Μπράβο στο Γιαννακη απ'τα Χανιά πού μάς έβαλε όλων μας γυιαλιά!Στού Καλέτζι τον αγώνα μ'άφησε παγοκολώνα!Τι πιλότος φοβερός αν και τόσο νεαρός,σε όλους δέκατος αυτός πιό καλός κι'από παλιός!Και πετούσε Ασσο-δύο μάλλον άξιζε βραβείο!!!
Τον χάζευα χθες πατωμένος στον 3ο πυλώνα να βρίσκει θερμικό και να παίρνει τον πυλώνα ψηλότερος απ' όλους τους πιλότους που έφτασαν στον 3ο - έτριβα τα μάτια μου όταν κατάλαβα ότι είναι Atis !! . Δεν ξέρω που έφτασε αλλά ξέρω ότι ζήλεψα πάρα πολύ όταν τον είδα να πηγαίνει για τον τέταρτο !! Μπράβο Γιάννη !!
Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον Βαγγέλη - Saga - Παπαγεωργίου για την εκπληκτική του πορεία. Πετούσαμε παρέα και στα 2 task που έγιναν και έχω να πω πως δεν είναι μόνο XC Machine αλλά και Comp Dog. Άντε και στο PWC !
Ο Γιάννης πραγματικά ήταν έκπληξη. Μετά από λίγη ώρα που περάσαμε μαζί στη καρότσα της περισυλλογής ανακάλυψα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Μιλάμε για κάποιον που πετάει 20 μήνες, άλλοι σε αυτό το επίπεδο ακόμα κάνουν τσουλήθρες και αυτός βάζει 200 ώρες το χρόνο.
Ελπίζω να τα πούμε και στη Δράμα.
Υ.Γ.
Καταγγέλω τον Κο Βαγγέλη Καρμανιόλα διότι μετά τη το γκολ της πρώτης ημέρας και έχοντας μόνο 2 ωρίτσες πτήση πήγε και προσγειώθηκε, ενώ θα μπορούσε να πετάει για άλλες 2 τουλάχιστον. Ανεπίτρεπτο. Αλλιώς έχουμε συνηθίσει.
Βρε παιδια...τι να πω.Σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια.Πρωτη φορα σε αγωνες,απιστευτη εμπειρια για μενα,ηταν ολα φανταστικα.Με εχει παρει τοσο πολυς κοσμος τηλεφωνο,και με ρωταν αν εχω καταλαβει τι εχω καταφερει.
Δυστυχως δεν θα μπορεσω να βρεθω στην δραμα,αλλα σιγουρα θα τα πουμε στον εμπεσσο.