από adreas » Τετ Απρ 27, 2005 11:02 pm
Γεια χαρά Ιωακείμ. Ο Αντρέας ο Γαζής είμαι και παρακαλώ να μη συγχίζεται το όνομα μου με αυτό λιγότερο τριχωτών Αντρέηδων. Πάμε παρακάτω:
Αν και γενικά μόνο αστειάκια κάνω, πραγματικά δε βλέπω το αστείο όταν λέω ότι ο μαθητής μπορεί να ήτανε ο μπατζανάκης του εκπαιδευτή. Πάντως μπορείς να μείνεις ήσυχος ότι εάν ήταν δικός μου άνθρωπος η και εγώ στην ίδια θέση δε θα έχανα την ευκαιρεία για καλαμπούρι. Εάν κάποιος χάνει το χιούμορ του μόνο και μόνο επειδή γνωστός του μπήκε σε μια ορθοπεδική είναι μέγας βλαξ.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα, συμφωνώ ότι αν κάποιος πάρει κάποιον άσχετο στο λαιμό του τότε ντροπή του. Αυτή η φράση όμως, όπως λέω στο προηγούμενο post, υποδηλώνει δόλο, ότι ο εκπαιδευτής δηλαδή πουλάει φούμαρα στο μαθητή σχετικά με τις ικανότητες του για να του φάει τα λεφτά. Εάν όμως τα πράματα δεν έγιναν έτσι (λ.χ. εάν ο μαθητής ήταν μπατζανάκης του, πάλι δεν το βρίσκω αστείο αυτό, δε μπορώ να καταλάβω ρε γαμώτο, κάτι μου διαφεύγει), τότε ο εκπαιδευτής δε φταίει και πολύ, πλην χοντρής πατάτας στην εκπαίδευση, ασχέτως εάν έχει άδεια (αφού απ' ότι κατάλαβα, εδώ και σχεδόν 10 χρόνια κανείς καινούριος εκπαιδευτής δεν έχει γραφτεί στα κιτάπια).
Όσον αφορά της πτήσεις με διπλό, προσωπικά δε θα πολυέσκαγα για το δίπλωμα του πιλότου. Σε όσο κίνδυνο μπαίνω εγώ μπαίνει κι αυτός, προτιμώ να βασιστώ στο ένστικτο αυτοσυντήρησης του παρά στο οποιοδήποτε χαρτί. Οι γιατροί που ανέφερε ο guru είναι επίσης πολύ καλή σύγκριση. Αν ακούσω καλά λόγια από κάποιον που εμπιστεύομαι για κάποιο γιατρό, αυτό με ενδιαφέρει πιο πολύ από το εάν έχει τα "σωστά" χαρτιά, μπορεί να είναι και Ουκρανός, τι θα πει αυτό, δεν έχουνε γιατρούς οι Ουκρανοί? Δυστυχώς ή ευτυχώς, το όνομα που θα κάνεις είναι πιστεύω πιο σημαντικό στο χώρο σου από τα χαρτιά σου, ειδικά στην Ελλάδα που οποιαδήποτε επαφή με το δημόσιο είναι εφιάλτης (αν και αυτό δεν πολυισχύει ακόμα στο παρα5).