Συντονιστής: Moderators
Λάππα εξακολουθείς να μην πιστεύεις το πιο απλό πράγμα. Την αγωγιμότητα του αλουμινίου σε συνδυασμό με το βάριο και το πυρίτιο. Θέλεις μαθήματα φυσικής. Αυτό το αγώγιμο πέπλο που φτιάχνουν εξυπηρετεί επικοινωνίες σημάτων που είναι αδύνατον να υπάρξουν λόγω της κυρτότητας της γης. Το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει, είναι το που καταλήγουν όλα αυτά τα σκουπίδια. Και θα το ξαναπώ. Όλα αυτά τα μουνόπανα πετάνε χωρίς σχέδιο πτήσης. Αυτό μου το έχει επιβεβαιώσει φίλη που δουλεύει στον πύργο ελέγχου. Θα ήθελα να το βλέπω και εγώ ρομαντικά όπως εσύ, αλλά sorry ρε φίλε. Δεν γίνεται.Chris Lappas έγραψε:Ναι, αλλά δεν είναι απαραιτήτως κακό. Οι μύθοι πολλές φορές είναι ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον λαογραφικό στοιχείο.
Sprayman έγραψε:Σωπάτε τώρα. Όλα αυτά είναι καυσαέρια αεροπλάνων. Αφού έτσι μας είπαν στο σχολείο. Εσένα θα πιστέψουμε?
Κάνεις λάθος Πάνο.cop έγραψε:παλι καλα που υπαρχουμε κι εμεις οι Ελληνες και τους τα βγαζουμε στη φορα....
Τι εννοείς επί τούτου. Είπα. Φτιάχνουν μια τεράστια αγώγιμη κουρτίνα που εξυπηρετεί την επικοινωνία σημάτων και τηλεπικοινωνιών.΄Δεν είπα ότι ρίχνουν τριπάκια και LSD από τον ουρανό. Αυτά αν θέλουν στα βάζουν και στο νερό.cop έγραψε:δε διαφωνω οτι ψεκαζουν, αλλα οχι επι τουτου....
dimitis έγραψε:δεν ξερω αν ειναι ψεκασμοι οι κατι αλλο αλλα, ειχω δει τον ουρανο "τετραγωνισμενο" το καλοκαιρι και παραλιγο να το πιστεψω!(εχω και φωτογραφιες) το να μας ψεκαζουν το βρησκω πολυ οργουελικο..
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Bing [Bot] και 0 επισκέπτες