Συντονιστής: Moderators
frog έγραψε:Το πιο σωστό είναι τα χρήματα να πάνε στον λογαριασμό της ΕΛΑΟ με αιτιολογία Εθνική Ομάδα Αλεξιπτώτου πλαγιάς 2016. Έτσι δεν χάνεται κάτι και τα χρήματα θα καλύψουν μέρος του κόστους συμμετοχής του/των αθλητών που θα πάνε ή και ολόκληρου του κόστους συμμετοχής αν μαζευτούν αρκετά. Σε περίπτωση που δεν πάει κανένας που το βρίσκω απίθανο αφού είδη ξέρουμε ότι θα πάνε σίγουρα 2 τα χρήματα θα μείνουν για επόμενη συμμετοχή της εθνικής αλεξιπτώτου πλαγιάς
kilias έγραψε:1)Μπορούμε να το ονομάσουμε έρανο η όπως αλλιώς θέλουμε!
2) Για να πραγματοποιηθεί θα πρέπει να το αναλάβει και κάποιος.
3) Γνώμη μου είναι ότι δεν μπορείς να ζητάς από τον κάθε διοργανωτή αγώνα κάτι τέτοιο.
thephoenix έγραψε:ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, εχει γινει ηδη. Καλη επιτυχια στα παιδια που θα μας εκπροσωπησουν σαν χωρα.
gmark έγραψε:Επππ και θα παει η ομαδα χωρις φροντιστη,χωρις μασερ,χωρις σαπορτερ χωρις οδηγο?Ειμαστε σοβαροι?Αλλα 2 ατομα επιβαλλεται να ειναι στην ομαδα! :p Να υπολογισεται και μενα παρακαλω!
Σε πιο σοβαρη βαση και αφου μιλαμε για τον αγωνα που ειναι σχετικα κοντα το πιο λογικο,κατα την γνωμη μου,ειναι τα λεφτα για την συμμετοχη να τα βαζουν οι χορηγοι!Εταιριων αλεξιπτωτων,καθισματων,οργανων (λογικα ετσι γινεται και στο εξωτερικο και ειναι το promotion,marketing του εκαστοτε εμπορου κτλ κτλ)..
Τωρα για την διαμονη και εγω αν θα παω 1βδομαδα Δεσκατη και στην καθε Δεσκατη θα χαλασω 150 βενζινη 140 συμμετοχη και 120 ξενοδοχειο και μ.ο 150 προσωπικα εξοδα οποτε??Πανω κατω ενα 600αρι αντε 450 αν μενω στην σκηνη και τρωω μια πιτα την ημερα..
Ps1 Δεν πεταω το μπαλακι στους εμπορους!
Ps2 Μιας κ ειναι προσφατο το ατυχημα στην Πατρα καλυτερο θα ηταν να γινει ενα ταμειο αναρρωσης κ αποκαταστασης.Αλλωστε καθε χρονο ολο και καποιος εχει ατυχημα χανει μεροκαματα κτλ κτλ..
Αυτα τα λιγα προς το παρων..
Καλες πτησεις σε ολους
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες