Συντονιστής: Moderators
Sprayman έγραψε:Ρε badder από τα 200.000 video που κυκλοφορούν για ta chemtrails διάλεξες να βάλεις τα νούμερα που πετάνε κοτσάνες. Φαίνεται ότι το έχεις ψάξει πολύ το θέμα για να βρεις μόνο την αστεία του πλευρά.
Sprayman έγραψε:Ναι και θέλουν να μας πούνε ότι αυτά είναι καυσαέρια. Ρε συ όσες τέτοιες φωτογραφίες και να τους δείξεις δεν πιάνουν τόπο. Γι αυτό μου έλεγε μια συγχωρεμένη. : ''Κι ύστερα μου λες ότι δεν σου γράφω. Αφού δεν λαβαίνεις.''
dim έγραψε:μμμμ τώρα που το λες δεν με έχει κάνει.... και γιαυτό έχω ακόμα σώας τας φρένας!!!!!![]()
![]()
Δεν είπα για εσένα μωρή μουσίτσα. Υπάρχουν κι άλλοι Δημήτρηδες.dim έγραψε:Παρακαλώ. Δεν κάνει τίποτα! Αν και πιστεύω οτι η σφαλιάρα που σου έριξα και ταρακουνήθηκες δεν ήταν αρκετή, ακόμα βλέπεις chemtrails.![]()
Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι καυσαέρια αεροπλάνων? Για όνομα. έλεος πια.!Chris Lappas έγραψε:Ο παραλογισμός ενός επιχειρήματος δεν εκλογικεύει τον παραλογισμό ενός άλλου, Νίκο.
Sprayman έγραψε:Υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που πιστεύουν ότι όλα αυτά είναι καυσαέρια αεροπλάνων? Για όνομα. έλεος πια.!
ευτυχως (!) ?...franky έγραψε:Στο κάτω κάτω αυτοί που δεν πιστεύουν στα "ψεκάσματα" δεν αισθάνονται την ανάγκη να το υπενθυμίζουν διαρκώς ούτε να προσπαθούν κάθε τόσο να πείσουν τους οπαδούς των "ψεκασμών" ότι δεν έχουν δίκιο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Bing [Bot] και 1 επισκέπτης