Συντονιστής: Moderators
ρήγας έγραψε:φίλε Dr flight, ελπίζω να μην συμβαίνει συχνά και βέβαια να μην ξανασυμβεί ποτέ στο μέλλον, δυστυχώς όμως, τυχαίνει να γνωρίζω μια περίπτωση ακριβώς όπως την περιγράφεις. ευτυχώς ο φίλος στραβάδι που αγόρασε DHV2 αλεξίπτωτο, τη γλιτωσε με ένα σπασμένο χέρι. αργότερα, πήγε σε σχολή και αφού πέταξε μαζί με άλλους, κατάλαβε σε πόσο μεγάλο κίνδυνο είχε εκτεθεί. ο πωλητής όμως, ενώ ήταν προφανές πόσο καψούλι ήταν ο αδαής αυτοδίδακτος αγοραστής, δεν έχασε την ευκαιρία να ''σπρώξει'' τον παλιό εξοπλισμό του. το βράδυ, κοιμήθηκε ήσυχος, αφού με σοφία τον συμβούλεψε να γραφτεί σε μία σχολή -να'ναι καλά.
για κάποιους αυτά είναι ψιλά γράμματα -τι φταίει αυτός ρε; αφού του τό'πε...- για κάποιους άλλους όμως είναι στοιχειώδης ηθική, ένα απογοητευτικό δείγμα για τις ελπίδες που έχουμε να γίνουμε άνθρωποι.
neanderthal έγραψε:Θάνατος στου ανήθικους περιπτεράδες που πουλάνε τσιγάρα....
neanderthal έγραψε:σημ. όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για κάτω των 18. Μετά Ωριμάζουμε..
neanderthal έγραψε:Περί δικαιώματος αυτοδίαθεσης ο λόγος... Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κάνω? και άλλα τέτοια. Εδώ μπορείς να έχεις μηχανή στο ονομά σου χωρίς δίπλωμα. Γιατί? Είναι πιο ακίνδυνη? Να μην πούμε γα όσους έχουν δίπλωμα και αυτοκίνητο και οδηγάνε όπως οδηγάνε.
Έχω δικαίωμα να ζήσω όπως θέλω η τουλάχιστον αν είναι να πεθάνω να πεθάνω όπως θέλω? Γιατί είναι πιο ηθικό να πεθάνω από καρκίνο στα πνευμόνια από το παραπέντε η την μηχανή? Γιατί δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την οδήγηση μηχανής σε ανθρώπους με υπερμεγέθες εγώ που μπορεί να τσακιστούν στην διαδικασία του να το τροφοδοτήσουν με επιβεβαίωση του στυλ τι φοβερός που είμαι? στο κάτω κάτω όποιος δεν μπορεί να διαχειριστεί τα εργαλεία που του δίνονται ορθολογικά κάπου θα την πάθει. Είτε στο παραπέντε είτε στο δρόμο είτε στο σπίτι του από την πολυ τηλεόραση ή το πολύ ιντερνετ ή την πολύ μαλακία. αργά η γρήγορα θα προσαρμοστούμε στο να χειριζόμαστε ορθολογικά τα εργαλεία μας, αφού για αυτό θα φροντίσει η εξέλιξη. Μέχρι τότε κάποιοι θα μοιράζουν ευθύνες αντί να απαιτούν από τον καθένα να αναλλάβει την ευθύνη του εαυτού του. Στο κάτω κάτω δεν είμαστε και λίγοι.
σημ. όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν για κάτω των 18. Μετά Ωριμάζουμε...
neanderthal έγραψε: Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις τι να κάνω? και άλλα τέτοια. Εδώ μπορείς να έχεις μηχανή στο ονομά σου χωρίς δίπλωμα. Γιατί? Είναι πιο ακίνδυνη? Να μην πούμε γα όσους έχουν δίπλωμα και αυτοκίνητο και οδηγάνε όπως οδηγάνε.
Έχω δικαίωμα να ζήσω όπως θέλω η τουλάχιστον αν είναι να πεθάνω να πεθάνω όπως θέλω? Γιατί είναι πιο ηθικό να πεθάνω από καρκίνο στα πνευμόνια από το παραπέντε η την μηχανή? Γιατί δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την οδήγηση μηχανής σε ανθρώπους με υπερμεγέθες εγώ που μπορεί να τσακιστούν στην διαδικασία του να το τροφοδοτήσουν με επιβεβαίωση του στυλ τι φοβερός που είμαι?
φαεθων έγραψε:οταν καποιος πουλαει το αλεξιπτωτο του στο εξωτερικο, σε αγνωστο, με μονο γνωμονα τα γκαφρα...εκει τι γινεται? out of sight out of mind?
tsouloufis έγραψε:κουμουτσο κάνεις παραπεντε 3-4 χρόνια έχεις ένα 2αρι ξυράφι αλλά έκοψες τα πα'ι'δακια, έχασες κιλά δεν σου κάνει ,,,ε έχει παλιώσει και λίγο και θες να το ξεφορτωθείς,,, ... ξαφνικά μια μέρα εκεί που πίνεις τον καφέ σου αμέριμνος σε παίρνει ο παιδικός σου φίλος και κολλητός που ξέρει ότι κάνεις παραπεντε και σου λέει .. ρε νιονιο ξεκινάω σχολή παραπεντε έχω κάτι φράγκα στην άκρη και ψάχνω για αλεξίπτωτο.
ΕΡΩΤΗΣΗ : του το πουλάς η όχι ?
JollyRoger έγραψε:χώρα;lovedoctor έγραψε:από το εξωτερικό
JollyRoger έγραψε:tsouloufis έγραψε:κουμουτσο κάνεις παραπεντε 3-4 χρόνια έχεις
εχεις ενα πανι που πουλάς, το εχεις βαλει σε αγγελία, και σε παίρνει τηλέφωνο καποιος και σου λεει... φιλε ενδιαφέρομαι για την αγγελία...
ερώτηση: αρχίζεις να του κάνεις ανάκριση;![]()
Αν είσαι ενεργητικός τέρμα. Αν είσαι παθητικός όπως εσύ,... μέχρι τα βαθιά γεράματα.adreas έγραψε:Δηλαδή το σεξ τέρμα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες