Ημερομηνία Τρί Ιουν 17, 2025 8:35 pm
Text Size

Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Αμφίκλεια 11.09.11

Πείτε μας πως πετάξατε

Συντονιστής: Moderators

Αμφίκλεια 11.09.11

Δημοσίευσηαπό MIK » Τρί Σεπ 20, 2011 11:00 am

10 χρόνια από την πτώση των δίδυμων πύργων...

Άμα αργείς να φτιάξεις τα βιντεάκια από μια πτήση γιατί δεν πρόλαβες την προηγούμενη και την επόμενη σημαίνει ότι πετάς καλά :P

Ύστερα από περίπου δύο χρόνια για μένα επιτέλους μια θερμική ημέρα στη λατρευτή Αμφίκλεια.

Μιας και δεν έβρισκα κανέναν κανόνισα με τους φίλτατους αετούς να ανεβούμε παρέα και κατά τις 12 είμασταν απογείωση αλλά τα θερμικά απουσίαζαν. Περιμέναμε περιμέναμε περιμέναμε, κάποιοι βιάστηκαν και δεν κρατήθηκαν και κατά τις 1 εμφανίστηκε ο Τσούκας και η μέρα έφτιαξε.

Αν και εξαφανίστηκε ο Βαγγέλης και ήταν μπροστά μας χωρίς κιόλας VHF μας βοήθησε μιας και ακουγόντουσαν θρύλοι του τύπου "είδα τον Τσούκα βάση στο Καλλίδρομο", ο Τσούκας το έσωσε χαμηλά στη Γραβιά".

Παρέα με δύο αετούς λοιπόν γυρίσαμε τον κάμπο της Αμφίκλειας και έκανα την καλύτερη πτήση μου στην περιοχή που έμαθα να πετάω και αγαπάω τόσο πολύ.

Βασικά η μέρα ψιλομάπα ήταν για το μέρος αλλά με καλή παρέα, επιμονή, υπομονή και ένα μαγικό "θα βρω θερμικό σίγουρα παρακάτω" που σου βγαίνει κάποιες μέρες κάτι κάναμε. Ουσιαστικά δεν είχε καθόλου σύννεφα εκεί όλος ο κάμπος και τα βουνά πάνω από την απογείωση αλλά σε δύο περιπτώσεις μόλις κοντεύαμε βάση το συννεφάκι φτιάχτηκε ακριβώς από πάνω μας. Λες και ήσουν στο μοναδικό θερμικό της περιοχής.

Οι πτήσεις της μέρας
http://www.sky.gr/leonardo/tracks/GR/20 ... tr=423_453.

Φιλιά στους φίλους με τους αετούς

Και ένα βίντεο όπως γυρίστηκε από το πρώτο θερμικό που αφήνω ψηλά στη καριέρα μου λόγω τρόμου από όσο θυμάμαι. Απίστευτη βιαιότητα και κάθε στροφή έλεγα θα στρώσει αλλά δεν ήθελε με τίποτα. Στο Καλλίδρομο (χαζουπήνεμο) και όπως φαίνεται από το leonardo μου έδωσε 383μέτρα σε λιγότερο από λεπτό. Αν είναι σωστό δεν ξέρω πάντως τόσο άτσαλο και δυνατό θερμικό δεν άντεξε το στομάχι μου.
15.36 στα 1190
1.png

15.36 στα 1573
2.png

Πωλείται το αλεξίπτωτο στο βίντεο λέμε. Δείτε άριστη κατάσταση δεν κλείνει με τίποτα λέμε.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
SUNSET TEAM ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ 150KV
MIK
Competition

Δημοσ.: 1645

Επιστροφή στην Περιγραφές Πτήσεων & Cross Country

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 6 επισκέπτες