Ημερομηνία Παρ Μαρ 29, 2024 12:06 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό ΣΑΜ » Δευτ Φεβ 09, 2015 9:16 pm

ΠΡΟΣ : Όλη την «κοινότητα» του Αλεξίπτωτου Πλαγιάς στην Ελλάδα ( ΕΛ.Α.Ο., Ε.Α.Π., Σωματεία, Σχολές εκπαίδευσης, Επαγγελματίες του χώρου και μεμονωμένους αεραθλητές ).



Αγαπητές φίλες / φίλοι, συναθλήτριες / συναθλητές,
Άλλη μια χρονιά, παρακολουθήσαμε από τις οθόνες των υπολογιστών μας κορυφαίους διεθνείς αγώνες χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα να χαρούμε έστω και για μία ελληνική συμμετοχή, γεγονός που ναι μεν μας θλίβει, αλλά ταυτόχρονα μας πεισμώνει.
Είναι η οικονομική δυσπραγία και η ανεπάρκεια της χώρας μας ικανά να μας αφήνουν εκτός των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων διοργανώσεων ; Είναι η μιζέρια και η κακομοιριά του συστήματος διοίκησης αρκετά για να εμποδίζουν τη συμμετοχή έστω και ενός έλληνα αθλητή σε κάποια μεγάλη διεθνή διοργάνωση ;
Εμείς, ο Σύλλογος Αεραθλητών Μακεδονίας, θέλοντας να ανατρέψουμε αυτό το θλιβερό γεγονός, απαντάμε «Όχι» και προτιθέμεθα να προσφέρουμε οικονομική ενίσχυση 100€ σε έναν αθλητή, μέλος της εθνικής ομάδας, που θα λάβει μέρος σε αγώνα πανευρωπαϊκού ή παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Αναγνωρίζουμε ότι το ποσό αυτό δεν είναι μεγάλο και σίγουρα δεν είναι επαρκές για να καλύψει όλα τα αναγκαία έξοδα με τα οποία επιβαρύνεται ο κάθε αθλητής που λαμβάνει μέρος σε μια τέτοιου μεγέθους διοργάνωση.
Παρόλα αυτά, πιστεύοντας ότι η εκπροσώπηση της χώρας μας σε διεθνείς αγώνες είναι πολύ σημαντική, θεωρούμε καθήκον μας να προχωρήσουμε σε αυτήν την προσφορά.
Σίγουρα, στα ανωτέρω υπάρχουν αρκετά σημεία που πρέπει να διευκρινιστούν και να οριστικοποιηθούν. Είναι όμως ζητήματα στα οποία μπορεί να δοθεί λύση σε δεύτερη φάση, κατόπιν σχετικής διαβούλευσης μεταξύ των εμπλεκόμενων.
Εμείς, με την παρούσα ανοιχτή επιστολή, έχουμε σκοπό να σπείρουμε την ιδέα, ελπίζοντας να βρούμε όσον το δυνατόν περισσότερους συμπαραστάτες μέσα στον χώρο του Παραπέντε. Δηλώνουμε έτοιμοι να συζητήσουμε για τη διαμόρφωση μιας ρεαλιστικής πρότασης με στόχο την επίτευξη του οράματος, τη συμμετοχή ελλήνων αθλητών σε διεθνείς αγώνες.



Το Δ.Σ. του Σ.Α.Μ.

Σύλλογος Αεραθλητών Μακεδονίας
ΣΑΜ
EN A
 
Δημοσ.: 13

Re: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό RIHAS » Δευτ Φεβ 09, 2015 9:36 pm

Πολύ καλά τα λέτε και θα συμπλήρωνα σε κάθε αγώνα να διατεθεί ένα ποσό των 10ευρώ από κάθε συμμετοχή για την στήριξη της εθνικής ομάδας !!τι λέτε???

BLOW UP,NOVA PHÖNIX,UP KENDO,NOVA XENON,EDEL SECTOR,AIRWAVE TEN,AIRWAVE FR2,AIRCROSS U4,OZONE ENZO.AIRCROSS-U6 SWING-CORE 3,BOOMERANG 10FLOW-SPECTRA
RIHAS
Competition
 
Δημοσ.: 241

Re: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό kilias » Δευτ Φεβ 09, 2015 9:43 pm

Το έχουμε συζητήσει και αυτό, δεν ξέρω κατά πόσο το 10€ είναι εφικτό αλλά σίγουρα ένα μικρότερο ποσό δεν θα ήταν λόγος για κάποιον να μην πάρει μέρος σε κάποιον αγώνα.

Live fast
Fly high
Be free
kilias
Competition
 
Δημοσ.: 295

Re: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΕΡΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Δημοσίευσηαπό angelosp » Τρί Μάιος 24, 2016 9:08 pm

Οι μερες φευγουν και ακομα δεν εχουμε βρει μια αξιολογη λυση στο οικονομικο κομματι τον αθλητων για την στηριξη τους σε αγωνες εξωτερικο..γιατι δεν κανουμε το εξης σε κιθαιρονα και δεσκατη οποιος θελει να στηριξει την προσπαθεια μας??

angelosp
EN B
 
Δημοσ.: 36


Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες

cron