Επικοινωνια με τον Λαζαρο χθες απο νωρις για να οργανωσουμε καμια πτηση

η προβλεψη εδειχνε ασθενη βορια που σε αναλογες περιπτωσεις στο παρελθον απ'οσο θυμαμαι στη χαμηλη του Κιθαιρωνα δεν κουνιοταν φυλο και προτεινω Καντηλι γιατι σιγουρα θα εμπαινε αυρα (Μιχαλη τελικα τι εγινε πεταξατε νωρις πλαταιες;) ο Λαζαρος τοτε μου λεει για κορυφη Κιθαιρωνα και εμενα ελαμψαν τα ματια μου

Αποφασιστικε τελικα για Πορτο Γερμενο

Επταμιση το απογευμα συναντηθηκαμε στη παραλια, αφησαμε ενα αυτοκινητο, απορησαμε πως θα προσγειωθουμε με τοσο κοσμο που ειχε και ανεβηκαμε πανω που οταν φτασαμε φαγαμε την πρωτη πικρα

τρια παραπεντε καναν ψιλοδυναμικο στη βορινη πλευρα της κορυφης

Ο ανεμος βια πεντε χιλιομετρα βοριοδυτικος και προσευχες μηπως γυρισει 90 μοιρουλες πιο νοτια

μετα απο ενα τεταρτο και ενω λεγαμε να γυρισουμε πισω μεσ την απογοητευση οι προσευχες εισακουστηκαν.. ο ανεμος νοτιος νοτιοδυτικος
ετοιμαζομαστε στα γρηγορα.. η ωρα εχει παει ενια και ο Λαζαρος φευγει πρωτος να τον εχω μπροστα γιατι δεν την ειχα ξανακανει την πτηση και εκτος αυτου αρχιζε και να νυχτωνει.
Λοιπον η πτηση ηταν Φ Α Ν Τ Α Σ Τ Ι Κ Η ! ! !
το ματι σου χορταινε απο τα χρωματα του ηλιοβασιλεματος, της ηρεμης σαν λιμνης θαλασσας, τα φωτακια απο τα παραλιακα μαγαζια και σπιτια απο κατω μου και η ημισεληνος με τα πρωτα αστερια που ανετελαν στον ουρανο εδεναν την πανδεσια της ομορφιας..
Καθως εχανες υψος και πεταγες πανω απο τις παραλιακες ταβερνες η μυρωδια των τηγανητων καλαμαρακιων και αλλων ψητοεδεσματων σου εσπαγαν την μυτη!!!
Ευτυχως ο παραλιακος αεροδιαδρομος εκεινη την ωρα ειχε αδιασει απο τον τοσο κοσμο, δυο τρεις παρεες ειχαν μεινει μονο και η προσγειωση ηταν πανευκολη.
Μεχρι να ξεδεθουμε και να μαζεψουμε τα αλεξιπτωτα ειχε νυχτωσει για τα καλα... Προς Loxago, Badder και λοιπους εμπλεκομενους περιμενω την απονομη διπλωματος Π.Π and Μ.Τ (παραλιακου πιλοτου και μουνλαιτ τεαμ) και μην κανετει την κοροίδα ετσι!!
Φωτογραφικο υλικο αναμενεται λιαν συντομως!!