dim έγραψε:Κάτι πας να μας πεις τώρα, έβαλες ένα μικρό καμπουρογαμοσαυράκι στις ωραίες στιγμές... σαν να στρώνεις σιγά - σιγά![]()
![]()
![]()
![]()
Λείπει και η barbie με το διαμαντένιο κολλιέ...., nice nice
δε σας γνωριζω κυριε...
Συντονιστής: Moderators
dim έγραψε:Κάτι πας να μας πεις τώρα, έβαλες ένα μικρό καμπουρογαμοσαυράκι στις ωραίες στιγμές... σαν να στρώνεις σιγά - σιγά![]()
![]()
![]()
![]()
Λείπει και η barbie με το διαμαντένιο κολλιέ...., nice nice
cop έγραψε:μια διευκρινιση για τον τιτλο του video....
το take off for all around... σημαινει για τα πανηγυρια μιας και σημερα αποδειχθηκε τελικα οτι αυτο το σημαντικο λαθος, που εκανα κατα τη διαδικασια απογειωσης θα μπορουσε να μου στιχιζε τη ζωη... κατα το συρσιμο μου στο πλαι μια απο τις δυο πορπες του εφεδρικου ειχε φυγει και η λαβη ειχε βγει εξω...
κατα τα αλλα η πτηση με τα γερακια ηταν λιγη αλλα ομορφη....
προσωπικα προτιμουσα περισοτερη βαρκαδα παρα να τσακωνομαι με τα θερμικα...
τωρα τελευταια βεβαια, ιδιως απο τη μερα που εβαλα σχολικη ποδια και καθισα ξανα στο καθισμα σαν μαθητης ειδα οτι ο δγακος δεν ειναι και τοσο δγακος οταν εχω την απολυτη καθοδηγηση και σιγα σιγα και την εμπειρια που αποκτω διπλα σε εναν απο τους πλεον εμπειρους πιλοτους αλλα και πολυ μεταδοτικο σαν δασκαλο, τον Βαγγελη Σταμελο.
Ειναι φανερη αλλωστε η αλλαγη τον τελευταιο καιρο σε οσους με ξερουν...
οπως και να χει αυτο που κανουμε, οταν τηρουμε τους κανονες ασφαλειας, μας προσφερει μαγικες στιγμες...
να μαστε ολοι καλα και μια παρεα να το απολαμβανουμε....
Chris Lappas έγραψε:Να δω τι θα κεράσει για να μην ανεβάσω το βίντεο του με την παραλίγο βουτιά στα πουρνάρια χτες στο top landing!
Chris Lappas έγραψε:Να δω τι θα κεράσει για να μην ανεβάσω το βίντεο του με την παραλίγο βουτιά στα πουρνάρια χτες στο top landing!
μπαμπάς έγραψε:This video contains content from Unicell. It is restricted from
playback on certain sites.
Watch on μπαμπαδοχώραφο
JollyRoger έγραψε:δοκιμασες να πατησεις το "play" στο βιντεάκι που ποστάρισες;
(εδώ οχι στο youtube)
Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες