Ημερομηνία Σάβ Μάιος 18, 2024 11:25 pm
Text Size

Λογισμικό, Υπολογιστές, GPS

Καλεσμα προς τους εκπαιδευτές - LiveTrack24 Groups

Οτιδήποτε σχετικά με προγράμματα, υπολογιστές και όργανα πτήσης

Καλεσμα προς τους εκπαιδευτές - LiveTrack24 Groups

Δημοσίευσηαπό andread » Τρί Οκτ 15, 2013 6:53 pm

Αγαπητοί φίλοι πιλότοι,

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της χρονιάς και κάνοντας τον απολογισμό αυτής, σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην προσπάθεια μας το 2014 να είναι η χρονιά της ασφάλειας και του LiveTracking.

Εμείς στο LiveTrack24, έχουμε ως στόχο το 2014 να είναι η χρονιά που θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να καλλιεργήσουμε ανεμοπορική συνείδηση στους ...εαυτούς μας, προσανατολισμένη στην ασφάλεια πτήσεων. Για αυτό το λόγο, βάζουμε ένα μικρό λιθαράκι και προσφέρουμε την υπηρεσία LiveTrack24 Group σε όλους τους Έλληνες εκπαιδευτές εντελώς δωρεάν.

Εν συντομία, θα δημιουργηθεί ξεχωριστός χώρος μέσα στην ιστοσελίδα του LiveTrack24 για κάθε ένα ξεχωριστά εκπαιδευτή, στον οποίο θα καταχωρεί τους μαθητές του ή και τους πιλότους που πετάνε μαζί του στην ίδια περιοχή. Έτσι θα μπορεί να τους κατευθύνει ευκολότερα και αποδοτικότερα, να τους μαθαίνει τα μυστικά και τη φιλοσοφία των αγώνων, να τους εξηγεί τις επιλογές που είχαν κατά τη διάρκεια της πτήσης τους κλπ. Ενσωματωμένο στο Group ένα μικρό facebook για την άμεση ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μαθητών, την πιο εύκολη επικοινωνία του εκπαιδευτή μαζί τους και τη δημιουργία μιας δεμένης παρέας νέων πιλότων μετά την εκπαίδευση.

Θα παρέχουμε κάθε τεχνική βοήθεια στους εκπαιδευτές για το πως θα πάρουν το μέγιστο από την εφαρμογή, αλλά και προς τους μαθητές σε τυχόν δυσκολίες που θα συναντήσουν κατά την εγγραφή τους στο LiveTrack24 ή την εγκατάσταση της υπηρεσίας στα κινητά τους.

Η παραπάνω πρόσκληση αποτελεί το κάλεσμα για την κοινή προσπάθεια όλων ώστε η ασφάλεια των πτήσεων και το LiveTracking να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας.


Για πληροφορίες:
Πολύβιος
Τηλ: 6973 559837 (Απογευματινές ώρες)
support@livetrack24.com

andread
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 725

Re: Καλεσμα προς τους εκπαιδευτές - LiveTrack24 Groups

Δημοσίευσηαπό kilias » Τρί Οκτ 15, 2013 9:02 pm

Πολύ καλή κίνηση. Μπράβο παιδιά.

Live fast
Fly high
Be free
kilias
Competition
 
Δημοσ.: 295

Re: Καλεσμα προς τους εκπαιδευτές - LiveTrack24 Groups

Δημοσίευσηαπό badder » Τετ Οκτ 16, 2013 9:46 am

Η τεχνολογία πάντα θα δίνει εργαλεία για να κάνουμε τις πτήσεις μας πιο ασφαλείς. Το εργαλείο που παρουσιάζει ο Μανώλης μπορεί να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό τους εκπαιδευτές και θα ήταν πολύ ευχάριστο να δούμε ότι χρησιμοποιείται σε ευρεία κλίμακα.

Η απλούστερη λύση είναι η σωστή.
badder
Διαχειριστής||Διαχειρίστρια
 
Δημοσ.: 2712


Επιστροφή στην Λογισμικό, Υπολογιστές, GPS

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης