Ημερομηνία Τρί Ιουν 17, 2025 8:04 pm
Text Size

Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Site καιρού - www.sky.gr/tsoukas - Επισκεψιμότητα

Που θα πετάξουμε, πότε και πως θα πάμε εκεί

Συντονιστής: Moderators

Site καιρού - www.sky.gr/tsoukas - Επισκεψιμότητα

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τρί Φεβ 12, 2008 1:43 pm

Αγαπητοί φίλοι,
όπως καταλαβαίνετε, το να κάνεις καριέρα, πρωταθλητισμό, σεμινάρια, παραπέντε, ανεμόπτερα κλπ, και να έχεις και φυσιολογική ζωή δεν είναι το ευκολότερο, και το μεγάλο πρόβλημα είναι ο χρόνος που δεν υπάρχει.

Έτσι ό,τι βλέπετε μέσα στο site του καιρού που έχω στήσει μπορεί να έχει δημιουργηθεί νυχτερινές ώρες που σας πληροφορώ έχουν γίνει πάρα πολλές, τόσο για να ετοιμάσω τα στοιχεία του καιρού που ενημερώνω καθημερινά, όσο και να γράψω τα κείμενα και να τα κάνω να μοιάζουν με αξιοπρεπή ιστοσελίδα και να μη λένε βλακείες.

Το site δε του καιρού έχει ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που είναι τα BLIPMAPS, τα οποία με βάση το μεωρολογικό μοντέλο GFS, προβλέπουν τα θερμικά της επόμενης ημέρας ανά την Ελλάδα, κάτι που θεωρώ χρήσιμο για να σκεφτεί κάποιος πως θα προγραμματίσει την πτήση του ώστε να αναπτυχθεί επί τέλους στην Ελλάδδα η φιλοδοξία και οι επίδόσεις στο Cross Country.

Μετά από τόση δουλειά που έχω ρίξει για αυτά, είναι σπουδαίο για εμένα να βλέπω ότι υπάρχει τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα στη σελίδα μου, κάτι που με ενθουσιάζει και για το οποίο θέλω ειλικρινά να σας ευχαριστήσω.

Αυτή τη στιγμή, η σελίδα για τον καιρό έχει ξεπεράσει τις 6.000 επισκέψεις από το Νοέμβριο, ενώ υπάρχει και global επισκεψιμότητα από αρκετές χώρες όπως φαίνεται στον παρακάτω χάρτη. Χαβάη, Σαν Φρανσίσκο, Αυστραλία, όλες σχεδόν οι Ευρωπαϊκές χώρες δείχνουν επισκεψιμότητα.
Δεν το πιστεύω ούτε εγώ!

[ img ]

Με εκτίμηση,

Βαγγέλης Τσούκας

Freedom Team

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Φεβ 12, 2008 3:45 pm

Ok σε λίγο καιρό θα έχεις και μια ακόμα κουκιδίτσα λίγο πιο δεξιά από την Κούβα...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Δημοσίευσηαπό tsoukasvaggelis » Τετ Φεβ 13, 2008 1:07 pm

Μόλις μπήκε κουκίδα από την Ιαπωνία - Τόκιο.

Πιστεύω οτι κάποιος πονηρός Ιάπωνας, προσπαθεί να αντιγράψει το site.

tsoukasvaggelis
Competition

Δημοσ.: 459

Επιστροφή στην Οργάνωση πτήσεων / μετακινήσεων

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες