Ημερομηνία Παρ Μαρ 29, 2024 2:19 am
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

SIV, πότε, γιατί?

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

SIV, πότε, γιατί?

Δημοσίευσηαπό thanagno » Δευτ Οκτ 10, 2022 12:19 pm

Υπάρχουν μόνιμες αλλαγές στη ζωή μας, όπως το οτι μεγαλώνουμε, αλλα και αλλαγές με ημερομηνία λήξης, όπως είναι μια γλώσσα που μαθαίνουμε αλλα αν δεν την χρησιμοποιούμε την ξεχνάμε.

Άσχετα απο το ποσο καλός/η νομίζεις οτι είσαι, 1 SIV το χρόνο κρίνεται απαραίτητο, όπως κάνουμε συντήρηση στο αμάξι μας. Πήγαινε, να βελτιώσεις το χειρισμό σου, να δείς την αντιδρασή σου, αλλιώς σκουριάζεις.

Αν μπορείς να απογειώνεσαι και να προσγειώνεσαι μόνος/η και να έχεις μια αντήληψη του χώρου και της θέσης σου σε αυτόν, τότε όπωσδηποτε μπορείς να πας για SIV. Το αλεξίπτωτο ΔΕΝ χαλά.

Την τελευταία περίοδο, πολλές σχολές οργάνωσαν SIV, οικονομικότατα και σ όλη την Ελλάδα. Βρές την τοποθεσία καθώς και τον εκπαιδευτή της επιλογής σου. Η νεα μέθοδος για SIV είναι για όλους. Δεν υπάρχει checklist με πράγματα τα οποία πρέπει να κάνεις.

Με τα χρόνια θα έρθουν σίγουρα στιγμές δύσκολες που το πανί θα ναι κουβάρια, βεβαιώσου όσο μπορείς οτι όταν έρθει εκείνη η στιγμή να εκτιμήσεις το οτι έκανες SIV κι όχι οτι έχεις ενα "ασφαλές" αλεξίπτωτο.

Εσυ έκανες?

thanagno
EN A
 
Δημοσ.: 17

Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 4 επισκέπτες

cron