Συντονιστής: Moderators
kswift έγραψε:ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
-αν θες να πετάς γίνε οικονομικά ανεξάτητος και φύγε απο το σπίτι σου!?
![]()
ή
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ
MIK έγραψε:Για όσους απασχολεί το θέμα μήπως έχει κανείς ακόμα να καταθέσει καμιά καλή ιδέα πως το φέρνουν στους γονείς τους μαλακά![]()
Η ιδέα με τα βίντεο δε μου αρέσει ιδιαίτερα προτιμώ να τους φέρω στην απογείωση για διπλό(αλλά αν είναι ο spileo και ο tsoyloyfis εκεί τη κάτσαμε)
Εμένα ακόμα νομίζουν ότι το προηγούμενο καλοκαίρι είχα βρει τη γυναίκα της ζωής μου και μετά τη δουλειά πηγαίναμε στο εξοχικό της![]()
Και εγώ οικονομικά ανεξάτητος είμαι αλλά πολλές φορές νιωθω άσχημα που δεν το ξέρουν...ειδικά όταν η μάνα μου με αφορμή μια μπλούζα μου είπε "Δε πιστεύω να κάνεις τέτοια πράματα θα σκοτωθείς"
ex_hustler έγραψε:
Μα έτσι δεν έγινε? Δε βρήκες τη γυναίκα της ζωή σου?
ex_hustler έγραψε:-Πιο σίγουρη από κάθε θυληκό (αρκεί να τη προσέχεις).
ex_hustler έγραψε:-Ποτέ δε σου λέει ότι έχει ζαλάδες απόψε.
ex_hustler έγραψε:-Ποτέ δε λέει ότι δεν αντέχει άλλο.
ex_hustler έγραψε:-Ποτέ δε θα σηκωθεί να φύγει με άλλον.
ex_hustler έγραψε:Κάνει ακριβώς ότι της πεις.
ex_hustler έγραψε:-Δέχεται με προθυμία κάθε επιθυμία σου.
ex_hustler έγραψε:-Σε απογειώνει.
ex_hustler έγραψε:-Σε "Ανεβάζει" διαρκώς.
ex_hustler έγραψε: -Με λίγα λόγια σε κάνει ΠΕΤΑΣ!!!
ex_hustler έγραψε:Είναι ή δεν είναι μετά η γυναίκα της ζωή σου?????![]()
![]()
![]()
ex_hustler έγραψε: MIK τελικά εσύ? Το φυλάς ακόμη στο αμάξι το σάκο και όλο νομίζουν ότι τριγυρίζεις με κάποια θυληκιά "αέρινη" ύπαρξη?![]()
![]()
Nemeton έγραψε:Den se xero alla an eisai oikonomika anexartitos. den katalabeno giati katese kai tou akous. Einai i dikia sou zoy ta dika sou onira kai prepi esi na tin koumantaris. Kanenas allos....
Pata ligo podi, exo tin entiposi oti den tou exeis dichi oti exeis megalosi. Pare ti zoi sou sta xeria sou
tin ora pou ixa xekinisi kai ego eixa problima, alla tous edosa na katalaboun oti kanenas allos ektos apo emena den den ta perni apofesis stin zoi mou Oi gonois mas exoun oloklirosi tin zoi tous moni tous. tora einai i dikia sou sira...na dimiourgisis tin dikiasou zoI
sou euxome kali epitixia
Kelly
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες