Κύριοι ένορκοι κύριοι δικαστές καλησπέρα σας.
Κύρια εισαγγελεύς
Επιτρέψτε μου να μακροσκελίσω γιατί με στριμώξατε όπως θα νομίζετε….! Απλά έχω πολλά σ΄ αυτό στο ρημαδοκεφάλι μου και δουλεύει με επεξεργαστή ταλαιπωρημένο αυτό τον καιρό.
Να σας ενημερώσω ότι από αρχή Δεκεμβρίου λείπω και επέστρεψα την περασμένη εβδομάδα. Η μόνη επικοινωνία που είχα με τους υπόλοιπους της ΕΑΠ ήταν τηλ και σαν γραμματέας υπενθύμιζα κάποια θέματα που έπρεπε να γίνουν, και την δουλειά του γραμματέα την διεκπεραίωσε ο Γιάννης Μυρ.
- Ποιος είναι αυτός ο Μυρ.
- κυρία εισαγγελεύς ο Γιάννης ο Ψηλός ο badder.
- Μάλιστα Κατάλαβα.
- Όπως σας είπα θέλω να πάρω τα πράγματα με την σειρά. Δεν σας προλαβαίνω εκεί που γράφετε γι αυτό παρακαλώ να με περιμένετε με τον ρυθμό μου να συμμετέχω στην συζήτηση…συγνώμη να απολογούμαι ενώπιον του Εισαγγελάτου!
- Σήκω Πάνο …..κατηγορούμενε….βάλε το χέρι σου στο Ευαγγέλιο ….μπλα μπλα μπλα…...Για πες μας τι ξέρεις για την υπόθεση Water gate National Team» Εδώ ο Καμπανάς σε κατηγορεί για ολιγορία.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΗ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ;
«Καμπανας Wrote”
- Αμέσως κύριοι δικαστές αμέσως να βάλω τα γυαλιά μου.
Ευχαριστώ Γιάννη που μας θύμησες πως πρέπει να ισχύουν οι κανονισμοί. Πρώτος εσύ πέρσι στο αγώνα της Δράμας το είχες εφαρμόσει. Έλα τώρα μην κάνεις πως δεν ξέρεις,.. δεν θυμάσαι τα Local rules.
Εσύ σαν Αερολέσχη ΑΙΟΛΟΣ, τηρώντας τους κανονισμούς όπως άνωθεν κραυγάζων διατυμπανίζεις, είχες στείλει στην ΕΑΠ τα Local rules 3 μήνες νωρίτερα όπως λέει ο κανονισμός;
Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ. βγήκε Σίγουρα όχι.
Όμως η ΕΑΠ, ως όφειλε, δεν ήθελε να τους εφαρμόσει για να διαφυλάξει τους αθλητές και όχι για να σας χαλάσει τον αγώνα όπως ισχυριστήκατε.
Και το ευχαριστώ σου γι αυτούς που είχαν έρθει τρεις μέρες νωρίτερα για να βοηθήσουν ήταν να τους πείς «άντε γ……τε». Προεδρικό παρακαλώ.
- Κατηγορούμενε να περιοριστείτε στα συμβάντα.
«Για του λόγου του αληθές» απόσπασμα από το κανονισμό αγώνων…..
1.5 Τοπικοί κανονισμοί
Οι τοπικοί κανονισμοί είναι οι κανονισμοί που ορίζονται από τον Διοργανωτή. Δεν πρέπει να διαφωνούν με τους κανονισμούς του Section 7 της FAI και πρέπει να υποβάλλονται για έγκριση στην ΕΑΠ της ΕΛ.Α.Ο. 3 μήνες τουλάχιστον πριν από τον αγώνα.
Μήπως θυμάσαι πρόπερσι ποιος δήλωσε τον αγώνα στην FAI ως cat 2. Η αερολέσχη Αιολος ή η ΕΛΑΟ που είναι και το σωστό.
Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ βγήκε Σίγουρα δηλώθηκε από την αερολέσχη εν αγνοία της ΕΛΑΟ.
Δηλαδή μία μικρή πλαστογραφίτσα. «Εμ γι αυτό σε θέλουμε κύριε Γκόρτζο, άμα ήταν καθαρό το παιδί δεν σε θέλαμε. Επειδή έκανε μία μικρή πλαστιγραφίτσα και υποκατέστησε την Ελαο.»
Παρασύρθηκα ήταν από ελληνική ταινία αυτό.
Για την αλλαγή στους κανονισμούς έχεις δίκιο, ποιος ο λόγος να αλλάξουμε τον κανονισμό. Αμέσως τώρα θα ετοιμάσω μια επιστολή βαρυσήμαντη και αρχ…..τη και θα την στείλω στην FAI και στην PWC και θα τους τρίξω τα δόντια:
- είστε σοβαροί που κάθε χρόνο αλλάζετε και τροποποιείτε τους κανονισμούς σας;
- Μέχρι να κατανοήσουμε τον περσινό κανονισμό αμέσως μας τον τροποποιείτε.
- Δεν διαβάζετε το φόρουμ στην Ελλάδα για να δείτε ότι έχουμε ειδικούς και επιστημονικά καταρτισμένους που ξέρουν τα πάντα πάνω στους αγώνες και ότι έχει σχέση με κανονισμούς;
- Θα τους πω, ανοίξτε τα μάτια σας, βγάλτε τις παρωπίδες και δείτε ότι όσα απορρέουν από τον «ομφαλό της γης» είναι αλάνθαστα. Εσείς να προσαρμοστείτε σε εμάς.
- Ακούτεεεε κύριεεεε Καπάνταηηηηη … Απολύυυυεεεεσαι εεεεηηηηη …..
Συγνώμη παρασύρθηκα αυτό ήταν από άλλη Ελληνική ταινία.
- εντάξει κατηγορούμενε.
Απόσπασμα από τον κανονισμό της ΕΑΠ…..
1.4 Καθήκοντα της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, επιπλέον των αρμοδιοτήτων που
περιγράφονται στο καταστατικό της ΕΛ.Α.Ο είναι:
α. Να επιτηρεί την εφαρμογή του παρόντος κανονισμού και ταυτόχρονα να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την τροποποίηση και βελτίωση του με βάση την εμπειρία που αποκομίζει και τις διεθνείς εξελίξεις,…..
- κατηγορούμενε εδώ κατηγορείσαι για μαγείρεμα.
- Να σου φτιάξω σουτζουκάκια μούρλια. Τι μου θυμίσατε τώρα. Έναν τιμοκατάλογο τω καιρώ εκείνω στην Μακρακώμη, έγραφε «Κιοφτέδες με ζμί μιάμς δραχμή κιοφτέδες αδιέτς μία.
- παρακαλώ στο δι ταύτα
Αν κάποιος εξετάσει τις βαθμολογίες του Πρωταθλήματος 2006:
http://hellenic-paragliding.pgcomps.net ... compID=112
και αν τις συγκρίνει με αυτές του Πρωταθλήματος 2007:
http://hellenic-paragliding.pgcomps.net ... compID=198
βλέπει ποιοι ευνοούνται από την παράνομη και εκ του πονηρού μεθοδευμένης αλλαγή ημερομηνίας, δηλαδή αυτοί που έχουν υψηλές βαθμολογίες στο διάστημα 1/5/2006 - 30/6/2006 που δεν ισχύει πλέον βάση του ισχύοντα κανονισμού και όχι αρκετά υψηλές στο διάστημα που ακολουθεί και ισχύει.
Είναι τυχαίο που μέλος της επιτροπής είναι ένας από τους αθλητές που ευνοούνται από την παράνομη διαδικασία εκθέτοντας και άλλους υποψήφιους; Πώς γίνεται κάποιος που είναι αθλητής με βλέψεις για την Εθνική Ομάδα, να είναι και βαθμολογητής στους ίδιους αγώνες και ταυτόχρονα μέλος στην επιτροπή που εισηγείται αλλαγές κανονισμών με αναδρομικό χαρακτήρα φτιαγμένες στα μέτρα του; Δε δημιουργεί αυτό υποψίες ότι όλα γίνονται εκ του πονηρού; Γιατί να επιτρέπεται αθλητής να είναι μέλος της Ε.Α.Π. όταν βλέπουμε ότι μπορεί με παράνομες διαδικασίες να ευνοήσει το προσωπικό του συμφέρον κάνοντας κακό στο άθλημα;
Ας μην βιαστεί κάποιος να μιλήσει για εξειδίκευση στο πρόγραμμα βαθμολόγησης, υπάρχουν πολλοί στον χώρο μας με γνώσεις υπολογιστών μακράν πέραν του μετρίου που μπορούν να χειριστούν με ευκολία οποιαδήποτε πρόγραμμα. Στην Δράμα πώς κάνουν βαθμολόγηση για 150 πιλότους χωρίς να έχουν την ανάγκη του «εξειδικευμένου» βαθμολογητή; Υπάρχει ιστορικό κατηγορίας του συγκεκριμένου μέλους της Ε.Α.Π. για αντίστοιχη μεθόδευση στην διαμόρφωση αποτελεσμάτων προς όφελος του στο Πρωτάθλημα του 2006 και έγγραφη διαμαρτυρία για μη επισύναψη αποτελεσμάτων αθλητού ώστε να αλλοιωθούν τα αποτελέσματα και να μην αλλάξει η κατάταξη που τον ευνοούσε. Σε δημόσια συζήτηση στο sky.gr βρίσκεται επώνυμα δημοσιοποιημένη η επιστολή του πιλότου καθώς περιγράφεται και η συμπεριφορά του εν λόγω βαθμολογητή.
«GUS wrote»
- Τι να πείς κατηγορούμενε.
- Αμέσως
Ευτυχώς Κώστα που μου το θύμισες για να κάνω τις συγκρίσεις.
Ξέρεις εκεί στον «Αγιο Σάββα» το νοσοκομείο που είναι στην λεωφόρο Αλεξάνδρας που ήμουν όλο αυτό τον καιρό, όταν έτρεχα από ένα αξονικό στον άλλο και από τον ένα μαγνητικό στον άλλο, σκεπτόμουνα και ξανασκεπτόμουνα και μονολογούσα και έλεγα, μη έχοντας άλλη έγνοια, τι να κάνω φέτος που δεν έχω βαθμολογία έτσι ώστε να καταφέρω να μπω στην εθνική ομάδα, να ρίξω τους φίλους μου, τους συναθλητές μου και γιατί όχι να «παγιδεύσω» τα υπόλοιπα μέλη της ΕΑΠ, έτσι ώστε να κάνω την δουλειά μου; Μερικές φορές μιλούσα με τον κουμπάρο μου και τον Σλάβεκ, εκεί στο νοσοκομείο όλα αυτά τα λέγαμε στο κυλικείο, αλλά στο ορκίζομαι στα 3 παιδάκια μου, άκρη δεν βγάλαμε.
-Κατηγορούμενε τι είναι που λες, εδώ συνωμότησες και προκύπτουν κατηγορίες για τους άλλους δύο.
-συγνώμη κύριοι δικαστές αλλά έτσι έχουν τα πράγματα " είμαι στρατιωτικός και τα λέω τσεκουράτα"
.
(Σε ευχαριστώ Κώστα που με έβγαλες από τον αδιέξοδο έστω και τώρα).
-Για συνέχισε κατηγορούμενε.
-Άσε τώρα που είμαι ο «γενικός γ…ω» στο πρόγραμμα βαθμολόγησης. Δυστυχώς για μένα δεν ξέρω καλά το GPS και ειδικά κατά την στιγμή του τερματισμού δεν ξέρω πως πρέπει να περάσω τη γραμμή τερματισμού πετώντας ή περπατώντας;
Μήπως ξέρει κανείς να με βοηθήσει ρε παιδιά;
Αλλά για να δεις τι καλός προγραμματομάγειρας είμαι, δεσμεύομαι ενώπιον των δικαστών να σου αποδείξω πως κατάφερα σαν βαθμολογητής στον αγώνα και με περίσσια μαεστρία να προσγειωθούν στις Ερυθρές ο Αποστόλης, ο Ιωακείμ και οι άλλοι. Να μην λησμονήσω να σου εξομολογηθώ ότι δάκτυλος δικός μου, μέσω του κουμπάρου, ήταν να χαθεί το αλεξιπτωτό σου στο αεροδρόμιο και να πετάς στο κιθαιρώνα με αλεξίπτωτο 1-2.
Λοιπόν κύριοι δικαστές ακούστε να δείτε. Στην αρχή πέταξα χαμηλά κάτω από την απογείωση, τόσο χαμηλά που μάζεψα πουρναρόσπορο και κακατσίδες. Όταν πήρα ύψος τους πλησίασα σημάδεψα με ξυραφάκια και έκοψα τις αρτάνες τους. Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα. Την άλλη μέρα με το λαπ τοπ παραμάσκαλα τους παραπλάνησα προσπαθώντας να πάω στα υπήνεμα. Την δε τελευταία μέρα φόρτωσα στο λαπ τοπ δυναμικά προγράμματα αλευρόσκονης και κουρνιαχτού και τους βομβάρδισα όλους έτσι ώστε να μην βλέπουν τον άτιμο πυλώνα και πάτωσαν στον Κιθαιρώνα, ενώ εγώ χωρίς να με βλέπει κανένας, καβαλλάρης και τροπαιοφόρος σαν τον Άγιο Γεώργιο, προσγειώθηκα σχεδόν τελευταίος πίσω από το Κοτρώνι έτσι ώστε να έχει πέσει η νύχτα καθώς θα περπατούσα μουλοχτά.
Όσο για τον αθλητή που αναφέρεις εφαρμόστηκαν από την ελλανόδικο επιτροπή οι κανονισμοί αλλά και γκολ να είχε κάνει εκείνη την ημέρα πάλι πρωταθλητής θα ήμουν εκείνη την χρονιά. Όλοι όσοι ήταν εκεί, στην διοργάνωση, τον αδικήσαμε επίτηδες για να μην μπεί στην 30αδα, στην 100στάδα. Είχαμε σοβαρό λόγο και αλλοιώσαμε τα αποτελέσματα.
Δεν αδικήθηκε απλώς επέλεξε να απογειωθεί λίγο αργότερα και να φάει την πόρτα χρόνου στα μούτρα του.
- αυτός ο Achim ποιος είναι.
- Ο ιωακείμ κύριε Πρόεδρε. Είμαστε από την ίδια αερολέσχη
Πολύ καλά ξέρετε ότι την ανακοίνωση για την αξιολόγηση της εθνικής θα έπρεπε να τη στείλει ο γραμματέας της ΕΑΠ.
Λόγω της πολύ σοβαρής οικογενειακής κατάστασης που δυστυχώς αντιμετωπίζει την ανακοίνωση ανέλαβε να την "ανεβάσει" στη σελίδα άλλο μέλος της ΕΑΠ και απλά την έβγαλε όπως ήταν στο αρχείο χωρίς την αλλαγή.
Έτυχε και είδα την ανακοίνωση αμμέσως μόλις βγήκε και μετά απο επικοινωνία που είχα μαζί του για να του υπενθυμίσω την αλλαγή που συζητήσαμε στη συνέλευσης του Κιθαιρώνα, μου εξήγησε τη κατάσταση και ότι θα έβγαζε διορθωτική ανακοίνωση, όπως και έγινε.
“Ιωακείμ Wrote”
Σε ευχαριστώ Ιωακείμ.
Σαν έφορος τμήματος που είσαι στην αερολέσχη ενώ περείμενες και με είχες ειδοποιήσει δεν σου έστειλα την βαθμολογία μου επειδή φέτος δεν είχα και δεν έχω σκοπό να πάω σε αγώνες και ειδικά με την εθνική ομάδα. Ίσως σε κάποια αγωνιστική συνάντηση φέτος «να αδράξω την ευκαιρία» για να δω φίλους αγαπημένους πρώτα και μετά να πετάξω. Όσο για την «ετοιμόρροπη αεραθλητική κατάσταση» έχω να πω ότι όταν οι συζητήσεις γίνονται στο φόρουμ και όχι στις επίσημες θεσμοθετημένες συνελεύσεις όλο και χειρότερα θα πηγαίνουμε. Ευτυχώς που εσύ συμμετέχεις σε όλες τις συνελεύσεις και μάλιστα επικοδομητικά.
Σημ. στην αερολέσχη χθες βράδυ έχασες σόου. Εκεί να δεις μαγειρέματα που έχουν γίνει από μέλη του ΔΣ. θυμίζουν ρωμαικά συμπόσια «Οποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε» και απάνω τούρλα.
GiotaR wrote
Διαβάζοντας την επιστολή του frog, παρηγορήθηκα γιατί και το σωματείο της Πάτρας δεν παίρνει απάντηση σε κανένα μαιλ που στέλνει.
Αν θυμάμαι καλά μετά τις τελευταίες εκλογές στην Λεαλππα η σύνθεση του ΔΣ έχει αλλάξει. Είσαι η γραμματέας της Λεάλππα και το ρωτάς επίσημα αυτό εκπροσωπώντας το σωματείο σου.
Α μπε μπα μπλομ του κιθε μπλομ βγήκε ότι δεν είσαι η γραμματέας αλλά αν θυμάμαι καλά δεν είσαι μέλος ούτε στο ΔΣ (με μία επιφύλαξη αυτό). Είμαι σίγουρος ότι πιθανών εκτιμάς ότι το σωματείο σου δεν παίρνει αλληλογραφία γιατί αλλιώς έχω το δικαίωμα να υποθέσω ότι στην Λεάλππα λειτουργούν όλα κάτω από την σκιά της απερχόμενης ή ανερχόμενης σε μεγαλύτερα κλιμάκια «σιδηρά κυρίας». Εχω επιφυλάξεις;
- κατηγορούμενε που τα θυμάσαι και τα σκαλίζεις όλα αυτά. το ανέκδοτο με το λαγό και το λιοντάρι το θυμάσαι.
- αυτό που ο λαγός έλεγε και καμμιά μ.....α να περνάει η ώρα.
- ναι αυτό. Ρε τι ωραία που περνάμε στην εξοχή.
- έλα ντε έγινα σκ…..στομος. με συγχωρείτε συνεχίζω. Όπως έλεγα δυστυχώς ο ένας κινητήρας μου έχει χαμηλή απόδοση, καίει λάδια, βγάζει καπνούς, έχει αρπάξει κυλινδροπίστονα και μέχρι το καλοκαίρι ποιος ξέρει τι άλλο θα παρουσιάσει.
Κύριοι ένορκοι επιτρέψτε μου να κάνω την απολογία μου.
Κώστα είδες πόση εμπάθεια, πόση χολή έχεις μέσα σου και πόση «πλάνη οικτρά» πλανήθηκες από την εμπάθεια σου για μένα και ξεβρακώθηκες μπροστά σε όλους όπως φαίνεται στο φόρουμ. Με κατηγορείς για μαγείρεμα που δεν έκανα και που κανείς άλλος δεν έκανε. Για ρώτα από πότε έχω να πάω σε βουνό, για ρώτα από πότε έχω να πιάσω αρτάνες και να ακούσω βάριο. Είμαι όπως κατάλαβες έτοιμος για εθνική ομάδα και να φέρω αποτελέσματα με την γαλανόλευκη. Κρίμα φάνηκες πολύ μικρός να αντιμετωπίσεις τις περιστάσεις.
Όπως αναφέρει ο Ιωακείμ οι νέες ημερομηνίες είχαν συζητηθεί πολύ νωρίτερα αλλά φαίνεται ότι δεν τις είπε πολύ δυνατά στις συνελεύσεις και δεν ακούστηκαν καλά σε μερικά αυτιά. Ο Γιάννης έπραξε αυτό που και εγώ θα έκανα. Μπορεί αυτό να στεναχωρεί κάποιους αλλά ο δόλος που αναφέρεις δεν υπήρχε και ούτε υπάρχει.
Αν βρω χρόνο αύριο θα κοιτάξω να δω βαθμολογίες και να τις συγκρίνω όπως λες, γιατί εσύ για να με κατηγορείς σίγουρα κάτι έχεις δει που η αλλαγή της ημερομηνίας σε ανησύχησε. είδωμεν
Όπως έχει ειπωθεί και παλιότερα σε φορουμ ο θεός υπάρχει και με προστατεύει από τις κακοτοπιές που τώρα ισχυρίζεσαι εσύ και κάποιοι άλλοι.
Είχε λαζόπουλο ρε παιδιά απόψε και δεν το κατάλαβα. Ασχετο
Σταυρώστε με σταυρώστε με σε δίκες φορουμ ξεπατώστε με
Σταυρώστε με σταυρώστε με σε δίκες φορουμ ξεφτιλίστε με
Σταυρώστε με σταυρώστε με σε δίκες φορουμ ξεφτιλίστε με
Κύριοι δικαστές, κύριοι ένορκοι, κυρία εισαγγελεύς επειδή έχω να ετοιμάσω κάτι γάλατα ζητώ την διακοπή της δίκης για μερικές ημέρες. Ευχαριστώ.
- κύριοι ένορκοι, κύριοι δικαστές προτείνω την διακοπή και την επάνοδο το Σ/Κ ίσως και λίγο αργότερα.
Ευχαριστώ πολύ έχω να συμπληρώσω κάτι τελευταίο
«Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθω βαλέτω»
Παναγιώτης Σαβελώνας
Λύκος – team - μπαμπαμπαμ ktl ktl