από KITSMAN » Κυρ Μαρ 04, 2012 10:32 pm
για να βοηθήσω λίγο, αν μπορώ...
αν παρατηρηθούν οικοδομικές εργασίες, σαφώς αυτός που θα καλέσει την Άμεση Δράση και μόνο αυτή, όχι το οικείο Α/Τ, θα πρέπει να κατέβει σε οδό που είναι προσβάσιμη, έχει όνομα και να υποδείξει στο περιπολικό που βρίσκεται το οικόπεδο, σε άλλη περίπτωση αν δε γίνει εύκολα αντιληπτό το σημείο που γίνονται οι οικοδομικές εργασίες, το περιπολικό θα αποχωρήσει και θα αναφέρει, ουδείς να υποδείξει, όπως συνήθως γίνεται και από αυτούς που συνήθως καλουν σε τέτοιες περιπτωσεις προσπαθώντας να κρατήσουν την ανωνυμία τους, αλλά και από το περιπολικού δεν έχει σαφή στοιχειά για νασυνεχισει να ψαχνει και σίγουρα δεν επιδιώκει μπερδέματα που είναι τα οικοδομικά.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, όπως έμαθα δεν υπάρχουν πολλά στοιχειά για το ποιος χτιζει εκεί, όπως , δεν αφήνει ο εργολάβος αυτοκίνητο για να δουμε πινακιδα, αλλά και οι εργάτες είναι αλλοδαποί από Ασία έτσι ώστε αν συλληφθούν η επικοινωνία να είναι σχεδόν αδύνατη. Αν συλληφθούν, μιας και το περιπολικό φαίνεται από πολύ μακριά, έτσι όλοι οι εργάτες εξαφανίζονται...
Άντε λοιπόν και να συλληφθούν οι εργάτες η κάποιοι από αυτούς, αυτοί είναι αυτοί που πληρώσουν και τη νύφη με αυτοφωρο και προστιμο σε αυτους, οχι σε ιδιωκτιτη μηχανικο και εργολαβο.... Λες και ξέρει η τολμά να ζητήσει ο Έλληνας οικοδόμος και με τα όσα γράμματα ξέρει να διαβάσει την οικοδομική άδεια αν υπάρχει... κι αν δεν υπάρχει τι θα κάνει θα πει όχι? ποιος οικοδόμος με μεροκάματα πείνας θα έλεγε όχι, είτε πριν είτε μετά την κρίση....
δε συζητάμε για τους αλλοδαπούς...
μετά από όλα αυτά θα τελειώσει το οικοδόμημα και πλέον θα θεωρείται και αυθαίρετο, αλλά θα έχει στείλει στο διάολο τον σχέδιο πόλεως μιας και δεν έχει πάρει άδεια από τον Δήμο αλλά και έτσι να ήταν, ο Δήμος δεν επικοινωνεί με την πολεοδομία για να καθορίσει στον μηχανικό το που ακριβως θα χτίσει μέσα στο οικόπεδο...
μπάχαλο.
Οπότε για αυτούς και άλλους λογούς, όχι μόνο αυτός θα χτίσει εκεί αλλά και αλλοι πολλοι και κάποιοι απο αυτούς θα χτίσουν και στη μέση του δρόμου...
Αυθαίρετο είπα? αμ πως ... θα πάρει ρεύμα και νερό με ένα μικρό πρόστιμο όσο περίπου είναι και η άδεια οικοδομής...
χαχαχα
αυτά είναι...
Νομοί κύριοι ψηφισμένοι στην βουλή των Ελλήνων...
ιδιοκτήτης, με μερικές μίζες σε όσους εμπλέκονται, θα πίνει καφέ και θα παίρνει τηλ την ΑΔ και θα λέει: πετάνε πάνω από το σπίτι μου, που με τόσο κόπο έχτισα και θα πέσει κανά μαλακας μέσα και δεν έχουν άδεια και θα μου κάνουν ζημία και...και...και θα σας βγάλω στα κανάλια αν δε τους κατεβάσετε. Οπότε μην απορρεισεται καμιά μέρα αν εμείς φάμε το πρόστιμο...
καλά είμαι εγω;
ΤΑ ΠΡΩΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ...ΜΕΤΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ...