Ημερομηνία Δευτ Ιουν 16, 2025 11:24 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό freedom » Τετ Μάιος 30, 2007 3:31 pm

Δεν είχα ανοίξει πρωί πρωί το μάτι μου :roll: :roll: και ΝΤΡΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝ το φορητό τηλέφωνο ….Είμαστε από τον ΑΝΤΕΝΝΑ αποκρίνετε μια κυρία δημοσιογράφος από της ειδήσεις του Κου Ευαγγελατου . Θα θέλαμε να έρθουμε οπού είστε για μια συνέντευξη με θέμα τις άδειες λειτουργίας και το νομικό πλαίσιο του αθλήματος σας .
Θυμήθηκα ότι είχα μια δουλειά με την μπεμπα και δεν μπόρεσα να πάω….ΤΙ ΚΡΙΜΑ :D :D
Δείτε απόψε τις ειδήσεις του αντεννα …χωρίς εμένα αλλά με άλλους …..να κανιβαλιζουν της υπαίθριες δραστηριότητες.

Ο Φύλαρχος με το κόκαλο

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μάιος 30, 2007 4:44 pm

Χαχαχαχαχαχαχα.

Εμένα με πήραν το μεσημέρι από τον Αντέννα και λογικά ήταν η ίδια δημοσιογράφος. Απ'οτι κατάλαβα πριν είχαν πάρει και άλλους.

Μου είπε συγκεκριμένα ότι μπορούν να έρθουν για συνέντευξη όπου και να είμαι. Δυστυχώς και πολύ κρίμα (είμαι απίστευτα στεναχωρημένος) :) δεν μπορούσα γιατί είχα δουλειές.

Το πρώτο πράγμα που ρώτησα ήταν αν η συνομιλία καταγράφεται και μου απάντησε αρνητικά. Μετά ρώταγε αυτά που αναφέρει και ο Διονύσης.

Προσοχή γιατί δεν έχει καμία σημασία τι απαντάμε οι ερωτώμενοι αλλά πως θα το διαστρεβλώσουν για να πουν αυτό που θέλουν αυτοί. Εαν δε, βρεθεί κανείς να μιλήσει στη κάμερα, θα βρεθεί να απολογείται για πράγματα που δεν τον αφορούν και θα προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας.

Όσοι είδατε δελτία ειδήσεων τις τελευταίες μέρες και ειδικά τα όσα προσπαθούσε να πει (αλλά δεν τον αφήνανε) ο Νίκος Κυρίτσης θα καταλάβατε. Προσπαθούσε ο άνθρωπος μεταξύ άλλων να εξηγήσει ότι η εταιρία του και η εταιρία που εμπλέκετε στο ατύχημα ουδεμία σχέση έχουν και ας έχουν κοινό κάποιο μέρος του ονόματος τους. Δεν τον άφησε κανείς να το εξηγήσει και βέβαια η δυσφήμιση καλά κρατεί.

και μη χειρότερα... κύριε φύλαρχε.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Μάιος 30, 2007 4:50 pm

Με πήρε και μένα ο Αντέννα και θα είμαι το βράδυ στο πάνελ. Μην με χάσετε!

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Μάιος 30, 2007 4:51 pm

να κρύψεις την προβοσκίδα...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τετ Μάιος 30, 2007 5:57 pm

Ανακάλυψα το νέο extreme σπορ...
΄
Extreme home.
Αυτό που πηδάς από το ένα παράθυρο στο άλλο σαν τη μαϊμού και γυμνάζεις εξαιρετικά την όραση του αετού και τους μύες των δαχτύλων στο τηλεκοντρόλ που είναι χρήσιμο και για το extreme SMS.

Ασε που ενημερώνεσαι από άσχετους για άσχετους ότι είσαι ο καλύτερος όταν κάθεσαι σπίτι και γνωρίζεις όλες τις απαραίτητες παραπληροφορίες που χρειάζονται για το mainstream koutsobolio.

Τις προάλλες ένα πιτσιρίκι 8 χρονών μου είπε ότι δεν έχει δει ποτέ ποτάμι...εξαιρετικά!

Και βέβαια ο κόσμος που θέλουν να μας δημιουργήσουν στο μυαλό συνοψίζεται σε μια γελοιογραφία του ΚΥΡ που διάβασα πριν χρόνια:

"Σε ένα παγκάκι δύο πιτσιρίκια κάθονται και το ένα διαβαζει στο άλλο ένα κείμενο από κάποιο περιοδικό...διαβάζει λοιπόν το ένα: "Και ο φαλοκράτης εραστής με τη μητρομανή γκόμενα, κρύφτηκαν στα δέντρα, και έγινε μία παρτούζα που βούηξε όλο το δάσος". Και τότε το άλλο πιτσιρίκι είπε : "Τί είναι δάσος???"

Συμπέρασμα... ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΠΙΤΙ-βλάπτει σοβαρά την πνευματική υγεία.

Βαγγέλης Τσούκας

tsoukasvaggelis
Competition
 
Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό debill » Τετ Μάιος 30, 2007 8:18 pm

Πάντως σε μία συνομιλία που είχα με τον Γιάννη τον Καμπανά, μου εξέφρασε την ανησυχία του σαν οργανωτής, για τον αγώνα στην Δράμα στο θέμα της ασφάλειας.
Του είπα να μην ανησυχεί, γιατί εκτός απο τον εξοπλισμό μας όλοι οι αθλητές θα φοράμε εξτρα κράνος, στολή νεοπρέν, μπορτιέ και θα είμαστε δεμένοι με σχοινί.
Για να δούμε τότε το "Κράτος Πρόνοια" θα μας αφήσει να πετάξουμε, αφού έχουμε πάρει όλα τα μέτρα για την ασφάλεια μας?

deBill SV2CUP
Το χόμπυ που σε κάνει να έχεις ψηλά το κεφάλι!!!
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!!
debill
EN D
 
Δημοσ.: 136

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τετ Μάιος 30, 2007 9:22 pm

Τελικά δεν ήταν καθόλου κανιβαλικά όσα ειπώθηκαν. Πολύ μετρημένα και ορθά απάντησε ο Θανάσης Σ. και το ίδιο ο ΠαναγιώτηςΚ. Το παραπέντε ήταν ένα μικρό κομματάκι ενός συνολικού ρεπορτάζ για όλα τα extreme sports. Και μάλλον φάνηκε ότι τα προβλήματα περί νομικού πλαισίου δεν είναι και τόσο «μόνο δικά μας» όπως ίσως πιστεύαμε.

Σίγουρα τα media αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και δημιουργούν εντυπώσεις. Και η απαξίωσή τους από κάθε σοβαρό πολίτη είναι μια λογική επιλογή. Από την άλλη όμως η δημοσιότητα είναι ένας μετρήσιμος παράγοντας για τους πολιτικούς που μας διοικούν σε διάφορα επίπεδα και δεν τους αρέσουν οι αρνητικές εικόνες. Η γνώμη μου είναι ότι η συγκεκριμένη ευκαιρία ήταν καλή για να εκφράσουμε όλα αυτά που τόσο καιρό συζητάμε στο φόρουμ. Εκπρόσωπους έχουμε, επίσημους και ανεπίσημους και τωρινούς πρωταγωνιστές…

Ο χώρος μας βρίσκεται σε σημείο κρίσιμο, γίναμε πολλοί και η κατάσταση πιέστηκε. Χρειάζεται μια τομή. Πρέπει να μας λάβουν υπ΄όψιν τους, θέλουμε το άθλημά μας και το θέλουμε σωστό. Τα περί νόμων μας απασχολούν σε διάφορα επίπεδα, άλλοι την ψάχνουν πιο βαθιά άλλοι λιγότερο. Άλλους τους απασχολεί άμεσα, άλλους έμμεσα Η συζήτηση και οι καταθέσεις διάφορων απόψεων, μας έχουν δείξει ότι η έλλειψη ενεργού και ξεκάθαρου νομικού πλαισίου είναι αυτή που μας δημιουργεί τόσα προβλήματα, ειδικά σε θέματα εκπαίδευσης.

Αυτή η δημοσιοποίηση βέβαια είναι ένα ρίσκο που δεν θα το έπαιρνε εύκολα κανείς. Οι συνέπειες σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο είναι απρόβλεπτες και ο φόβος υπάρχει πάντα. Ας το κάνουμε χωρίς δημοσιότητα. Αρκεί να το κάνουμε.

Giota R

GiotaR
Competition
 
Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό debill » Τετ Μάιος 30, 2007 9:56 pm

Βρε Αλέξανδρε που ήσουνα?
Το σχετικό βιντεάκι.
http://www.youtube.com/watch?v=rNtVQCPbGvw

deBill SV2CUP
Το χόμπυ που σε κάνει να έχεις ψηλά το κεφάλι!!!
Το paramoter είναι ένας τεράστιος ανεμιστήρας στην πλάτη του πιλότου για να τον κρατάει δροσερό. Αυτό το καταλαβαίνουμε γιατί όταν σταματήσει να γυρνά ο ανεμιστήρας ο πιλότος ιδρώνει!!!
debill
EN D
 
Δημοσ.: 136

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό DrFlight » Τετ Μάιος 30, 2007 10:02 pm

Συμφωνούμε σε όλα αυτά Γιάννη και Διονύση, αλλά αν δεν μιλάνε και οι πλέον γνωρίζοντες και αναγνωρισμένοι του αθλήματος και αρμόδιοι, που έχουν σχέδιο και άποψη και τις τύχες του αθλήματος,
αν εσείς (δηλ εμείς) κρυβόσ(μ)αστε, τότε ποιός?
Τότε να τους δίναμε να διαβάσουν το κείμενο του κ Σαββίδη Λάζαρου που ξέρει από κανονισμούς και αντιφάσεις (http://flyfreedom.gr/default.aspx?page_id=74 ) και μετά να βλέπαμε αν θα λέγανε έστω κι ένα καλό λόγο για μας.

ΥΓ. Κι εγώ έμαθα ότι ο Σμύρης και ο Κανιαμός τα είπαν μια χαρά, δε φοβήθηκαν το θεριό, το έφεραν στα μέτρα τους, ώστε να μπορούν να το αντιμετωπίσουν, και θα τους πω μπράβο τους γι αυτό.

'Paragliding and Aviation' blog
http://drflight.blogspot.com/
Vangelis 'drflight' Patra.
DrFlight
Competition
 
Δημοσ.: 313

Δημοσίευσηαπό freedom » Τετ Μάιος 30, 2007 10:26 pm

Γιώτα μου επέτρεψε μου να έχω άλλη άποψη από αυτά που αναφέρεις όσο αφορά το εάν έκανε κακό η όχι η παρουσίαση του παραπεντε στα κανάλια .
Έχω δουλέψει σχεδόν 12 χρόνια στο χώρο των ΜΜΕ μια από τις προηγούμενες εργασίες μου ήταν η παραγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων οι πιο παλιοί στο χώρο το γνωρίζουν αυτό .
Ήταν καταστροφικό αυτό που έγινε για το σπορ.
Τα αποτελέσματα θα τα δούμε σε λίγο καιρό όταν από διαφορές κρατικές υπηρεσίες θα στέλνουν κατασταλτικά χαρτιά σε κάποιες άλλες.
Υπάρχει ένας κανόνας στην σημερινή εποχή ….Μακριά από τα κοράκια των ΜΜΕ.
Δημοσιογράφοι χτυπήσαν την πόρτα και σε αλλά σπορ όπως Αναριχιση ορειβατικούς συλλόγους κλπ αλλά βρήκαν τις πόρτες κλειστές .
Πριν λίγο καιρό ο Κος Σαββιδης είχε δημοσιεύσει ένα άρθρο και μάλλον δεν το πήραμε στα σοβαρά .
Πάντως το θέμα για των υπαίθριων δραστηριοτήτων μόλις άνοιξε για όλους τους κρατικούς μηχανισμούς και φορείς και φοβάμαι ότι δύσκολα θα κλείσει.
Αυτή είναι η γνώμη μου μπορεί εγώ να τα βλέπω λάθος μπορεί εσείς να τα βλέπετε πιο σωστά , δεν ξέρω ο χρόνος θα δείξει…
Αυτή είναι η άποψη μου σκεπτωμενος ως Ελλην.
Υπάρχει και ο Αμερικάνικος ιμπεριαλιστικός τρόπος σκέψης που λέει ας βγει η μούρη σου στο γυαλί και δεν έχει σημασία τι λες , η αρνητική διαφήμιση πάντα είναι ένας τρόπος διαφήμισης , αλλά αυτό ισχύει για της ζομπι κοινωνίες του δυτικού κόσμου . Ο Ελλην πολίτης και η Ελληνική οικογένεια ακόμα σκέφτεται με τον παραδοσιακό τρόπο εν μέρει . Με τον τρόπο του σκέφτομαι άρα υπάρχω και όχι με τον τρόπο του φαίνομαι άρα υπάρχω …
Το νέο σύστημα αξιών θέλει τους ανθρώπους οργανωμένους σε καισαρικές άβουλες μάζες πχ ποδόσφαιρο μπασκετ πολιτική κλπ . Όλα αυτά επιδοτούνται από το σύστημα γιατί λειτουργούν ως αμορτισέρ στην καταπιεσμένη καθημερινότητα του σύγχρονου ζώου που προσπαθούν να κάνουν τον άνθρωπο .. Σπορ όπως αυτά που κάνουμε όλοι εμείς να βγάζουμε τον κόσμο στην ύπαιθρο είναι ενάντια στην λογική του αφεντικού .

Μπορεί να κάνω και λάθος κουβέντα κάνουμε

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό norad » Τετ Μάιος 30, 2007 10:39 pm

debill\";p=\"8772 έγραψε:Βρε Αλέξανδρε που ήσουνα?
Το σχετικό βιντεάκι.
http://www.youtube.com/watch?v=rNtVQCPbGvw


Εμένα μου άρεσε το ground hopping με το FR3 στην Βούλα... γειά σου ρε Θανάσηηηηηηηη

norad
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τετ Μάιος 30, 2007 11:00 pm

Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος, Διονύση. Απλώς πολλές απόψεις.
Εγώ δεν πρότεινα να μιλήσουμε δημόσια για διαφήμηση, θετική ή αρνητική. Μόνο για δυναμικές διεκδικήσεις.

Συμφωνώ οτι είμαστε ενάντια στην λογική του αφεντικού αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε και να απαιτήσουμε απο την κοινωνία και το κράτος, το δικαίωμα να ανήκουμε στους λίγους,( δηλ όχι στην αποδεκτή και αρεστή "αγέλη" των γηπέδων) στην μειονοτητα του αθλητισμού και να μην αισθανόμαστε οτι κάνουμε κάτι κακό, τρελό, παράνομο,κτλ. Να μην μας εξαναγκάζουν να απολογούμαστε σε κάθε σχετικό (πχ φίλο ή συγγενή) ή άσχετο δημοσιογράφο που θα θέλει να μας "κολλήσει στον τοίχο". Να μην μας στερούν τα επιχειρήματα που θα υποστήριζαν την δράση μας.


GiotaR

GiotaR
Competition
 
Δημοσ.: 291

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό arisk » Τετ Μάιος 30, 2007 11:17 pm

Εχει δίκιο ο Διονήσης

Το νέο σύστημα αξιών θέλει τους ανθρώπους οργανωμένους σε καισαρικές άβουλες μάζες πχ ποδόσφαιρο μπασκετ πολιτική κλπ . Όλα αυτά επιδοτούνται από το σύστημα γιατί λειτουργούν ως αμορτισέρ στην καταπιεσμένη καθημερινότητα του σύγχρονου ζώου που προσπαθούν να κάνουν τον άνθρωπο .. Σπορ όπως αυτά που κάνουμε όλοι εμείς να βγάζουμε τον κόσμο στην ύπαιθρο είναι ενάντια στην λογική του αφεντικού

Μακριά από τα κοράκια των ΜΜΕ :x

Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.ppg.gr
youtube. ariskol
arisk
EN D
 
Δημοσ.: 125

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό george29041 » Πέμ Μάιος 31, 2007 9:20 am

Με τους αγωνες της Δραμας εν οψη, να προσεχετε μην περδουκλωθητε στα καλωδια των συνεργειων που θα τους καλυψουν,τραυματιστειτε και δεν πεταξετε. :lol: :lol: :lol: χωρια που δεν θα εχετε που να στρωσετε απο τους δημοσιογραφους.
Ναι συναθλητες μου θα εχουμε πανελλαδικη καλυψη,οπως και περιση,προπερσι, τι νομιζετε μας ξεχασαν στην κορυφαια εκδηλωση μας.
ΑΙΜΑ και μονο ΑΙΜΑ θελουν οι ηλιθιοι των Μ.Μ.Ε γιατι δυστυχως αυτο "πουλαει",ασχολουντε μονο οταν εχουμε ατυχημα.
Πολυ καλα μπορει να τα ειπαν ο Παναγιωτης και ο Θανασης αλλα τη συγκεκριμενη περιοδο τα extreme sports παιρνανε κριση και βαλωντε απο τους ασχετοδικες ,βλακες,δημοσιογραφους που νομιζα πριν χρονια οτι ειναι απλως ηλιθιοι, τωρα αλαξα γνωμη, ειναι τερατωδως βλαμενοι.
Με τετοιο κλιμα λοιπων ειμαι της γνωμης και γω οτι κακως βγηκαμε στο γυαλι, ποσος θα μεινουν στο μοιαλο του απλου πολιτη τα οσα σωστα ειπαν τα παιδια,αυτο που θα μεινει ειναι οτι το παραπεντε εναι ακρως επικινδυνο.
Το πιθανοτερο ειναι να γινουμε βωρα.

george29041
Competition
 
Δημοσ.: 376

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μάιος 31, 2007 10:17 am

Αν πίστευα έστω και μια στιγμή ότι σκοπός των ΜΜΕ ήταν να πληροφορήσουν παραγματικά το κοινό και να δώσουν βήμα σε εμάς (και σε άλλους) να παρουσίάσουν τα ισχύοντα, τότε με χαρά θα τους απαντούσα.

Αυτό που θέλουν όμως είναι ίντριγκα, προβλήματα, αγωνία και κατηγορίες. Πιθανόν να είχαν και άλλο υλικό το οποίο δεν παρουσίασαν. Δεν τους νοιάζει τι θες να πεις αλλά αν αυτά που λες πουλάνε στο τρομοσόου που το ονομάζουν ειδήσεις.

Εμμένω στα όσα προείπα και συμφωνώ με τον Διονύση ότι πιθανόν να μας δημιουργήσει προβλήματα αυτή η ιστορία, και ειδικά στους επαγγελματίες.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό left76 » Πέμ Μάιος 31, 2007 11:39 am

Λέει ο Ευαγγελάτος πρίν ξεκινήσει να δείχνει για το αλεξίπτωτο πλαγιάς (αναφερόμενος βεβαια σε όλα τα εξτριμ) ''...μπορεί να μην μετράμε πολύνεκρες τραγωδίες άλλα είναι πολύ πιθανό αν δεν παρθούν τα μέτρα που πρέπει να τις δούμε να έρχονται...''

ευτυχώς είδα το ρεπορτάζ στο youtube που είχε δίπλα και παλία βιντεάκια απο ΑΜΑΝ και μου φτιάξαν τη μέρα...

left76
EN B
 
Δημοσ.: 59

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό ecobill » Πέμ Μάιος 31, 2007 3:39 pm

Λοιπόν παιδια.μπορεί να πετάω εδώ και 1.5 χρόνο αλλά ατυχήματα υπάρχουν πολλά σε όλα τα σπορ.Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά τα παιδιά που άρχισαν την εταιρεία αυτή πρίν την πάρουν οι 2 που την έχουν τώρα.Ο ένας εξ αυτών ο Λεονάρδος που ναι κ ο δικηγόρος κ συνιδιοκτήτης πριν από 5 χρόνια είχε ενα ατύχημα εκτός ποταμου.Μεταφέροντας τις βάρκες με το αυτοκίνητο απ΄το ποτάμι ,επειδή ήταν πολλά τα άτομα :? , οι πιο παλιοί είχαν καθίσει πάνω στο τρέιλερ με τις βάρκες.Σε μια στροφή αυτό ανατράπηκε και πέφτοντας χτυπήσαν 4 απ αυτούς σοβαρα.Ο Λεονάρδος τρύπησε πνεύμονα.Οι άλλοι σπασιματα σε χέρια.
Αν λοιπόν αυτός που θεωρείται υπύθυνος συμπεριφέρεται έτσι, τι να που οι μαθητές.
Το ίδιο ισχύει για όλους όσους προσπαθουν να μυήσουν κάποιους σε καποιο επικίνδυνο άθλημα.
Τα ΜΜΕ θα δυμφωνήσω διψάνε για τέτοιεσ ειδήσεις.
Πάντως αν εξαιρέσουμε το περιστατικό της Κέρκυρας, κανένα άλλο δεν ακούστηκε φέτος. :)
Να μαστε όλοι καλα΄και να χουμε καλές πτήσεις :lol:

ecobill
EN A
 
Δημοσ.: 14

Δημοσίευσηαπό freedom » Πέμ Μάιος 31, 2007 4:07 pm

Σκοπός μου είναι μιλώντας στο Φόρουμ να καταθέτω τους προβληματισμούς μου και να ενημερώνω για οτι γνωρίζω (τουλάχιστον αυτά που μπορούν να γράφονται σε ένα φόρουμ γιατί υπάρχουν και αλλά που πρέπει να συζητούνται σε άλλους χώρους.)
Αυτή την εποχη η Ομοσπονδία απ ότι γνωρίζω κάνει κάποιες πολύ σοβαρές προσπάθειες στο α) να βρει οικονομικούς πόρους β) να καταθέσει τον κανονισμό εκπαίδευσης στην ΥΠΑ ώστε να γίνει νόμος του κράτους γ) Ετοιμάζει σχολή προπονητών με την ΓΓΑ κλπ Επίσης κάποιοι από εμάς προσπαθώντας να βγάλουμε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος τα βρίσκουμε σκούρα στις κατά τόπους νομαρχίες και αύριο μια αερολέσχη που θα ζητήσει συνδρομή ελικοπτέρου από το κράτος για την διοργάνωση διεθνή αγώνα θα τα βρει μπαστούνια.
Και αυτό γιατί αυτοί που θα έβαζαν την υπογραφή τους για να μας βοηθήσουν να βγούμε από το τέλμα , θα το σκεπτόντουσαν μια φορά ,τώρα θα το σκεφτούν 100 με αυτά που ακούνε.
Ευτυχώς όμως που κάποιοι καλοί φίλοι δημοσιογράφοι θα αφιερώσουν αρκετές σελίδες στον έντυπο τύπο προσπαθώντας να ενημερώσουν και να ανατρέψουν την ισοπέδωση του κάθε Ευαγγελατου . Πιστέψετε με επειδή μιλάω με πολλούς, μεγάλη μερίδα των υγειών δημοσιογράφων είναι το ίδιο με εμάς εκνευρισμένοι με την συμπεριφορά των συναδέλφων τους.
Προς το παρών παρτε το Έθνος της Κυριακής και έπεται συνεχεία.

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό badder » Πέμ Μάιος 31, 2007 4:38 pm

Σωστά αυτά...

Το πρόβλημα αφορά βασικά τις τηλεοπτικές ειδήσεις που λογώ της συγκριτικά τεράστιας επιρροής που έχουν έχουν μεταβληθεί σε τηλεταινίες δράσης (μια εικόνα = χίλιες λέξεις κτλ).

Οι κρατικοί υπεύθυνοι λοιπόν έχοντας δει αυτές τις ειδήσεις πιθανώς θα προτιμήσουν να μην συνενέσουν στη δημιουργία σχολής, σωματείου κτλ, ή να μην δώσουν σχετικές άδειες, παρά να βρεθούν αύριο να απολογούνται σε κάποιο δελτίο ειδήσεων για τις τυχόν ευθύνες τους σε περίπτωση ατυχήματος.

Αυτά που ακούστηκαν στον ΑΝΤ1 ίσως να φαίνονται χαλαρά και αθώα, αλλά και μόνο το ότι το αλεξίπτωτο πλαγιάς αναφέρθηκε και εμφανίστηκαν πλάνα σχετικά με αυτό, αρκεί για να μείνει η εντύπωση στους ευθυνόφοβους ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να αγγίζουν.

Το να βγεί κάποιος επίσημος φορέας να μιλήσει θα ήταν θεμιτό και έχει γίνει στο παρελθόν σε εκπομπές που κάνουν παρουσίαση. Εδώ όμως το αλεξίπτωτο πλαγιάς έπεσε θύμα της σάρωσης σχετικών και ασχέτων αναφορικά με ατυχήματα σε υπαίθρια σπορ. Το καλύτερο θα ήταν να μην είχε ειπωθεί τίποτα. Ειδικά τώρα που ετοιμαζόμαστε να ενσωματώσουμε σε επίσημο πλαίσιο όλες τις δραστηριότητες και ειδικά τις επαγγελματικές.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό nemeton » Πέμ Μάιος 31, 2007 6:04 pm


nemeton
Competition
 
Δημοσ.: 262

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Πέμ Μάιος 31, 2007 6:12 pm

Η συζήτηση ξεκίνησε με χαρακτήρα περιπαιχτικό και πλακατζίδικο. Ίσως και ειρωνικό. Τώρα εξελίσετε σε έναν διάλογο που ο καθένας έχει να πάρει και να δώσει πράγματα. :)

Το οτι υπάρχουν δρομολογημένες εξελίξεις είναι και ενδιαφέρον και ελπιδοφόρο. Βέβαια αυτά που είναι αυτονόητα για όσους έχουν την σχετική ενημέρωση, όπως ο Διονύσης και ο Γιάννης, και συμμετέχουν στις εξελίξεις, δεν είναι το ίδιο για όσους βρίσκονται στο σκοτάδι.

Εδώ τίθεται το ζήτημα της ενημέρωσης. Κάποιος που θέλει να ξέρει τι γίνεται γενικώς, τι πρέπει να κάνει; Να κοιτάζει την γυάλα; Ή να παίρνει τον ένα ή τον άλλο τηλ για να μαθαίνει; Και αν δεν έχει κολλητούς στην διοίκηση;Η επιγραμματική ενημέρωση που και που είναι πολύ σημαντική και ανατροφοδοτεί την επικοινωνία. Υπάρχουν πολλοί, κι εγώ είμαι ανάμεσά τους, που νοιάζονται να μάθουν το αποτέλεσμα αλλά ενδιαφέρονται πάρα πολύ και για την διαδικασία. Όποιος λοιπόν ξέρει κάτι ας το λέει. Καλό κάνει κι όχι κακό. Βέβαια η επίσημη ενημέρωση είναι η πιο σωστή.Ο αθλητής ρωτάει το σωματείο και αυτό δεν ξέρει τίποτε. Που θα μάθει;
Στην ενημέρωση έχουν δικαίωμα όλοι και οι επαγγελματίες και οι αθλητές, κι ας μην συμμετέχουν όλοι ενεργά στις αποφάσεις. Γνώμη μου.

ΥΓ.Την Δευτέρα μετά τα τραγικά του Λούσιου, φεύγοντας απο Κόνιτσα, σταματήσαμε για βόλτα στον Βοιδομάτη.Όλα ήταν φυσιολογικά...Οικογένειες έπαιζαν γύρω γύρω στις όχθες, βάρκες rafting κατέβαιναν το ποτάμι με γέλια και χαρές...Φυσούσε...Και γύρω γύρω είχε καταιγίδες...Η ζωή συνεχίζεται και ο κόσμος δεν κάνει πιά τόσο έυκολα γενικέυσεις και υπεργενικέυσεις, τουλάχιστον οι νέοι που θέλουμε να είναι το κοινό μας. Η λογική του "πονάει κεφάλι /κόβει κεφάλι" δεν είναι ευκολο να περάσει σήμερα, κι απο την πιο συντηριτική εξουσία.Αποκλείεται να μας " κόψουν". :wink:

Giota R

GiotaR
Competition
 
Δημοσ.: 291

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό arisk » Πέμ Μάιος 31, 2007 6:32 pm

Η ερώτηση των τελευταίων ημερών Γιώτα μετά από αυτό το μπουρδούκλωμα του Βαγγελατου είναι:
Ήσουν και συ στο Λούσιο;
Οι άνθρωποι που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδι μέσα στην ασχετοσύνη τους σηνχεουν πράγματα και καταστάσεις με αποτέλεσμα να τους μένει στο μυαλό αυτό που θέλει ο κάθε ..τουούτ… παρουσιαστής

Άντε μετά να εξηγήσεις ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι..

Το ζήτημα της ενημέρωσης για τις ενέργειες που γίνονται ή που θα γίνουν όσο αναφορά το άθλημα το έθεσες πολύ σωστά, εκεί συμφωνώ και εγώ.
Πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα γιατί δε μπορούν να αγωνίζονται ένα ή δυο άτομα λες και είναι καθαρά δική τους υπόθεση και οι υπόλοιποι να ενημερώνονται εκ των υστερών τρέχοντας από πίσω.

Μην αμελείτε να παίρνετε την πτήση σας.
http://www.ppg.gr
youtube. ariskol
arisk
EN D
 
Δημοσ.: 125

Re: Tα ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤΕΝΝΑ

Δημοσίευσηαπό freedom » Πέμ Μάιος 31, 2007 9:17 pm

Γιώτα μου για να μην μένουν κενα όσο αφορα την ενημερωση μου θα ήθελα να σου πω ότι είμαι επαγγελματίας και την ψάχνω πολλά χρόνια τόσο με δικηγόρους αλλά και μονός μου . Δεν διστάζω ποτε να χτυπήσω πόρτες υπουργείων ΓΓΑ ΥΠΑ ΑΛΑΟ κλπ για να ενημερωθώ δεν νομίζω ότι υπάρχει σκοτάδι απλά εγώ πρέπει να τρέξω για μένα , δεν περιμένω από τους άλλους . Και εάν έχεις προσέξει εδώ και χρόνια μιλάω για αυτά που συμβαίνουν τώρα… Η παροιμία λέει όποιος ψάχνει βρίσκει…. Σίγουρα υπάρχουν σοβαρά κενά επικοινωνίας με τους φορείς του χώρου αλλά αυτό είναι κάτι που με καλή διάθεση λύνεται.

freedom
Competition
 
Δημοσ.: 295

Δημοσίευσηαπό adreas » Πέμ Μάιος 31, 2007 9:36 pm

Να πω και γω 5 μπούρδες που δεν έχω τι να κάνω? Κατ' αρχήν, έχω βγει απο τα ρούχα μου με τα ΜΜΕ αυτές της μέρες με τις μαλατσίες που έχω ακούσει. Τώρα, το να τραβήξουνε ζόρια οι επαγγελματίες αργά ή γρήγορα θα το καταλήξει και στη δική μας την καμπούρα.

Νομίζω 2 κακά μπορεί να συμβούν, να τρομάξουν οι ευθυνόφοβοι νομομπάσταρδοι (με αποτέλεσμα να φάμε πόρτα από πλευράς πολιτείας) και να τρομάξει η αγέλη και να μην έχουμε αρκετό νέο κόσμο για ενισχύσεις.

Όσον αφορά το πρώτο (πόρτα από πολιτεία) δε γνωρίζω κατά πόσο αυτό θα είναι πρόβλημα αλλά θα το ανακαλύψουμε πιστεύω σύντομα.

Το δεύτερο δε νομίζω ότι είναι τόσο κακό. Ο λόγος είναι ότι ούτως ή άλλως το παρα5 είναι ζόρικο όχι τόσο πολύ λόγω κινδύνου αλλά λόγω της επένδυσης που απαιτεί από τον τρόπο ζώής μας. Για να το κάνεις σωστά θέλει θυσίες, είναι ερωτική σχέση όχι φραμπαλάς (κι άμα γίνει η στραβή μπορεί και να σε πηδήσει). Νομίζω ότι κάποιος που δε θα ασχοληθεί με το άθλημα μόνο και μόνο επειδή τον τρόμαξε ο Ευαγγελάτος καλά θα κάνει ούτε σε ακτίνα 5 μιλίων από απογείωση να μην περάσει. Μπορεί αυτά που λέω να ακούγονται ελιτίστικα αλλά έτσι πιστεύω. Δεν ξέρω τι ποσοστό εκπαιδευόμενων μένουν στο βουνό μετά το μήνα του μέλιτος αλλά αν κρίνω απο αυτά που ακούω είναι πολύ χαμηλό. Βέβαια αυτό δε μας χαλάει ούτε όσους μένουμε (βρίσκουμε συνέχεια φτηνό εξοπλισμό δεύτερο χέρι αν και συνήθως είναι άσσοι και ασσόδυα) ούτε τους επαγγελματίες (γεμίζουνε οι σχολές). Αλλά ακόμα καλύτερα θα ήτανε να μένανε (πάλι θα τα πουλάγανε αργά η γρήγορα και θα είχαμε και κόσμο να κάνουμε και πιο πολλά προχωρημένα σεμινάρια, τζερτζελέ όταν βρέχει, πιο δυνατή φωνή σα μπλοκ αθλητών κλπ). Το σίγουρο είναι ότι αυτοί οι ουτοπικοί συμπολίτες μας που δεν είναι ακόμα συναθλητές μας, αν έχουν την πνευματική διαύγεια που απαιτεί το άθλημα (τι σούπερ γλύψιμο μας ρίχνω, εδώ στις απογειώσεις ο καλύτερος απο μας έχει σκοτώσει τη μάνα του) θα ξέρουνε σε τι χρησιμέυει η τηλεόραση (κάποτε για τραπεζάκι, τώρα με τις flat screen αυτό είναι πρόβλημα, χρειάζεσαι τρεις ή δύο και μια τάβλα).

adreas
Competition
 
Δημοσ.: 569

Δημοσίευσηαπό max » Παρ Ιουν 01, 2007 1:19 pm

ego meta to video pou ida giati den to ida se apefthias metadosi ...exo na po pos den xriazete anisixeia mipos den eine gnosto to oti iparxoun atoma pou aftoapokalounte ekpedeftes kai limenonte to xoro ????
den mas eipan kai tipota neo ...malon kalo mas ekanan
na arxisi i omospondia pou mas exei gramenous na asxolite sovara me to thema kai afti pou den exoun eparkia na tous stili sta spitiatous ...dionisi den xriazete na anisixeis oute esi oute kanenas pou diatheti diploma ekpedeftou kai aksiopista ilika ekpedefsis.....desteto san provoli tou athlimatos eksalou eipan oti eine fantastiki empiria den katigorisan tous pantes kai ta panta

max
EN B
 
Δημοσ.: 39

Επόμενο

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες