Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 3:51 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Aτύχημα???

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Aτύχημα???

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Απρ 19, 2010 8:40 pm

Στις ειδήσεις του ALTER μεταξύ 6.30-7.00 είδα ενα ατύχημα με παραπέντε.
Δεν κατάφερα να ακούσω εάν ήταν στην Ελλάδα ή εξωτερικό,εάν έγινε σήμερα ή ήταν απ τα γνωστά ''πλάνα αρχείου''.
Ο πιλότος απογειώθηκε κανονικά,με την διαφορά οτι,για λόγους ''χαβαλέ" έγειρε πάρα πολύ πίσω ,έτσι ώστε πέταγε για 4-5 sec με τα πόδια ψηλά και το κεφάλι κάτω.
Εκείνη τη στιγμή,έφαγε ενα 40άρι αριστερό,το οποίο λογω θέσης δέν κατάφερε να το μαζέψει,και το κακό έγινε............
Δέν ξέρω εάν ήταν τραυματισμός ή χερότερο........
Ξέρουμε τίποτα???....

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Re: Aτύχημα???

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Απρ 19, 2010 8:50 pm

Είναι γνωστό ατύχημα που έχει γίνει στην Βραζιλία to 2007. Ο πιλότος (Branco) σκοτώθηκε.

http://www.paraglidingforum.com/viewtopic.php?t=15108

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Re: Aτύχημα???

Δημοσίευσηαπό paramick » Δευτ Απρ 19, 2010 9:42 pm

Θέλω να ευχαριστήσω τον admin με την μεγάλη μύτη,που έσπευσε να με καθησυχάσει -με αισθημα ευθύνης -ότι το εν λόγω ατύχημα συνέβη το 2007!!!! .( με άμεσο post και τηλεφώνημα στο κινητό μου παρακαλώ)

Εχω την ευκαιρία ομως,με την φωνή που μου δίνει αυτό το φόρουμ,να δηλώσω την διαμαρτυρία μου,και να ξεχέσω δημόσια το ALTER,που με λαχτάρησε,για να κερδίσει ΤΙ???

Mε "τάισε'' με τον θάνατο ενός άτυχου ανθρώπου,για να κλέψει την ματιά μου για 40 δευτερόλεπτα?
Για να πω,''Δωξα τω θεο'',τι καλά που ειμαι,και τι ασφαλής που ειμαι στον καναπέ μου?
Δηλαδή τι να περιμένω μετα?
Αντιπαραπροπέρσινα ατυχήματα απο οικογένειες που ξεκληρήστηκαν στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών το 1992???
Την τρομοκρατική ενέργεια στους δύδιμους πύργους?
Το ναυάγιο του EXXON VALDEZ?
AI ΣΙΧΤΙΡ........ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ

YΓ: Mπορεί να μην τους καεί καρφάκι,οταν θα τους στείλω mail για να τους εξηγήσω,για ποιό λόγο ή τηλεορασή μου δέν έχει αποθηκευμένο πια το κανάλι τους,-να το χαίρονται-,αλλά τουλάχιστον εγώ θα νιώθω καλύτερα,θα χωνεύω καλύτερα,και θα νιώθω πολυυυ πολυυυ πιο ήρεμος..........

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες