paramick έγραψε:Mπράβο ρε Γιάννη....................
Μεγάλο καθρέφτη κράτησες,και μεταξύ αλλων είδα και την μούρη μου μέσα......

Καποιος αλλος τα εγραψε Μιχαλη μου...δεν τα εβγαλα απο την κεφαλα μου... πριν τα διαβασω ημουν τις αποψης οτι μονο οι κλεφτες πολιτικοι που μας κυβερνουν φταινε για τα κακα τα δικα μου και της χωρας μου, αφηνα τον εαυτο μου απ'εξω, οχι επιτηδες νομιζω, μαλλον ηταν η ευκολη λυση να κατηγορω τους αλλους για οτι αθλιο και σαπιο δημιουργηθηκε σ'αυτον τον τοπο ωστε να νομιζω οτι εγω, ο πατερας μου, η αδερφη μου, η γυναικα μου δεν φταιμε σε τιποτα!! για ολα φταινε αυτοι!!
Αν ο κλεφτης τριγυρναει στην γειτονια μου και εγω το βραδυ πριν παω για υπνο βαριεμαι να κλειδαμπαρωσω το σπιτι μου, αν δεν προστατεψω εγω την οικογενεια μου, ποιος θα μου φταιει μετα ο κλεφτης;
Αυτος φυσικα και ειναι εγκληματιας, φυσικα και πρεπει να παει φυλακη αλλα εγω τι εκανα; εγω ειμαι υπευθηνος απεναντι στο παιδι μου... αυριο τι θα του πω;
Θα του πω οτι φταιει ο κλεφτης

και θα καθαρισω εγω
Γιαυτο βλεπεις τους μπαρμπαδες σημερα στα καφενεια, στις συζητησεις στα σπιτια, ή ακομα στις καμερες του Αφτια και δεν ξερω εγω των διαφορων ΜΜΕ παντα μα παντα να κατηγορουν αυτους ...που για αυτους σηκωσαν σημαιες και λαβαρα οταν ηταν 20, 25, 30 χρονων.
Αυτοι που οταν ηταν φοιτητες αντι να κοιτανε να σπουδασουν μπλεκανε στις κοματικες παραταξεις των ΑΕΙ, ΤΕΙ, κλπ, παρτε το χαμπαρι η γενια του πολυτεχνιου ειναι υπευθηνη για πολλα για παρα πολλα.... αυτοι ειναι οι πατεραδες μας, για μενα κανανε καποιο τραγικο λαθος...τους αγαπω ομως ειναι και ο δικος μου πατερας σ'αυτη την γενια.
Εγω ομως θα συνεχισω να κανω τα ιδια;; και να βριζω τους πολιτικους παλι αυριο μπροστα στο παιδι μου;; για να καλυψω την δικια μου ενοχη;;
Κατι πρεπει να αλαξει και το πιο σοφο για την περισταση ειναι να δω την αληθεια και να αλαξω τον εαυτο μου...
Αμα στριψω εγω το τιμονι και νταλικα να ειναι θα στριψει.