Τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι...
Από το πρωί ο κος badder δεν καθόταν ήσυχα ήσυχα, αντιθέτως ρωτούσε και ξαναρωτούσε τι να παραγγείλει αν με κάποιο τρόπο ήταν αυτός ο τυχερός της κλήρωσης. Δεν θα το κρύψω... γελάσαμε και τον αποπήραμε λέγοντας ότι δεν μπορεί να είναι ξανά αυτός ο τυχερός αφού τον είχε ανταμοίψει μια χαρά η κλήρωση του Κιθαιρώνα πριν από 2 χρόνια (με λίγα λόγια σκάσε και προχώρα...)
Αλλά αυτός εκεί... επέμενε...
(χμμμ adreas, κάτι έλεγες για κομπίνες και για την περίεργη ιδιότητα του Γιάννη, λες να είναι
και τηλεπαθητικός και να "εμφύτεψε" τη σκέψη του στο δύσμοιρο κοριτσάκι, ή απλά για μια ακόμη φορά φταίει ο Τσούκας? Τρέμω στη σκέψη...

)
Μέχρι που ήρθε η ώρα της κυριούλας που τράβηξε τον κλήρο και ανακοίνωσε ο Jocky τον αριθμό στο sixtyfour που είπε o ανθρωπος (οι αρ μας ήταν 64-65-66), μας έπεσαν τα μαλλιά εμένα και του λοχαγού (καλά, όρκο δεν παίρνω) και ο πανευτυχής νέος με ζητωκραυγές και αποθέωση, δέχτηκε το δώρο του...
Τι να πω...
Γιάννη, να είσαι πάντα τυχερός, σου εύχομαι, και αν για κάποιο λόγο σου περισσεύει κανένα αλεξίπτωτο ή μπορείς με τηλεκίνηση να μου έφερνες το sport4...

θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως...
(καλέ μου Αη-badder, σε small παρακαλώ, το χρωματάκι δε με πειράζει..., άντε να έχει λίγο κόκκινο, να ταιριάζει και με τη φόρμα και τον Pandaλή!)