Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 3:39 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Δημοσίευσηαπό freedom » Τετ Μάιος 05, 2010 12:43 pm

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ !!!!!
Σας καλούμε όλους τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό, στο δημόσιο τομέα, συνταξιούχους και όλους τους πολίτες της Ελλάδας από όλη τη χώρα το Σάββατο στις 29 Μαϊου 2010 και ώρα 12:00 στην πλατεία Συντάγματος να υψώσουμε την φωνή και τα πανό μας ενάντια στην ατιμωρησία των πολιτικών και των διαπλεκομένων που οδήγησαν την Ελλάδα στην σημερινή κατάσταση.
ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΟΥΣ

Παρακαλώ στείλτε το όπου γνωρίζετε η συμμετοχή του καθενός μας είναι σημαντική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

freedom
Competition

Δημοσ.: 295

Re: ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Δημοσίευσηαπό elenh » Τετ Μάιος 05, 2010 2:31 pm

Daskale to Savvato stis 29 Maiou exoume vaftish sto Porto Germeno, na afhseis tis sugentrwseis kai na er8eis na peta3eis panw apo thn paralia, wste otan megalwsei ligo to paidaki kai rwtaei poioi einai autoi pou erxontai apo ton ourano, na ths lew.. o mellontikos sou daskalos Nikh mou, enta3ei kamari mou?

elenh
EN B

Δημοσ.: 44

Δημοσίευσηαπό freedom » Τετ Μάιος 05, 2010 2:52 pm

kai otan to paidaki mou megalwsh kai me rwthsh ti ekana sthn epanastash egw ti tha tou pw...oti aloi etrexan kai egw petousa.

freedom
Competition

Δημοσίευσηαπό elenh » Τετ Μάιος 05, 2010 3:06 pm

opoios den exei mualo..exei podia, esu omws exeis k ftera!

elenh
EN B

Δημοσ.: 44

Δημοσίευσηαπό Rainbowalker » Τετ Μάιος 05, 2010 5:20 pm

Στις επόμενες εκλογές ψηφίζουμε όλοι Τζούλια, ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!!!!! :lol:

Το Parapente είναι ένα ομαδικό χόμπυ για μοναχικούς ανθρώπους...

http://www.ad-gliders.com
http://www.ritas-drivingschool.gr
Rainbowalker
EN D

Δημοσ.: 136

Δημοσίευσηαπό Rainbowalker » Τετ Μάιος 05, 2010 5:45 pm

Οι αξιοτιμοι βουλευτες μας, περασαν νομοσχεδιο 1,5 εκ. ευρω για να αλλαξουν κινητο και laptop.
Διόρισαν 35 ατομα στη βουλη, επικαλουμενοι ελλειψη προσωπικου.

Το Parapente είναι ένα ομαδικό χόμπυ για μοναχικούς ανθρώπους...

http://www.ad-gliders.com
http://www.ritas-drivingschool.gr
Rainbowalker
EN D

Δημοσ.: 136

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Τετ Μάιος 05, 2010 9:08 pm

Η ατιμωρισια των πολιτικων θα συνεχιζεται οσο υπαρχει αδιαφορια των πολιτων.
Το συστημα πλεον ξερει πως να κανει τους πολιτες αδιαφορους, μη σκεπτομενους και να χαφτουν οτι ακουν απο την τηλεοραση, τηλεοραση, τηλεοραση. Το τελειο ναρκωτικο με τους δημοσιογραφισκους σε πρωτη γραμμη να βγαζουν πλεον τα συμπερασματα για το καθε τι συμβαινει σε αυτη τη χωρα και να τα πλασαρουν οπως θελουν αυτοι (ή μαλλον οπως τους υπαγορευουν τα αφεντικα τους). Δεν ειναι τυχαιο πως τα τελευταια χρονια καθε διαμαρτυρια στους δρομους περναει μεσα απο τα ΜΜΕ ως ταλαιπωρια αλλων πολιτων, εμπορων, τουριστων, καταστροφες βιτρινων, αυτοκινητων, δολοφονιες. Ετσι ξεχναμε πιο ειναι το προβλημα και μας φταιει ο συνανθρωπος μας που διαδηλωνει και διεκδικει μια αξιοπρεπη ζωη.
Αυτοι που εκαναν την Ελλαδα παγκοσμιο ζητιάνο δεν ειναι σιγουρα οι πολιτες, ειναι αυτοι που με την αδιαφορια μας αφησαμε τοσα χρονια να μας κυβερνουν και να ξεπουλανε στις πολυεθνικες καθε τι παραγωγικο υπαρχει ή υπηρχε σε αυτη τη χωρα.
Ας μην αντιμετωπιζουμε λοιπον τοσο σοβαρα θεματα που αφορουν ολους μας με χαβαλε και αδιαφορια.

antonisk6
Competition

Δημοσ.: 236

Δημοσίευσηαπό petrosp » Πέμ Μάιος 06, 2010 7:07 am

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 298 ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ, ΕΝΑΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ..... ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!!!!!!!!!

petrosp
EN A

Δημοσ.: 9

Δημοσίευσηαπό Tornado » Πέμ Μάιος 06, 2010 9:34 am

ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΜΑ

1. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

2. ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ πχ 200

3. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ 8

4. ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΛΟΓΗΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΝΣΗΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10ΕΤΙΑΣ

5. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΞΤΡΑ

6. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ,ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ

7. ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΩΝ ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

8. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ.Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ

9. ΑΜΕΣΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ(ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΚΩΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ) ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

10. ΜΕΙΩΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

AΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΟ

Tornado
EN D

Δημοσ.: 128

Δημοσίευσηαπό andread » Πέμ Μάιος 06, 2010 9:47 am

Οταν γίνουν αυτά που λές καλύτερα να βάλουμε στην πόρτα της βουλής κάγκελα και απο έξω μια ταμπέλα "φυλακή"

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 725

Δημοσίευσηαπό focman » Πέμ Μάιος 06, 2010 1:12 pm

Για να δούμε ποιος φταίει για την κατάντια ας πάρουμε την ιστορία μετά την χούντα
Πρώτος ο Καραμανλής άρχισε να παίρνει κάποια λίγα δάνεια από ξένες τράπεζες προσπαθώντας να κάνει κάποια έργα βελτίωσης σε αυτόν το τόπο .
Λίγο πριν φύγει μας έβαλε με το ζόρι στην ΕΟΚ {ευτυχώς πρόλαβε}διότι τότε ο ελληνικός λαός τον έστειλε στην αντιπολίτευση βάζοντας στην θέση του τον Ανδρέα τον μεγάλο λαοπλάνο με το σύνθημα ΕΟΚ και NATO το ίδιο συνδικάτο .Και εγώ τον ψήφισα τότε πλανημένος .
Τι έγινε τότε, πήρε όλα τα πακέτα των χρημάτων από την ΕΟΚ και αντί να φτιάξει την χώρα και να κάνει επενδύσεις για τον μέλλον μας {για αυτόν τον λόγο μας χάριζαν τα λεφτά οι ευρωπαίοι} αυτός τα έκανε dolce vita.
Άρχισε να γεμίζει η Ελλάδα με βίλλες και άρχισε το δημόσιο να κτίζετε από δημοσίους υπαλλήλους οι οποίοι πληρούσαν κατά 90% ΜΟΝΟ κομματικά κριτήρια
Κρατικοποιήσεις απίστευτες ακόμα και σε παραγωγή κάλτσας !!!{πουρνάρας}
Δεν είχαν καρέκλες να καθίσουν και τι να κάνουν οι νέοι προσληφθέντες {εκεί δούλευα τότε } ήμασταν 150 και έπρεπε να μείνουν 100 για να γίνουμε βιώσιμοι και γίναμε 250!!!
Και να ,συντάξεις σε μαϊμού ανάπηρους και να, συντάξεις σε μαϊμού αντιστασιακούς .το μεγαλύτερο ποσοστό αναπήρων και αντιστασιακών στον κόσμο!!!ολόκληρα χωριά με ποσοστό 90% αναπήρων .
Και να συντάξεις σε ανθρώπους από 45-50 ετών που είχαν συνεισφέρει ελάχιστα στα ταμεία
Όλοι τα βλέπαμε .Όλοι τα ξέραμε , και όλα τα κόμματα αλλά ποιος μιλούσε τότε
Όποιος τολμούσε τότε ήταν προδότης η ρουφιάνος!!!
Η Ευρώπη περνούσε μια ύφεση και εμείς με τα δανεικά αγοράζαμε μόνο lacost .Armani,
Doltse. Ποιος αγόράζε τζιν η αθλητικό παπούτσι για το παιδί του εάν δεν είναι επώνυμο .Η πρώτη χώρα παγκοσμίως σε κατανάλωση επωνύμων προϊόντων ανάλογα με τον πληθυσμό μας. Τα ελληνικά ρούχα ,τρόφιμα ΚΛΠ είναι για την πλέμπα
Τα σκυλάδικα γεμάτα τα βράδια από LARGE αγρότες οι οποίοι έπαιρναν τις επιδοτήσεις από χρήματα ευρωπαίων φορολογουμένων έκαναν την δική τους μεγάλη ζωή Χαρτιά, σκυλάδικα ,καζίνα
και δεν είχαν καταλάβει οι κακόμοιροι!!! ότι τα λεφτά ήταν για να βελτιώσουν τις παραγωγές η να τις αλλάξουν διότι κανείς δεν ήθελε να αγοράζει ακριβό βαμβάκι ,σιτάρι κλπ
Ανίκανοι να διαχειριστούν τους συνεταιρισμούς τους διότι οι αγρότες λαμόγια εκλεγμένοι με τους γνωστούς τρόπους έκλεβαν αγρότες.
αυτοί δε χάνοντας κάθε ίχνος ντροπής έφτασαν με φασιστικό τρόπο να μας απαγορεύουν την μετακίνηση εάν δεν τους δώσουμε λεφτά από τους φόρους μας .
μήπως νομίζουν και αυτοί ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι;;;
{τα λεφτά στα βιβλιάρια }τι έχουμε ακούσει!!!
όταν κάποιος ιδιώτης κλείνει την επιχείρηση του από λάθει του η συγκυρίες της αγοράς θα πρέπει οι άλλοι να του δίνουν τα χρήματα τους;;;

Οι εργατοπατέρες ξεσήκωναν τους εργαζόμενους σε απεργίες με απίστευτα αιτήματα ,και επέτυχαν επιδόματα και προνόμια στο δημόσιο που όταν τα ακούς γελάς και κλαις
Πολλές δε απεργίες ήταν για συμπαράσταση σε κάποιους άλλους
τελικά πολλές εταιρίες έκλεισαν και τα κόμματα της αριστεράς {και της προόδου όπως πρώην κομουνιστικά κράτη;} ήταν πολύ ευχαριστημένα με την επιτυχία των αγώνων τους
{ένας αριστερός ποτέ δεν βρέθηκε να κάνει μια εταιρία και να έχει μέσα εργαζόμενους καλοπληρωμένους με βασικό μισθό αυτόν που ζητούν αυτά τα κόμματα ,ώστε να μας δώσει και ένα παράδειγμα ;καλό να κάνεις υποδείξεις σε ξένες επιχειρήσεις αλλά μου φαίνετε πολύ ντεμέκ, κάνε μια δική σου και δείξε μας πως είναι ο άλλος τρόπος}
Η πείρα μου έδειξε ότι ο εργαζόμενος πληρώνετε καλά όταν υπάρχουν πολλές εταιρίες που ζητούν εργαζόμενους και μπορεί να διαπραγματευτεί την αμοιβή του!!!
Όχι όταν κλείνεις εργοστάσια η αφήνεις ανεξέλεγκτη την εισροή μεταναστών

Για να αντιμετωπίσουν οι πολιτικοί την μείωση του παραγόμενου εισοδήματος και να πληρώνουν μισθούς συντάξεις και κλεμμένα άρχισαν να δανείζονται όλο και περισσότερο .
Και επί εποχής Ανδρέα φτάσαμε σε κρίσιμα σημεία να μην φτάνουν τα λεφτά για πληρωμές δημοσίου.
Εκτός από τα δισεκατομμύρια χαρισμένα ευρώ {ΕΠΙΔΩΤΗΣΕΙΣ }τρώγαμε και τα δανεικά δισεκατομμύρια.
από την εποχή εκείνη μόνον οι ΚΟΥΤΟΙ δεν έβλεπαν το τέλος που ερχόταν

Μετά ήρθε για λίγο η εποχή Μητσοτάκη ο όποιος δεν τόλμησε να αλλάξει τίποτα διότι θα το έτρωγαν ζωντανό .ποιος δεν θυμάται το δελτίο απεργιών .κάθε μέρα απεργία ιδιαίτερα από τους δημόσιους υπαλλήλους ΔΕΗ ΟΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ .είχε φροντίσει να φτιάξει διορισμένο κομματικό στρατό ο dolce vita.
Ο άμοιρος λαός που δεν φταίει ;;;μαζευόταν στα γραφεία των κομμάτων προκειμένου να διοριστεί στο δημόσιο και ψήφιζε πολιτικούς που είχαν την ατιμία να του υπόσχονται βόλεμα σε δημόσια θέση .Ανέντιμοι πολίτες έστειλαν ανέντιμους πολιτικούς στην βουλή
Ποιος ψήφισε πολιτικό έντιμο που τόλμησε να πει ότι εγώ δεν υπόσχομαι ατιμία {πχ Στεφανόπουλο} σχεδόν κανεις.2%
Μετά ήρθε η εποχή Σημίτη με τον απίστευτο τύπο τον Παπαντωνίου τότε υπουργό οικονομικών. Πήραν μια χώρα με απίστευτα χρέη σε σχέση με το παραγόμενο εισόδημα και έκαναν και ολυμπιάδα με δανεικά και πολύ κλοπή
Με το χρηματιστήριο μάζεψαν τις οικονομίες του κοσμάκη και τα αποθεματικά των ταμείων και τα μοίρασαν στα λαμόγια .{αυτοί οι δυο θα έπρεπε να είναι φυλακή}θυμάμαι την απίστευτη δήλωση του Παπαντωνίου {ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ}
ο λαός ωστόσο συνέχισε την dolce vita με τα δανεικά
οι αγρότες βολεύτηκαν στα καφενεία αφού στα χωράφια δούλευαν οι αλβανοί.
Κλοπές στα δημόσια έργα στα νοσοκομεία στα φαρμακεία στους δήμους στις εφορίες, όποιος μπορούσε έκλεβε και όλοι ήμασταν ευχαριστημένοι!!!
Λίγοι έκοβαν αποδείξεις και όλες, μόνο τα super market και οι μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις. οι άλλοι όσο μπορούσε ο κάθε ένας ,έκλεβαν φόρους .
Αθέμιτος ανταγωνισμός παντού από τους φοροκλέφτες και οι λίγοι που δεν ήθελαν να κλέβουν κινδύνευαν να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους
στο τέλος ήρθε και η εποχή μπουχέσα {Καραμανλή 2} και τα κάλυψε όλα
Ασύδοτη κλοπή από όλους σε ότι μπορούσε ο κάθε ένας .
Ανίκανος να κυβερνήσει και να εισπράξει φόρους πήγε στον εύκολο δρόμο τα δανεικά με αποτέλεσμα να φτάσει το χρέος σε αστρονομικά ποσά .
{Γέμισε την χώρα με μεγάλα τζιπ να βοηθήσουμε τα εργοστάσια των ΗΠΑ κλπ!!!}
Μόνο οι αδαείς δεν έβλεπαν που πάμε
Απλή πρόσθεση και αφαίρεση να ξέρεις το τέλος το έβλεπες!!!!
Το δεν φταίει ο λαός δεν παίζει!!! Φταίμε όλοι μας και ιδίος οι πολιτικοί μας οι οποίοι είναι αυτοί που μας αξίζουν!!!
ευτυχώς υπήρχε πάντα ένα μικρό ποσοστό ελλήνων που δούλευε και δουλεύει ακόμα τίμια ότι και να γίνει και προσπαθεί να επιβιώσει τίμια χωρίς κλεψιές βολέματα γλειψίματα και ντεμεκ επαναστάσεις και αυτό το μικρό ποσοστό είναι ο φάρος μέσα σε αυτόν το βόθρο που καταντήσαμε την χώρα μας
όσο για το να φέρουν πίσω τα κλεμμένα και οι κλέφτες στην φυλακή πολύ καλό μου ακούγετε.
Ποιες φυλακές θα τους χωρέσουν;
Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω

Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition

Δημοσ.: 256

Δημοσίευσηαπό jollyroger » Πέμ Μάιος 06, 2010 1:44 pm

http://video.google.com/videoplay?docid ... 3950286254

κατά την άποψη του παραπάνω, η σκοπιμότητα των δανείων είναι να πάνε τα χρήματα σε λίγους, αλλά το χρέος στον λαό, που να μην μπορεί να το πληρώσει, ώστε μετά να μπορεί να εμφανιστεί ο 'σωτήρας' και να 'δώσει τη λύση'...

στο 00:25...

jollyroger
Competition

Δημοσ.: 1075

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Πέμ Μάιος 06, 2010 4:31 pm

Τελικα ειμαστε πολυ μαζοχιστες!!! Μας αρεσει να μας βασανιζουν (για να μην πω κατι αλλο). Κατακαημένε αγροτη... εσυ φταις που σε μαθαν να ζεις με επιδοτησεις και να πετας την παραγωγη σου στις χωματερες, καημενε ψηφοφορε εσυ φταις που σε μαθανε να τους ψηφιζεις αφου πρωτα σου ταζαν θεσεις στο δημόσιο, καημενοι δημόσιοι υπαλληλοι των ΔΕΚΟ που καποτε ειχατε υγιη ταμεια σε υγιεις επιχηρησεις, εσεις φταιτε που τα ξεπουλισαν ολα στους ξενους με αποτελεσμα εσεις να κατσετε στον αξονα, (ερχονται και αλλες ιδιωτικοποιησεις γιατι οι αχρηστοι δεν μπορουν να διαχηριστουν τη χωρα), καημενε πολιτη εσυ φταις που απεκτισες την νοοτροπια (απο μονος σου?) οτι πρεπει να "λαδωσεις" για να κανεις τη δουλεια σου, καημενε επιχηρηματια εσυ φταις που σε βαλαν να τρεξεις στον αγωνα του χρηματοπιστωτικου συστηματος την επιχηρηση σου και να βλεπεις την ανοδο μονο μεσα απο τους δεικτες και οχι απο το τι πραγματικα πουλας ή παραγεις, καημενε επενδυτη που σου εμαθαν το γρηγορο κερδος με αποτελεσμα αυτο να αναζητας.
Το ποτηρι ειναι μισογεματο ή μισοαδειο. Οπως θελει το βλεπει ο καθενας ή οπως του λενε να το δει.
Το αποτελσμα ειναι οτι θα συνεχισουμε να δουλευουμε οπως καναμε παντα, να πληρωνουμε τους φορους μας οπως καναμε παντα, αλλα να μην εχουμε απαιτησεις γιατι δεν μας περνει... πρεπει να σωσουμε το συστημα...
Αντε καλες πτησεις να εχουμε και ας ελπισουμε οτι θα πεταμε για καιρο ακομα χωρις να πληρωνουμε φορο και για αυτο (βλ αλλα κρατη)

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μάιος 06, 2010 4:39 pm

Focman... πλήρης... RESPECT

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Μάιος 06, 2010 5:10 pm

focman...για μια φορα ακομα ειπες τα ευρεως γνωστα στο λαο, τα θεμα ειναι πως θα "λαγαρουμε"απο αυτη τη δυσκολη θεση που φεραμε τη χωρα,στηνουμε κολο λογο μεριδιου ευθηνης (το να γνωριζεις και να μην αντιδρας σε κανει συνενοχο) η κανουμε λαικη επανασταση και οσους εχουν γλυκοφαει τα πολλα τους κανουμε να πικροχεσουν.
Η διαγνωση ειναι γνωστη ,αλωστε εχουμε τη φιλη μας την Αλεκα γιαυτο, τη θεραπεια θελω να μαθω. :roll:

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Μάιος 06, 2010 5:34 pm

Η έννοια ''σεβασμός'' η οποία έχει εκλείψει απο απο την Ελλάδα,αλλα και παγκόσμιως ξεχνιέται μέρα με την ημέρα,αποδείχθηκε ταφόπλακα μας.....

Σεβασμός για : την ζωή (την δικιά μας ή του άλλου),την υγεία,την εργασία,των δικαιωμάτων,την ηλικία,την ηρεμία,την αξιοπρέπεια,τον καθημερινό κόπο και μόχθο,την ευκαιρία..................................................... (πάει πολύ μακριά αν κάτσεις να το σκεφτείς...)
Η πρώτη αλλαγή που πρέπει να γίνει είναι στην νοοτροπία,και μετά για τα οικονομικά......βλέπουμε...........

( Μόλις θυμήθηκα,οτι στο μεγάλο σεισμό της Πάρνηθας,συνάνθρωποί μας (αχαχαχα!!!) τρέξαν να πάρουν τις δωρεάν σκηνές του στρατού και του ερυθρου σταυρού,για να τις ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ αργότερα σε άστεγους γείτονές τους........)

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό ian » Πέμ Μάιος 06, 2010 6:00 pm

Focman εχεις απολυτο δικιο!!!!
και για να συμπληρωσω και εγω κατι....
ασ' μην περιμενω να αλαξουν οι πολιτικοι για να αλλαξω επιτελους και εγω, Ασ' αλλαξω πρωτα εγω γιατι πρεπει και μπορω και αναγκαστικα θα αλλαξουν και αυτοι!!

"Στη σάρκα της δημοκρατίας ασέλγησα κι εγώ"

"Ανάθεμα και κατάρα στους κλέφτες του δημόσιου βιου...κρεμαλα στους πολιτικούς.... να πάνε φυλακή τα λαμογια...κάθαρση τωρα…είναι μερικες απ τις κραυγές των αγανακτισμένων ελληνων για την κριση .Κριση που δειχνει αξεπεραστη οσα δις.ευρω και να μας δανεισουν..κριση που δεν είναι μονο λογιστικη,κριση που...

δεν αποτυπωνεται μονο σε οικονομικα μεγεθη,αλλα είναι κριση βαθυτατη και ριζωμενη πια στις ζωες ολων μας.Ειναι κριση αξιων,νοοτροπιας και ηθους.

Ειμαι ενας πολιτης που ζω και εργαζομαι στη χωρα αυτή και θεωρω τον εαυτο μου μοναδικο και αναντικαταστατο,σπανιο ειδος της ανθρωπινης αλυσιδας που ολοι πρεπει να φροντιζουν για μενα γιατι ...εχουμε δημοκρατια.Γειτονα,συμπολιτη,συνανθρωπε μπορει να μην καταχραστηκα δημοσιο χρημα μπορει να μην εγινα πολιτικος μπορει να μην εχτισα βιλες μπορει να μην εκανα χλιδατους γαμους στο εξωτερικο μπορει να μη μπηκα σε κοτερο ποτε μου αλλα σε εκλεψα και εγω,και σε θα σε κλεβω συνεχεια και καθημερινα γιατι ειμαι συμφεροντολογος,ατομιστης ,ναρκισσος ασυνεπης που δεν ξερω τι θα πει αυτοκριτικη και παντα μου φταινε οι αλλοι .

Σου κλεψα την ησυχία σου όταν για να επιδειχτώ στη γειτονια περασα απ το σπιτι σου με διαπασων τη μουσικη και την εξατμιση να μουγκριζει.

Σου κλεψα την γαληνη σου όταν προσπαθησες να περασεις τη διαβαση πεζων και εγω εστεκα αγερωχος με το 36 ατοκες δοσεις αυτοκινητο μου πανω της.

Σου κλεψα τη θεση παρκινγκ βαζοντας οριζοντια τη μηχανη μου γιατι στη γειτονια υπαρχω μονο εγω και η γυναικα μου πρεπει να παρκαρει χωρις να δυσκολευτει όταν ερθει απ τη δουλεια.

Σου κλεψα τη ουρα στο σουπερ μαρκετ,γιατι βιαζομουν.

Σου ζητησα 120 ευρω για να σου βαλω ένα αιρ κοντισιον χωρις να σου κοψω αποδειξη.

Σου πηρα 100 ευρω την ημερα για ένα δωματιο το χειμωνα σε χωριο της ελληνικης υπαιθρου γιατι μια καντηλήθρα στην παρουσιασα για τζακι.

Μου πληρωσες 4 ευρω τον καφε και 6 ευρω τη χωριατικη και 10 ευρω το ποτο γιατι ολοι τοσο τα εχουν.

Εκμεταλευτηκα την πετρελαικη κριση και χωρις καθυστερηση σου ανεβασα την τιμη στα καυσιμα αισχροκερδοντας εις βαρος σου ενώ ξεχασα να τις κατεβασω όταν περασε η κριση.

Σου στερησα τα δελτια κοινωνικου τουρισμου γιατι μπορω να αποκρυπτω εισοδηματα και να εμφανιζομαι σαν δικαιουχος.

Πηρα επιδοματα και επιδοτησεις με πλασματικα στοιχεια και τωρα φωναζω να φερουν πισω τα κλεμενα

Σηκωσα κοματικες σημαιες ενιωθα δεος όταν με κερναγε και με χαιρετουσε ο βουλευτης στο καφενειο,ψηφιζα για ιδιοτελεις σκοπους ξερογλυφομουν στα πολιτικα γραφεια για να εχω έναν ανθρωπο για τις δουλειες μου και τωρα απαιτω να παει φυλακη.

Έδωσα φακελακι σε γιατρο για να σε παρακαψω στη λιστα και να σωθώ εις βαρος σου.

Λάδωσα το μηχανικο της πολεοδομιας να κανει τα στραβα ματια μεχρι να σηκώσω το αυθαιρετο σε δασικη εκταση και μετα πηγα στο συνταγμα σε καντηλοφορια να κλαψω για τα δαση που καηκαν.

Εψαξα και βρήκα γνωστο στην εφορια να γλιτώσω το προστιμο που μου επιβλήθηκε για φορολογικες παραβασεις και μετα παραπονέθηκα για τη διαπλοκη.

Προειδοποίησα με φωτεινο σινιαλο παραβατες οδηγους για υπαρξη τροχονομικου μπλοκου και μετα διαμαρτηρηθηκα γιατι η τροχαια δεν τους γραφει.

Πεταξα το αδειο πακετο τσιγαρων απ το αυτοκινητο και μετα θυμωσα με την αμελεια των αρχων να καθαρισουν τα φρεατια και να πλημυρίσει η γειτονιά μου.

Σε εμποδισα να περπατησεις ελευθερα στο πεζοδρομιο γιατι αφησα το αυτοκινητο, μιας και πεταχτηκα για δυο λεπτα σε μια δουλεια.

Τα εβαλα με τους αλλοδαπους που μολυνουν την χωρα μου ενώ τους εκμεταλλεύτηκα για φτηνή και ανασφαλιστη εργασια

Εβγαλα το σκυλο βολτα δηλώνοντας τη ζωωοφιλια μου αλλα ξεχναω να μαζεψω τα περιτωματα του υπονομευοντας την υγεια σου .

Εμπιστεύτηκα τους δημοσιογραφους, τους θεωρησα αυθεντιες,τους αφησα να με καθοδηγησουν…με μπερδεψαν με αλλοτριώσαν.

Μου ειπανε πως οι γερμανοι συντακτες του Spiegel είναι ανθελληνες ενώ ειδα την ιδια μερα οπαδους των δυο μεγαλων ομαδω να μη σέβονται την ανακρουση του εθνικου υμνου.

Μου ειπανε πως ξενοι ετοιμαζονται να αγορασουν νησια μας και ειδα ελληνες να καταπατουν την ακτογραμμη φτιαχοντας ιδιωτικα λιμανια και να μου ζητουν χρηματα ώστε να μου επιτρεψουν το μπανιο.

Μου ειπανε πως τα σταδια των ολυμπιακων αγωνων φτιαχτήκαν για μενα και θα μεινουν σε μενα και ειδα να δινονται στην οικονομικη ελιτ και στις αθλητικες εταιρίες.

Μου ειπανε πως ο διαγωνισμος τραγουδιου της eurovision είναι εθνικη υποθεση ενώ ειδα πως είναι ένας θιασος που τρεφει το life style με χρηματα φορολογουμενων.

Μου ειπανε πως η επενδυση του χρηματιστηριου εχει εγγυημένες αποδοσεις και οι προβλεψεις είναι αισιοδοξες και ειδα μια καλοστημενη κομπινα με την ομηρια χιλιαδων μικρο επενδυτων.

Μου ειπανε πως μετα τις κραυγες των ζωντανων συνδεσεων υστερα από μαγαλες τραγωδιες και καταστροφες το μαχαιρι θα φτασει στο κοκαλο και ότι θα παρακολουθουν την υποθεση και ειδα νατην συγκαλύπτουν και να την ξεχνουν.(σαμινα σεισμοι πυρκαγιες χρηματιστηριο)

Μου ειπανε πως οι δημοσιογραφοι είναι οι ελεγκτες της εξουσιας και προστατες των αδυνατων και ειδα να γίνονται εκδοτες,κομιστες και διαπλεκομενοι με το κεφαλαιο και τη εξουσια.

Μπερδευομαι ρε γαμωτο δυσκολευομαι να καταλαβω.Η σύγχυση μεγαλη...!

Ενώ ηξερα πως τα τανκς που κατεβηκαν στους δρομους και κατελυσαν την δημοκρατια αυτό ζημιωσε τη χωρα μου,ειδα πως οι αγροτες μπορουν να κλεινουν τους δρομους,οι λιμενεργατες τα λιμανια γιατι τα αιτηματα των συντεχνιων είναι πιο πανω απ τα δικα μου δικαιωματα.

Ενώ ηξερα πως η αριστερα είναι προοδευτικο κινημα ειδα ότι αποτελει τροχοπεδη σε κάθε μεταρυθμιση.

Ενω ηξερα πως η δεξια είναι πατριωτικο κομα ειδα να σαμποταρει τους θεσμους και να διαβρωνει τις αξιες και το νομιμο να γινετε ηθικο

Ενώ ηξερα πως σοσιαλισμος είναι αναδιανομη εισοδηματος και κοινωνικη δικαιοσυνη ειδα πλουτισμο ημετερων,σκανδαλα,και κοινωνικη ανισοτητα.

Ενώ ηξερα πως ο εθνικιστης θεωρει την πατριδα του υπερ ανω ολων,ειδα να φορα τη ναζιστικη μποτα και τον αγκυλωτο σταυρο που το 41 εισεβαλε στη πατριδα του και σκοτωσε ελληνες.

Ενώ ηξερα πως ο αναρχικος είναι φορεας επαναστατικων ιδεων και εναντιωνεται στο συστημα,ειδα να πηγαινει στις καταληψεις με ταξί,να ντυνεται με γνωστες φιρμες πολυεθνικων,και να επικαλειτε το ιδιο το συστημα που θελει να ανατρεψει.

Ενώ ηξερα πως ο συνδικαλιστης είναι προαγωγός τον δικαιωματων των εργαζομενων και ακαμπτος υπερασπιστης,ειδα να γινεται βουλευτης και να διαπλεκεται στα γραναζια της εργοδοσιας.

Ενώ ηξερα πως τα κοματα είναι στυλοβατες της δημοκρατιας ειδα να αυθαιρετουν να εμφανιζονται σαν συμμοριες και να καπηλεύονται τους θεσμους.

Και τοτε εχασα τελειως τον ελεγχο..

Ενώ ηξερα πώς είναι να φερεσαι σαν πολιτης και σαν ανθρωπος εχοντας υποχρεωσεις και δικαιωματα προτιμησα να φερθω σαν καταναλωτης και χουλιγκανος.

Ενώ οι καλυτεροι μου φιλοι είναι παναθηναικοι πηγα στο καραισκακη να τους βρισω τη μανα και να τους πεταξω φωτοβολιδες γιατι η χαρα της νικης είναι μονο δικο μου προνομιο.

Ενώ ελεγα πως οι πολιτικοι είναι εντολοδοχοι ξενων συμφεροντων και υπηρετουν οικονομικους παραγοντες,με φανατισμο τους υποστηριζα στις εκλογες δινοντας τους μια ακομη ευκαιρια…και καπως ετσι εφτασα να ζω το ψέμα μου συμπολιτες…

Επιδοθηκα σε ασταματητη καταναλωση προκειμενου να βρω ταυτοτητα

Υποτιμησα τη σημασια της παιδειας και των αξιων και προτιμησα να μιμηθω το life style της τηλεορασης.

Ταυτισα την ευτυχια με το τριημερο στην αραχωβα και το 4Χ4 τζιπ.

Η αυταπατη της παντοδυναμιας μου ενισχυθηκε με την πιστωτικη καρτα.. μπορουσα να αποκτησω περισσοτερα από οσα δικαιουμαι.

Χωρις εγκρατεια ζητησα να δανειστω για να απολαυσω αγαθα που εβλεπα να απολαμβανουν οι πλουσιοι και ηθελα να τους μοιασω.

Εγκατελειψα το χωριο μου για να γινω υπαλληλος των 700 ευρω.

Αφησα την ποιοτητα ζωης στην υπαιθρο για να ζησω σε ένα δυαρακι στη κυψελη.

Περιφρονησα τα πανηγυρια στην επαρχια γιατι στα μπουζουκια πια γινεται η επιδειξη και το νυφοπαζαρο.

Ενιωθα σπουδαιος αν τη δευτερα το πρωι μιλουσα στη δουλεια για το διημερο που περασα στα χιονια η τη κρεπαλη στα μπουζουκια.

Χρεοκοπησα νεοελληνα...γιατι πια δεν ξερω τι είναι σωστο και τι λαθος,τι είναι δικαιο και τι αδικο.ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ..δε θα λυτρωθώ απ τα spreads ουτε απ τους οικους αξιολογησης..

Για να σηκωθω ξανα χρειαζεται περισυλλογη συγκεντρωση και αυτοκριτικη χρειαζεται εσωτερικη επανασταση.

Ηρθε ο καιρος να αλλαξω ,γιατι αν δε το κανω η νεα γενια από λαμογια παραμονευει να παρει τη θεση των απερχομενων και το νέο κυμα σκανδαλων που θα παραξει ξανα το συστημα θα με βρει παλι να σκουζω σα βικτωριανη παρθενα..’’!!!

Το Παρα5 ειναι ψυχολογικό αθλημα
ian
Competition

Δημοσ.: 210

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Μάιος 06, 2010 7:13 pm

Ρε IAN... μαμω την τουτανα μου μετα απο ολα αυτα θελω ψυχοθεραπεια :roll:

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό paramick » Πέμ Μάιος 06, 2010 9:30 pm

Mπράβο ρε Γιάννη....................
Μεγάλο καθρέφτη κράτησες,και μεταξύ αλλων είδα και την μούρη μου μέσα...... :|

paramick
Competition

Δημοσ.: 1063

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Πέμ Μάιος 06, 2010 9:33 pm

"Η επιχείρηση “Χρεωκοπία της Ελλάδας”

To 1998 η ελληνική κυβέρνηση έθεσε ως κύρια επιδίωξη την ένταξη στην ΟΝΕ. Τα νούμερα δεν έβγαιναν. Η Αθήνα θα μπορούσε ίσως να περιορίσει τη φοροδιαφυγή των μεσαίων-ανώτερων κοινωνικών στρωμάτων που δεν συνηθίζουν να πληρώνουν φόρους, αφήνοντας την στήριξη του κράτους στους μισθωτούς και συνταξιούχους (που ταυτόχρονα κατηγορούν ως ανεπρόκοπους). Θα μπορούσε να περιορίσει την παραοικονομία ή το κόστος της διαφθοράς. Θα μπορούσε να σκεφτεί άλλες αναπτυξιακές στρατηγικές. Προτίμησε τον εύκολο, αν και πανάκριβο, δρόμο, το μασκάρεμα του χρέους. Για να το κάνει απευθύνθηκε, σύμφωνα με τους New York Times και τη Wall Street Journal, στη διαβόητη Goldman Sachs. Για τη συνεργασία αυτή την εγκαλεί τώρα και ζητά να πληροφορηθεί τι έγινε η Κομισιόν. Γράφει σε μια έρευνά του το γαλλικό Μαριάν:

“Για την πιο μεγάλη τράπεζα του κόσμου, η πατρίδα της δημοκρατίας μετετράπη σε αγελάδα προς άρμεγμα…¨Όταν ο Γκάρυ Κον προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, το 2001, οι έλληνες αξιωματούχοι τον περιμένουν όπως τον Μεσσία…O Κώστας Σημίτης αποφασίζει να βάλει τον λύκο μέσα στο μαντρί”. H Γκόλντμαν Σαχς, γράφει το περιοδικό, “διαφθείρει” την ελληνική κυβέρνηση “πείθοντάς” την
ότι μπορεί με τα προϊόντα της να χρηματοδοτεί τις δαπάνες της. Η Γκόλντμαν βγάζει 300 εκατομμύρια δολλάρια, για να κρύψει η ελληνική κυβέρνηση, όλο κι όλο, ένα δάνειο ενός δις. 30% εις βάρος του ελληνικού δημοσίου πάει το νταβατζηλίκι. Ο οίκος αξιολόγησης Μούντις καλύπτει την επιχείρηση αξιολογώντας με άριστα την Ελλάδα. Η ατιμωρησία οδηγεί σε μονιμοποίηση των πρακτικών. Το τελευταίο από αυτά τα προϊόντα είναι ο “Titlospe”, δάνειο 5,3 δις το 2009.

Με τη μέθοδο αυτή, η Αθήνα χρησιμοποίησε διάφορα δομημένα προϊόντα για να κρύψει το πραγματικό ύψος του χρέους επιτρέποντας στην Ελλάδα να εκπληρώσει τεχνικά, όχι όμως και ουσιαστικά, τα κριτήρια του Μάαστριχτ, πρακτική που άρχισε το 1998 και συνεχίστηκε μέχρι τις αρχές του 2009. Η Γκόλντμαν, η Εθνική Τράπεζα και η ελληνική κυβέρνηση δημιούργησαν ένα “νεφέλωμα” διεθνών εταιρειών που ειδικεύτηκαν στην αγοραπωλησία ελληνικών τίτλων μετασχηματισμένων σε ιδιόμορφα, δομημένα προϊόντα.

¨Όλα ήταν νόμιμα, υποστηρίζεται σήμερα. Και τα δάνεια στους άστεγους που ανατίναξαν το τραπεζικό σύστημα νόμιμα ήταν, δεν ήταν όμως προς το δημόσιο συμφέρον. H φούσκα που δημιουργήθηκε είναι αυτή ακριβώς που σκάει σήμερα στα μούτρα μας, έχοντας οδηγήσει το ελληνικό κράτος στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Η Κομισιόν πάντως δεν έχει πεισθεί για τη νομιμότητα ορισμένων από τις διαδικασίες αυτές. ¨Ενα από τα συνηθέστερα κόλπα της Γκόλντμαν είναι η έκδοση χρεωγράφων σε άλλο νόμισμα από μια χώρα και η εν συνεχεία χρήση swaps για κάλυψη από αλλαγές ισοτιμιών. Το κόλπο, που υποπτεύεται η Κομισιόν ότι έγινε και εξετάζει τη νομιμότητά του, αρχίζει από κει και πέρα, με την αυθαίρετη αλλαγή από την κυβέρνηση και την κεντρική τράπεζα της ισοτιμίας, χωρίς να το ανακοινώσει σε κανένα, σύμφωνα με το γαλλικό ρεπορτάζ. Με τον τρόπο αυτό, βελτιώνει την αξία του χρέους. Η δεύτερη μέθοδος είναι η πρόβλεψη μελλοντικών εξόδων. Σύμφωνα με τη Λιμπερασιόν, η Γκόλντμαν πρότεινε στην κυβέρνηση της ΝΔ να προεξοφλήσει έσοδα των αεροδρομίων, “μειώνοντας” λογιστικά το χρέος κατά 0,5% του ΑΕΠ. Για την ωραία αυτή συμβουλή, ένα ακόμα λογιστικό τρικ, το ελληνικό κράτος πλήρωσε ένα ποσό 200-300 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα ήξεραν

Το γεγονός ότι και άλλες ευρωπαϊκές χώρες προσέτρεξαν στη “δημιουργική λογιστική”, σε νομότυπες απάτες, δεν απαλλάσσει τους ¨Ελληνες ιθύνοντες των ευθυνών τους, δείχνει όμως τον βαθμό διάβρωσης"

Αν ακομα πιστευετε οτι φταιτε εσεις τοτε δωστε τα ολα, κοψτε καθε ειδους διασκεδαση και ψυχαγωγια. Συνεχιστε να δουλευετε 12,13,14,24 ωρες τη μερα και να γυρνατε σπιτι για να δειτε τηλεοραση.
Κουραγιο Ελληνες...

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό freedom » Πέμ Μάιος 06, 2010 10:34 pm

Εντάξει οι αναλύσεις…..λίγο έως πολύ γνωστά είναι .
Συμμετοχές θα έχουμε ?? η άμα έχει βοριαδάκι τα ξεχάσαμε όλα.
Εάν ναι να ορίσουμε σημείο συνάντησης.

freedom
Competition

Δημοσίευσηαπό ian » Πέμ Μάιος 06, 2010 10:48 pm

paramick έγραψε:Mπράβο ρε Γιάννη....................
Μεγάλο καθρέφτη κράτησες,και μεταξύ αλλων είδα και την μούρη μου μέσα...... :|

Καποιος αλλος τα εγραψε Μιχαλη μου...δεν τα εβγαλα απο την κεφαλα μου... πριν τα διαβασω ημουν τις αποψης οτι μονο οι κλεφτες πολιτικοι που μας κυβερνουν φταινε για τα κακα τα δικα μου και της χωρας μου, αφηνα τον εαυτο μου απ'εξω, οχι επιτηδες νομιζω, μαλλον ηταν η ευκολη λυση να κατηγορω τους αλλους για οτι αθλιο και σαπιο δημιουργηθηκε σ'αυτον τον τοπο ωστε να νομιζω οτι εγω, ο πατερας μου, η αδερφη μου, η γυναικα μου δεν φταιμε σε τιποτα!! για ολα φταινε αυτοι!!

Αν ο κλεφτης τριγυρναει στην γειτονια μου και εγω το βραδυ πριν παω για υπνο βαριεμαι να κλειδαμπαρωσω το σπιτι μου, αν δεν προστατεψω εγω την οικογενεια μου, ποιος θα μου φταιει μετα ο κλεφτης;
Αυτος φυσικα και ειναι εγκληματιας, φυσικα και πρεπει να παει φυλακη αλλα εγω τι εκανα; εγω ειμαι υπευθηνος απεναντι στο παιδι μου... αυριο τι θα του πω;
Θα του πω οτι φταιει ο κλεφτης :evil: και θα καθαρισω εγω :|

Γιαυτο βλεπεις τους μπαρμπαδες σημερα στα καφενεια, στις συζητησεις στα σπιτια, ή ακομα στις καμερες του Αφτια και δεν ξερω εγω των διαφορων ΜΜΕ παντα μα παντα να κατηγορουν αυτους ...που για αυτους σηκωσαν σημαιες και λαβαρα οταν ηταν 20, 25, 30 χρονων.
Αυτοι που οταν ηταν φοιτητες αντι να κοιτανε να σπουδασουν μπλεκανε στις κοματικες παραταξεις των ΑΕΙ, ΤΕΙ, κλπ, παρτε το χαμπαρι η γενια του πολυτεχνιου ειναι υπευθηνη για πολλα για παρα πολλα.... αυτοι ειναι οι πατεραδες μας, για μενα κανανε καποιο τραγικο λαθος...τους αγαπω ομως ειναι και ο δικος μου πατερας σ'αυτη την γενια.
Εγω ομως θα συνεχισω να κανω τα ιδια;; και να βριζω τους πολιτικους παλι αυριο μπροστα στο παιδι μου;; για να καλυψω την δικια μου ενοχη;;
Κατι πρεπει να αλαξει και το πιο σοφο για την περισταση ειναι να δω την αληθεια και να αλαξω τον εαυτο μου...
Αμα στριψω εγω το τιμονι και νταλικα να ειναι θα στριψει.

ian
Competition

Δημοσίευσηαπό ian » Πέμ Μάιος 06, 2010 10:48 pm

.

ian
Competition

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Παρ Μάιος 07, 2010 12:43 am

freedom έγραψε:Εντάξει οι αναλύσεις…..λίγο έως πολύ γνωστά είναι .
Συμμετοχές θα έχουμε ?? η άμα έχει βοριαδάκι τα ξεχάσαμε όλα.
Εάν ναι να ορίσουμε σημείο συνάντησης.

Δωσε συντεταγμενες και ωρα, αφου ανοιξες το θεμα ολοκληρωσε το :wink:

antonisk6
Competition

Δημοσίευσηαπό focman » Παρ Μάιος 07, 2010 6:43 pm

freedom έγραψε:Κατι πρεπει να αλλαξει και το πιο σοφο για την περισταση ειναι να δω την αληθεια και να αλλαξω τον εαυτο μου...
Αμα στριψω εγω το τιμονι και νταλικα να ειναι θα στριψει.

ian
Πολύ καλός!!!!
Αυτή τελικά είναι η μοναδική λύση.
Όλα τα άλλα είναι απλός, να είχαμε να λέγαμε!!!

Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition

Δημοσ.: 256

Επόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες