και η συνέχεια ή η άλλη πλευρά που δεν αναφέρεται.

Και ξανασυμφωνώ στο να δούμε τι καλό θα βγει… Φαίνεται ότι αποσκοπείς στο καλό… Αντε λοιπόν να δούμε…

Αλλά γενικά δεν κατάλαβα τον πληθυντικό…

badder

Δημοσίευσηαπό norad » Πέμ Φεβ 14, 2008 12:43 am

Κώστα κάνε κάτι σου φάγανε το thread

norad

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Πέμ Φεβ 14, 2008 7:56 pm

Ας κάνω κι εγώ μια υποθετική ερώτηση..
Αν κάποιος έχει κάποια ένσταση στην εν λόγω απόφαση και το τραβήξει το θέμα και το πάει σε ένα αρμόδιο δικαστήριο.
Ποια είναι η νόμιμη και ποια η παράνομη ημερολογιακή κάλυψη για την επιλογή της εθνικής ομάδας, το 18μηνο που ίσχυε ή το 20μηνο που τώρα ισχύει αφού δεν βλέπω κάποια αλλαγή θέσης από την Εαπ?

Και μην μου πείτε ότι το ίδιο αποτέλεσμα είναι γιατί εγώ μιλάω για την περίπτωση που κάποιος έχει ένσταση (και κάποιος απ΄ότι φάνηκε έχει)
και ζητάει, όπως έχει δικαίωμα, να γίνουν όλα νόμιμα.

Και κάτι τελευταίο, αφού δεν αλλάζει τίποτα στα αποτελέσματα και σίγουρα έτσι θα είναι, γιατί δεν το παίρνετε πίσω το ρημάδι και κάντε το του χρόνου , να είναι νόμιμο, αφού δεν αλλάζει τίποτα έτσι κι αλλιώς , εσείς το λέτε. Τόσος πολύς εγωισμός υπάρχει τελικά?

Φιλικά

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Φεβ 14, 2008 10:01 pm

Βαγγέλη φαίνεται ότι μερικά πράγματα που είπα επιβεβαιώνονται από μόνα τους (στη τελευταία πρόταση).

Πολύ σωστή η παρατήρηση σου στη προτελευταία πρόταση (εκτός της νομιμότητας). Μακάρι να είχε ξεκινήσει με αυτή τη πρόταση αυτή η κουβέντα. Και νομίζω ακόμα καλύτερα θα ήταν να είχαμε πάρει αυτή τη πρόταση από κάποιον επίσημο φορέα.

Μακάρι η λογική και η συναίνεση να υπερισχύει πάντα... (ευσεβείς πόθοι?), αλλά για αυτό χρειάζεται μνήμη, κρίση, και καλή διάθεση.

Άντε να πάμε παρακάτω...

badder

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Παρ Φεβ 15, 2008 12:22 pm

Μισό λεπτό να καταλάβω τί θέλει να πει ο ποιητής..
Συμφωνούμε ότι η απόφαση για 20μηνο είναι κατ΄ουσίαν παράνομη και νομικά δεν στέκει?
Συμφωνούμε ότι υπάρχει τόσος εγωισμός στην Εαπ που δεν την παίρνει πίσω παρόλα αυτά?
(Μιλάω μόνο για τον εγωισμό της Εαπ γιατί πρόκειται για θεσμό, βλέπε μαμά Εαπ που αγκαλιάζει όλα τα παιδιά κλπ, και όχι για μεμονωμένα άτομα που δικαιούνται να κάνουν του κεφαλιού τους - η αντίθετη πλευρά και το πως φέρεται δεν αφορά πολύ κόσμο)
Αν καταλαβαίνω καλά προτείνεις να προτείνει κάποιο σωματείο επίσημα στην Εαπ να μην ισχύσει τουλάχιστον για φέτος ο επίμαχος κανονισμός?

Φιλικά

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Φεβ 15, 2008 12:53 pm

Αχχχ... μάλλον γράφτηκαν πολλά και δεν πρόλαβες να τα διαβάσεις.

Στο πρώτο έχεις πάρει ήδη πλήρη απάντηση από όσα γράφτηκαν από εμένα και άλλους.

Στο δεύτερο νομίζω πως ό,τι και να λέμε μερικά πράγματα δεν αλλάζουν, οπότε δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θέλεις και να κρίνεις όπως θέλεις, δεν ξανακάνω αυτή τη κουβέντα. Επίσης έχει απαντηθεί στα προηγούμενα κείμενα.

Αν θες προσωπικά κάποια διευκρίνηση σε όσα γράφτηκαν, σαν Γιάννης είμαι στη διάθεση σου, το τηλέφωνο μου το έχεις νομιζω. Για όλα τα άλλα υπάρχει επίσημη οδός.

Στο τρίτο δεν κατάλαβες καλά. Εγώ είπα τι νομίζω ότι θα ήταν σωστό να γίνει πριν ξεκινήσει αυτή η ιστορία, αν υπήρχε κάποια αντίρρηση, αλλά δεν έγινε. Ούτε πρότεινα ούτε νομίζω ότι τα σωματεία χρειάζονται καθοδήγηση. Αν υπήρχε κάποια πρόταση από τα σωματεία στο θέμα αυτό νομίζω ότι θα την είχαν στείλει.

Αυτό το θέμα έχει κορεσθεί πλέον. Δεν χρειαζόταν ποτέ αυτή η συζήτηση σε φόρουμ. Υπάρχουν οι κατάλληλοι θεσμικοί μηχανισμοί.

Τώρα λέω να πάω να ετοιμάσω καμια βαλίτσα? έχω και ταξίδι manana...

badder

Προηγούμενη

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες