Ημερομηνία Σάβ Ιαν 29, 2022 1:13 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό lazaros » Σάβ Νοέμ 02, 2013 10:14 am

Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στις εξετάσεις για το δίπλωμα διθέσιου το προηγούμενο σ/κ στις Πλαταιές. Επίσης εύχομαι περαστικά στους επιβάτες των διθέσιων που είχαν τραυματισμούς. Δυστυχώς στις εξετάσεις αυτές δεν έλειψαν τα παρατράγουδα εξαιτίας των οποίων - για μένα τουλάχιστον - ξεχείλισε το ποτήρι... Στη συνέχεια καταγράφω τη προσωπική μου εμπειρία και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...

Η ιστορία του διθέσιου ξεκίνησε για μένα πριν μερικά χρόνια όταν αποφάσισα να μάθω να πετάω διθέσιο αλεξίπτωτο για να μπορώ να πετάω με φίλους/γνωστούς μου που ζητάγανε να δοκιμάσουν την αίσθηση της πτήσης (το αποφάσιζαν αυτό κυρίως βλέποντας και ζηλεύοντας τον ενθουσιασμό που είχα από τις solo πτήσεις μου...). Η χαρά επίσης που νιώθουν οι επιβάτες μετά από μια ωραία πτήση μου ξαναφέρνει στο νου κάθε φορά τη χαρά που είχα κι εγώ στις πρώτες μου solo πτήσεις - κι αυτό είναι φανταστικό συναίσθημα! Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό η ιδέα να ασχοληθώ εμπορικά με τις διθέσιες πτήσεις αφού είμαι από τους λίγους τυχερούς που μέχρι σήμερα πάντα είχα και έχω ακόμα δουλειά.. Για το σκοπό αυτό το 2010 έλαβα την εκπαίδευση χειριστή διθέσιου από τον Διονύση Βλασσόπουλο (Freedom).

Προκειμένου να έχω κάποια υποτυπώδη κατοχύρωση (για την απευκταία περίπτωση που μου συμβεί κάποιο ατύχημα πετώντας με το διθέσιο αλεξίπτωτο) αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για την απόκτηση του αντίστοιχου διπλώματος της ΕΛΑΟ.

Toν ίδιο χρόνο με την εκπαίδευσή μου (2010) έδωσα εξετάσεις για το διθέσιο και τελείως άδικα (κατά τη γνώμη μου) κόπηκα. Διαμαρτυρήθηκα (και δεν ήμουν ο μόνος εξεταζόμενος που διαμαρτυρήθηκε για εκείνες τις εξετάσεις!) προς την Επιτροπή Αλεξιπτώτου Πλαγιάς (ΕΑΠ) της ΕΛΑΟ με έγγραφη επιστολή μου για την οποία ποτέ δεν έλαβα απάντηση - δεν έχω κανένα πρόβλημα να δημοσιεύσω την επιστολή αυτή. Όταν μετά από μερικούς μήνες ρώτησα τον Γιάννη Μυριανθόπουλο (μέλος της Επιτροπής) για τη τύχη της επιστολής μου, μου απάντησε προφορικά ότι το αποτέλεσμα δεν αλλάζει - δεν είχε καμία άλλη απάντηση για τα θέματα που είχα θέσει. Το μόνο που είπε ότι θα αλλάξει είναι ο τρόπος διεξαγωγής των εξετάσεων στο μέλλον... Συνέχεια δεν έδωσα...

Οπότε αισίως φτάσαμε στον Οκτώβρη του 2013 για να γίνουν οι εξετάσεις χειριστού διθέσιου με το νέο τρόπο διεξαγωγής...

Τα γενικά πρώτα:

1. Το νέο πλαίσιο προβλέπει υποχρεωτική παρακολούθηση σεμιναρίου απο τους εξεταζόμενους (γιατί άραγε?? ...προφανώς για την εμπέδωση των όσων έχουμε ήδη διδαχθεί στη κανονική εκπαίδευση διθέσιου ή μήπως για κάποιον άλλο λόγο?)
2. Εν μέσω έντονης οικονομικής κρίσης το κόστος συμμετοχής στις εξετάσεις εκτοξεύτηκε απο τα 45 ευρώ (που ήταν το 2010) στα 150 ευρώ - συμπεριλαμβανομένου του υποχρεωτικού σεμιναρίου! - το 2013.
3. Απόδειξη είσπραξης του ποσού γιατί δεν δόθηκε στους συμμετέχοντες?
4. Στο site της Επιτροπής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς ο κανονισμός εξετάσεων του 2012 (http://eap.elao.gr/images/stories/docs/ ... taseon.pdf) επι της ουσίας δεν λέει τίποτα για το νέο πλαίσιο... Εξακολουθεί και αναφέρει τα παλαιά ισχύοντα.. Δώσαμε λοιπόν εξετάσεις χωρίς να ξέρουμε πως, με τι όρους και σε τι θα εξεταστούμε! Μήπως βολεύει να υπάρχει η αδιαφάνεια αυτή για να ορίζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού όπως μας συμφέρει κάθε φορά?
5. Οι πτητικές συνθήκες τις μέρες των εξετάσεων - κατά γενική ομολογία - ήταν δύσκολες είτε στην απογείωση είτε στην προσγείωση είτε και στα δύο αλλά υπήρχε πίεση απο τους εξεταστές όχι μόνο να πετάξουμε (για το πρακτικό μέρος της εξέτασης) αλλά έπρεπε να είμαστε και τέλειοι. Δεν είναι τυχαίο ότι τρεις (3) απο τους δώδεκα (12) εξεταζόμενους πιλότους οδηγήθηκαν σε ατύχημα κατά την εξέτασή τους.
6. Ενδεικτικό των δύσκολων συνθηκών ήταν ότι, επαγγελματίες πιλότοι διθέσιου με πολλά χρόνια εμπειρίας, κατά την ώρα των εξετάσεων και για κάποια διαστήματα δεν πέταγαν λόγω των συνθηκών στην απογείωση ή τη προσγείωση. Θεωρώ ότι οι συνθήκες ήταν οριακές από άποψη ασφαλείας και σε συνδυασμό με τη πίεση των εξετάσεων υπήρχαν σημαντικές πιθανότητες ατυχήματος και αυτό δεν εκτιμήθηκε σωστά ούτε από την ΕΑΠ ούτε από τους εξεταστές.
7. Ακόμα και μέχρι τώρα δεν έχω καταλάβει αν οι εξεταστές ήταν δύο ή τρεις και ποιοί τελικά βαθμολογούσαν! Επίσης, τηρήθηκε άραγε σε όλη τη διάρκεια των εξετάσεων ο κανόνας ότι ο εξεταζόμενος δεν μπορεί να έχει ως εξεταστή τον εκπαιδευτή του?

Και τώρα τα ειδικά:

1. Προσωπικά θέλω να πετάω με απόλυτη ασφάλεια και δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι πρέπει να απογειωθώ με διθέσιο σε άπνοια - ακόμα και αν έχω επιβάτη πιλότο - με εξοπλισμό που ξέρω ότι δεν είναι 100% κατάλληλος για τέτοιες συνθήκες απογείωσης. Δεν νομίζω ότι κατά τις εξετάσεις πρέπει να ζητείται να αποδειχτεί ποιός είναι ο πιο ριψοκίνδυνος πιλότος αλλά ποιός πετάει με ασφάλεια και την ώρα που εκείνος θεωρεί ότι πρέπει.
2. Παρόλες τις δύσκολες αυτές συνθήκες πραγματοποίησα με επιτυχία όλες τις πτήσεις που μου ζητήθηκαν. Μάλιστα μου ζητήθηκε και παραπανίσια πτήση (σε σχέση με όλους τους άλλους εξεταζόμενους) η οποία ήταν αρκετά καλή όπως είπαν εκ των υστέρων οι εξεταστές. Επομένως δεν καταλαβαίνω τι άλλο έπρεπε να κάνω για να θεωρηθεί επιτυχές το πρακτικό μέρος της εξέτασης.. Μήπως στις δύσκολες αυτές συνθήκες (εννοείται ότι αν είχα πάει να πετάξω εκτός εξετάσεων ούτε καν θα είχα βγάλει τη πτέρυγα απο το σάκο της!) θέλανε να δοκιμάζω συνέχεια ώστε κάποια στιγμή να γίνει η στραβή για να με κόψουνε?
3. Απο τη πλευρά των εξεταστών ειπώθηκαν διάφορες δικαιολογίες για το κόψιμό μου:
- ότι φαίνεται ότι δεν έχω λάβει εκπαίδευση χειριστού διθέσιου (είδαν άραγε τη βεβαίωση εκπαίδευσης που έδωσα?),
- ότι δεν έτρεχα αρκετά (λυπάμαι αλλά παρόλο το πρόβλημα υγείας μου εκείνο το τριήμερο σε όλες τις απογειώσεις μου με άπνοια απογειώθηκα άνετα χωρίς να ξύσω πουρνάρια..)
- ότι κούναγα τα χέρια μου (βέβαια όταν τρέχεις σαν τον Κεντέρη σε ανώμαλο έδαφος με άπνοια ίσως να χέρια να μην είναι
συνέχεια αλφαδιασμένα αλλά σε τι άραγε επηρέασε την απογείωση?)
- ότι στη προσγείωση δεν έχω τη πολυτέλεια επιλογής συνθηκών (χαίρω πολύ, αυτό ισχύει και στο μονοθέσιο..)
- ότι ΑΝ στην προσγείωση έχει πολύ αέρα ΥΠΟΘΕΤΟΥΝ ότι δεν ΘΑ αντιδράσω σωστά και ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΘΑ κάνω λάθος χειρισμούς, κλπ., κλπ...
...άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε..... φυσικά όλα τα παραπάνω ενδεδυμένα και με τον μανδύα της ομοφωνίας μεταξύ των εξεταστών για να μην μπορεί κανείς μετά να ισχυριστεί κάτι εναντίον μας.. το έργο όμως το έχουμε ξαναδεί....
4. Όταν κάποιος αποκτάει το δίπλωμα αυτοκινήτου δεν σημαίνει ότι είναι ο τέλειος οδηγός... δείχνει όμως ότι έχει καλές βάσεις, ότι δεν είναι επικίνδυνος για τους επιβάτες του και τον εαυτό του και με το χρόνο θα αποκτήσει την εμπειρία που απαιτείται.. το ίδιο θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να ισχύει και στο παραπέντε.. Με τις δεδομένες συνθήκες και τον εξοπλισμό που έχω (που δεν είναι ο πιο σύγχρονος γιατί δυστυχώς δεν είμαι πλούσιος για να τον αλλάζω συνέχεια) θεωρώ ότι οι πτήσεις μου ήταν αρκετά καλές, δεν υπήρξε σε καμία περίπτωση θέμα ασφαλείας είτε για τον επιβάτη είτε για μένα και το πρακτικό μέρος της εξέτασης έπρεπε να θεωρηθεί επιτυχές.

Έγγραφη επιστολή με όλα αυτά που αναφέρω δεν πρόκειται να στείλω στην ΕΑΠ και την ΕΛΑΟ γιατί ξέρω από τώρα τη τύχη της (υπάρχει η προηγούμενη σχετική εμπειρία...). Ίσως πρέπει να πάει απευθείας στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (εμπλουτισμένη με μερικά επιπλέον ερωτήματα σχετικά με τη νομιμότητα πρακτικών στο χώρο) αλλά δεν έχω εμπιστοσύνη ούτε σε κείνη. Υπάρχουν και άλλοι δημόσιοι φορείς που είμαι σίγουρος ότι θα είχαν περισσότερο ενδιαφέρον για το πως λειτουργούν τα πράγματα στο αλεξίπτωτο πλαγιάς...
Δεν θα ασχοληθώ όμως...

Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι ότι πλέον δεν με ενδιαφέρει ο "οργανωμένος" χώρος του αλεξιπτώτου πλαγιάς. Εδώ και δυό χρόνια έχω πάψει να συμμετέχω σε αγώνες και μετά τα γεγονότα αυτά στις εξετάσεις παύω να ενδιαφέρομαι και να ασχολούμαι και με τα διπλώματα που εκδίδει η ΕΛΑΟ/ΕΑΠ. Αμέσως μετά το τέλος των εξετάσεων ζήτησα και διαγράφηκα και από μέλος του σωματείου μου (αν και εκτιμώ ιδιαίτερα την ΑΦΩΣΤΕΛ και τον Γιάννη τον Ξηρό για τη δουλειά του στο χώρο του παραπέντε στη Φωκίδα) για να μην έχω καμία σχέση με όλο το κύκλωμα ΕΛΑΟ-ΕΑΠ-Σωματεία.

Για μένα το παραπέντε είναι η ομορφιά της πτήσης, των βουνών και της φύσης γενικότερα και αυτό θα συνεχίσω να απολαμβάνω με τη παρέα μου μακριά από όλο αυτό το "οργανωμένο" αλλά σάπιο σύστημα...

Καλή συνέχεια στους εναπομείναντες...

Λάζαρος Μήτσης

lazaros
DHV2-3
 
Δημοσ.: 147

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό george29041 » Σάβ Νοέμ 02, 2013 11:49 am

Λαζαρε καταλαβαινω οτι πικραθηκες και ισως να αδικηθηκες στις εξετασεις ομως με το να αποχωρεις απο το σωματειο σου δεν βοηθας να διορθωθουν τα προβληματα.
Θα ελεγα καλυτερα να μεινεις και να παλεψεις οσο οπως και οταν μπορεις να κανουμε τα πραγματα καλυτερα, ειμαστε πολυ λιγοι για να τρωγωμαστε και με την κριση μειναμε ακομα λιγοτεροι.

ΠΟΛΥ ΓΡΑΦΕΙΣ...ΛΙΓΟ ΠΕΤΑΣ :lol: :lol: :lol:
george29041
Competition
 
Δημοσ.: 376

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό LAAS » Σάβ Νοέμ 02, 2013 1:11 pm

ΤΥΦΛΟΙ ΤΑ Τ'ΩΤΑ ΤΟΝ ΤΕ ΝΟΥΝ ΤΑ Τ'ΟΜΑΤΑ...

LAAS
DHV1-2
 
Δημοσ.: 52

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Σάβ Νοέμ 02, 2013 2:49 pm

Λάζαρε λυπούμαστε πραγματικά για την αποχώριση σου από το σωματείο της ΑΦΩΣΤΕΛ.
Η ΑΦΩΣΤΕΛ έχει στείλει εδώ και πολύ καιρό (περισσότερο από 3 μήνες) ερώτημα στην ΕΑΠ και ΕΛΑΟ για την διαδικασία και την τήρηση των κανονισμών εξετάσεων που είχαν γίνει από τον ΑΟΚ στις 16/6/2013. Η μέν ΕΑΠ αναγκάστηκε να απαντήσει με μια πρόχειρη επιστολή χωρίς να απαντάει στα ερωτήματα της ΑΦΩΣΤΕΛ τα οποία ήταν Α)γιατί δεν έγινε ενημέρωση του αθλητή για τους λόγους αποτυχίας του και ποιοι ήταν οι λόγοι που κρίθηκε ανεπαρκής σύμφωνα με τον κανονισμό εξετάσεων, Β)γιατί άνηκαν και οι τρείς εξεταστές στο σωματείο ΑΟΚ, η δε ΕΛΑΟ ακόμα δεν έχει απαντήσει για την εγκυρότητα των μετεγγραφών των εξεταστών που έγιναν την τελευταία στιγμή(;), ή εκ των υστέρων...(Οι τρείς εξεταστές τότε κκ Αμαξάς, Βλάσσόπουλος, Σμύρης άνηκαν στο ίδιο σωματείο ΑΟΚ πράγμα που απαγορεύεται από τον κανονισμό, ο κανονισμός για τις μεταγραφές αναφέρει πως αυτές γίνονται μόνο το μήνα Νοέμβριο!). Ακόμα και μετά από ένα μήνα της ημερομηνίας των εξετάσεων που πήγα εγώ ο ίδιος στην ΕΛΑΟ ήταν γραμμένοι ακόμα στον ΑΟΚ.
Αν λοιπόν θεωρείς ότι πραγματικά δεν τηρήθηκαν για άλλη μια φορά οι κανονισμοί στην διαδικασία των εξετάσεων θέλουμε να είσαι μαζί μας ώστε να προσπαθήσουμε με κάθε θεμιτό μέσο να σταματήσει επιτέλους αυτή η παρωδία των εξετάσεων και απονομής τίτλων σε φίλους και κολλητούς

antonisk6
Competition
 
Δημοσ.: 236

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό freedom » Σάβ Νοέμ 02, 2013 6:47 pm

Παρακαλώ μην αναφέρεστε στο όνομα μου σε αυτο το Post, καμία σχέση δεν είχα με τις εξετάσεις και έχω δηλώσει στην ΕΑΠ ότι δεν θέλω να συμμετέχω σαν εξεταστής σε καμια διαδικασία εξετάσεων.
Ευχαριστώ πολύ
Διονύσης

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 293

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό gianisAPCO » Σάβ Νοέμ 02, 2013 7:44 pm

Λάζαρε καλός ήρθες στην παρέα μας...

Εκεί ψηλά στην μοναξιά κι τρέλα πήγε στα βουνά.DHV 2-3 και 4 αμ'πως 8)
gianisAPCO
DHV2
 
Δημοσ.: 107

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Σάβ Νοέμ 02, 2013 7:49 pm

Κύριε Βλασσόπουλε δεν είπα ότι είχατε κάποια σχέση εσείς με αυτές τις εξετάσεις. Αν εσείς δεν ευθύνεστε γιατί ήσασταν στο ίδιο σωματείο (το σωματείο που οργάνωσε τις εξετάσεις) όλοι οι εξεταστές αυτό το δέχομαι και φυσικά δεν απευθύνομαι σε εσάς. Ευθύνεστε όμως και οι τρείς γιατί τα κριτήρια αξιολόγησης σας δεν συμβάδιζαν με αυτά του κανονισμού εξετάσεων τα οποία οφείλετε να γνωρίζετε και να τηρείτε.

antonisk6
Competition
 
Δημοσ.: 236

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Σάβ Νοέμ 02, 2013 8:16 pm

Δεν χρειάζονται ούτε οι αγώνες ούτε τα διπλώματα για να χαίρεσαι το παραπέντε. Χρειάζεται υγεία, σοβαρότητα, αντίληψη, σύνεση και προ πάντων να έχεις καλούς φίλους. Και κάτι ακόμα. Να μην γίνει ποτέ μία ρουτίνα όπως γίνεται με κάθε τι επαναλαμβανόμενο. Να έχεις πάντα μέσα σου τη μαγεία και τη θύμιση της πρώτης σου πτήσης.

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition
 
Δημοσ.: 970

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό freedom » Κυρ Νοέμ 03, 2013 11:03 am

Γεια σου Αντώνη σου ξαναλέω μην με μπλέκεις με εξετάσεις γενικά. Όταν έδινες εξετάσεις εγώ μετά από παράκληση του σωματείου μου και παρ όλο που εξέφρασα την ιδία άποψη με σένα παραβρέθηκα σαν εξεταστής μόνο στα προφορικά και αποχώρησα . Δεν έχω διαφορετική άποψη από σένα , ΔΕΝ θέλω να εκφράσω δημόσια της απόψεις μου από σεβασμό στον Πρόεδρο της ΕΑΠ.
και τελος ..δεν θελω να ξαναμιλισω σε αυτο το post.

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 293

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό amaxas » Κυρ Νοέμ 03, 2013 11:21 am

antoni tes na pis pos pos den enimerothikes gia ton logo pou den perases tis eksetaseis i amfizvitis tin apofasi ton eksetaston????

min petate poly kai ksexasete na prosgiothite
amaxas
DHV1
 
Δημοσ.: 29

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό antonisk6 » Κυρ Νοέμ 03, 2013 12:33 pm

Κύριε Αμαξά θέλετε να παίξουμε? Αν ο Λάζαρος ερχόταν για εξετάσεις διπλού έτσι θα τον περνάγατε?

[ img ]

antonisk6
Competition
 
Δημοσ.: 236

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό adreas » Κυρ Νοέμ 03, 2013 2:21 pm

Λάζαρε με εκπλήσσεις. Ο λόγος που κόπηκες είναι προφανής. Με τις συνθήκες που περιγράφεις, η σωστές ενέργειες είναι οι εξής:

1 - διαλέγουμε έναν αντιπαθητικό επιβάτη.
2 - φοράμε χοντρά γάντια.
2 - προσπαθούμε να καρφώσουμε τον επιβάτη σε ένα κλαρί που προεξέχει σε κατάλληλο σημείο στην κάτω άκρη της απογείωσης.
3 - εάν δεν τα καταφέρουμε τον στραγγαλίζουμε με μια αρντάνη (βλέπε σημείο 2).

Δεν ξέρω τι σας μάθανε σ' αυτό το σεμινάριο αλλά αν δεν ξέρετε καν αυτά τα βασικά πάνε τζάμπα τα 150 ευρώ.

Και μόνο που διαβάζω ότι παρά τις συνθήκες, εξοπλισμό, κατάσταση υγείας σου κλπ πήγες και απογειώθηκες επανειλημμένως χωρίς κανένα επεισόδιο είναι ικανός λόγος για να κοπείς. Οι μόνοι διαβασμένοι πιλότοι ήταν αυτοί που έπαθαν ατυχήματα, εσύ δυστυχώς αποδείχτηκες ανίκανος να αποτύχεις (χωρίς καν να θίξουμε το γεγονός ότι, σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής ύφεσης, δεν υπομένεις με χαμόγελο και υψηλό φρόνημα την οικονομική ενίσχυση που καλείσαι να επωμισθείς υπέρ του αθλήματος).

adreas
Competition
 
Δημοσ.: 569

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Κυρ Νοέμ 03, 2013 4:27 pm

Συμφωνώ Αντώνη. Ο πιτσιρικάς στη φωτογραφία είναι απαράδεκτο να μην φοράει παντόφλα. Πολύ σωστή η παρατήρηση.

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition
 
Δημοσ.: 970

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Κυρ Νοέμ 03, 2013 4:46 pm

μη λες τετοια...
θα σε παρει τηλ και θα σε μαλωσει...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...
KITSMAN
Competition
 
Δημοσ.: 1203

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό Captain Nick » Κυρ Νοέμ 03, 2013 5:10 pm

TRAGIC :( :( :(

Captain στις φουρτούνες και στα βουνά...
Captain Nick
DHV1
 
Δημοσ.: 10

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό paramick » Κυρ Νοέμ 03, 2013 5:29 pm

Δεν θα σχολιάσω για να σχολιάσω,περιμένω μια απάντηση στα θέματα που έθεσαν ο Λάζαρος και ο Αντώνης.

paramick
Competition
 
Δημοσ.: 1057

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό amaxas » Κυρ Νοέμ 03, 2013 6:56 pm

antonisk6 έγραψε:Κύριε Αμαξά θέλετε να παίξουμε? Αν ο Λάζαρος ερχόταν για εξετάσεις διπλού έτσι θα τον περνάγατε?

[ img ]
kyrie antoni mporis na peksis an thes me oti exeis..ego alo se rotisa kiesi apantises alo prepi nato skeftosoun poli ora i naxes kalo daskalo na se kathodigisi ...malon den katalaves tin erotisimou ... opos den katalaves oti otan dinoume eksetasis den mathenoume spiral kai otidipote alo den nomizo na exo sxesi me tis eksetaseis diplou pou me mperdevis otan tha tha katalavis merikes diafores kai megaloseis ligo akoma... mporis na rotiseis aftous pou eitan stis eksetaseis sto vouno otan edines esi na sou poun ti ekanes kai ti den ekanes.....kai an ksanaedina gia diplo afou thes na pekseis tha edina opos eprepe kai oxi opos thathela ego,,, an thes diploma doro na doseis eksetaseis stous kolitousou opos les afou eise pilotaras kai se adikisame......fotografies kai vinteakia me to souper siralsou den tha anevaso an thes anevase esi kapou tha vriss kseris esi

min petate poly kai ksexasete na prosgiothite
amaxas
DHV1
 
Δημοσ.: 29

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό kilias » Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:16 pm

Επειδή είμαι ακόμη νέος, μια ερώτηση μόνο...είναι καθιερωμένο κάθε τέλος πτητικής περιόδου να μαλώνετε?
Μάλλον κάπως έτσι πάει, δεν πετάει που δεν πετάει ας μαλώσουμε :mrgreen:

Live fast
Fly high
Be free
kilias
Competition
 
Δημοσ.: 295

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:24 pm

μη μιλας εσυ... εισαι νεος ακομη....
εδω μιλανε πιλοτεραδες....
ξενοι απο οτι φαινεται απο τη γραφη τους....οχι αγραμματοι...

καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...
KITSMAN
Competition
 
Δημοσ.: 1203

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό amaxas » Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:33 pm

cop έγραψε:μη μιλας εσυ... εισαι νεος ακομη....
εδω μιλανε πιλοτεραδες....
ξενοι απο οτι φαινεται απο τη γραφη τους....οχι αγραμματοι...


εγω ειμαι αγραματος αλα εσυ.....πολυ μαλακας :wink:

min petate poly kai ksexasete na prosgiothite
amaxas
DHV1
 
Δημοσ.: 29

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:50 pm

Παρδο οτι εισαι πολυ προκλητικος.... μια απλη και σωστη ερωτηση σου εκανε ο αμαξας(ασχετα με το τι εχει κανει προσωπικα ο ιδιος) και εσυ αμεσως να πεις οτι μ@@#%$α σου κατεβει στο κεφαλι προφανος γιατι εισαι επηρεασμενος απο τα περσινα δικα σου αποτελεσματα.

αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως απο αυτο που εξεφρασε ο Λαζαρος φτασαμε στο κοψιμο του αντωνη ?????

Τελευταία επεξεργασία απο tsouloufis την Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:57 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
__________________________________________________________________
https://web.facebook.com/dreamparaglidi ... =bookmarks
http://www.dreamparagliding.gr/
tsouloufis
Competition
 
Δημοσ.: 1214

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Κυρ Νοέμ 03, 2013 8:57 pm

χαχαχαχαχαχαχαχα
εγω δεν απευθυνομαι σε σενα αλλα αφου το δεχεσαι μπραβο σου σου βγαζω το απ αυτο μου....
εεεε το καπελο μου....
χαχααχαχαχχαχα
τι μαλακας ειμαι.....
αχχααχαχαχχα

καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...
KITSMAN
Competition
 
Δημοσ.: 1203

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό amaxas » Κυρ Νοέμ 03, 2013 9:18 pm

cop έγραψε:χαχαχαχαχαχαχαχα
εγω δεν απευθυνομαι σε σενα αλλα αφου το δεχεσαι μπραβο σου σου βγαζω το απ αυτο μου....
εεεε το καπελο μου....
χαχααχαχαχχαχα
τι μαλακας ειμαι.....
αχχααχαχαχχαnai den anaferosoun se emena ala ston kseno.... ala afto den se kani ligotero malaka apoti eise katalaves ..... exeis aftognosia pantos.. min ksexaseis na roufiksis to avgosou :wink: :wink:

min petate poly kai ksexasete na prosgiothite
amaxas
DHV1
 
Δημοσ.: 29

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό GPapapetrou » Κυρ Νοέμ 03, 2013 9:29 pm

tsouloufis έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω πως απο αυτο που εξεφρασε ο Λαζαρος φτασαμε στο κοψιμο του αντωνη ?????


Παντα ετσι γινεται ξεφευγουμε απτο θεμα,ετσι δεν ειναι Δημητρη;
Τα οποια θεματα που βαζει ο Λαζαρος στο τραπεζι γεννα σε ολους μας πολλα ερωτηματα περι διαφανειας.

GPapapetrou
DHV2-3
 
Δημοσ.: 129

Re: Εξετάσεις διθέσιου - παρωδία...

Δημοσίευσηαπό KITSMAN » Κυρ Νοέμ 03, 2013 9:37 pm

αυτα ... αυτα λες και σε κανουν αντρα.....
χχαχααχαχαχαχχαχ
ρουφα τ αυγο σου.....
σαν εξεταστης εσυ θα ξερεις πως γραφεται αυτο....

καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...
KITSMAN
Competition
 
Δημοσ.: 1203

Επόμενο

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες

cron