Συντονιστής: Moderators

Τα φτερά που πετάμε είναι αρκετά σταθερά (πίστωση προς τους σχεδιαστές και τους πιλότους δοκιμής), αλλά δεν είναι άτρωτα! Ειδικά σε θερμικές συνθήκες. Είμαι στο Chamonix μόνο για τρεις ημέρες και έχω δει 2 άτομα να καταλήγουν στα δέντρα (ο ένας με 100% κλείσιμο) Δεν είμαι σίγουρος πώς ακριβώς συνέβη ή τα στοιχεία, όμως μερικά σπασμένα κόκαλα μετά τις πτώσεις, πιθανώς υπό θερμικές συνθήκες , αλλά ευτυχώς κανένας σοβαρός τραυματισμός. Αυτό έγινε με τα speedwings. Νομίζω ότι ένα σημείο ίσως είναι όταν κάνουμε ελιγμούς, ιδιαίτερα σκληρά και γρήγορα να θυμόμαστε να αισθανόμαστε την πίεση στην πτέρυγα μας και να γνωρίζουμε την πτέρυγα μας και πώς συμπεριφέρεται.
 Τα φτερά που πετάμε είναι αρκετά σταθερά (πίστωση προς τους σχεδιαστές και τους πιλότους δοκιμής), αλλά δεν είναι άτρωτα! Ειδικά σε θερμικές συνθήκες. Είμαι στο Chamonix μόνο για τρεις ημέρες και έχω δει 2 άτομα να καταλήγουν στα δέντρα (ο ένας με 100% κλείσιμο) Δεν είμαι σίγουρος πώς ακριβώς συνέβη ή τα στοιχεία, όμως μερικά σπασμένα κόκαλα μετά τις πτώσεις, πιθανώς υπό θερμικές συνθήκες , αλλά ευτυχώς κανένας σοβαρός τραυματισμός. Αυτό έγινε με τα speedwings. Νομίζω ότι ένα σημείο ίσως είναι όταν κάνουμε ελιγμούς, ιδιαίτερα σκληρά και γρήγορα να θυμόμαστε να αισθανόμαστε την πίεση στην πτέρυγα μας και να γνωρίζουμε την πτέρυγα μας και πώς συμπεριφέρεται.chaniotis έγραψε:Ευχαριστώ
Έχεις κανένα video να ανεβάσεις με μικρό χωρίς χιόνι ?? ξέρεις , σε βουνά και βράχια ??
αχαχαχαχαχ

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 30 επισκέπτες