Οκ παιδιά ...κουβεντουλα κανουμε δεν γκρινιζει κανεις.
Λάθη , παραλήψεις κλπ πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν .
Και το ότι υπάρχει κατανόηση για όλα φαίνετε στην πράξη από την ώριμη και υποδειγματική και κόσμια συμπεριφορά όλων των αγωνιζόμενων.
Το θέμα είναι εάν μαθαίνουμε μέσα από αυτά. Κυρίως οι έχοντες την ευθύνη για την ανάθεση και διοργάνωση του πρωταθλήματος.
18 χρόνια Ελληνικό πρωτάθλημα και νομίζω ότι ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι σημαίνει το concept ΑΓΩΝΕΣ .
Πρωτάθλημα 1992 …50 συμμετοχές
Πρωτάθλημα 2010 …συμμετοχές.
Αυτό εάν σημαίνει εξέλιξη για εσάς και εγώ ..μαζί σας.
Περιοχές που μπορούν να φιλοξενήσουν σοβαρούς αγώνες πρωταθλήματος 3-4 σε όλη την Ελλάδα .
Επιμένουμε στου γκαγκαραμπη τα στενά σε λάθος μέρος και λάθος χρόνο.
Πόσοι Κριτικοί ήρθαν φέτος στους αγώνες?? ( αφού το σύστημα τους πετά έξω)
Στην παραμυθία δεν ξέρω εάν το καταλάβατε αλλά νομίζω ότι ανακοινώσατε αγώνα laps time ενώ έγινε αγώνας ground start ..τουλάχιστον αυτό φαίνετε .
Η ερώτηση μου είναι ξέρετε ποτέ γίνετε αγώνας laps time η ground start??
Σε απογείωση που μπορούν να απογειωθούν 1-2 αθλητές εκ τον πραγμάτων κάποια πράγματα δεν γίνονται.
Προσωπικά δεν θέλω να κρίνω κανέναν και για τίποτα μάλλον θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που έκαναν τον αγώνα και όχι να τους κρίνω αρνητικά.
Δεν μπορώ να πω περισσότερα απ ότι μπορεί να αντιληφτεί ο μέσος νους γιατί οι απόψεις για το τι σημαίνουν αγώνες έχουν χαοτική διαφορά μεταξύ τους και δεν συζητιούνται σε φόρουμ.
Και επειδή πρέπει να ξεκαθαρίσω και κάτι για κάτι σαχλαμάρες που λένε ορισμένοι ανεγκέφαλοι .
1ον δεν ενδιαφέρομαι να οργανώσω εγώ προσωπικά κανέναν αγώνα τουλάχιστον για τα επόμενα 10 χρόνια.
2ο Δεν με ενδιαφέρει καθόλου η κατάληξη του πρωταθλήματος για το ποιος θα κερδίσει η θα χάσει
3ο η ομάδα της Freedom συστάθηκε περισσότερο από τους πιλότους παρά από εμένα προσωπικά τους είχα ανακοινώσει ότι συμμετέχουν δεν συμμετέχουν μου είναι αδιάφορο.
4ο Δεν ανήκω ούτε συνεργάζομαι με το ΑΕΦΙΠ εάν τους κάνω τον διευθυντή αγώνα είναι ύστερα από έκκληση του φίλου Πέτρου και Ρήγα . Και εάν βρουν άλλο διευθυντή αγώνα την επόμενη στιγμή εξαφανίστηκα. Έχω άλλα πράγματα καλύτερα να κάνω.
15 χρόνια στην κορυφή του πρωταθλήματος χορτάσαμε ,μπουχτίσαμε , ωριμάσαμε ,Βαρεθήκαμε. Και ίσως να μεγαλώσαμε και λιγάκι.
Βαρέθηκα ( με την καλή έννοια)να βλέπω το Μπακουνη το μερελη τον Ιωακείμ κλπ στους αγώνες 15 χρόνια τώρα το νέο αίμα που είναι????
Το νέο αίμα δεν υπάρχει γιατί με αυτές τις πρακτικές και νοοτροπία που έχουν οι αγώνες σήμερα προτίμα να κάθετε σπίτι του.
Και παρακαλώ μην εκλαμβάνει κανείς τα γραπτά μου ως κακοπροαίρετα δεν έχω διάθεση να κρίνω κανέναν και για τίποτα . Απλά λέω ότι το θέμα αγώνες θέλει αλλαγή πλεύσης με νέους ορίζοντες.
Ελπίζω του χρόνου αξιολογώντας τις παραλήψεις η λάθη του παρελθόντος και αφού μάθουμε να συζητάμε τα πράγματα να είναι ακόμα καλύτερα.
Ραντεβού στην Αμφίκλεια…με κέφι.