Ημερομηνία Παρ Ιουν 20, 2025 1:59 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

AIR FESTIVAL KATHISMA

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

AIR FESTIVAL KATHISMA

Δημοσίευσηαπό redbaron » Τετ Αύγ 29, 2007 4:18 pm

:D γειά σε όλους τους πιλότους. Τελικά πήγα στο κάθισμα για πρώτη φορά και την κυριακή μας έκατσε πολύ ωραία πτήση, μετά βέβαια απο άγριο ξενύχτη με συγκροτήματα, χαβαλέ, beach party το ξημέρωμα. Το ευχάριστο ήταν ότι είδα και πολλούς πιλότους απο Αθήνα. Μάλλον θα το καθιερώσω κάθε χρόνο να βρίσκομαι εκεί, μια που περάσαμε ωραία με τις πλάκες μας, τις μπύρες, την καλή μουσική και το φανταστικό μέρος. Μπράβο στους διοργανωτές μια και τέτοιες συγκεντρώσεις μου ανεβάζουν το ηθικό και χαίρομαι που είμαι και εγώ ένας απο την παρέα που τα βλέπει όλα απο ψηλά.

redbaron
EN D

Δημοσ.: 128

Re: AIR FESTIVAL KATHISMA

Δημοσίευσηαπό achim » Παρ Αύγ 31, 2007 2:09 pm

Τελικά το Σάββατο 25 ήταν χάλια ο αέρας. Πάντως οι τολμηροί πέταξαν.

Σε ότι αφορά όμως τη συναυλία και μετά το beach party, έγινε ένα ανεπανάλληπτο γλέντι.

θα ακολουθήσουν φωτογραφίες (ένα πολύ μικρό μέρος απο το μεγάλο αρχείο) !!!!

Την Κυριακή όλα ήταν μια χαρά και καθόσουν στον αέρα για όση ώρα ήθελες. Πάντως η πολυπόθητη βόλτα μέχρι το πορτο Κατσίκι δεν ήταν εφικτή με αυτή τη διεύθυνση.

Ιωακείμ

achim
Competition

Δημοσ.: 549

Δημοσίευσηαπό arisk » Παρ Αύγ 31, 2007 7:07 pm

Την τρίτη και την Κυριακή ο καιρός ήταν τέλειος .
Όσοι ξεκίνησαν νωρίς για την επιστροφή έχασαν.
Μπορεί να μην πετούσε μέχρι το πόρτο κατσίκι αλλά μέχρι το καλαμίτσι πήγαινες και ερχόσουν για πλάκα μέχρι το βράδι.
Τις υπόλοιπες μέρες τα παρατραικ ανέλαβαν να αντικαταστήσουν την ελεύθερη πτήση στον αι Γιάννη .
Απολαύστε σε ελύθερη πτήση τον δεκαπεντάχρονο Δημήτρη με τον απίθανα γρήγορο άσσο Revolution.
Λευκάδα 2007

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.ppg.gr
youtube. ariskol
arisk
EN D

Δημοσ.: 125

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Σάβ Σεπ 01, 2007 11:27 am

Η Λευκάδα για μένα αντιπροσωπεύει το πιο όμορφο νησί του Ιονίου από πλευράς φυσικής ομορφιάς. Οι παραλίες της Δυτικής της ακτής, είναι από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες που έχω δει, πόσο μάλλον που μπορείς και να τις απολαύσεις οπτικά πετώντας!
Δεν μπόρεσα να παρευρεθώ φέτος στο Air festival, αφού το Σάββατο νυμφεύθηκα το αγαπημένο μου ground support 8) !
Έτσι οι διακοπές μου στο Κάθισμα, ξεκίνησαν από Δευτέρα 27/08/07 όπου έμενα σε ένα από τα δωμάτια του cafe Libre με τη καλύτερη θέα πιστεύω στην παραλία, αφού την βλέπεις όλη!
Πέταξα μόνο μια μέρα στο Κάθισμα( 29/08 ), καθώς ο αέρας ήταν Ν-ΝΔ, με αποτέλεσμα να κρατάει λίγο μόνο στη βόρεια πλαγιά, που δε με βγάζει όμως πετώντας ως το Libre και βαριέμαι να περπατάω!
Έτσι μετά την προσγείωση, μάζεψα το αλεξίπτωτο και με τη σύζυγο πήγαμε στον Άγιο Νικήτα.
Το έχω πει και το ξαναλέω : Όταν στο Κάθισμα με ΝΔ, κάνεις οριακό κράτημα ή τσουλήθρα με μικρό βαθμό καθόδου, την ίδια στιγμή στον Άγιο Νικήτα κρατάει άνετα! Αυτό συμβαίνει για διάφορους λόγους : Η πλαγιά του Αγιου Νικήτα είναι πιο ψηλή και με μεγαλύτερο μήκος από του Καθίσματος, έχει ομαλή και "ιδανική" κλίση για δυναμικό που ξεκινάει σχεδόν από τη θάλασσα και είναι ελαφρώς καλύτερα στραμμένη προς τον ΝΔ άνεμο. Επίσης πιθανώς υπάρχει και μια ενίσχυση της έντασης του ανέμου καθώς αυτός στρίβει προς ανατολικά για την Αιτωλ/νία.
Πραγματικά λοιπόν, έκανα μια special πτήση μιας ώρας (18:00-19:00), με άνοδο +1 κοντά στην πλαγιά και +0,3 μεταξύ δρόμου και ακτογραμμής, η άνοδος δε γινόταν 0,0 στην ακτογραμμή. Κορυφή έπιανες εύκολα και γρήγορα χωρίς ιδιαίτερες αναταράξεις. Δεν ασχολήθηκα όμως με αυτή παρά για μία μόνο φορά και απλά έπαιρνα ύψος και έβγαινα στη θάλασσα για να δοκιμάσω διάφορα "πραγματάκια". Ένα spiralaki -6,4μ/δευτ. απ'ότι βλέπω στην πτήση και wingoverάκια.

Η πτήση μαζί με 3 φωτογραφίες είναι εδώ :
http://www.sky.gr/modules.php?name=leon ... ghtID=4302
και ένα video με την απογείωση, εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=T_px7qjUs-4

Τις επόμενες 2 μέρες πάλι στον Άγιο Νικήτα, με ημίωρες πτήσεις, καθώς ο άνεμος ήταν αρκετά Νότιος και με κάποιες αναταράξεις.

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό georgekoskotas » Κυρ Σεπ 02, 2007 2:21 pm

τέλεια ήταν και το σάββατο και την κυριακή μέχρι και πτήσης στις 2.30 νυχτιάτικα είχε άντε παιδιά και του χρόνου νάμαστε πιο πολύ

έχω βιντεάκια

http://www.youtube.com/view_play_list?p ... AEC58FB8A3

georgekoskotas
EN A

Δημοσ.: 12

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Σεπ 04, 2007 12:21 pm

Ανέβηκαν και οι φωτογραφίες... http://www.sky.gr/album_cat.php?cat_id=8

Από νυχτερινές δραστηριότητες βλέπω... επίπεδο πρωταθλητισμού :P:P

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό parajop » Τρί Σεπ 04, 2007 7:55 pm

Αστα να πανε Δημητρη εξαιρετικη βραδια το σαββατο. :roll: :oops: .Που να βρεις μπαλακι το πρωι. :shock:

parajop
EN A

Δημοσ.: 10

Δημοσίευσηαπό georgekoskotas » Παρ Σεπ 07, 2007 1:59 pm

ΦΙΛΕ ΤΈΛΕΙΕΣ ΟΙ ΦΩΤΌ ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ ΜΕ ΤΟ DRAGON 2

ΩΣ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΤΙΣ BΡΟ ΣΕ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΑΝAΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΏΣΩ? HELLP ΓΙΑΤΊ ΈΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΊΖΕΙ ΤΊΠΟΤΑ THENKS!!

georgekoskotas
EN A

Δημοσ.: 12

Δημοσίευσηαπό badder » Παρ Σεπ 07, 2007 2:32 pm

Τις φωτογραφίες μου τις έδωσε ο Ιωακείμ στην ανάλυση που ανέβηκαν. Για καλύτερη ανάλυση μιλήστε με τον Ιωακείμ.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες