Ημερομηνία Παρ Ιουν 20, 2025 2:09 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Αμφίκλεια 9/9/2007 - Such a perfect day....

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Αμφίκλεια 9/9/2007 - Such a perfect day....

Δημοσίευσηαπό norad » Κυρ Σεπ 09, 2007 9:16 pm

Ο Pavarotti έφυγε αλλά μας άφησε τεράστια κληρονομιά - ένα απο τα αγαπημένα μου τραγούδια είναι το "Such a perfect day" που τραγουδά με τον Bono των U2, και το οποίο αποτελεί το ιδανικό soundtrack για την σημερινή μέρα στην Αμφίκλεια (αλλά και αλλού φαντάζομαι). Με ελάχιστο μετεωρολογικό άνεμο, βάση στα 2600, θερμικά από +3 μέχρι όσο θες, νεφόδρομους ΠΑΝΤΟΥ όσο φτάνει το μάτι σου (που δουλεύμανε κιόλας) και καλή παρέα, δεν μπορείς να ζητήσεις τίποτε άλλο από μια τέτοια μέρα!

Την μέρα άνοιξαν κατα τις 12:30 οι γνωστοί άγνωστοι αγωνιστές (Slavek, Σωτήρης, Μπουραζάνης, Guru) οι οποίοι αποτέλεσαν το πρώτο gaggle με δεύτερο group alex, tsiboun και Μπακούνη. Λίγο πιο πίσω ακολούθησε ο georgex με Ξηρό που μάλλον ήταν και οι τελευταίοι που έφυγαν πριν τις 1. Το πρώτο group έφτασε Καστέλια όπου συνάντησε κόντρα και αποφάσιαν να επιστρέψουν από Καλίδρομο. Εγώ με τον Τσιμπούν φτάσαμε Γραβιά και από κει περάσαμε απέναντι και πιάσαμε τον νεφόδρομο του Καλλιδρόμου. Λίγο πριν το Μόδι χαμήλωσα και γύρισα Αμφίκλεια - ο Τσιμπούν έπιασε σε εκείνο το σημείο τρελλό θερμικό και άνοδο +άπειρο κάτω από σύννεφο μαζί με τον Ξηρό, και πήγανε Τιθορέα και πίσω - πτησάρα. Λίγη ώρα μετά είδα να περνούν ψηλοί προς Τιθορέα και οι υπόλοιποι πλην του Μπούρα που απ' ότι έμαθα μετά προσγειώθηκε στα νταμάρια στα Καστέλια, ξανα-απογειώθηκε και πήγε Άμφισσα (και πίσω;) .

Όσοι περάσανε επιστρέψανε Αμφίκλεια εκτός από Guru που αποφάσισε να συνεχίσει και έφτασε μέχρι Αταλάντη. Αν ξέχασα κάποια από τις καλές πτήσεις συμπληρώστε !!

Such a perfect day.....

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Όταν έκλαψε ο georgex...

Δημοσίευσηαπό guru » Δευτ Σεπ 10, 2007 9:40 am

Ξέχασες την σούπερ άνοδο και τις εικόνες πάνω από τα σύννεφα που συνάντησε γνωστός πιλότος. Ελπίζω να υπάρχουν και φωτό…

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Re: Αμφίκλεια 9/9/2007 - Such a perfect day....

Δημοσίευσηαπό lazaros » Δευτ Σεπ 10, 2007 9:46 am

...να συμπληρώσω επίσης τη πολύ καλή πτήση του Ed με τα 16.6 OLC χλμ και max ύψος 2515 m.

Congratulations for your first cross country flight mate!!! :-)

lazaros
EN D

Δημοσ.: 147

Re: Όταν έκλαψε ο georgex...

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Σεπ 10, 2007 10:31 am

guru\";p=\"9565 έγραψε:Ξέχασες την σούπερ άνοδο και τις εικόνες πάνω από τα σύννεφα που συνάντησε γνωστός πιλότος. Ελπίζω να υπάρχουν και φωτό…

georgex: "Είμαι στα 2600 κι'ανεβαίνω ! τιτ τιτ τιτ τιτ τιτ ..."
guru: "οκ george μην ανυσηχείς είδα που μπήκες, δεν θα μπω μαζί σου"
georgex: "ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2900 KI AKOMA ANEBAINΩ !!!! TITITITITITITIT ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΒΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΠΛΕΥΡΑ!!! ΤΙΤΙΤΙΤΤΙΤΙΤΙΤΤΙΤ ... ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ !!!! ΤΙΤΙΤΙΤΙΤΙΤΙΤΤΙΤ......"

guru (απο μέσα του): " $@^#!%&#^%$ σε λάθος ανθρώπους πάνε τα congestus !!!!!!$@!*#&%!&$! )

norad

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Σεπ 10, 2007 12:52 pm

Βιντεάκι από την βάση

<object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/P9apsCRsWM8"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/P9apsCRsWM8" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>

norad

Δημοσίευσηαπό georgex » Τετ Σεπ 12, 2007 2:13 am

Υπάρχουν κάποιες φωτό, αν και όχι όσες θα ήθελα. Προτίμησα να τραβήξω video όταν βγήκα από το σύννεφο. Ήμουν μέσα τουλάχιστον 5 λεπτά. Το μόνο που φοβήθηκα ήταν το κρύο.

Φωτογραφίες από την πτήση:

Προς τον Επτάλοφο (κάτω αριστερά), από τα 2300 περίπου:
[ img ]

Ένα ωραίο σημείο στο βουνό, ανάμεσα Λιλαία και Μαριολάτα:
[ img ]

Εδώ έχω βγεί από το σύννεφο, αλλά είμαι ακόμα πάνω από την βάση (2800μ):
[ img ]

Η Αμφίκλεια κάτω δεξιά:
[ img ]

Εδώ περνάω μέσα από το σύννεφο που φαίνεται 2 φωτό πιό πάνω:
[ img ]

Προς Αταλάντη:
[ img ]

Προς Μαλιακό:
[ img ]

Τα video θα ακολουθήσουν όταν επιστρέψω από Κύθηρα, δεν μπορώ να τα ανεβάσω από εδώ.

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τετ Σεπ 12, 2007 11:22 am

Εξαιρετική μέρα για παρα5.

Εγώ δυστυχώς έπρεπε να δουλέψω την Κυριακή, και είχα χρόνο μέχρι τις 3μησι. Ετσι προτίμησα μια καναρινίσια και ήρθα μέχρι την Αμφικλεια για λίγο, έτσι για να σας δω και να μοιραστώ κανένα θερμικό μαζί σας.

Μάλιστα κύκλωσα μαζί με 2 παρα5 κάποια στιγμή, αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο να είμαστε κοντά με 100kmh.

αυτή η περίοδος που ακόμη έχει ζέστη αλλά οι διαταραχές του καιρού κατεβαίνουν αρκετά νότια στην Ελλάδα μπορεί να δώσει και άλλες τέτοιες μέρες μέχρι τον Οκτώβριο στη Στερεά Ελλάδα.

Γι αυτό ...ντου στο βουνό, η σαιζόν κρατάει ακόμη.

Βαγγέλης Τσούκας
Freedom Team

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό georgex » Δευτ Σεπ 17, 2007 3:43 pm

φωτό & video

το 1ο video είναι κοντά στον Επτάλοφο
το 2ο αφού βγήκα από το σύννεφο
το 3ο ξεκινάει μέσα από το μικρό συνεφάκι που μπήκα μετά

georgex
Competition

Δημοσ.: 620

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Σεπ 19, 2007 12:24 pm

Δε σε πειράζει Γιώργο φαντάζομαι? Μας έφτιαξες πάντα τέτοια

http://files.snowclub.gr/MIK/CloudsParnassos.wmv

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες