Ημερομηνία Κυρ Μάιος 11, 2025 11:13 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Ανακοινώσεις Ανακοινώσεις

Ανακοινώσεις

Πρωτάθλημα Ακριβείας 2008 - Πλαταιές

Ανακοινώσεις από τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς στην Ελλάδα

Πρωτάθλημα Ακριβείας 2008 - Πλαταιές

Δημοσίευσηαπό badder » Δευτ Ιουν 02, 2008 1:41 pm

[img=left]http://sky.gr/spaw/lib1/eap2.gif[/img]
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του αγώνα Πρωταθλήματος Ακριβείας Προσγειώσεων που έγινε στις Πλαταιές από 31/5 εώς 1/6 2008.

Κατάταξη:
1. Αμαξάς Γιώργος
2. Παπαδόγιαννης Δημήτρης
3. Μυριανθόπουλος Γιάννης

Δείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα http://hellenic-paragliding.gr/news/080602.html

badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια

Δημοσ.: 2712

Re: Πρωτάθλημα Ακριβείας 2008 - Πλαταιές

Δημοσίευσηαπό kswift » Δευτ Ιουν 02, 2008 2:30 pm

...

1. Συγχαρτήρια στους νικητές
2. Συγχαρτήρια στους διοργανωτές
3. Special μπράβο στο Λαζαρο Μήτση

ps. :twisted: προσέξατε τα στατιστικά των πρωταθλητών?

Υψος > 1,85
Παπούτσι >45

μήπως , μήπως λέω, το νούμερο στο παπούτσι έκανε τι διαφορά? :roll:

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Δημοσίευσηαπό norad » Δευτ Ιουν 02, 2008 4:27 pm

Κώστα έπρεπε να κατέβεις στον αγώνα με βατραχοπέδιλα - θα τους έπαιρνες τα σώβρακα !! :)

norad

Δημοσ.: 2013

Δημοσίευσηαπό kswift » Δευτ Ιουν 02, 2008 5:28 pm

Οφείλω να ομολογήσω οτι το θέμα συζητήθηκε σοβαρά στην απογείωση με μέλη απο τα επισκεπτόμενα σωματεία. Η λύση δεν θεωρήθηκε δόκιμη, συμφωνήθηκε όμως να γίνει δοκιμή στο επόμενο SIV στην Καλαμάτα και έχει γίνει ήδη η προμήθεια του σχετικού υλικού (μάσκες, αναπνευστήρες και σωσίβια). Αν όλα πάνε καλά, η νέα μέθοδος θα δοκιμαστεί στο Βράχο Περβέζης και στο΄Κάθισμα Λευκάδας αυτό το καλοκαίρι. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν οτι και οι γνωστοί "Καραμανιόλα Team" κάνουν δοκιμές με εξοπλισμό Θαλάσσης σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους. 8) :lol:

kswift
Competition

Δημοσ.: 316

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Δευτ Ιουν 02, 2008 9:59 pm

Δεν θέλει βατραχοπεδιλα παιδιά γόβα στιλέτο θέλει για να καρφωθεί στον στόχο

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
tsouloufis
Competition

Δημοσ.: 1216

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Ιουν 03, 2008 4:48 pm

Το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει και σε έκδοση μέχρι το γόνατο?

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Ιουν 03, 2008 6:31 pm

Όχι είναι μόνο για τους καλοκαιρινούς μήνες και είναι το μοναδικό σχέδιο. :lol: :lol: :lol:
Όποιος ενδιαφέρετε να μου το πει. 8) 8) 8)

tsouloufis
Competition

Δημοσίευσηαπό tsouloufis » Τρί Ιουν 03, 2008 6:35 pm

Πάντως Γιάννη πως τα κατάφερες και τα μαγείρεψες και μπήκες στην εθνική :?: :?: :?: :shock: :shock:
Μπορώ να πω ότι είσαι πολύ καλός σεφ :!: :!: :!:

tsouloufis
Competition

Δημοσίευσηαπό skipper » Τρί Ιουν 03, 2008 6:43 pm

φέτος η μόδα τις θέλει κάτω από το γόνατο.. 8) :roll: :lol:

skipper
EN A

Δημοσ.: 11

Δημοσίευσηαπό badder » Τρί Ιουν 03, 2008 7:19 pm

Τι να πω... τόσα χρόνια προσπαθώ με μαγειρέματα και δωροδοκίες να πάρω και εγώ κάτι και τελικά τα κατάφερα.

Μου κόστισε βέβαια κάτι παραπάνω... αυτός ο κριτής προσγείωσης με ξεζούμισε... Προκειμένου να πείσει και τους παρευρισκόμενους μάρτυρες ότι ενώ προσγειώθηκα στα πουρνάρια του διπλανού χωραφιού, το πρώτο μου πάτημα ήταν μέσα στο στόχο αλλά ήταν τόσο γρήγορο που δεν πρόλαβαν να το δούν, εξαγόρασε ακριβά πολλές συνειδήσεις.

Κάποιον ρόλο έπαιξε και η αναισθησιολόγος που κάλυπτε ιατρικά τον αγώνα. Μάλλον ευθύνεται για το ημιαναισθησία των παρευρισκομένων προκειμένου να μην καταλαβαίνουν που πατάει ποιος.

Ασε δε που έπρεπε να φέρουμε και ειδικούς επιστήμονες μετεωρολόγους - γεωλόγους προκειμένου να εξηγήσουν όtι λόγω ζέστης δημιουργούνται αντικατοπρισμοί που ευθύνονται για πιθανή εσφαλμένη εικόνα θεατών, κριτών και αθλητών. Πως να πείσω αλλιώς ότι έκανα 5 προσγειώσεις, όλες μέσα από τα 5 μέτρα, οι 2 ακυρώθηκαν λόγω επαφής εξοπλισμού / ποδιού με το έδαφος.

Ασε σου λέω πολλά λεφτά, και δεν κατάφερα ούτε να εκθρονίσω τον Αμαξά από τον θρόνο. :P :P :P

badder

Δημοσίευσηαπό GiotaR » Τρί Ιουν 03, 2008 7:26 pm

Συγχαρτήρια στους νικητές για τις ακριβείς προσγειώσεις τους! Ξέρω καλά οτι η νίκη σας είναι άσχετη απο το νούμερο του παπουτσιού σας... :P .
( αλλιώς θα έπαιρνα κι εγώ μποτάκι Νο 49!) :roll:

Συγχαρητήρια και στα παιδιά του ΑΕΦΙΠ που ήταν εκεί και δούλεψαν σκληρά για την πραγματοποίηση του αγώνα. :P
Κώστα,Μπάμπη, Αλεξία και Κωνσταντίνε, είσασταν πολύ καλοί σε ότι κάνατε και προπάντων, φιλικοί πάντα, με το χιούμορ και το χαμόγελο. :D Αυτά είναι βασικά συστατικά άξιων διοργανωτών. Εύχομαι η εμπειρία σας απο την διοργάνωση αυτού του αγώνα να μην ήταν απογοητευτική, αντίθετα να σας έδωσε γνώσεις, ιδέες και δύναμη για να προχωρήσετε ακόμα πιο πέρα, στην επόμενη. Μέχρι τότε, καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις. :P

Σας ευχαριστούμε :D

GiotaR

GiotaR
Competition

Δημοσ.: 291

Δημοσίευσηαπό max » Τετ Ιουν 04, 2008 10:59 am

badder\";p=\"11825 έγραψε:Τι να πω... τόσα χρόνια προσπαθώ με μαγειρέματα και δωροδοκίες να πάρω και εγώ κάτι και τελικά τα κατάφερα.

Μου κόστισε βέβαια κάτι παραπάνω... αυτός ο κριτής προσγείωσης με ξεζούμισε... Προκειμένου να πείσει και τους παρευρισκόμενους μάρτυρες ότι ενώ προσγειώθηκα στα πουρνάρια του διπλανού χωραφιού, το πρώτο μου πάτημα ήταν μέσα στο στόχο αλλά ήταν τόσο γρήγορο που δεν πρόλαβαν να το δούν, εξαγόρασε ακριβά πολλές συνειδήσεις.

Κάποιον ρόλο έπαιξε και η αναισθησιολόγος που κάλυπτε ιατρικά τον αγώνα. Μάλλον ευθύνεται για το ημιαναισθησία των παρευρισκομένων προκειμένου να μην καταλαβαίνουν που πατάει ποιος.

Ασε δε που έπρεπε να φέρουμε και ειδικούς επιστήμονες μετεωρολόγους - γεωλόγους προκειμένου να εξηγήσουν όtι λόγω ζέστης δημιουργούνται αντικατοπρισμοί που ευθύνονται για πιθανή εσφαλμένη εικόνα θεατών, κριτών και αθλητών. Πως να πείσω αλλιώς ότι έκανα 5 προσγειώσεις, όλες μέσα από τα 5 μέτρα, οι 2 ακυρώθηκαν λόγω επαφής εξοπλισμού / ποδιού με το έδαφος.

Ασε σου λέω πολλά λεφτά, και δεν κατάφερα ούτε να εκθρονίσω τον Αμαξά από τον θρόνο. :P :P :P

giani mono me gova stileto tha epianes stoxo

max
EN B

Δημοσ.: 39

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Ιουν 04, 2008 11:32 am

Επαναλαμβάνω τα περι Ελληνικών...

Ξαναγράψτο Γιώργο...

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder

Επιστροφή στην Ανακοινώσεις