Συντονιστής: Moderators
MIK έγραψε:...θα είναι το φτερό σου, ενσωματωμένο στο κορμί και στο μυαλό σου και θα είσαι πουλί μιας και δεν θα το σκέφτεσαι και θα πετάς χαρούμενος για πολλά χρόνια σαν καλό γλαράκι, γεράκι , γαλοπουλάκι ότι θες φίλε.
frog έγραψε:Μπορείς να είσαι κοντά στην δεκάδα με μια πτέρυγα ΕΝ C σε εναν αρκετά δυνατό αγώνα αν αυτό σε καλύπτει και με το ΜΕΝΤΟΡ 3 λίγο καλύτερα όπως θα έλεγε ο Βαγγέλης
frog έγραψε:Αν καταφερεις με το ΕΝ Β και εισαι μαζι με τους πρωτους πριν το final glide σε αγωνα δυνατο ομως με καλους πιλοτους μην κοιτας την κωλοπετινιτσα μας και σου φευγουν εκει τοτε ΝΑΙ εισαι για καλυτερη πτερυγα.
Τα σταδια βελτιωσης ειναι κατα την γνωμη μου ειναι
1 Προσπαθω να κανω γκολ
2 Κανω γκολ με την πτερυγα μου παντα ή ειμαι πιο κοντα στο γκολ απο τις πτερυγες της κατηγοριας μου
3 Προσπαθω να ειμαι σε αγωνα στην καλυτερη θεση στην κατηγορια μου
Αν εχω καταφερει αυτα τοτε αλλαζω κατηγορια και παλι σταδιακα οχι απο ΕΝ B σε ΕΝ D 2liner
kilias έγραψε:Οι κομπτετισιον πιλότοι του εξωτερικού σου είπαν κάτι το διαφορετικό σε σχέση με τους δικούς μας?
Rainbowalker έγραψε:Πώς ο Ζώης πέρσι στους Ασπραγγέλους με αυτό που πετούσε κέρδισε αυτούς που κέρδισε με αυτά που πετούσαν;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες