Συντονιστής: Moderators
tsouloufis έγραψε:Συγνωμη κι'ολλας αλλα εκει πηγατε σε αγωνα η σε πολεμο ?????
αν ειναι να γινονται τοσα ατυχηματα σε εναν αγωνα τοτε ποιος ο λογος !!!!!!!!!!!!!
4 εφεδρικα, 3 χτυπησανε και ενας περασε ξυστα με το εφεδρικο απο εναν αλλον
ε αυτο δεν ειναι αγωνας ρε παιδια![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tsouloufis έγραψε:Συγνωμη κι'ολλας αλλα εκει πηγατε σε αγωνα η σε πολεμο ?????
αν ειναι να γινονται τοσα ατυχηματα σε εναν αγωνα τοτε ποιος ο λογος !!!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
vagos έγραψε:tsouloufis έγραψε:Συγνωμη κι'ολλας αλλα εκει πηγατε σε αγωνα η σε πολεμο ?????
![]()
![]()
![]()
![]()
edit :
περασε ξυστα πριν ανοιξει το εφεδρικο και ερχοτανε για πανωμ....με πολυ καλο βαθμο καθοδου ,,εως γκρεμισμα θα λεγα![]()
να δεις για ποτε βρησκουν την επιταχυνση τα ποδια Μητσε !!!![]()
thahgr έγραψε:φιλε condor δε σε γνωριζω αλλα πραγματικα σου ευχομαι περαστικα και καλο κουραγιο να αντεξεις την ακινησια. Περαστικα και σε οσους αλλους χτυπησαν.
Τελικα σου εκαναν σπινθηρογραφημα για να δουν για την σπονδυλολυση? αν ειναι παλια αφησε τη, εχω και εγω στον Ο5 - Ι1 και μου ειχαν πει μπορουμε να βαλουμε λαμες απο μπροστα αλλα μπορει να μην σου σηκωνεται!!! η απο πισω αλλα μπορει να υπαρχει προβλημα στο περπατημα!! οποτε λεω αστα, ειμαι μια χαρα...
παντως θαυμαζω το κουραγιο οσων αναγκαζονται να μεινουν σε ακινησια και την παλευουν, εμενα ειναι ο χειροτερος μου φοβος.. ξανα καλο κουραγιο!
Θα ηθελα να ρωτησω, τα ατυχηματα που εγιναν στον αγωνα, αποσο ξερετε, ηταν γενικα ανθρωπινα λαθη? καποιος δε θα εμπαινε σε κινδυνο(δε θα το πιεζε) αν δεν ηταν αγωνας?
πετατε και ολοι με αγωνιστικα.. αν το πανι ηταν 1-2 και δεν υπηρχε η αναγκη ντε και καλα να ανεβω ψηλοτερα και να παω πιο μακρια??
Επιστροφή στην Ασφάλεια Πτήσεων - Συμβάντα
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 2 επισκέπτες