Ημερομηνία Κυρ Μάιος 04, 2025 3:49 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και αλεξιπτωτο (αχρειαστο ναναι)

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΑΕΡΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ και αλεξιπτωτο (αχρειαστο ναναι)

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Τετ Ιούλ 13, 2005 8:07 pm

Μην με δειρετε για το ασχετο θεμα αλλα εχω την εξης απορια. Επειδη ασχολουμαι με αεροφωτογραφια - αεροβιντεοσκοπηση ετοιμαζω καποια δουλεια που μου εχουνε προτεινει σε λιγες ημερες. ε βρε παιδια τοσες γνωσεις να πανε χαμενες? σκεφτηκα λοιπον το ενδεχομενο να φοραω καποιο αλεξιπτωτο την ωρα της δουλειας. τοσα ακουγονται με τα ελικοπτερα. ειναι αναγκη να πεσει μαζι με εμενα? δεν γινεται να την κανω και να προσγειωθω σαν ανθρωπος ? το ασχημο ειναι οτι ισως δεν μπορεσω να σωσω την φωτογραφικη μηχανη αλλα το καλο ειναι οτι θα εχω ενα υπεροχο θεαμα 8O αλλα θα την εχω κοπανησει και θα εχω γλυτωσει το τομαρι μου :D
το εχετε σκεφτει? μπορει πρακτικα να γινει κατι τετοιο η αμα παω να βγω με κανει σαλαμι κανενας ελικας? και τι αλεξιπτωτο θα κανει για την περιπτωση? γιατι βεβαια δεν θα πετας και σε κανενα χιλιομετρο υψος αλλα μαλλον αρκετα χαμηλα... 8)

T@KIS
EN B

Δημοσ.: 122

Δημοσίευσηαπό arkoudos » Τετ Ιούλ 13, 2005 9:01 pm

TAKI μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα 8O ,σαλάμια,θέαμα,το τομάρι μου,η φωτογραφική μηχανή κ.λπ.
Όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει! :!:
Τα ελικόπτερα, αυτές οι ενεργοβόρες πτητικές μηχανές, είναι αρκετά ασφαλή* , εκτός και αν φωτογραφίζεις τα Ίμια!!! και τέλος χτύπα ξύλο αν είναι να πας από ελικόπτερο και εσύ να μην ανέβεις σε αυτό θα έρθει εκείνο στο κεφάλι σου :?
Τίποτα , απόλαυσε τις πτήσεις και την μαγεία τους!!

*Για του λόγου το αληθές , έρχομαι μαζί σου, ξέρω και ανέκδοτα :lol:

arkoudos
EN B

Δημοσ.: 59

Δημοσίευσηαπό T@KIS » Πέμ Ιούλ 14, 2005 11:08 am

arkoudos έγραψε:TAKI μην σκέφτεσαι τέτοια πράγματα 8O ,σαλάμια,θέαμα,το τομάρι μου,η φωτογραφική μηχανή κ.λπ.
Όποιου του μέλλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει! :!:
Τα ελικόπτερα, αυτές οι ενεργοβόρες πτητικές μηχανές, είναι αρκετά ασφαλή* , εκτός και αν φωτογραφίζεις τα Ίμια!!! και τέλος χτύπα ξύλο αν είναι να πας από ελικόπτερο και εσύ να μην ανέβεις σε αυτό θα έρθει εκείνο στο κεφάλι σου :?
Τίποτα , απόλαυσε τις πτήσεις και την μαγεία τους!!

*Για του λόγου το αληθές , έρχομαι μαζί σου, ξέρω και ανέκδοτα :lol:

ενταξει το παραδεχομαι. ειμαι λιγο υπερβολικος οσο αφορα τις περιγραφες αλλα το σκεφτομαι σοβαρα. εαν δεν ειχα ασχοληθει με τα αλεξιπτωτα φυσικα δεν θα το ειχα σκεφτει. αλλα με τοσα που γινονται δεν θα ηταν κακο να ειχα μια προφυλαξη παραπανω. απλα δεν ξερω αν πρακτικα μπορει να γινει αυτο που σκεφτομαι. μπορει να γινει τελικα? το εχει εφαρμοσει κανενας?

T@KIS
EN B

Δημοσ.: 122

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες