Οταν σου ειπε να ειναι καποιος εμπειρος στο βουνο,προφανως δεν εννοουσε καποιος που δεν ξερεις,καποιος που δεν ξερει πως πετας,απλα καποιος εμπειρος γενικα.Καποιος εμπειρος που απλα θα σε κοιταζει και με το καρμα του θα σε βοηθησει να πεταξεις σωστα και με ασφαλεια.
Ενοουσε τον εμπειρο που σε ξερει,που εσυ τον εμπιστευεσαι,και που θα σου πει αν οι συνθηκες ειναι οι καταληλες για να πεταξεις σωστα κ ασφαλη.
Ο ιονελ σε γνωριζε πως πετας?Ειδε το καιρο και του φανηκε καλος?Δηλαδη με αλλα λογια δεχτηκε να σε αναλαβει εκεινη την μερα για να πεταξεις σωστα και με ασφαλεια?Ή απλα τον ειδες στο βουνο και του ειπες θα πεταξω και εγω?Για να ξερουμε τι εγινε.Αν εγινε το πρωτο,την ευθηνη αν θες καπου να την ριξεις,την εχει αυτος.Αν εγινε το δευτερο,την ευθηνη την φερεις εσυ.Σιγουρα παντος οχι ο διογενης που και δεν ηταν εκει,και που σου ειχε πει τι ακριβως επρεπε να κανεις.
Και αληθεια,δεν καταλαβαινω τι εννοεις οταν λες οτι μετα απο 5 μετρα που απογειωθηκες ηρθε μια ριπη,και 'ισως'και απο λαθος χειρισμο δικο σου βρεθηκες με σπασμενο χερι.Τι εγινε οταν ηρθε η ριπη,τι επαθε η πτερυγα,και τι εκανες εσυ?
Ειχες ολη την διαυγεια,την ψυχραιμια,την υπομονη να ψαξεις το θεμα για να δεις τι μπορεις να κανεις νομικα στον διογενη,ποσα μπορεις να του παρεις,και πως μπορεις να τον τρεξεις.Δεν λεω,μια χαρα Αμερικανια ηταν,για να καταλαβουμε και τον τροπο που αντιμετωπιζεις τα πραματα.Μην μας ζητησεις στο βουνο να σου δεσουμε τα κορδονια,και βρεθουμε στη φυλακη γιατι σου λυσανε στον αερα.
Την αυτοκριτικη σου ομως,και ας σου ειπε ο Διογενης οτι μπορεις να πεταξεις απο οπου θες,δεν ηξερες να την κανεις.Οτι δεν ηξερες καλα καλα να δεθεις,δεν σε ενοιαζε.Σου τονισε το εγω σου που σου ειπε να πεταξεις απο οπου θες..Δεν υπηρχε ουτε η συνεση,ουτε το γνωθι σ αυτον,ουτε η υπομονη να πεταξεις οταν θα ειναι και ο εκπαιδευτης σου στο βουνο.Και οταν πεσαμε και χτυπησαμε,βαλαμε τα κλαματα.Και κακο δεν ειναι να κλαις.Κακο ειναι να κλαις και να δειχνεις καποιον και να του λες,εσυ φταις.
Ειπες οτι μας εγραψες τι σου συνεβη για να βγαλει ο καθενας τα συμπερασματα του.Το δικο μου ειναι οτι φταις εσυ και μονο εσυ για οτι σου συνεβη εκεινη την ημερα.
Και θα συμφωνησω σε κατι μαζι σου....
ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ!!!

ΥΓ.Αληθεια,θα μαθουμε ποτε τι πραγματικα εγινε στον ατυχο Θαναση.Περασε ο καιρος,αλλα πως χτυπησε κανεις δεν ξερει.
ΥΓ.2 Χαιρομαι που εμαθα να πεταω μονος μου,ετσι οταν θα μου ερθει μια ριπη και θα κανω και λαθος χειρισμο δεν θα εχω κανενα να δειξω την ωρα που θα κλαιω για να του πω εσυ φταις.