Ημερομηνία Δευτ Ιουν 16, 2025 11:31 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Επίσκεψη στα ανεμόπτερα

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Επίσκεψη στα ανεμόπτερα

Δημοσίευσηαπό guru » Τετ Ιούλ 06, 2005 1:42 pm

TsoukasVaggelis έγραψε:Οποιος θέλει μια ξενάγηση στο χώρο του ανεμοπτέρου στην Ελλάδα, μπορεί να μου τηλεφωνήσει να του τα πω άμεσα. Μπορεί ακόμη να έρθει και 25km από τον κιθαιρώνα μέχρι την Κωπαϊδα να δει και απο κοντά και ίσως να κάνει και μια διθέσια.
link:Αμφίκλεια 3.06.2005 τσουλήθρες οπότε για ανεμόπτερα συζητάμε
Van Tsouk, μετά την πρόσκλησή σου για επίσκεψη στα ανεμόπτερα, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσαμε να φέρουμε και την soula.

Πόσα μέτρα διάδρομος υπάρχει, τι προσανατολισμό έχει, μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε, και με ποιον πρέπει να συνεννοηθούμε?

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τετ Ιούλ 06, 2005 5:04 pm

Γεια σου Guru,
Εχω κάνει συζήτηση με τον ιδιοκτήτη του αεροδρομίου κ.Παπαδόπουλο.
Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και το κινητό του να του μιλήσεις.
Ο προσανατολισμός του αεροδρομίου είναι 90-270 και είναι ιδανικό όταν επικρατούν οι συνήθεις Δυτικοί. Οταν βέβαια μπαίνει βοριάς είναι κάθετος στο διάδρομο και δεν πρέπει να είναι εύκολο.
Το μήκος του αεροδρομίου είναι περ. 750 μέτρα, υπάρχει όμως στα δυτικά μια μικρή προέκταση αν δεν κάνω λάθος 100 μέτρα και αν πάρεις το ρίσκο να περάσεις και το χωματόδρομο, συνδέεις ένα επί πλέον χωράφι και το φτάνεις στα 1000+.
Παρόλα αυτά, ο Παπαδόπουλος, και ενώ τον ενδιαφέρει να υπάρχουν άνθρωποι που να πετούν εκεί, δεν είναι ιδιαίτερα θετικός σε τέτοιες δραστηριότητες και θέλει λίγο συζήτηση, φοβούμενος πιθανά ατυχήματα σε ένα νόμιμο αεροδρόμιο, όπου για ότι γίνεται αυτός θα πρέπει να φαίνεται νομότυπος.
Αυτό που πιστεύω, είναι ότι θα θέλει να δει το όλο σκηνικό, να πειστεί για τη σοβαρότητα αυτών που θα συμμετέχουν και δεν θα έχει πρόβλημα αν υπάρχει διαρκώς επικοινωνία μαζί του για να ελέγχει απόλυτα την κυκλοφορία γύρω από το αεροδρόμιο αφού εκεί πετάει πλέον πολύς κόσμος και γίνονται διαρκώς touch and go.
Πάρε με στο κινητό για να σου στείλω τον αριθμό του.
Βαγγέλης

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Παρ Ιούλ 08, 2005 5:52 pm

Τελικά τι έγινε;
θα τα φτιάξει η Σούλα με τον Παπαδόπουλο;
ΒΤ

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό guru » Παρ Ιούλ 08, 2005 5:58 pm

Μίλησα με τον Παπαδόπουλο, και μου είπε ότι είναι γενικά θετικός αρκεί να καλυφθεί με κάποιο γράμμα από λέσχη το οποίο να ζητά να γίνει εκδήλωση στο χώρο του.

Τεσπάντων, την Κυριακή βλέπω καλή ευκαιρία για επίσκεψη, λόγω πρόβλεψης για Δυτικούς. Επειδή όμως δεν έχω προλάβει να ζητήσω γράμμα από ΑΛΑΟ, θα πρέπει να συνεννοηθούμε τηλεφωνικά.

Apostolos Mavrothalassitis
Axis team
guru
Competition

Δημοσ.: 537

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες