Ημερομηνία Παρ Ιουν 20, 2025 2:05 am
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Προς Agrodoc

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Προς Agrodoc

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Οκτ 02, 2007 12:11 pm

Eπειδή μόνο εσύ θα έχεις όρεξη να το διαβάσεις και να με καταλάβεις για αυτό έβαλα αυτόν τον τίτλο...

Πολύ ωραία η περιγραφή του Εμπεσού κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω για κάνα γκολάκι :cry:

Στα πτητικά λοιπόν: Προσωπικά επηρεασμένος από διάφορα μικροπροβληματάκια (υγείας, επαγγελματικά, φτιάχνω σπίτι, κλείσιμο που μπήκε σε στροφή και βγήκε 3 μέτρα πριν τον βράχο, αλλά και τον κυριότερο εχθρό της πρωτιάς στα FAI τρίγωνα...την καινούργια σχέση) όλο το καλοκαίρι πήγε απέταχτο.

Κάτι ωρίτσες στον Κιθαιρώνα πέρα δώθε και αρκετό κοντρολ με ζεστάνανε και να μαστε πάλι στην αγαπητή απογείωση της Αμφίκλειας καταμεσήμερο για τρελά cross country. χαχαχαχαχαχα

Επειδή του γκαντέμη η καρδιά είναι μια άβυσσος τα βουνά έχουν ένα μαγικό τρόπο τώρα τελευταία όποτε λείπω να πετάνε γαμάτα και όταν είμαι εκεί να πετάνε άπό μέτρια μέχρι χάλια. Σάββατο μεσημέρι λοιπόν θολούρα στο βουνό και η αγαπητή ατρυπητη αναστροφή στα 1250μ. Η απογείωση είναι στα 1100 γμτ.

Καλή παρεούλα Λουκάς, Τζέρι Δημήτρης Δάφνη με αυθαίρετο στην απογείωση, Λάμπρος, Νίκος Άλκης, Γιώργος ενώ την Κυριακή προστέθηκαν και άλλοι νέοι Παρνασσομανείς Μπαμπίνο :P

Θερμικούλια απαλά αλλά το ταβάνι δεν επέτρεψε καμιά σοβαρή πτήση πάντως ότι πρέπει για εξάσκηση χωρίς τον Σλάβεκ. Ο νόμος τώρα τελευταια στην Αμφίκλεια είναι ότι πάντα πρέπει να υπάρχουν πιλοταράδες στην περιοχή. Έτσι λοιπόν δυο αετοί ακριβώς πάνω από το νεκροταφείο αποφάσισαν να μου δείξουν τι εστι κεντράρισμα βλαμμένου θερμικού και για δυο-τρια λεπτά έζησα στιγμές που αναίρεσαν κάθε αμφιβολλία για το αν πρέπει να κόψω ή ελατώσω το παραπένετε. Συγκεκρημένα:

Κυκλώνω δεξιόστροφα χαζεύοντας Γκιώνα Παρνασσό Βαρδούσια ενώ 100 μέτρα μπροστά και 30 κάτω μου τσεκάρω δυο αετούς να κυκλώνουν αριστερόστροφα. Στα επόμενα δύο λεπτά το +0,3 που ήμουν έγινε + 3 οι αετοί κύκλωναν δεξιόστροφα και βρέθηκαν μαζί μου και ακριβώς στο ύψος μου μέχρι που πιάσαμε αναστροφή και φύγαν για τον επόμενο πυλώνα σφαίρα. Δεν το πίστευα ότι ήρθαν τόσο κοντά μου όσο είμασταν στο ίδιο ύψος ενώ για μια στιγμή τον έναν νόμιζα ότι θα τον ακουμπούσα με τα πόδια. Επίσης για κάποιες στιμγές νόμιζα ότι θα καθόταν στο πανί. Απίστευτη εμπειρία φυσικά κάμερα δεν βγήκε προτίμησα να ζησω τη στιγμή και να μη τη χαλάσω.

Ο Λουκάς μου είπε ότι έχουν φωλιά στη χαράδρα και πετάνε συχνά κοντά μας.

Από εδώ και μπρος η κάμερα έτοιμη να τραβήξει με μια κίνηση αλλιώς δεν απογειώνομαι.

Την Κυριακή πέταγε αξιοπρεπεστατα αναστροφή 1400 που την τρύπαγες όμως μέχρι που αποφάσισα να ανέβω και εγώ στην απογείωση οπότε όλοι κατεβήκανε με σπιραλ αυτιά και επιταχύνσεις γιατί μέσα σε 10 λεπτά έφτιαξε ένα μικρόοοοοο nimbus στη Γκιώνα.

Αυτά...τα λέμε φίλε

SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Δημοσίευσηαπό norad » Τρί Οκτ 02, 2007 12:59 pm

Επειδή έτυχε να κρυφακούσω όσα έλεγες στον Χρήστο (sorry κιόλας) να σου πω ότι το nimbουδάκι που έβελεπες στην Γκιώνα το βλέπαμε εμείς από την άλλη πλευρά.... δες φωτός

περισσότερες εδώ: http://picasaweb.google.gr/alexander.ca ... 2694698338

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία απο norad την Τετ Οκτ 03, 2007 11:39 am, επεξεργάστηκε 1 φορές συνολικά.
norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Re: Προς Agrodoc

Δημοσίευσηαπό MIK » Τετ Οκτ 03, 2007 11:22 am

Kαι δυο φωτογραφίες με τα gin Λάμπρο και Νίκο στην απογείωση

http://files.snowclub.gr/MIK/IMG_0677.JPG

http://files.snowclub.gr/MIK/IMG_0682.JPG

Αρχίζουν και μου αρέσουν πολύ τα gin λέω να πάρω και εγώ ένα. Βεβαίως πιστεύω ότι τα μικρά είναι πιο όμορφα. Αν και ο αντιπρόσωπος θα έπρεπε σε κάποιον που του κάνει σεφτε σε ένα καινούργιο άθλημα να το δώσει στη μισή τιμή αν όχι δωρεάν. Τι να πεις όμως που να βρεις το δίκιο σου στην Ελλάδα...

Εδώ έχω ακούσει για πιλότο φαντάρο που είχε αντισυνταγματάρχη παραπεντιστή στη μονάδα και δεν του έδωσε ούτε μια μέρα τιμητική.

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Παρ Οκτ 05, 2007 3:35 pm

Έγραφα μια ώρα κείμενο, και από κάποια δυσλειτουργία το έχασε μόλις πάτησα υποβολή!
Έτσι θα απαντήσω με ένα κειμενάκι που μου "ήρθε" στο πλοίο, χαζεύοντας μια φωτογραφία στο xc magazine :

Ζωντανή Ποίηση

Όταν η μέρα παίζει μουσική…

με λαμπερά ολόλευκα συννεφάκια
σε διαυγείς βαθυγάλαζους ουρανούς...

με το φως να λαμπυρίζει
σε μυριάδες πράσινα παλλόμενα φυλαράκια
και γρασιδιασμένες πλαγιές
που υποκλίνονται στον ηλιακό άνεμο...

με ζεστή πέτρα σε γκριζόλευκους βράχους
και αναριχόμενα γεράκια…

οι υποψιασμένες φτερωτές φυλές
ανοίγουμε πολύχρωμα φτερά
για να χορέψουμε στο ρυθμό της μουσικής της
με δέος και ευγνωμοσύνη γι'αυτό που μας δωρίζει...

Να ζήσουμε ολοκληρωτικά τη μία στιγμή μετά την άλλη
με όλες μας τις αισθήσεις σε εγρήγορση
και με τον ενθουσιασμό ενός μικρού παιδιού
που βιώνει το όνειρό του...

Πετάμε...
Ψηλά έως εκεί που τα σύννεφα παίρνουν μορφή
ή χαμηλά στης πλαγιάς τη ζεστή αύρα
Πετάμε…
στο σύνορο που το όνειρο γίνεται πραγματικότητα
και γνωρίζουμε ότι τα όνειρα εκπληρώνονται.

Τα καλύτερα έρχονται...

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό norad » Παρ Οκτ 05, 2007 3:38 pm

Όταν γράφετε μεγάλα κείμενα πάντα να τα κάνετε copy στο clipboard πριν πατήσετε submit...

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό ΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ » Παρ Οκτ 05, 2007 6:08 pm

Γιατρέ πολύ ωραίο το ποίημα,και πολύ παραστατικό,σε φαντάζομαι στη καμπίνα σου να κοιτάς έξω από το μικρό στρογγυλό παραθυράκι και να αναπολής ωραίες στιγμές (κάτι σε στιλ ΚΑΒΑΦΗ)ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!

ΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ
EN A

Δημοσ.: 2

Δημοσίευσηαπό MIK » Σάβ Οκτ 06, 2007 6:57 pm

:P :P :P :P :P :P

Δεν τα πάω καλά με την ποίηση θα προσπαθήσω να απαντησω πεζά αντίστοιχα...

Kαι εγώ εκεί που κύκλωνα και προσπαθούσα να κεντράρω το θερμικό περίπου στα 3700 ενώ έπεζε δυνατά το "lift με up" του MOBY με πολύ δεξί φρένο μια στιγμή έχασα πίεση στο αριστερό φτερό κάνω να το κοιτάξω και βλέπω απορημένη τη φάτσα του ταξιτζή δίπλα μου στο φανάρι να με κοιτάει μαζί με τους πελάτες.

Having been somewhere sometimes makes you happier than actually beeing there. Κάποιος το είχε πει δε θυμάμαι ποιος :oops:

Υ.Σ. From next weekend no excuses. just fly.Οr speed fly...whichever is appropriate for the conditions

MIK
Competition

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Δευτ Οκτ 08, 2007 7:31 am

ΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ\";p=\"9687 έγραψε:Γιατρέ πολύ ωραίο το ποίημα,και πολύ παραστατικό,σε φαντάζομαι στη καμπίνα σου να κοιτάς έξω από το μικρό στρογγυλό παραθυράκι και να αναπολής ωραίες στιγμές (κάτι σε στιλ ΚΑΒΑΦΗ)ΧΕ!ΧΕ!ΧΕ!

Είναι πολλές οι ώρες Nick, δεν περνάνε!
MIK\";p=\"9693 έγραψε::P :P :P :P :P :P

Δεν τα πάω καλά με την ποίηση θα προσπαθήσω να απαντησω πεζά αντίστοιχα...

Ούτε εγώ! :lol:

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες