G.Papapetrou έγραψε:τωρα αν δεις αυτη που υπαρχει σταση λεοφορειου στη Κωλοκοτρωνη ειναι απο επιχειρηση της αστυνομιας ασχετη σε περιοχη με τοξικομανεις και αστεγους, για αυτο καποιοι δεν φερουν καθολου οπλισμο η κρανη κλπ...
Μια απορια..Σε περιοχη οπως λες με ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΗΣ και ΑΣΤΕΓΟΥΣ πηγε η αστυνομια με ροπαλα?Και ποιους πανε να "κοπανισουν" γιατι το ροπαλο δεν ειναι αμυντικο μεσο αποτι ξερω και μαλιστα ντυμενοι πολιτικα μερικοι μηπως πανε να βρουν βαπορακια οι εμπορους?αλλα γιατι χωρις οπλισμο?μηπως αυτους που κοπανανε δεν τους φερνουν αντισταση γιαυτο δεν εχουν και κανα ιδιαιτερο οπλισμο?(φυσικα μου ειναι αδιανοητο να πιστεψω οτι βαρανε τους αστεγους η τους τοξικομανης η μηπως οχι?)υγ προς κυριους διαχειριστας προτεινω να μετεφερθει αυτη η συζητηση σε αλλο topic.
βεβαια δεν σου κανει εντυπωση το τοτι αυτη η φωτογραφια προερχεται απο ασχετο θεμα απο αυτο για το οποιο αναρτηθηκε? ισως και οχι γιατι ολος ο κοσμος το ιδιο νομισε... απα η προπαγανδα δουλεψε...
Τωρα απο εκει και περα, το πως γινονται οι επιχειρησεις δεν μπορουν να κριθουν μεσα απο ενα φορουμ, οπως το τι οπλισμο και τι θα φερει ο καθενας πανω του δεν ειναι παντα για επιθεση αλλα και για αλλους λογους...
Απο εκει και περα αν σονυ και καλα πρεπει να δεχθουμε οτι για ολα φταιει η αστυνομια η αρεσκομαστε να μην αντιλαμβανομαστε τι γινεται γυρω μας ειναι αλλο θεμα και δεδομενου αυτου τοτε συμφωνω κι εγω...
ολες οι δουλειες εχουν και τα καλα και τα καλα τους. Σε μια κοινωνια που απο παντου μπαζει δεν ειναι το σωστο να φταινε παντα οι αλλοι...
ναι ισως θα επρεπε να σταματησει και οχι να μεταφερθει σε αλλο topic. Ειναι κουραστικο να δεχεται καποιος "επιθεση" οσο και αν ειναι μονο για κουβεντα, γιατι φαινεται, η ισως μονο αυτο μπορω με το μυαλο μου να καταλαβω οτι ευκολα και αβιαστα βγαινουν συμπερασματα για θεματα τα οποια πολλα απο αυτα οι περισοτεροι τα ανακαλυψαμε ξαφνικα οταν μας χτυπησαν τη δικη μας πορτα. Βεβαια τοσα χρονια ηταν στην αυλη του γειτονα. Οταν επι πολλα χρονια λοιπον ολοι μας συμβαλαμε στο μπαχαλο τωρα τρωμε την μπανανοφλουδα οτι δεν φταινε οι πολιτικοι αλλα το "κατασταλτικο τους χερι".
Συνειδησιακα μας βολευει ολους παντα να φταινε οι αλλοι...αλλα δυστυχως εμεις ειμαστε οι αλλοι...
Οπως σωστα παρατηρησε και ο Αντωνης, τι κερδος εχει η αστυνομια μονιμα να διαχειριζεται ενα μπαχαλο, και δεν εχουν οι πολιτικοι η το παρακρατος κλπ
Ναι θα ηταν επικοδομιτικο να ξανασυζητησουμε, αλλα οχι να προσπαθω απο τη μερια μου να εξειγησω τα αυτονοητα η θεμετα που πρεπει να τα βλεπουμε μονοπλευρα γιατι ετσι μας βολευει...
Σιγουρα ολοι μας εχουμε μεριδιο ευθυνης και το ξερουμε, μονο που πλεον δεν μπορουμε να το κρυψουμε και μας φταινε οι αλλοι...
καλες πτησεις