Ημερομηνία Παρ Ιουν 20, 2025 1:55 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Σχοινιάς 08/08/07 & 09/08/07

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Σχοινιάς 08/08/07 & 09/08/07

Δημοσίευσηαπό karmaniola » Πέμ Αύγ 09, 2007 9:59 pm

Γεια σας φιλοι.
Ειχα πεταξει και παλιοτερα στο Σχοινια (θεση σταυροκορακι) αλλα τοτε δεν ειχα τζι πι ες. Χθες και σημερα ειχα και φωτογραφικη οποτε ριξτε μια ματια! Το μερος πεταει με ΝΔ (κατι αναμεσα βασικα σε Ν & ΝΔ) και δυστυχως με πολυ ενταση (για να κρατησει δυναμικο), κατι που προυποθετει καλο κοντρολ. Η απογειωση ειναι στα 275μ και η προσγειωση στα 15μ. Το τοπ λαντινγκ ειναι πολυ ευκολο αλλα αν σε περιπτωση πατε κατου, καλο ειναι να κανετε τα τελικα S κοντα στους προποδες (αριστερα απο το ασπρο σπιτι με το μεγαλο οικοπεδο) για να χασετε οσο υψος εχετε. Η προσγειωση ειναι κατηφορικη (οχι οσο στον ασπροπυργο - αλλα οσο το glide σε ενα 1-2 ) και θελει πολυ προσοχη. Χθες πεταξα με τον Κ.Α πανω απο μια ωρα και το καταευχαριστηθηκαμε. Σημερα ειμασταν η γνωστη 4αδα καρμανιολας (κακαραμπηδες & σια - Καρμανιολα l.t.d) και πεταξαμε ολοι σουπερ! Τις ωρες που εχω πεταξει εχω κανει μονο δυναμικο (πολυ χαλαρα και με πολυ ομορφη θεα (μυτη σχοινια, κωπηλατοδρομειο, μαραθωνα, νεα μακρη, διονυσο και ραφηνα), 9-10 πτησεις απο εκει δεν εχω καταφερει να βρω καποιο θερμικο να κανω κατι της προκοπης (απογειωση στα 275 και θαλασσα στα 4km να φερνει αυρα συνεχεια). Α! ...και κατι ακομα :-)
Στα 2 χιλιομετρα απο την απογειωση ειναι το ελικοδρομειο. Μην ξεθαρευετε..

καρμανιολα foreva...

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
karmaniola
EN B

Δημοσ.: 35

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες