Ημερομηνία Σάβ Μάιος 03, 2025 2:31 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Πτήσεις στον Αυλώνα

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Πτήσεις στον Αυλώνα

Δημοσίευσηαπό focman » Τρί Φεβ 08, 2011 10:48 am

Είδα με χαρά ότι χθες πέταξαν πολύ πιλότοι στον Αυλώνα .
Άντε και σε περισσότερες πτήσεις από εκεί διότι έχει πολύ καλές δυνατότητες και είναι 30 με 40 λεπτά από Αθήνα .
Να θυμίσω, προσοχή αριστερά από την απογείωση δεν πετάμε διότι είναι το στρατόπεδο.
Επίσης καλό είναι να μην φτάνουμε πολύ μπροστά στον κάμπο ,διότι πάνω από την εθνική οδό περνάνε και ελικόπτερα . :roll:
Ιδανικός καιρός 3 μποφόρ Β-ΒΑ.
Με άπνοια δεν κάνει εύκολα διότι έρχεται αύρα ανατολική από το λεκανοπέδιο της Αττικής
Θέα μαγευτική σε όλη την νοτιοδυτική Εύβοια
Έχει δε και πολύ καλές ταβέρνες :lol:

Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition

Δημοσ.: 256

Re: Πτήσεις στον Αυλώνα

Δημοσίευσηαπό ΛΑΣ » Τρί Φεβ 08, 2011 11:49 am

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΩΣ ΦΙΛΟΤΙΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗ Ο ΟΔΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙ ΤΟΥ ΛΟΦΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΜΙΚΡΗ" ΑΠΟΓΕΙΩΣΙ. ΚΑΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΗ ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ. ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ Η ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΕΓΑΛΗ" ΑΠΟΓΕΙΩΣΙ... :D

ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΩΣ ΕΚΠΛΗΞΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΤΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΙΠΤΕΡΥΓΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ Ο ΦΙΛΟΣ... ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :)

ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΝΕΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ... ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ...

ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗ ΚΑΙ ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΩΣ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΩΣ...

ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ "ΔΩΡΟ" ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΜΕΓΑΛΗ" ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΟΡΕΙΟ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 550 ΜΕΤΡΑ...

ΠΙΘΑΝΩΣ, Η "ΜΕΓΑΛΗ" ΑΠΟΓΕΙΩΣΙ ΝΑ ΔΙΑΤΕΘΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΜΑΤΑ "BASE JUMP" ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΛΘΩ ΣΥΝΤΟΜΩΣ ΕΙΣ ΕΠΑΦΗΝ...

ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙ ΤΟΥΣ (6936116586 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ)

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ, ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΟΦΕΙΛΩΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ ΑΥΛΩΝΟΣ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΕΞΑΓΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΜΕ ΠΡΟΕΞΕΧΟΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΚΟΥΝ Ο,ΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΚΑΙ, ΕΣΤΩ ΜΕ ΑΡΓΑ ΒΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗ ΟΦΕΛΙΜΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ...

"...ΠΡΟΕΔΡΕ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΑΥΤΟ ΔΕΞΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ..." ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙ...

ΛΑΑΣ

ΕΡΡΩΣΘΕ

Αθλίας, παρ’ αθλίου, δι’ Αθλίου προς άθλιον
ΛΑΣ
EN A

Δημοσ.: 16

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Φεβ 08, 2011 1:22 pm

απλά να υπενθυμίσω ότι δίπλα είναι η Ταναγρα..
και πιστεύω σε κανένα δεν θα αρέσει να περάσει κανένα mirage δίπλα του η απο πάνω του η ακομα και ανάμεσα στα σχοινιά !! :mrgreen:

α μην ξεχάσω ότι το όριο από αεροδρόμια είναι 10 μίλια.
οπότε κάτι επίσημο εκεί είναι δύσκολο να γίνει
μόνο στη ζούλα θα πετάμε εκεί όπως θα κάνω σήμερα !χχααχαχα

Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό ΛΑΣ » Τρί Φεβ 08, 2011 3:30 pm

ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ, ΕΓΚΥΡΟΣ, ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΟΞΕΙΔΕΡΚΗΣ :) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗ ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΡΙΝΩ ΧΡΗΣΙΜΗ...

ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ, ΜΕ ΟΣΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ...

ΕΧΩ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΜΟΥ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΣΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΩΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΙ.
ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΣ "ΕΠΙΣΗΜΩΝ" ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΤΟΥ ΑΥΛΩΝΟΣ... ΚΑΙ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΣΟΥ ΔΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΥΖΗΤΗΣΙ... ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΟΛΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ-ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ ΕΚΕΙ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΤΟΧΕΥΣΙ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ ΕΙΧΕ... ΤΕΛΟΣ.

ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΕΙΤΡΕΨΗΣ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ, ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΟΝΤΕΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΤ' ΕΜΕ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ 10 ΜΙΛΙΩΝ...

ΑΡΘΡΟΝ 1ο, ΚΕΦΑΛΑΙΟΝ Β'
ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ & ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
...
Ε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ.
Απαγορεύεται ο χειρισμός ενός αιωροπτέρου ή αλεξιπτώτου πλαγιάς σε απόστασι 10ΝΜ από αεροδρόμιο χωρίς άδεια από την υπηρεσία που κάνει χρήσι ή που ελέγχει την συγκεκριμένη εναέρια περιοχή, ανάλογα με την περίπτωσι. (ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΟΚΥΠΤΟΝ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΙΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ" ΑΠΟΓΕΙΩΣΙ ΕΙΝΑΙ 10,1ΝΜ)

ΚΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ, ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΣ ΤΟ (ΣΤ).

ΣΥΝΕΠΩΣ;!

ΕΑΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ...

ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΙ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΚΑΛΟ, ΕΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ...

Α! ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΤΗΣΙ... ΤΥΧΕΡΕ!!!

ΛΑΑΣ
ΕΡΡΩΣΟ

ΛΑΣ
EN A

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Φεβ 08, 2011 4:23 pm

-----

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Φεβ 08, 2011 4:34 pm

κοιτα απο ολα αυτα που λες εμενα ενα μου εκατσε καπως ...
το 10,1ΝΜ :!: :!: :!: :!:
ΔΗΛ. ,1ΝΜ απο το οριο ????
εναι λιγο περιεργο δεν νομιζεις.

αν και εγω οπως το μετρησα απο τις χτεσινες πτησεις των παιδιων οπου ειδα και την απογειωση ειναι κατι λιγοτερο απο 7ΝΜ.

α τελικα σημερα δεν πηγα εκει .

με προλαβες jon .....

Competition

Δημοσίευσηαπό ΛΑΣ » Τρί Φεβ 08, 2011 5:51 pm

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ "ΚΑΚΟΤΕΡΟ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΙΑΔΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΗ... ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ... Η ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ... ΤΕΛΟΣ!

ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΟΜΩΣ, ΟΤΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΑΓΩΝΩΝ, ΦΕΡ΄ ΕΙΠΕΙΝ, ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΥΠΑΡΞΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ...

ΠΕΡΑΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΥΤΩΝ, ΑΓΑΠΗΤΕ "ΤΣΟΥΛΟΥΦΙ" :( ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΠΑΡΕΒΛΕΨΕΣ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΜΟΝΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ, ΕΣΤΩ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ, ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...

ΚΑΤ' ΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ 10ΝΜ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΕΞΗΓΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ.

ΙΣΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΕΙ :wink: ΔΗΛΑΔΗ, ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΠΙΛΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ; ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ κ.λ.π., κ.λ.π.

Α! ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΠΤΗΣΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ, ΚΑΛΗΣ ΕΝΝΟΩ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ... ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ.... UN ALTRA VOLTA, ΟΠΩΣ ΛΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ...

ΛΑΑΣ
ΕΡΡΩΣΟ
Σ.Σ. ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΔΙΟΤΙ Ο "ΚΑΚΟΤΕΡΟΣ" ΘΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΛΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΡΑΦΗΝ.... :x

ΛΑΣ
EN A

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Φεβ 08, 2011 6:29 pm

εφοσον λυσαμε την διαφορα με τα ΝΜ φιλτατε Λαζαρε παμε παρακατω ..
εγω για το μερος δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα για πτηση , γιαυτο κιολλας τα έχωσα στον Σταμελο που πηγε χτες να πετάξει ενω εγώ ειμουν στην δουλειά :twisted:
από την στιγμή που δεν έχεις καμιά διάθεση για κάποιον αγώνα εκεί είμαστε οκ .

το θέμα των ΝΜ απο αεροδρόμια έχει υποθη πολλάκις στο forum και καλό θα είναι γίνετε συχνά για να ενημερώνετε ο πτητικός κόσμος.

κατανοώ τον ενδιαφέρων σου για την απογείωση του Αυλώνα και χαίρομαι ιδιαίτερα απλά πρέπει να προσέξουμε αυτό το θέμα.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ tsouloufis

Competition

Δημοσίευσηαπό kswift » Τρί Φεβ 08, 2011 8:20 pm

... σε συνεχεια της συζήτησης σας, σας στελνω τα υψη και διαδρομες που ακολουθούν α/φ και ελικόπτερα στην περιοχή ελέγχου του αεροδρομιου Τανάγρας.

http://hellasga.com/downloads/LGTG_VFR.jpg

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Δημοσίευσηαπό ΛΑΣ » Τρί Φεβ 08, 2011 9:24 pm

:?: :?: :?: :?: :?: :?:

ΛΑΣ
EN A

Δημοσίευσηαπό kswift » Τρί Φεβ 08, 2011 9:52 pm

...με αλλα λογια, υπάρχει μια μεγαλη περιοχή μεσα στη ζώνη, όπου δεν υπάρχει κυκλοφορία. Επίσης τα ΣΚ δεν υπάρχουν πτήσεις πολέμικών α/φ (εκτός κάποιας κρισης).

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Δημοσίευσηαπό ΛΑΣ » Τετ Φεβ 09, 2011 3:15 pm

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΝ.

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ (ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΗΤΟ ΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ), ΚΑΤ' ΟΥΣΙΑΝ ΛΥΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΙΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΔΟΣΙΣ ΑΔΕΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10ΝΜ._ (ΤΕΛΕΙΑ & ΠΑΥΛΑ). ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ.

ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΟΝ ΜΑΡΤΥΡΙΑΝ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΙΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ.

ΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΩ ΤΟΥΣ ΑΔΗΜΟΝΟΥΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΠΟΣΩΣ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΙΣ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΝ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ... ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ :D

ΤΕΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, ΟΤΙ Η ΕΠΑΦΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ BASE JUMPING ΗΤΟ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΦ' ΟΣΟΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ... :D

ΜΕΤ΄ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΣ
ΛΑΑΣ
ΕΡΡΩΣΟ

ΛΑΣ
EN A

Δημοσίευσηαπό car00ly » Τετ Φεβ 09, 2011 3:53 pm

Μιας και ετυχε να ειμαι ενας απο τους τυχερους που πεταξαν στον Αυλωνα θα ηθελα απλως να πω οτι το μερος δεν ειναι και οτι καλυτερο αν οι συνθηκες δεν ειναι αυστηρα καταλληλες! Την ημερα που πεταξαμε ειχε 20-25 χλμ ανεμο και καταφεραμε να ανεβουμε 100-120μ πανω απο την απογειωση ετσι ωστε το υψος μας αυτο να μας επιτρεψει να κινηθουμε προς τον μεγαλο βραχο οπου και σκαρφαλωσαμε στα 1000μ περιπου.Αν ο ανεμος ηταν χαμηλοτερος το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειται να ανεβαιναμε και θα πηγαιναμε για προσγειωση και δεν θα μπορουσαμε να παμε στον βραχο που ειναι και το μονο μερος που αξιζει, και αν ο ανεμος ξεπερνουσε τα 30χλμ δεν θα μπορουσαμε να απογειωθουμε..Επισης ο μικρος λοφος της απογειωσης ειναι μια μεγαλη παγιδα διοτι μπορει να βρεθεις υπηνεμος αν δεν υπολογισεις καλα το glide σου προς τον βραχο και πλησιαζοντας προς αυτον βρεθεις κατω απο το υψος της απογειωσης και συναντησεις τον ροτορα απο 25-30 χλμ αερα!Γιαυτο λοιπον χωρις να εχω μεγαλη εμπειρια στον χωρο αλλα οπως το βλεπω με τα δικα μου ματια η συγκεκριμενη απογειωση πεταει καλα μονο με συγκεκριμενες συνθηκες και αυτο φαινεται και απο πολλους πιλοτους που πεταξαν εκει κατα καιρους αλλα πολλες φορες δεν καταφεραν να φτασουν στον βραχο..

car00ly
EN B

Δημοσ.: 96

Δημοσίευσηαπό george29041 » Τετ Φεβ 09, 2011 7:00 pm

Δηλαδη μονο με δυναμικο πεταει η περιοχη :?: δεν γινετε να παρεις το θερμικακι σου να ανεβεις και μετα να κανεις μεταβαση σε καλυτερο σημειο?ακομα και στο χωριο μου που η απογειωση ειναι 2χλμ απο τη θαλασσα θερμικα υπαρχουν,μηπως θελει καλυτερο ψαξιμο το μερος. :wink:

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition

Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Φεβ 10, 2011 2:24 pm

Σημερα θα πεταει Αυλωνα (δοκαρακι αυτο ! και καποιοι θα πανε σιγουρα απ' οτι ξερω,,)

,,,αλλα και καποιοι αλλοι ειναι ηδη απογ. Κιθαιρωνα και για πρωτη φορα απο τοτε που χιονισε ο αερας ειναι 10+κμ/ω ΒΑ (πεσαν κι πιεσεις ! :wink: )
χιονακι?? ,,,η δοκαρακι ??

... its up to you :wink:

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Πέμ Φεβ 10, 2011 2:31 pm

εγω πηγα χτες απογειωση για βολτα
ο δρομος εινα μια χαρα και σημερα θα πεταει !!!!

Competition

Δημοσίευσηαπό vagos » Πέμ Φεβ 10, 2011 2:42 pm

και 'γω χιονακι προτιμω ,, αλλα ειπα μπας και σε ξεφοτωνομασταν χαχαχα :mrgreen: :P

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕ !!!!

Σοφος live : "Κουβαρης και Ξυδεμπορ ,,,ηδη κυκλωνουν" 8)

vagos
Competition

Δημοσ.: 1013

Δημοσίευσηαπό focman » Τρί Ιαν 03, 2012 10:51 am

01-01-2012
Αυλώνα
Πολύ καλά άρχισε πτητικά με 2,30 ώρες το νέο έτος
καλή χρονιά σε όλους

Λάζαρε ,κατέβα κάτω επί τέλους !!!

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Κοίτα να χαρείς το ταξίδι ,δεν υπάρχει επιστροφή .
focman
Competition

Δημοσ.: 256

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες