Ημερομηνία Τρί Ιουν 17, 2025 1:51 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Κιθαιρώνας 21.05.2011

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Κιθαιρώνας 21.05.2011

Δημοσίευσηαπό MIK » Κυρ Μάιος 22, 2011 2:30 pm

Μια ακόμα πάρα πολύ όμορφη ανοιξιάτικη ημέρα με πολύ κόσμο.

Εξετάσεις για ΠΛ,Π και ΠΠ και πολλές καλές παρουσίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Πιστύω όλοι οι πιλότοι που επισκέφτηκαν πρώτη φορά τον Κιθαιρώνα το χάρηκαν και κατάλαβαν τι όμορφο μέρος για πτήση είναι.

Υψηλή συννεφιά στην αρχή και αρκετή κόντρα παντού δεν επέτρεψε να βγει καμιά πτησάρα αλλά γενικά όσο ήθελες πέταγες με ωραία απαλά θερμικά μέχρι αργά. Πολύς κόσμος έκανε τη διαδρομή κορφή κάμπος πολλές φορές άνετα.

Για μένα ύστερα από μια εξαιρετική σχεδόν τσουλήθρα αμέσως ανέβασμα στο πισω μέρος φορτηγού ακόμα στο κάθισμα δεμένος και ξανά απογείωση παρέα με πολλούς που ήθελαν ύψος για εξετάσεις Π και ΠΠ.

Ίσως πολλοί να το έχουν κάνει και να μην τους φαίνεται τίποτα σπουδαίο αλλά για μένα το low save που έκανα κάτω και μπροστά από το εκκλησάκι ήταν συγκλονιστικό. Έκατσα περίπου 20 λεπτά σε μια φούσκα σχεδόν στην τελική ευθεία για προσγείωση μέχρι που ξεκόλλησε και ένιωσα το απίστευτο συναίσθημα της επιβράβευσης με βάση ύστερα από τόση μάχη. 3.40 έγραψα και δεν είχα ξαναπετάξει τόσο πολύ.

low save.jpg

Διάφοροι πρωταγωνιστές Διακοφτέος, agrodoc, νταλάκας κλπ στο βίντεο

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο MIK την Δευτ Μάιος 23, 2011 3:51 pm, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Re: Κιθαιρώνας 21.05.2011

Δημοσίευσηαπό JohnPistikos » Κυρ Μάιος 22, 2011 8:26 pm

Φιλαρακι ολα καλα και ωραια και τα βιντεακια σου επισης αλλα αυτο το καπνισμα που κανεις στον αερα ειναι τελειως αντιαισθητικο και αντιθετο με το αθλημα μας, συγγνωμη αλλα δεν αντεξα!!!

JohnPistikos
EN D

Δημοσ.: 198

Δημοσίευσηαπό MIK » Κυρ Μάιος 22, 2011 8:41 pm

Δεν έχεις άδικο φίλε, θα φροντίσω να μη ξαναφανεί σε βίντεο.

Δυστυχώς είμαι φανατικός καπνιστής και στη 1.30 ώρα το θέλω να ηρεμήσω αλλιώς χάνω συγκέντρωση. Όπως άλλοι όταν πετάνε τρώνε τσίχλα.

Τα παίρνω μαζί πάντως δε τα πετάω.

MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό Sprayman » Κυρ Μάιος 22, 2011 8:49 pm

Αλλοι το βλέπουν σαν άθλημα και άλλοι σαν διασκέδαση. Και όταν διασκεδάζει κάποιος, δεν έχει νόημα να του πεις πόσα θα πιει και πόσα θα καπνίσει. Εγώ πάλι το βλέπω όπως στις γκανκστερικές ταινίες, όταν ανάβουν στο τέλος μιας επιτυχημένης επιχείρισης το πούρο που είχαν φυλάξει. Και εγώ αντικαπνιστής είμαι. Αλλά πίστεψέ με, η γκρίνια για το κάπνισμα, είναι χειρότερη από το ίδιο το τσιγάρο.!

Η ζωή ξεκινάει εκεί που ο φόβος πεθαίνει.
OSHO
Sprayman
Competition

Δημοσ.: 970

Δημοσίευσηαπό AKONTISTIS » Δευτ Μάιος 23, 2011 9:01 am

Πρωτη φορα για μενα χτες στον κιθαιρωνα και παρα το αρκετο ανχος που ειχα (εξετασεις για π)περασα αρκετα καλα.Παρατηρισα ομως αρκετους να καπνιζουν αρκετα κοντα σε εξοπλησμους και σε ανοικτα αλεξιπτωτα,στην απογειωση αλλα και στην προσγειωση.Εχω μια τριπουλα στο πανι μου απο καποιο τσιγαρο και δεν θα ηθελα και δευτερη.Δεν το εκανα θεμα μιας και ημουν φιλοξενουμενος και ειχα και αλλα ζωρια,αλλα δεν μου αρεσε αυτη η εικονα.εντελως φιλικα...

ΠΡΩΤΑ ΦΑΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΧΟΡΤΑΤΟΣ...
AKONTISTIS
Competition

Δημοσ.: 365

Δημοσίευσηαπό dimitree » Δευτ Μάιος 23, 2011 1:13 pm

MIK δοκιμασε τα ηλεκτρονικα τσιγαρα (μονο για τον αερα κανουν αυτα βεβαια) ουτε καινε ουτε ψαχνεις αναπτηρα στον αερα, μια χαρα ειναι!
οσο για το αθλημα.... νομιζω οτι ΟΛΟΙ το ξεκινησαμε για διασκεδαση ακωμα και οι πρωταθλητες...

dimitree
EN B

Δημοσ.: 67

Δημοσίευσηαπό dim » Δευτ Μάιος 23, 2011 1:56 pm

μμμ, πούρο????

no bad idea.....! :D :D :D :D

Find what you love and let it kill you - Bukowski
SY1ADR
-------------------------------------
http://vimeo.com/dimitrism
http://youtube.com/dimitrismm
dim
Competition

Δημοσ.: 899

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Δευτ Μάιος 23, 2011 2:47 pm

MIK έγραψε:Διάφοροι πρωταγωνιστές dr flight, agrodoc, νταλάκας κλπ στο βίντεο

Είχα καιρό να πρωταγωνιστήσω σε ταινία αλλά δυστυχώς δεν ήμουν εγώ... ήταν αυτός ο ''κακός'' (αλλά πολύ καλός μου φίλος) ο Μήτσος ο Διακοφτέος.
Μιχάλη τί είπαμε καπνίζεις?
(Πλάκα κάνω, εγώ ήμουνα Πάτρα απλώς :)) )

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition

Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό MIK » Δευτ Μάιος 23, 2011 3:50 pm

Ούπς διορθώθηκε :D

Νομιμότατο καπνίζω. Τα λέμε τη Πέμπτη

MIK