Σιγουρα το leonardo ειναι τεραστιο βημα μπροστα , και θελω πιστευω οτι ολοι ευχαριστουμε τον Μανωλη γι' αυτο!!! Η λειτουργειες του ως προγραμμα και οι βοηθειες που μας παρεχει ειναι πραγματικα παρα πολλες !
Οσον αφορα τον ορο "αγωνα" ομως,,,,,,,,, εαν καποιος θελει πραγματικα να συμετεχει σε αυτο το 'Leauge" απο Κρητη ,,,Κερκυρα,,,η ακομα και Θηβα,,,,,ποσες πιθανοτητες πιστευετε οτι εχει να συναγωνηστει αυτον που πεταει ,Καλαβρυτα, Γιαννενα, η Εδεσσα ? Ειμαι σιγουρος οτι το να βαζω/ζουμε ολες της πτησεις μου/μας στο LEONARDO μονο καλο μπορει να κανει σε ολους!!!!!! ............για αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ομως, ειναι το "ευ αγωνηζεστε" (fair play) της εφαρμογης του OLC σαν μορφη πανελληνιου αγωνα

!!!
Προς Θεου μην με παρεξηγησετε,,,,,δεν εναντιωνομαι σε καθε μορφη καλου συναγωνισμου (με τον ιδιο μας τον εαυτο η αλλους φιλους/πιλοτους) που θα κανει καθε πτηση μας λιγοτερο μονοτονη και περισοτερο ενδιαφερουσα και επικοδομητικη,,,, αλλα...
Που θελω να καταληξω???
ΧΑΛΑΡΑ

.....Σιγουρα καλα πραξαν οι αρμοδιοι και διοργανωσαν και αυτη τη μορφη αγωνα ,,,,,,,,,,,αλλα απ' την αλλη ,επιδη το ειδα σε πολλες πτησεις περισυ (

) μηπως για πολλους γινεται αυτοσκοπος η βαθμοθηρεια του OLC ? Ειναι σιγουρα πιο αξιεπαινο και πιο ευχαριστο να κανεις περα δωθε σε ενα βουνο (Κιθερωνα και αλλα) κανα τετραωρο απο το να δοκιμασεις το κατι παραπανω ,,ψαχνοντας καινουριες διαδρομες,,σε σημεια που μπορει (πχ βοιωτικος καμπος ας πουμε,,,,στα λημερια μας παλι

) να θελουν περισοτερη σκεψη - η καλυτερη τεχνικη πτησης? Απο το leonardo μπορουμε ολοι να βελτιωθουμε και να παρουμε απειρες πληροφοριες για τεχνικες πτησης και διαφορα περασματα,,,,,πιστευω οτι μπορουμε να γινουμε καλυτεροι πιλοτοι γενικοτερα χρησημοποιοντας το σωστα,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!!!!
,,ομως μια ειναι η παγιδα του,,,,,,( επιασα και τον εαυτο μου μεσα σε αυτη καποιο διαστημα

,,,,ευτυχως μικρο

),,,,,,μην μπουμε στο tripακι να δινουμε περισοτερη αξια σε ενα αριθμο/αποτελεσμα που βγαζει το PC το βραδυ στο σπιτι μας , απο αυτη (την αξια) που πρεπει να δωσουμε στην ιδια την πτηση,,,σαν ευχαριστηση ,,,σαν διασκεδαση και σαν ελευθερια!!!
αυτα εκ πειρας πλεον,,,,,,,,,ως πρωην παθων