Ημερομηνία Τρί Ιουν 17, 2025 12:11 am
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Πετάει η Καβάλα?

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Πετάει η Καβάλα?

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τετ Φεβ 21, 2007 4:46 pm

"Ψάχνομαι" για πτήσεις στην Καβάλα. Βέβαια και η Δράμα μου κάνει, που ξέρω ότι πετάει σίγουρα, αν και δεν έχω πάει ποτέ εκεί.
Δηλαδή κατά βάση ψάχνω να έρθω σε επαφή με τους τοπικούς πιλότους, για να δω κατά πόσο μπορώ να "οργανωθώ" πτητικά στη περιοχή.

Στην Καβάλα βρίσκομαι 2 φορές τη'βδομάδα : Δευτέρα & Τετάρτη από τις 12:00 έως τις 20:00. Μεταφορικό μέσο δεν διαθέτω, αλλά δεν χαλιέμαι να νοικιάζω αυτοκίνητο αν χρειάζεται.
Στείλτε PM με τηλέφωνα, αν είναι. Ευχαριστώ.

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Δημοσίευσηαπό stork » Σάβ Φεβ 24, 2007 12:41 pm

φιλε δεν ξερω σιγουρα,αλλα νομιζω οτι δεν πεταει καπου στην Καβαλα,αλλα μονο κοντα στην Ηρακλιτσα,και πανω απο το χωριο Κοκκινοχωμα προς την μερια του καμπου με βορια,αλλα σιγουρα πεταει στην Δραμα καθε μερα και ειναι 20λεπτα απο την Καβαλα και με αρκετο κοσμο.
Ειμαι και γω απο εκει,αν θες ελα να πεταξεις και να γνωριστουμε απο κοντα.

stork
EN B

Δημοσ.: 44

Re: Πετάει η Καβάλα?

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Τετ Φεβ 28, 2007 8:03 pm

Και πραγματκά γνωριστήκαμε σήμερα!
Η πρώτη λοιπόν πτήση (μου) για το 2007, πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην περιοχή Κορύλοβος-Δράμας (σε μια δυσοίωνη πτητικά χρονιά για 'μένα-που τελικά δεν θα είναι έτσι! :) )με την πολύ καλή παρέα των παιδιών από τη Δράμα.
Η μέρα με βάση τη θεωρία, αναμενόταν καλή, αφού ήταν στην ουρά του ψυχρού μετώπου και έτσι επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Τουλάχιστον από την πλευρά των Δραμινών πιλότων, που λίγοι από αυτούς έφτασαν στα 2000 μέτρα σχεδόν, ενώ όλοι οι υπόλοιποι πέταγαν καμμιά ώρα σε διάφορα ύψη πάνω από τα 1000 μέτρα.
Προσωπικά πέταξα για 20 λεπτά περίπου, με μεγαλύτερο ύψος αυτό της απογείωσης. (Λίγο το καινούριο μέρος, λίγο η τρίμηνη σχεδόν αποχή από τις πτήσεις, λίγο μια ακύρωση στην απογείωση...). Και αν κατάφερνα και εγώ να ξεπεράσω το οριακό ύψος των 800 μέτρων που κράταγε άνετα από εκεί και πάνω (...συζητήσεις της προσγείωσης), θα ήμουν το ίδιο ευτυχισμένος με τους υπόλοιπους... :lol:
Ας είναι όμως, έπεται συνέχεια... Ελπίζω ο Δημήτρης να ανεβάσει την πτήση στο Leonardo, για να δω από που το κύκλωνε το "θέμα"!

agrodoc
Competition

Δημοσ.: 302

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 12 επισκέπτες