Συντονιστής: Moderators
guru έγραψε:Από την δικιά μου εμπειρία, δεν υπάρχουν «τερατάκια» στον αέρα, και οι καταστάσεις δημιουργούνται από πολύ συγκεκριμένους παράγοντες, που εύκολα μπορούν να αναλυθούν.
TsoukasVaggelis έγραψε:Αυτό που νομίζω ότι είναι εφικτό να γίνει είναι ο καθένας από εμάς να περιγράψει για τον εαυτό του τα λάθη που έκανε και τον οδήγησαν σε κάποιο συγκεκριμένο ατύχημά του, γιατί αυτός μπορεί να ξέρει καλύτερα. Το να περιγράψεις το ατύχημα κάποιου άλλου με υποκειμενικό τρόπο μπορεί να δημιουργήσει όχι ακριβείς και όχι αληθείς καταστάσεις και παρεξηγήσεις.
Ο σκοπός όμως πρέπει να είναι να καταγραφούν συγκεκριμένα συμβάντα που έχουν ένα εκπαιδευτικό μήνυμα για όποιον τα διαβάζει.
Προτείνω λοιπόν να δημιουργηθεί μια νέα κατηγορία μέσα στο φόρουμ, στην οποία να μπορεί κάποιος να καταγράψει την εκτίμηση του για ένα ατύχημα στο οποίο συμμετείχε, τι λάθος έκανε και έτσι να σταματήσει η ιστορία να επαναλαμβάνεται.
guru έγραψε:Από την δικιά μου εμπειρία, δεν υπάρχουν «τερατάκια» στον αέρα,
guru έγραψε:Βάλε κανένα link στα Αγγλικά για να πάρουμε καμιά ιδέα.
Παλιά υπήρχε και επιτροπή ατυχημάτων του κλάδου, και όλο και κάποιο αρχείο θα έχει ξεμείνει.
Freedom έγραψε:Γεια σας παιδιά
Είμαι ένας νέος πιλότος και σκεφτόμουν πολύ σοβαρά με τον λίγο ελεύθερο χρόνο που μου απομένει πλέον , να ασχοληθώ με το αλεξίπτωτο πλαγίας, μπαίνοντας στο ιντερνετ για να βρω πληροφορίες έπεσα κατά λάθος πάνω στο φόρουμ σας και δυστυχώς αποφάσισα να μην εισέλθω σε αυτό το χώρο γιατί μετά απ όσα είδα και απ όσα διάβασα με την στοιχειώδη λογική που διαθέτω διακρίνω ότι δεν υπάρχει καμία σοβαρότητα και υπευθυνότητα . Και εγώ σαν αδαής….. φοβάμαι….. για την ασφάλεια μου… με τόσα που γίνονται.
Με τιμή
Διονύσης Βλασσόπουλος
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 5 επισκέπτες