N1K έγραψε:οχι δεν ξερω να πεταω και πολλοι φιλοι μου με χαρακτηριζουν τρελλο που θελω να ασχοληθω με κατι τετοιο..
καταλαβαινω οτι πολλα απο τα μαθηματα πρεπει να γινουν αλλα σιγουρα μερικα απο αυτα θα περιλαμβανουν θεωρια η οποια θα μπορουσε αν οχι να παρακαμφθει να προσπελαστει γρηγοροτερα..
κατι άλλο.. σε ποιο μαθημα θα πετάξω πρωτη φορα!?
Γεια σου N1K.
καταρχάς πρέπει να κάνεις μια διπλή πτήση να δεις πως είναι η πτήση. Μετά να περάσει ένα 10ήμερο να σου περάσει ο πρώτος ενθουσιασμός που θα σε κυριέυσει σίγουρα και τότε είναι η στιγμή που πρέπει να ξεκαθαρίσεις γιατί θέλεις να κάνεις αλεξίπτωτο πλαγιάς και αφού είσαι σίγουρος για τους λόγους που σε ωθούν να ξεκινήσεις. Μετά τη βασική εκπαίδευση στην οποία ο εξοπλισμός σου παρέχεται από τη σχολή μπορείς να νοικιάζεις εξοπλισμό απ'όσο ξέρω.
Αλλά για να προχωρήσεις αργά ή γρήγορα πρέπει να πάρεις αλεξίπτωτο δικό σου. Νομίζω ότι είναι ψιλοακριβούτσικο σπορ για κάποιον φοιτητή...
Μην απελπίζεσαι πάντως, με καλή οικονομία θα τα καταφέρεις. Εννοώ "ΚΑΛΗ" (δηλαδή εξοικονόμηση από όλα τα έξοδα που μπορείς να αποφύγεις). (Πχ κινηματογράφος. Όλα τα έργα βγαίνουν σε dvd μετά από 6-8 μήνες)
Καλή αρχή πάντως και εύχομαι ότι αποφασίσεις να το κάνεις με κέφι!