Εδώ είναι η ενημερωτική ανάρτηση που είχα ανεβάσει τον προηγούμενο Μάιο στην σελίδα μου μετά από την οποία έγινε η ενημερωτική συνάντηση με την Hellenic Rotors από τον ΑΟΚ στον αγώνα του Κιθαιρώνα.
Σημαντικές εξελίξεις στην ιδιωτική Αεροδιάσωση στην Ελλάδα
http://drflight.blogspot.gr/2016/05/blog-post_21.htmlΔεν είμαι σε θέση να γνωρίζω φυσικά αν τα κόστη που είχαν ειπωθεί τότε ισχύουν ακόμα. Ξέρω πως δεν είχαν βρει δυστυχώς ανταπόκριση από Παραπεντίστες αλλά και Ορειβάτες και είχαν λίγο απογοητευτεί.
Λοιπόν η γνώμη μου είναι η εξής. Η νέα πτητική χρονιά ξεκινάει τώρα. Ας γράψει ο καθένας από κάτω εδώ στο φόρουμ με βάση τα δεδομένα που ήδη ξέρουμε ότι είναι ''μέσα '' .
Ας μετρηθούμε, μετά από μερικές μέρες να δούμε πόσοι πραγματικά είμαστε που θα κάνουμε πραγματικά εγγραφή με βάση τα δεδομένα της ενημέρωσης που είχαμε όλοι μαζί στον Κιθαιρώνα τον Μάιο.
Και να κάνουμε μια νέα επαφή μαζί τους λέγοντας είμαστε 20 ή 30 ή 50 άτομα, να μας δώσουν και πάλι νέα ή την ίδια προσφορά , είτε εδώ ανοιχτά στο φόρουμ ή ας το αναλάβει κατόπιν η νέα ΕΑΠ να στείλει πχ ένα τελικό ενημερωτικό σε όλες τις λέσχες με όλο το πλαίσιο της συμφωνίας και με προθεσμία μερικών ημερών να δηλώσουν περαιτέρω πραγματικούς ενδιαφερομένους και ίσως να μαζέψει (η ΕΑΠ) και να αποδώσει (δεν ξερω αν γίνεται την ιδέα λέω) τα χρήματα απευθείας στην εταιρεία ώστε από την τάδε ημερομηνία να είμαστε ασφαλισμένοι - όσοι πληρώσουμε φυσικά.
Για αρχή λοιπόν ας δηλώσουμε ποιοι είμαστε μέσα για να δούμε πόσοι μαζευόμαστε.
Και βέβαια εγώ είμαι μέσα
Βαγγέλης Αρβανίτης - ΛΕΑΛΠΠΑΕDIT - Tο ιδιο σκεφτήκαμε την ίδια στιγμή σχεδόν Αιμίλιε, οπότε count me in