Ημερομηνία Πέμ Φεβ 22, 2024 5:54 pm
Text Size
Αρχική Κοινότητας Γενική Συζήτηση Συζητήσεις

Συζητήσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Θέματα γενικού ενδιαφέροντος που αφορούν τον χώρο του αλεξιπτώτου πλαγιάς.

Συντονιστής: Moderators

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Τετ Μάιος 19, 2021 10:56 am

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΧΑΙΡΕΤΕ! ΕΥΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΝ ΘΕΣΙΝ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΝ ΟΜΑΔΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ, ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ κ ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΙΣ ΤΙΣ 03 & 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021, ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩΜΕ ΤΙΣ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΝΗΜΙΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ 30-35 ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ, ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΟΝ ΓΕΥΜΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ Ή/ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΚΑΤΑΛΥΜΜΑΤΑ, ΥΠΑΙΘΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ (ΚΑΜΠΙΝΓΚ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ. ΘΑ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ. ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ, ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠ΄ ΟΨΙΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ. Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟΥ ΠΛΑΓΙΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΙΟΝ, ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ "ΠΛ" ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΥΠΑΡΧΗΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗΣ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ, ΟΧΗΜΑΤΑ ΕΝΤΟΠΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΝ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ! ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΙΑΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ Ή ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΠΗΓΕΣ (ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ) ΚΑΙ ΨΥΧΡΟΥΛΟΥΣΙΑΝ(!) ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΝ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ - ΠΤΗΣΕΩΣ (HIKE & FLY) 5,4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟΝ ΒΑΘΜΟΝ (ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΒΓΗΚΕ Η ΨΥΧΗ Ν' ΑΝΕΒΩ, ΚΑΘΩΣ "ΟΥ ΓΑΡ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟΝ")... Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΤΑ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΝ ΑΝΕΜΟΝ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΕ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΙΑΚΟΥ, ΩΣΤΕ Ν' ΑΠΟΛΑΥΣΩΜΕ ΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΑΝ ΚΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΖΗΤΗΜΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟΝ ΣΚ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΣ ΤΙΣ 10-11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021. ΤΕΛΟΣ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΙΣ 11-12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΝ ΜΑΣ ΘΑ "ΤΟΝΙΣΩΜΕ" ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ!!! ΤΟΥΤΩΝ ΔΟΘΕΝΤΩΝ ΟΣΕΣ, ΟΣΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΕΩΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΙ Ο ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ Μ' ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΕΔΩ: 6936116586 Ή ΚΑΙ ΕΔΩ: lasareos@gmail.com.

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Σάβ Μάιος 29, 2021 9:36 pm

ΟΙ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕΙΣ... ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ... :wink:

Δέν έχετε τα κατάλληλα δικαιώματα να δείτε τα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Δευτ Μάιος 31, 2021 11:44 am

Κατ'αρχάς μπράβο για την προσπάθεια σε όλους τους εμπλεκόμενους. Το μέρος είναι όμορφο και συνδυάζει πτήση και μπάνιο (ώστε να ξεγελαστεί το έτερον ήμισυ και να ακολουθήσει... μέχρι να συνειδητοποιήσει την "παγίδα" του ground support... :) )

700m υψομετρική σημαίνει 10λεπτη τσουλήθρα ούτως ή άλλως. Ίσως το μέρος είναι κατάλληλο και για SIV courses μελλοντικά αλλά και για διθέσιες τουριστικές πτήσεις. Πιστεύω ότι έχει πολύ καλές προοπτικές το μέρος, με την προϋπόθεση ότι πετάει καλά και συχνά και ότι η απογείωση γίνεται με ασφάλεια (το "λούκι" της απογείωσης δεν είναι πρόβλημα, δεν ξέρω πως μπορεί να επηρεάζει η αριστερή της απογείωσης "κοψιά" του βράχου).

Έχουν γίνει πτήσεις από αυτό το σημείο ? Στο sky.gr δεν βρήκα καταγεγραμμένη κάποια πτήση.

agrodoc
Competition
 
Δημοσ.: 302

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Τρί Ιουν 01, 2021 10:15 am

ΧΑΙΡΕ!
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΤΗΤΙΚΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ & ΠΤΗΣΕΩΣ (HIKE & FLY), ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ, ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΙΑΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΡΙΣΜΟΣ, ΗΤΟΙ ΘΕΡΜΑ ΛΟΥΤΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΝ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ (Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΙΣ ΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΕΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ... ΜΠΛΟΥΜ...)! ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΘΕΡΜΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟΝ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΟΡΕΙΟΝ ΓΕΩΣΤΡΟΦΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΥΡΑΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ Π.Α.Π. :shock: (SIV ΤΟ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ" ΠΑΡΟΧΕΣ" ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΝΗΜΙΔΟΣ! ΝΑΙ, ΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΩΣΤΕ Ν' ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΙ ΑΕΡΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ, ΜΠΟΥΣΗΣ, ΦΕΤΤΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ. ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΕΠΕΤΑΞΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ... ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ. ΟΣΟΝ ΔΕ ΑΦΟΡΑ ΤΟ "ΛΟΥΚΙ", ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΑΝ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΩΠΙΚΟΣ (360) ΑΚΟΜΗ ΔΕ ΚΑΙ Β.ΒΔ. (330) Ή/ΚΑΙ Β.ΒΑ. (030). ΤΕΛΟΣ, Π.Α.Π. (SIV) ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΕΚΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΟΥΛΙΟΣ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΛΛ' ΑΠ' ΤΗΝ "ΧΑΜΗΛΗΝ" ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΝ (600μ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΥΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ! ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ! :)

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό JOHNGEORGO » Τρί Ιουν 01, 2021 7:44 pm

Καλησπέρα σε όλους, ανεβάζω ένα παλιό βίντεο για να έχετε μία εικόνα από την πλαγιά πίσω από τα Καμένα Βούρλα. Η απογείωση είναι από την δυτική που λέει ο Λάζαρος και έχει υψόμετρο 620μ. Το άνοιγμα έχει γίνει διπλάσιο, διότι έφυγαν τα δέντρα. Η κολόνα της ΔΕΗ δεν γίνεται να μετακινηθεί από την ΔΕΔΔΗΕ, παρόλες τις προσπάθειές μου και με την βοήθεια της ΕΑΠ. Διότι υπάρχει μελέτη από ιδιώτη με φωτοβολταϊκά και πρέπει κάποιος να αναλλάβει το κόστος μετακίνησης. Αυτή η απογείωση κοιτάει ΒΑ και έχει σχεδόν πάντα αέρα, διότι είναι στο βάθος αμφιθεατρικής θέσης και βεντουριάζει η αύρα, που τις καλακαιρινές ημέρες με μελτέμι ενισχύεται το μεσημέρι. Επίσης, το μοναστήρι που είναι από κάτω λειτουργεί σαν πηγή θερμικών. :D
Στην νέα απογείωση που άνοιξε ο Λάζαρος έχω πάει 3 φορές, μια για να την δω, μια για μερεμέτια και μια για να πετάξω. Δεν είχε αρκετό αέρα για απογείωση καμία φορά και όταν ερχόταν κάποια πνοή ήταν από ανατολικά. Περίμενα λόγω του ότι έχει λούκι (συσσωρεύει αέρα) και γκρεμό μπροστά της, να έχει αξιόλογη ένταση αέρα από μπροστά. Πιθανόν έφταιγαν οι συνθήκες τις ημέρες που πήγα. Ο Λάζαρος την έφτιαξε με jcb και απ'ότι είδα στις φωτογραφίες μπορείς να απογειωθείς πιο εύκολα τώρα. Αν βρω χρόνο θα ξαναδοκιμάσω μια πτήση από την νέα.
Όπως και να έχει, όποιος έρθει στην εκδήλωση, είτε από την μία είτε από την άλλη, θα πετάξει, θα ευχαριστηθεί καθαρή θάλασσα, νοστιμότατο ψάρι Μαλιακού και σπέσιαλ λουκουμάδες :P
Βίντεο.
https://www.youtube.com/watch?v=yXrGhAXsFVo
Δυτική.
http://www.sky.gr/leonardo/flight/81243
Ανατολική.
http://www.sky.gr/leonardo/flight/95920

JOHNGEORGO
EN B
 
Δημοσ.: 74

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Τετ Ιουν 02, 2021 8:16 am

ΧΑΙΡΕΤΕ! ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΣ ΗΤΑΝ "ΣΤΡΩΜΕΝΗ" ΚΑΙ ΔΕΝ Θ' ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΕΣ "ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ", ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΑ "ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ". ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΠΡΟ 4-5 ΕΤΩΝ ΣΥΝΕΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΘΟΥΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΝ ΑΡΧΗΝ (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΠΑΘΗΣΑ ΝΑ "ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΩ" ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΙΞΙΝ. ΕΚ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΝ, ΤΟΤΕ, ΜΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΕΙΣ ΙΔΙΟΤΗΝ, ΑΥΤΟΣ, ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΗΣ, ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ Φ/Β! ΤΟ ΙΔΙΟΝ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ 5-6 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΟΥ ΕΤΟΝΙΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΔΕΧΘΗ "ΟΧΛΗΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ, ΔΙΟΤΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ" ΚΑΙ, "ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΗΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ" κ.λπ. ΣΕΒΟΜΕΝΟΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΙΝ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΟΥ. Η ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΣ ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΝ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΑΛΛΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΝΕΙΑ, ΑΦΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕ ΙΔΙΟΙΣ ΔΑΠΑΝΟΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ Δ.Υ., ΔΙΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΞΙΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΤΟΥ! ΕΓΩ, ΑΠΛΩΣ, ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΩΣ "ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ" ΤΑ ΚΑΛΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ... ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΝ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ... ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΕΦΕΡΕ, ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ! ΤΟΥΤΩΝ ΔΟΘΕΝΤΩΝ, ΕΚΤΙΜΩ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ "ΚΛΕΙΣΗΙ" Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΝ... ΣΗΜΑΣΙΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΙ Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΤΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ... ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό frog » Τετ Ιουν 02, 2021 11:05 am

ΜΠΡΑΒΟ ΛΑΖΑΡΕ

Πολύ καλή η πρωτοβουλία σου και η προσπάθεια. Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι κάποιοι Δήμοι ανταποκρίνονται και βλέπουν θετικά τέτοιες κινήσεις. Δυστυχώς υπάρχουν και Δήμοι που βρίσκουν δικαιολογίες βλέπε Δασαρχείο, ότι ο χώρος δεν τους ανήκει κλπ και δεν κάνουν τίποτε.

Εύχομαι καλή επιτυχία στην διοργάνωση

Μην πετάς πιό γρήγορα από τον φύλακα άγγελο σου
frog
Competition
 
Δημοσ.: 349

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό JOHNGEORGO » Σάβ Ιουν 19, 2021 8:15 pm


JOHNGEORGO
EN B
 
Δημοσ.: 74

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό agrodoc » Πέμ Ιούλ 01, 2021 7:24 pm

Θα γίνει η εκδήλωση τελικά ?

agrodoc
Competition
 
Δημοσ.: 302

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Παρ Ιούλ 02, 2021 7:52 am

ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΧΑΙΡΕΤΕ!

ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ. Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΙΣ ΟΣΩΝ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΚΑΦΕ "ΦΛΟΙΣΒΟΣ" ΤΟΥ κ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΙΔΗ, (ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΡΟΣ ΛΑΜΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ)... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΥΝΟΪΚΟΣ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΡΑΞΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΗΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΙΣ. ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ, κ. ΣΚΕΠΑΡΝΑΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ, ΣΕ ΛΙΘΟΚΤΙΣΤΗ ΒΡΥΣΗ, ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΝ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩΜΕ ΚΑΛΑ, ΝΑ ΕΧΩΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩΜΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΝ ΜΕ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ! ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙΝ ΟΛΩΝ (69361166586). ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΡΡΩΣΘΕ!

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Παρ Σεπ 03, 2021 8:32 am

ΧΑΙΡΕΤΕ!

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΟΤΙ Η 2α ΣΥΝΑΝΤΗΣΙΣ ΤΩΝ ΚΑΜΕΝΩΝ ΒΟΥΡΛΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΙ ΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟΝ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΝ (11-12/09/2021), ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ "ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ" ΕΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΠΙΕΡΣΣΣΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ! (ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΙΣ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΕΣ κ.λπ.)
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Θ' ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΝ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Τετ Μάιος 25, 2022 9:04 am

ΠΕΖΟΠΟΡΕΙΑ & ΠΤΗΣΙΣ. ΑΝΑΒΑΣΙΣ ΚΝΗΜΙΔΟΣ, ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ, ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ (22/05/2022). ΑΠΟ 0 ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ (ΘΑΛΑΣΣΑ) ΜΕΧΡΙ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ (ΑΠΟΓΕΙΩΣΙΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗ), ΑΝΟΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 25%-50%!
ΕΠΙΘΥΜΩ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΙΜΙΛΙΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΙΝ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΕΦΡΟΝΤΙΣΑ Ν' ΑΓΟΡΑΣΩ ΠΕΖΟΡΑΒΔΟΥΣ (ΑΚΟΥ ΜΠΑΤΟΝ... :shock: ) ΑΛΛΙΩΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΕΡΑΙΩΣΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΩΝ...
ΛΑΘΗ:
α) ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΟΣ (ΚΑΚΩΣ) :evil:
β) ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΝΕΡΟ (ΚΑΚΙΣΤΑ) :evil:
γ) ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΙΣΟΤΟΝΙΚΑ (ΚΑΚΩΣ) :evil:
δ) ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΝ ΦΟΡΤΙΟΝ (22κ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΚΙΣΤΑ) :evil:
ε) ΜΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ (ΚΑΚΩΣ ΔΙΟΤΙ Μ' ΕΚΑΨΕ Ο ΗΛΙΟΣ) :oops:
στ) ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΠΡΟΛΑΒΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ...(ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ) :idea:
ζ) ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΕΣΙΣ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΦΤΗΣΙΝ... :mrgreen: )

ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ ΚΑΙ ΠΑΘΟΥΣ! (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΩΜΩΔΙΑ...)

Σ.Σ. ΠΑΡΑ ΤΑΥΤΑ, ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΑΓΩΝΙΣΜΑ (Π & Π) ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ Θ' ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΙ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩΙ ΧΡΟΝΩΙ ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ (ΠΙΘΑΝΩΣ) ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΝΙΚΗΤΩΝ... ΟΨΟΜΕΘΑ!
https://youtu.be/je_-4JYb0Uo

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73

Re: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΙΣ

Δημοσίευσηαπό LAAS » Τρί Μαρ 28, 2023 7:11 am

ΧΑΙΡΕΤΕ!
ΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΙΝ ΜΟΥ "ΑΝΑΠΤΥΞΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ" ΕΙΣ ΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ, ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΝ ΤΟ ΑΛΕΞΙΠΤΕΡΥΓΟΝ (ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΟ ΠΛΑΓΙΑΣ Ή ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ), ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΝ, Μ' ΕΠΙΛΟΓΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΩΡΑΝ 21:45:
https://www.starforum.gr/register-page/
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!
ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ!

LAAS
EN B
 
Δημοσ.: 73


Επιστροφή στην Συζητήσεις

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες

cron